Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
καυλα ειναι η νικολ την εχω δει στον παραδρομο κοντα στο σπορτς καφε πριν αρκετο καιρο και ειναι οντως καυλα εμφανισιακα αλλα δεν εχω δοκιμασει
δεν είναι αυτή η νικολ που βγαινει στον παραδρομο. αυτή που εβαλες νομιζω είναι μονο με ραντεβού. αν και την βλεπω σε όλα τα site με αγγελιες δεν εχω διαβασει πουθενα σχολια για το πρόγραμμα της και γενικοτερα για τον χαρακτήρα της, ουτε θετικα ουτε αρνητικα

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Οποιος εχει φαντασιωση με την Δεσποινα Βανδη,οριστε σε cross εκδοση. Εγω παντος αν ημουν Αθηνα θα πηγαινα

Πολύ καλή. Εξαιρετικά φιλικά, επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Καθαριότητα. Ανυπομονώ να ξαναπάω....

kaulas788

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σου φίλε. με τη μπεμπα εχω παει ειναι ολα τα λεφτα το μωρο. εγω τη πηρα μονο ως παθητικη αλλα κανει και ενεργιτικο. οποτε ερχετε κρητη την επισκεπτομαι και ειναι απιστευτη απλα......

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
378
Πόντοι
21
Γεια σου φίλε. με τη μπεμπα εχω παει ειναι ολα τα λεφτα το μωρο. εγω τη πηρα μονο ως παθητικη αλλα κανει και ενεργιτικο. οποτε ερχετε κρητη την επισκεπτομαι και ειναι απιστευτη απλα......

ευχαριστω! το σκεφτομαι για μπεμπα.

αυτη τη νικολ επισης δεν εχω δει ποτε κανενα σχολιο, ουτε αρνητικο ουτε θετικο  :huh:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

Την πηρα τηλ να την ρωτησω τι κανει τιμη κλπ. Απαραδεκτη καθολη την διαρκεια ενω ημουν οσο πιο ευγενικος μπορουσα. Μου λεει θελεις κατι συγκεκριμενο με υφακι. Της  λεω οχι απλα πες τι κανεις τιμη κλπ και μου το κλεινει στην μουρη λεγοντας οτι τα γραφει η αγγελια. ΜΑΥΡΟ στην βρομιαρα που θα την παρακαλαμε κιολας να πει προγραμμα τιμη.

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
814
καλημερα αγορια καλη εβδομαδα σε ολους σημερα γκαζι 12 με 23.00

Συνημμένα

• 12696144_1056095211116098_518639972_n.jpg
    12696144_1056095211116098_518639972_n.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 36

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

Την πηρα τηλ να την ρωτησω τι κανει τιμη κλπ. Απαραδεκτη καθολη την διαρκεια ενω ημουν οσο πιο ευγενικος μπορουσα. Μου λεει θελεις κατι συγκεκριμενο με υφακι. Της  λεω οχι απλα πες τι κανεις τιμη κλπ και μου το κλεινει στην μουρη λεγοντας οτι τα γραφει η αγγελια. ΜΑΥΡΟ στην βρομιαρα που θα την παρακαλαμε κιολας να πει προγραμμα τιμη.

Ρε φιλαρακο...οχι οτι θα παρω το μερος της-του.....αλλα ειναι απο τα λιγα που εχω παρει....η Βανεσσα ειναι καλο παιδι...ευγενικη καθαρη και οταν γουσταρει και αρχισει εχει πολλη πλακα...στα του προγραμματος ......καλη.....μεχρι εκει....απλα καλη.....ειναι κορμαρα και το ξερει....εχει βυζαρες και το ξερει....αλλα το ξαναλεω ειναι καλο παιδι.....τωρα μαζι σου...δεν ξερω..μπορει να ειχε τις αναποδες της....γιατι να ειχε περιοδο....λιγακι δυσκολο!!!!!!!

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
μαγκες οποιος εχει εμπειρια με ντορα ας τη καταθεσει

Oldman36

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα καινούργιος στην  παρέα μπορείτε  να μου  προτείνεται και μένα κάνα καλό μωρό?Έχω δει την Ηρωκαι γουσταρο κάτι άλλο παρόμοιο;Προσεγμένο να ντύνεται ωραία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom