Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Λιγα πράγματα για την πληροφορηση.
Το συγγεκριμενο θρεντ εχει 817 σελιδες 1300+ εχει το αλλο με τα προσοντα, και ποσες ακομα μονο το section του φορουμ με καθε ενα θεμα ξεχωρηστα.
Προς παλιους + νεους:
Μπορουμε να μην σπαμαρουμε (αχρηστες παραθεσεις, μονολεκτικες απαντησεις σαν να ειναι προσωπικο chat, προσωπικες αντεγγλισεις, ασχετα θεματα) για να μπορει να γινει πιο ευκολο για τους νεους/παλιους που το παρακολουθουν και θελουν να ενημερωθουν.

Προς νεους:
Χρησιμοποιειστε το κουτακι με τον φακο search ενω ειστε στο γενικο section βαλτε εκει το ονομα το τηλεφωνο η ακομα και τα τελευταια κομματια απο το λινκ της διαφημησης που σας ενδιαφερει. Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα βρειτε οτι εχει απαντηθει.
Μπορειτε να κανετε το ιδο με το τηλεφωνο και στο google. Μπορειτε να βρειτε αλλες/ παλιες /διαφορετικες αγγελιες με το ιδιο τηλεφωνο ακομα και αλλες κριτικες η κουβεντες σε αλλα φορα. Εμενα μου ειναι χρησιμο στο να βρισκω περισσοτερες φωτος/αγγελιες για το ιδιο προσωπο που με ενδιαφερει.

Πανω σε μια φωτο με δεξι κλικ εαν διαλεξεις αναζητηση στο γοογλε μπορεις να δεις που αλλου εχει χρησιμοποηθει, σε αλλη αγγελια η εαν ειναι του σωρου...δλδ μουφα.

Η γνωση ειναι πλουτος. Εαν δεν εχετε τα χρηματα να δοκιμασετε ολα τα τραβελια για να εχετε δικια σας γνωμη χαλαστε 10 λεπτα η μια ωρα να διαβασετε και να κανετε cross-check τις πληροφοριες που παρεχονται εδω δωρεαν.

Καταλαβαινω για καποιους ειναι δυσκολο η βαρετο, αλλα η προσπαθεια θα σας ανταμειψει.

Συναγωνηστη βατραχε,
εαν γραφεις απο ταμπλετ /κινητο σε καταλαβαινω ειναι γαμησι μεγαλο να γραψεις σαν ανθρωποςα απο εκει γιατι το σαιτ ειναι μπουρδελο για κινητες συσκευες εξ ου και ο "δυσνοητος" τροπος γραφης σου, αν γραφεις απο PC, εαν θες κανε μια προσπαθεια να χρησιμοποεις το spell-check, εχεις τοσα χρησιμα να πεις που που ωρες ωρες δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις.

Τα παραπανω λογια ειναι με περισσο θαρρος και συναδελφικη αλληλεγγυη. Καλα γαμησα σε ολους

φιλε σωστα μιλησες
αλλα οπως βλεπεις ειτε το γραψες ειτε οχι δεν εκανε καμμια απολυτως διαφορα
πολλα απο αυτα θα θελα να γραψω και εγω αλλα εχω κουραστει τοσα χρονια
το θεμα βεβαια δεν ειναι τι γραφει ο καθενας, το θεμα ειναι να υπαρχει ενας καποιος moderator και οπως βλεπεις δεν υπαρχει κανεις εδω και ο καθενας γραφει οτι θελει
συμμετεχω σε αντιστοιχα φορουμ στο εξωτερικο και δεν υπαρχει αυτο το χαος
γιατι πολυ απλα οποιος ξεφευγει απο τους κανονες το μηνυμα του σβηνεται αμεσως

το πιο αστειο ειναι οτι μου στελνουν πμ και ζητανε πληροφοριες και μετα την απαντηση μου δεν παιζει ουτε ευχαριστω
το θεμα δεν ειναι τι κανει

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τα παντα εχουμαι

σε προσφατη επαφη με τ μωρο περασα πολύ σουπερ ...ειχε ολοι την καλη διαθεση για παιχνιδεια και με αναψε τρελα ...συναντιση χωρις να χει τ νου της στην ωρα .....ενεργητικος
Στελε μου ΚΟΛΟΣΣΕ ΜΟΥ το φεησμπουκ της αν θες!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
φιλε πιο πανω σου εβαλα κριτικη το 2011 που τη πηρα κανα δυο φορες. η γκομενα ηταν απο χοντρη ως ψιλομπαζο, φαντασου τωρα. βουλγαρα, παθητικη μονο, μικροτσουτσουνη, καλο παιδι για κουβεντουλα. για μενα παντα μιλαω. πιστευω οτι σ αυτα τα λεφτα βρισκεις καλυτερα πραγματα. Ο φιλος βατραχος εχει αδυναμια στις χοντροκολες απ οτι καταλαβα...
Σε ευχαριστω τυπε μου!!Κι εγω εχω τρελα με τις κωλαρες ειμαι μερακλης  :wanker:

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
περασμα από καβαλας πρην κανα 2ωρο η ινα στη θεση της .....εχει κανει κατι μπουταρες άλλο πραγμα....δεν σταματησα άλλη φορα που θ χ καβλες
εχει και κοιλιτσα κανει ομως και την ειχε κι απο τοτε που ηταν αδυνατη. ξερεις τι σημαινει αυτο...

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
τα παντα εχουμαι

σε προσφατη επαφη με τ μωρο περασα πολύ σουπερ ...ειχε ολοι την καλη διαθεση για παιχνιδεια και με αναψε τρελα ...συναντιση χωρις να χει τ νου της στην ωρα .....ενεργητικος
φιλε μου σε θαυμαζω. εισαι ηρωας! ποσο καιρο ειχες να γ@μησεις?

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
από κοντά είναι πιό μεγάλη η κολάρα έως too much το όλο σύνολο. Δεν γδύνεται τελείως, δεν έχει στύση, δεν κοιτά το ρολόϊ, κάνει καρριέρα στην Αγγλία που χρεώνει 100 λίρες κατά δήλωσή της. Εδώ χρεώνει 60 αν θυμάμαι καλά. Δεν ξαναπήγα.
ιερα οδο χρεωνε 15 η 20.

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
εχει και κοιλιτσα κανει ομως και την ειχε κι απο τοτε που ηταν αδυνατη. ξερεις τι σημαινει αυτο...
  τι σημαινει αυτο? :huh:                                                                                                                                                                                           

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
φιλε σωστα μιλησες
αλλα οπως βλεπεις ειτε το γραψες ειτε οχι δεν εκανε καμμια απολυτως διαφορα
πολλα απο αυτα θα θελα να γραψω και εγω αλλα εχω κουραστει τοσα χρονια
το θεμα βεβαια δεν ειναι τι γραφει ο καθενας, το θεμα ειναι να υπαρχει ενας καποιος moderator και οπως βλεπεις δεν υπαρχει κανεις εδω και ο καθενας γραφει οτι θελει
συμμετεχω σε αντιστοιχα φορουμ στο εξωτερικο και δεν υπαρχει αυτο το χαος
γιατι πολυ απλα οποιος ξεφευγει απο τους κανονες το μηνυμα του σβηνεται αμεσως

το πιο αστειο ειναι οτι μου στελνουν πμ και ζητανε πληροφοριες και μετα την απαντηση μου δεν παιζει ουτε ευχαριστω
το θεμα δεν ειναι τι κανει

Αδερφε η Ελλαδα ειναι παντου μια μεγαλη συνελευση πολυκατοικιας. Ιδιος τροπος ομιλιας/ αντιμετοπησης /ενδιαφεροντος/ συμμετοχης /σκεψης /σεβασμος στους κανονες και κοινης αποδοχης. Ανικανοτητα συνηπαρξης=>θεσπηση νομων->ανικανοτητα τηρησης νομων / ελεγχου-> αυτοδικια->ζουγκλα-> ο πιο δυνατος/ φωνακλας /υπουλος κερδιζει/σωζει το τομαρι του και οπου παει. Δεν περιμενω τπτ καλυτερο να βρω εδω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
φιλε μου σε θαυμαζω. εισαι ηρωας! ποσο καιρο ειχες να γ@μησεις?

σχεδων κάθε μερα μουτρο σε πειραζει???????

και μην ξεχναμαι ότι εδώ ειμαστε για να λεμε την απψη μας για τ κορίτσια που εχουμαι παρει οποτε και η φωτο είναι ένα μερος να ξερουμαι για ποια μιλαμαι κάθε φορα....οπος εχεται καταλαβει τ ονόματα πλεων είναι για τους τυπους...κάθε μερα αλαζουν ....

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
στο τελος του παραδρομου στην συγγρου βγαινει ενα ξανθο με ενα κιτρινο smart εχει καποιος εμπειρια μαζι της;

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
ναι μου αρεσε πολυ..τι να σου πω τωρα γουστα ..αν σκευτεις οτι εχει και κατι αισχοι στις αγγελιες που κραταν πελατολογιο...23 χρονων ειναι και δεν εχει κατι αντρικο πανω της

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ναι μου αρεσε πολυ..τι να σου πω τωρα γουστα ..αν σκευτεις οτι εχει και κατι αισχοι στις αγγελιες που κραταν πελατολογιο...23 χρονων ειναι και δεν εχει κατι αντρικο πανω της

δηλαδή το πρόσωπο της το θεωρείς όμορφο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom