Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
καλημέρα παίδες.. πριν λιγες μέρες ένα φίλος από εδώ μεσα με ειδοποίησε για μια αγγελία που είχε ανέβει σε μια ιστοσελίδα για κάποια που έκραzε εναν glykomoytsoyno ότι έχει μύκητες μεταδοτικούς στα πόδια (!!!) και κονδυλώματα και μάλιστα ανεβασε και φωτό του για να τον βλέπουν και οι άλλες εκδιδόμενες και νάχουν το νου τους... το παλληκάρι που με ειδοποίησε ήταν τόσο σίγουρο ότι είμαι εγώ που μου είπε "αν εχεις κονδυλωματα ρε φιλε πηγαινε βγαλτα, δεν ειναι δυσκολο".. ποιος ειναι ο κακομοιρης στη φωτογραφια δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω να πηγε σε καποιο μπουρδελο (γιατι αυτη που εβαλε την αγγελία λέει οτι τον έδιωξαν πολλές φορές απο τον "οικο") και να ειπε γεια σας ειμαι ο γλυκομουτσουνος, ηρθα να πηδηξω.. οπως και να έχει αυτος στη φωτογραφία δεν ειμαι εγω και μπορουν να το βεβαιώσουν και καποιες απο εδω μέσα που με εχουν γνωρισει οπως η ΑΘηνά ή η Τζούλια.. ή η Τραννούλα.. ή η Ιζαμπέλα στη Θεσσαλονίκη.. έχω την εντύπωση ότι την ολη ιστοριά την προκάλεσε κάποια που με τα λεγομενα μου της εκοψα την πελατεία.. όπως και ναχει παιδες αυτος ο γλυκομουτσουνος δεν ειμαι εγώ