Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
δηλαδή το πρόσωπο της το θεωρείς όμορφο ?
ναι αληθεια.. να σου πω μονο ο κωλος της δεν μου αρεσε θελει φουσκωμα.την εχεις δει απο κοντα αληθεια? εχει καποιες κακες φωτογραφιες η χειροτερη τραβελοφατσα. δες εδω ετσι γλθκια ειναι απο κοντα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ναι αληθεια.. να σου πω μονο ο κωλος της δεν μου αρεσε θελει φουσκωμα.την εχεις δει απο κοντα αληθεια? εχει καποιες κακες φωτογραφιες η χειροτερη τραβελοφατσα. δες εδω ετσι γλθκια ειναι απο κοντα

την έχω δει πολλές φορές από κοντά
τι να πω... γούστα

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
την έχω δει πολλές φορές από κοντά
τι να πω... γούστα
ναι δεν θελω να αντιπαρατεθουμε.. ειχε κατσει πανω μου και μου ελεγε βλακειες(η κλασικη γνωριμια) και εγω δεν κρατιομουνα ηθελα να την βουτηξω :)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ναι δεν θελω να αντιπαρατεθουμε.. ειχε κατσει πανω μου και μου ελεγε βλακειες(η κλασικη γνωριμια) και εγω δεν κρατιομουνα ηθελα να την βουτηξω :)

γαμαται γιατι εμασται 2 αντε 3

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
  τι σημαινει αυτο? :huh:                                                                                                                                                                                             
πρησμένη κοιλιτσα! Μάλλον έγγυος θα ναι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
να αναφερω ότι εχω παρει τρανς που δεν της εχω αναφερει γιατι από μαλακες άλλο τιποτα....μουτρα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1

Μια πίπα με 20αρι έπεξε. Τίμια πίπα, το προσπάθησε, αλλά δεν βγάζει πολύ καύλα. Εχει μικρό καυλι ή ήταν μισοκαυλωμένο.... Θυληκη όμως και ξηγημένο τυπάκι... Αλλά δεν θα την πιάσεις φίλο, για αλλη δουλειά την θες. Τώρα γούστα είναι...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μια πίπα με 20αρι έπεξε. Τίμια πίπα, το προσπάθησε, αλλά δεν βγάζει πολύ καύλα. Εχει μικρό καυλι ή ήταν μισοκαυλωμένο.... Θυληκη όμως και ξηγημένο τυπάκι... Αλλά δεν θα την πιάσεις φίλο, για αλλη δουλειά την θες. Τώρα γούστα είναι...

ακαπελα?

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Οχι, δεν μου το πρότεινε, δεν θα το ρίσκαρα....
Τιμια, δεν βιαζόταν, μπορεί να καθόταν και μισάωρο και παραπάνω με το 20αρι... αλλά άλλη φορά θα το έδινα αλλού το 20αρι όχι εκει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

μουτρο εισαι ;λλου αλλα δεν τρεχει αμα την χορτασες όλα ακαλ>>

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
βατραχε κ panosrialas σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με την tzoulianna

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
βατραχε κ panosrialas σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με την tzoulianna
τιποτα φιλε,επειδη παντα υπαρχει η υποψια πως κανουμε μονο υποστηριξη σε καποιες εγω δεν θελω να ειμαι αιρετικος.η ομορφια ειναι υποκειμενικη..σε μενα αρεσε..στο φιλο παρακμιακο οχι..οποτε ας μεινουμε εκει. χωρις προφυλαξη δεν κανει πιπα και μπορει να παρατηρισεις κακη συμμετοχη..ενταξει δεν εχει και την προσποιηση του μαραντονα  :dancing: :dancing: μπορουσε να παιξει τον ρολο της καλυτερα :)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

μετρια παθητικη κατασταση για μενα χαμηλα συγγρου με καναρινι σμαρτ στεγαζοταν μαζι με βερονικα η οποια εχει χαθει ...αλλα τελευτεα βλεπω την άλλη καυλα την ψιλέ θα ανευασω ποστ γιατι δεν θυμαμαι ονωμα .....

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
μαγκες, μη περιμενετε να λειτουργησουν εκει κατω τα "κοριτσακια" .τα εχει απο κοντα η γρια με το astra, χειροτερη απ την αλομα ειναι αυτη... βαζει και αγγελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom