You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Καλημερα. Ξερει κανεις κατι γι'αυτες;
kanesex*
kanesex*
panos1923(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερουμε κατι για εδω? *sexgr
Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς κάτι για την κοπέλα?
Και μενα μου αρεσει αυτη....εχει εκφυλη φατσα
panos1923(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερουμε κατι για εδω? *sexgr σκεφτομαι να τις συναντησω το σαββατοκυριακο
Καλησπέρα στη παρέα!Προσπαθώ να βρω μια ψιλή από συγγρού,μικρό εργαλείο η οποια σου λέει πρόγραμμα 70 euro και το διαμέρισμα της είναι πολύ κυριλέ με τζακούζι.Είναι σε ένα υπόγειο,έχει tsiboukwxeila και "βυζαρες","ψιλοπαχουλι" αλλα ntartanta και όταν κάνει πιάτσα κάνει όλο υπερβολές στο παράδρομο.Όταν την είχα πάρει εγώ είχε έναν τεράστιο δονητή και τον έγλειφε μπροστά στη μέση του δρόμου και ήταν και κάποιες άλλες εκεί με ένα αμάξι.Η ίδια δεν είχε αμάξι.Επίσης κάτι μου είχε πει ότι είναι "εμαφροδιτι" παρόλο που είχε εργαλείο.Επίσης το διαμέρισμα,υπόγειο μεν αλλα πεντακάθαρο με παρα πολλά κεριά και δονητές.Είναι παθητική!
Ευχαριστώ εκ των προτερων συναγωνιστές
Οποιος εχει φαντασιωση με την Δεσποινα Βανδη,οριστε σε cross εκδοση. Εγω παντος αν ημουν Αθηνα θα πηγαινα
την έχει πάρει κανείς
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 218
- Πόντοι
- 1
την εχω δει κανα δυο φορες ακριβως όπως την περιέγραψες. ψηλη με τον δονητή χωμενο στις βυζαρες της αλλα ειχε κινηση και δεν σταματησα να ρωτησω τι παιζει. οποιος εχει πληροφοριες για το πρόγραμμα της ας βοηθησειΚαλησπέρα στη παρέα!Προσπαθώ να βρω μια ψιλή από συγγρού,μικρό εργαλείο η οποια σου λέει πρόγραμμα 70 euro και το διαμέρισμα της είναι πολύ κυριλέ με τζακούζι.Είναι σε ένα υπόγειο,έχει tsiboukwxeila και "βυζαρες","ψιλοπαχουλι" αλλα ntartanta και όταν κάνει πιάτσα κάνει όλο υπερβολές στο παράδρομο.Όταν την είχα πάρει εγώ είχε έναν τεράστιο δονητή και τον έγλειφε μπροστά στη μέση του δρόμου και ήταν και κάποιες άλλες εκεί με ένα αμάξι.Η ίδια δεν είχε αμάξι.Επίσης κάτι μου είχε πει ότι είναι "εμαφροδιτι" παρόλο που είχε εργαλείο.Επίσης το διαμέρισμα,υπόγειο μεν αλλα πεντακάθαρο με παρα πολλά κεριά και δονητές.Είναι παθητική!
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
καλησπερα σε ολους εχει δοκιμασει κανας μερακλης εδω?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
Χρόνια πολλά σε όλους καλά ν περνατε
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
επισης :-*Χρόνια πολλά σε όλους καλά ν περνατε
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
η ναυμαχια της ΜυκαληςΚαυλα τζουλι...θυμαμαι τα γαμησια μας οταν εμενες μυκαλης...τι πουτσα σου ερχνα κ τιιι 69 βαρουσαμε και ολα τα πετουσαμε στη μαπα μασ....αχχχχχ
kostaspoulen
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρά! Μια γρηγορη ερώτηση.
Ξέρει κανεις να προτείνει καμια καλή transexual κοντά στα κτελ κηφισού, η τέλος πάντων σε κοντινή με taxi απόσταση από εκεί? Ευχαριστώ πολύ!
Ξέρει κανεις να προτείνει καμια καλή transexual κοντά στα κτελ κηφισού, η τέλος πάντων σε κοντινή με taxi απόσταση από εκεί? Ευχαριστώ πολύ!
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
καυλα ειναι η νικολ την εχω δει στον παραδρομο κοντα στο σπορτς καφε πριν αρκετο καιρο και ειναι οντως καυλα εμφανισιακα αλλα δεν εχω δοκιμασει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις