Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Πσσσ την εχω αναγκη την κωλαρα της..Εχουμε τηλ η φεησμπουκ? :wanker: :wanker: :wanker:(ειμαι μερακλης)

τα παντα εχουμαι

σε προσφατη επαφη με τ μωρο περασα πολύ σουπερ ...ειχε ολοι την καλη διαθεση για παιχνιδεια και με αναψε τρελα ...συναντιση χωρις να χει τ νου της στην ωρα .....ενεργητικος

translove84

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος που έχει χαθεί η Βερόνικα της Συγγρού? Πάει περίπου ένας μήνας που έχουν κατέβει οι αγγελίες της, Συγγρού βγαίνει ή έχει χαθεί και από εκεί?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Γνωρίζει κάποιος που έχει χαθεί η Βερόνικα της Συγγρού? Πάει περίπου ένας μήνας που έχουν κατέβει οι αγγελίες της, Συγγρού βγαίνει ή έχει χαθεί και από εκεί?

ετυχε και τις τελευτες μερες που εβγενε συγγου κ την ειχα παρει καποια θεματα οικογενειακα αν καταλαβα καλα δεν μπηκα σ λεπτομεριες γιατι δεν μ εφορουσε τ θεμα .......πιστευεω ότι μπορει ν επανελθει ....τ ποτε αγνωστο

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Mε γριφους μιλας... :2funny: Καλος μαλακας ειμαι  :jerking: φεησμπουκ ξερουμε?Την εχει παρει κανεις?
φιλε πιο πανω σου εβαλα κριτικη το 2011 που τη πηρα κανα δυο φορες. η γκομενα ηταν απο χοντρη ως ψιλομπαζο, φαντασου τωρα. βουλγαρα, παθητικη μονο, μικροτσουτσουνη, καλο παιδι για κουβεντουλα. για μενα παντα μιλαω. πιστευω οτι σ αυτα τα λεφτα βρισκεις καλυτερα πραγματα. Ο φιλος βατραχος εχει αδυναμια στις χοντροκολες απ οτι καταλαβα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
φιλε πιο πανω σου εβαλα κριτικη το 2011 που τη πηρα κανα δυο φορες. η γκομενα ηταν απο χοντρη ως ψιλομπαζο, φαντασου τωρα. βουλγαρα, παθητικη μονο, μικροτσουτσουνη, καλο παιδι για κουβεντουλα. για μενα παντα μιλαω. πιστευω οτι σ αυτα τα λεφτα βρισκεις καλυτερα πραγματα. Ο φιλος βατραχος εχει αδυναμια στις χοντροκολες απ οτι καταλαβα...

ο φιλος βαραχος γαμα καλα εκει που πα .....η αληθεια είναι ότι η κοπελα είναι παθητικη οντως εγω την εχω παρει αρκετες φορες
χωρις βεβαια να απλκιω κ των ενεργητικοτης ρολο ...βεβαια όπως παντου θα πρεπει ν σταξεις κατι παραπανω οποτε

aircosmos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Πσσσ την εχω αναγκη την κωλαρα της..Εχουμε τηλ η φεησμπουκ? :wanker: :wanker: :wanker:(ειμαι μερακλης)

Kαι γω ψηνω πολυ συναντηση με κλαουντια. Δεν το ξερα οτι ειναι βουλγαρα. Ειναι καθαρη? χωρος καθαρος?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
από κοντά είναι πιό μεγάλη η κολάρα έως too much το όλο σύνολο. Δεν γδύνεται τελείως, δεν έχει στύση, δεν κοιτά το ρολόϊ, κάνει καρριέρα στην Αγγλία που χρεώνει 100 λίρες κατά δήλωσή της. Εδώ χρεώνει 60 αν θυμάμαι καλά. Δεν ξαναπήγα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
από κοντά είναι πιό μεγάλη η κολάρα έως too much το όλο σύνολο. Δεν γδύνεται τελείως, δεν έχει στύση, δεν κοιτά το ρολόϊ, κάνει καρριέρα στην Αγγλία που χρεώνει 100 λίρες κατά δήλωσή της. Εδώ χρεώνει 60 αν θυμάμαι καλά. Δεν ξαναπήγα.

μουτρο εισαι λαθος σ μερικα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ετυχε και τις τελευτες μερες που εβγενε συγγου κ την ειχα παρει καποια θεματα οικογενειακα αν καταλαβα καλα δεν μπηκα σ λεπτομεριες γιατι δεν μ εφορουσε τ θεμα .......πιστευεω ότι μπορει ν επανελθει ....τ ποτε αγνωστο

Τύπε η Βερόνικα τρώει πολλά τηγανιτά και παίζει να την πείραξαν 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
περασμα από καβαλας πρην κανα 2ωρο η ινα στη θεση της .....εχει κανει κατι μπουταρες άλλο πραγμα....δεν σταματησα άλλη φορα που θ χ καβλες

navigon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπεραα .. τερμα συγκρου πριν τα γραφεια της ΝΔ ειναι δυο τυπισες με ενα κιτρινο σμαρτ συνηθως μια ξανθια και μια μελαχρινη .. γνωριζει κανεις για αυτες αν ξερουμε και κανα fb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom