Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
καλημέρα παίδες.. πριν λιγες μέρες ένα φίλος από εδώ μεσα με ειδοποίησε για μια αγγελία που είχε ανέβει σε μια ιστοσελίδα για κάποια που έκραzε εναν glykomoytsoyno ότι έχει μύκητες μεταδοτικούς στα πόδια (!!!) και κονδυλώματα και μάλιστα ανεβασε και φωτό του για να τον βλέπουν και οι άλλες εκδιδόμενες και νάχουν το νου τους... το παλληκάρι που με ειδοποίησε ήταν τόσο σίγουρο ότι είμαι εγώ που μου είπε "αν εχεις κονδυλωματα ρε  φιλε πηγαινε βγαλτα, δεν ειναι δυσκολο".. ποιος ειναι ο κακομοιρης στη φωτογραφια δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω να πηγε σε καποιο μπουρδελο (γιατι αυτη που εβαλε την αγγελία λέει οτι τον έδιωξαν πολλές φορές απο τον "οικο") και να ειπε γεια σας ειμαι ο γλυκομουτσουνος, ηρθα να πηδηξω.. οπως και να έχει αυτος στη φωτογραφία δεν ειμαι εγω και μπορουν να το βεβαιώσουν και καποιες απο εδω μέσα που με εχουν γνωρισει οπως η ΑΘηνά ή η Τζούλια.. ή η Τραννούλα.. ή η Ιζαμπέλα στη Θεσσαλονίκη.. έχω την εντύπωση ότι την ολη ιστοριά την προκάλεσε κάποια που με τα λεγομενα μου της εκοψα την πελατεία.. όπως και ναχει παιδες αυτος ο γλυκομουτσουνος δεν ειμαι εγώ :)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τι τυχερος που εισαι...
για γελια ομως
παντως ασχετα με το ποιος ηταν, ανδρας ή τρανς, δειχνει το νοητικο επιπεδο πολλων εδω μεσα, καθως δεν μπορει καποιος να το παρει σοβαρα
ε ρε τι τραβαμε και εμεις οι καυλιαριδες

κουραγιο φιλε
χαχαχαχα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
οκ σε πιστευω φιλε αλλα παλι δεν απαντας. εχεις πει οτι ειναι στανταρακι σου. αλλος λεει οτι πηγαινε με πακιστανους. αλλος τη θυμαται ξεπετα . κι εγω φιλε μου τη θυμαμαι ξεπετα απ το '09 και τωρα που την ειδα σα να φοραγε κορσε ητανε! . Πες μας τι κανεις μαζι της , κανε μια κριτικη, να δουμε το value for money. δε φανταζομαι να φοβασαι μη την εκθεσεις...
ρε μουτρο την εχω παρει κ φρεε οκ τωρα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
παντος αξιζει τον λογο να των τραβιξεις αν θες και θα περασει καλα οποιος τ κανε......για να μαθουν να μην κανουν μαλακιες...
ασχετα ότι δεν εχει τηλ μπορουν να τον βρουν ,,......αν βεβαια η φωτο είναι δικη σου .....αν όχι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
παντος αξιζει τον λογο να των τραβιξεις αν θες και θα περασει καλα οποιος τ κανε......για να μαθουν να μην κανουν μαλακιες...
ασχετα ότι δεν εχει τηλ μπορουν να τον βρουν ,,......αν βεβαια η φωτο είναι δικη σου .....αν όχι
ρε βατραχε δεν καταλαβες τι εγραψα;; μηπως τα εγραψα ανορθόγραφα και δεν βγάζεις νόημα;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
δεν εχω ....μ τελειοσαι μουτρο .....στερεψε πως τ λεν τραβαται αλλου εγω τελος μονο θ γαμω κ δεν θα λεω τιποτα ....παντος φολα δεν είναι

γιατί ρε βάτραχε???? η άποψη σου στο θέμα είναι σαν την Bosch στα εργαλεία! εγγύηση ! τι έγινε ?  :think: :think: :think: :S

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
καλημέρα παίδες.. πριν λιγες μέρες ένα φίλος από εδώ μεσα με ειδοποίησε για μια αγγελία που είχε ανέβει σε μια ιστοσελίδα για κάποια που έκραzε εναν glykomoytsoyno ότι έχει μύκητες μεταδοτικούς στα πόδια (!!!) και κονδυλώματα και μάλιστα ανεβασε και φωτό του για να τον βλέπουν και οι άλλες εκδιδόμενες και νάχουν το νου τους... το παλληκάρι που με ειδοποίησε ήταν τόσο σίγουρο ότι είμαι εγώ που μου είπε "αν εχεις κονδυλωματα ρε  φιλε πηγαινε βγαλτα, δεν ειναι δυσκολο".. ποιος ειναι ο κακομοιρης στη φωτογραφια δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω να πηγε σε καποιο μπουρδελο (γιατι αυτη που εβαλε την αγγελία λέει οτι τον έδιωξαν πολλές φορές απο τον "οικο") και να ειπε γεια σας ειμαι ο γλυκομουτσουνος, ηρθα να πηδηξω.. οπως και να έχει αυτος στη φωτογραφία δεν ειμαι εγω και μπορουν να το βεβαιώσουν και καποιες απο εδω μέσα που με εχουν γνωρισει οπως η ΑΘηνά ή η Τζούλια.. ή η Τραννούλα.. ή η Ιζαμπέλα στη Θεσσαλονίκη.. έχω την εντύπωση ότι την ολη ιστοριά την προκάλεσε κάποια που με τα λεγομενα μου της εκοψα την πελατεία.. όπως και ναχει παιδες αυτος ο γλυκομουτσουνος δεν ειμαι εγώ :)

Η φωτο και η αγγελια μουφα μην ασχολεισαι. Απο εδω η πηγη της. Πρωτη πρωτη πανω αριστερα

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Λιγα πράγματα για την πληροφορηση.
Το συγγεκριμενο θρεντ εχει 817 σελιδες 1300+ εχει το αλλο με τα προσοντα, και ποσες ακομα μονο το section του φορουμ με καθε ενα θεμα ξεχωρηστα.
Προς παλιους + νεους:
Μπορουμε να μην σπαμαρουμε (αχρηστες παραθεσεις, μονολεκτικες απαντησεις σαν να ειναι προσωπικο chat, προσωπικες αντεγγλισεις, ασχετα θεματα) για να μπορει να γινει πιο ευκολο για τους νεους/παλιους που το παρακολουθουν και θελουν να ενημερωθουν.

Προς νεους:
Χρησιμοποιειστε το κουτακι με τον φακο search ενω ειστε στο γενικο section βαλτε εκει το ονομα το τηλεφωνο η ακομα και τα τελευταια κομματια απο το λινκ της διαφημησης που σας ενδιαφερει. Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα βρειτε οτι εχει απαντηθει.
Μπορειτε να κανετε το ιδο με το τηλεφωνο και στο google. Μπορειτε να βρειτε αλλες/ παλιες /διαφορετικες αγγελιες με το ιδιο τηλεφωνο ακομα και αλλες κριτικες η κουβεντες σε αλλα φορα. Εμενα μου ειναι χρησιμο στο να βρισκω περισσοτερες φωτος/αγγελιες για το ιδιο προσωπο που με ενδιαφερει.

Πανω σε μια φωτο με δεξι κλικ εαν διαλεξεις αναζητηση στο γοογλε μπορεις να δεις που αλλου εχει χρησιμοποηθει, σε αλλη αγγελια η εαν ειναι του σωρου...δλδ μουφα.

Η γνωση ειναι πλουτος. Εαν δεν εχετε τα χρηματα να δοκιμασετε ολα τα τραβελια για να εχετε δικια σας γνωμη χαλαστε 10 λεπτα η μια ωρα να διαβασετε και να κανετε cross-check τις πληροφοριες που παρεχονται εδω δωρεαν.

Καταλαβαινω για καποιους ειναι δυσκολο η βαρετο, αλλα η προσπαθεια θα σας ανταμειψει.

Συναγωνηστη βατραχε,
εαν γραφεις απο ταμπλετ /κινητο σε καταλαβαινω ειναι γαμησι μεγαλο να γραψεις σαν ανθρωποςα απο εκει γιατι το σαιτ ειναι μπουρδελο για κινητες συσκευες εξ ου και ο "δυσνοητος" τροπος γραφης σου, αν γραφεις απο PC, εαν θες κανε μια προσπαθεια να χρησιμοποεις το spell-check, εχεις τοσα χρησιμα να πεις που που ωρες ωρες δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις.

Τα παραπανω λογια ειναι με περισσο θαρρος και συναδελφικη αλληλεγγυη. Καλα γαμησα σε ολους

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επισης οταν ψαχνετε κατι και ρωτατε να ειστε συγκεκριμενοι....πχ. ειμαι ενεργητικος ψαχνω παθητικη τρανς ξανθια η μελαχροινη...την θελω ατριχη και δινω ενα συγκεκριμενο ποσο....εχετε να προτεινετε κατι;;;;;;η ψαχνω ενεργητικη με μεγαλο πεοςσυγκεκριμενα πραγματα οταν ρωτας παιρνεις συγκεκριμενες απαντησεις :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
ωραια κουβεντα ...μπραβο ρε παιδες

Stories