Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1
φιλικη συμβουλή.

πολλά τρανσ απο λατινικη αμερικη ή αφρική εχουν aids. προσοχή!

MMABEAST

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα!Προσπαθώ να βρω μια ψιλή από συγγρού,μικρό εργαλείο η οποια σου λέει πρόγραμμα 70 euro και το διαμέρισμα της είναι πολύ κυριλέ με τζακούζι.Είναι σε ένα υπόγειο,έχει tsiboukwxeila και "βυζαρες","ψιλοπαχουλι" αλλα ntartanta και όταν κάνει πιάτσα κάνει όλο υπερβολές στο παράδρομο.Όταν την είχα πάρει εγώ είχε έναν τεράστιο δονητή και τον έγλειφε μπροστά στη μέση του δρόμου και ήταν και κάποιες άλλες εκεί με ένα αμάξι.Η ίδια δεν είχε αμάξι.Επίσης κάτι μου είχε πει ότι είναι "εμαφροδιτι" παρόλο που είχε εργαλείο.Επίσης το διαμέρισμα,υπόγειο μεν αλλα πεντακάθαρο με παρα πολλά κεριά και δονητές.Είναι παθητική!

Ευχαριστώ εκ των προτερων συναγωνιστές

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Σαυτον τον κοσμο όλα είναι δυνατα.

Tarlofs1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες, κάποια τρανς Ίννα που εμφανιζόταν κατά καιρούς στη Συγγρού, αρκετά ψηλά δεν έχει φανεί καιρό. Γνωρίζει κανείς τι παίζει?

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη παρέα!Προσπαθώ να βρω μια ψιλή από συγγρού,μικρό εργαλείο η οποια σου λέει πρόγραμμα 70 euro και το διαμέρισμα της είναι πολύ κυριλέ με τζακούζι.Είναι σε ένα υπόγειο,έχει tsiboukwxeila και "βυζαρες","ψιλοπαχουλι" αλλα ntartanta και όταν κάνει πιάτσα κάνει όλο υπερβολές στο παράδρομο.Όταν την είχα πάρει εγώ είχε έναν τεράστιο δονητή και τον έγλειφε μπροστά στη μέση του δρόμου και ήταν και κάποιες άλλες εκεί με ένα αμάξι.Η ίδια δεν είχε αμάξι.Επίσης κάτι μου είχε πει ότι είναι "εμαφροδιτι" παρόλο που είχε εργαλείο.Επίσης το διαμέρισμα,υπόγειο μεν αλλα πεντακάθαρο με παρα πολλά κεριά και δονητές.Είναι παθητική!

Ευχαριστώ εκ των προτερων συναγωνιστές
την εχω δει κανα δυο φορες ακριβως όπως την περιέγραψες. ψηλη με τον δονητή χωμενο στις βυζαρες της αλλα ειχε κινηση και δεν σταματησα να ρωτησω τι παιζει. οποιος εχει πληροφοριες για το πρόγραμμα της ας βοηθησει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606
Χρόνια πολλά σε όλους καλά ν περνατε

αρλα69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καυλα τζουλι...θυμαμαι τα γαμησια μας οταν εμενες μυκαλης...τι πουτσα σου ερχνα κ τιιι 69 βαρουσαμε και ολα τα πετουσαμε στη μαπα μασ....αχχχχχ

kostaspoulen

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά! Μια γρηγορη ερώτηση.
Ξέρει κανεις να προτείνει καμια καλή transexual κοντά στα κτελ κηφισού, η τέλος πάντων σε κοντινή με taxi απόσταση από εκεί? Ευχαριστώ πολύ!

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21

Stories

Νέο!