vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Πσσσ την εχω αναγκη την κωλαρα της..Εχουμε τηλ η φεησμπουκ? (ειμαι μερακλης)
στο πρώτο link που έβαλες έχει το τηλ. της πάνω δεξιά....
Mε γριφους μιλας... Καλος μαλακας ειμαι φεησμπουκ ξερουμε?Την εχει παρει κανεις?στο πρώτο link που έβαλες έχει το τηλ. της πάνω δεξιά....
Γνωρίζει κάποιος που έχει χαθεί η Βερόνικα της Συγγρού? Πάει περίπου ένας μήνας που έχουν κατέβει οι αγγελίες της, Συγγρού βγαίνει ή έχει χαθεί και από εκεί?
φιλε πιο πανω σου εβαλα κριτικη το 2011 που τη πηρα κανα δυο φορες. η γκομενα ηταν απο χοντρη ως ψιλομπαζο, φαντασου τωρα. βουλγαρα, παθητικη μονο, μικροτσουτσουνη, καλο παιδι για κουβεντουλα. για μενα παντα μιλαω. πιστευω οτι σ αυτα τα λεφτα βρισκεις καλυτερα πραγματα. Ο φιλος βατραχος εχει αδυναμια στις χοντροκολες απ οτι καταλαβα...Mε γριφους μιλας... Καλος μαλακας ειμαι φεησμπουκ ξερουμε?Την εχει παρει κανεις?
φιλε πιο πανω σου εβαλα κριτικη το 2011 που τη πηρα κανα δυο φορες. η γκομενα ηταν απο χοντρη ως ψιλομπαζο, φαντασου τωρα. βουλγαρα, παθητικη μονο, μικροτσουτσουνη, καλο παιδι για κουβεντουλα. για μενα παντα μιλαω. πιστευω οτι σ αυτα τα λεφτα βρισκεις καλυτερα πραγματα. Ο φιλος βατραχος εχει αδυναμια στις χοντροκολες απ οτι καταλαβα...
Kαι γω ψηνω πολυ συναντηση με κλαουντια. Δεν το ξερα οτι ειναι βουλγαρα. Ειναι καθαρη? χωρος καθαρος?
................
χωρις βεβαια να απλκιω κ των ενεργητικοτης ρολο ...βεβαια όπως παντου θα πρεπει ν σταξεις κατι παραπανω οποτε
αποκλειωαπλκιω τι σημαίνει ?
από κοντά είναι πιό μεγάλη η κολάρα έως too much το όλο σύνολο. Δεν γδύνεται τελείως, δεν έχει στύση, δεν κοιτά το ρολόϊ, κάνει καρριέρα στην Αγγλία που χρεώνει 100 λίρες κατά δήλωσή της. Εδώ χρεώνει 60 αν θυμάμαι καλά. Δεν ξαναπήγα.
μουτρο αν εισαι ενημερος λεγε
και εγω την εχω χασει! τι εννοεις?