Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κάτι για όσους γνωρίζουν, πόσα ζητάει η κυρία Φιόνα στην Ελλάδα?
Γιατί έχει έρθει Κύπρο και ζητάει 100ευρά για 30-40 λεπτά, αντιγράφω αυτά που είναι στο site.
Θέλω πολύ να μάθω πόσα ζητάει, δεν ρωτάω αν τα αξίζει η όχι!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Γιατί έχει έρθει Κύπρο και ζητάει 100ευρά για 30-40 λεπτά, αντιγράφω αυτά που είναι στο site.

μουτρο εγω προσωπικα δεν εδινα ουτε 20 .....αλλα νωμιζω ότι 30 ευρο περιπου

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1

Λοιπόν άκου ή μάλλον διάβαζε για να πληροφορηθείς :
Τη Φιόνα την έπαιρνα κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για περίπου δύο χρόνια το 2003 - 2004 με 50 € στον δρόμο και 80 σπίτι !
Δεν υπάρχει πίπα σαν κι αυτή μετά την Εύα από Αγκύρας [ θυμάσαι βάτραχε, εσύ ξέρεις πόσο μας την έδινε].
Είναι φοβερή επαγγελματίας, τιμάει τα λεφτά της και τα δίνει και τα κάνει όλα.
Όποτε βρεθώ Θεσσαλονίκη την τιμώ ανυπερθέτως
Πέρσι βρέθηκε Αθήνα και την επισκέφτηκα, σε ξενοδοχείο,  πάντα πολύ καλή αλλά με 100 €
Τώρα, παίζει και η χημεία έτσι ?
Facciadirana αν τη δοκιμάσεις θα αλλάξεις γνώμη.

...και μεταξύ μας, μην ακούσω καμμιά μαλακία ότι προμοτάρω την κυρία εγώ θάλω να πηδάμε όλοι καλά και να πληρώνουμε όπως πρέπει

arrivederci

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Λοιπόν άκου ή μάλλον διάβαζε για να πληροφορηθείς :
Τη Φιόνα την έπαιρνα κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη για περίπου δύο χρόνια το 2003 - 2004 με 50 € στον δρόμο και 80 σπίτι !
Δεν υπάρχει πίπα σαν κι αυτή μετά την Εύα από Αγκύρας [ θυμάσαι βάτραχε, εσύ ξέρεις πόσο μας την έδινε].
Είναι φοβερή επαγγελματίας, τιμάει τα λεφτά της και τα δίνει και τα κάνει όλα.
Όποτε βρεθώ Θεσσαλονίκη την τιμώ ανυπερθέτως
Πέρσι βρέθηκε Αθήνα και την επισκέφτηκα, σε ξενοδοχείο,  πάντα πολύ καλή αλλά με 100 €
Τώρα, παίζει και η χημεία έτσι ?
Facciadirana αν τη δοκιμάσεις θα αλλάξεις γνώμη.

...και μεταξύ μας, μην ακούσω καμμιά μαλακία ότι προμοτάρω την κυρία εγώ θάλω να πηδάμε όλοι καλά και να πληρώνουμε όπως πρέπει

arrivederci

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
μουτρο εγω προσωπικα δεν εδινα ουτε 20 .....αλλα νωμιζω ότι 30 ευρο περιπου
γιατι ουτε 20 ? μια χαρα μουναρα ειναι αν δεν εχει ψευτικες φωτο.κατι θα ξερεις..πες τα ολα.και bullo.. :) ανυπερθετος σημαινει ποτε :) και οχι παντα :) πλακα κανω καταλαβα τι ειπες :)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
γιατι ουτε 20 ? μια χαρα μουναρα ειναι αν δεν εχει ψευτικες φωτο.κατι θα ξερεις..πες τα ολα.και bullo.. :) ανυπερθετος σημαινει ποτε :) και οχι παντα :) πλακα κανω καταλαβα τι ειπες :)

ρε μουτρο ξερεις τ αξια εχει ένα 20 σημερα??????τις εχουμαι κανει πλουσιες ρε ξηπναται .....

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
η τσοντα δεν κωστιζει τιποτα μουτρο λεω να δω καμια
ιντερνετικη η dvd? Ξερω site και chat με τρανς και κροσ να μην νοικιαζεις.θα στειλω link μολις κατσω στον υπολογιστη.αν ηδη τα ξερεις τα παραβλεπεις :)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ανυπερθέτως σημαινει "αμέσως, χωρις αναβολή"

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
ρε μουτρο ξερεις τ αξια εχει ένα 20 σημερα??????τις εχουμαι κανει πλουσιες ρε ξηπναται .....
συμφωνω! Μουρη δε μας λες ομως το τροπο με το παζαρι! πως τη πας στα 20? εισαι τοσο παιδαρος και καυλωνουν τα τραβελακια μαζι σου ? επισης δε μας λες αν τη πας στο 20αρι τι υπηρεσιες σου δινει. φερ ειπειν σου εχω ζητησει οπως και αλλοι νομιζω, να κανεις κριτικη σε , ροζα αλλα αποφευγεις. δε παιζουν αυτα που λες απο τιμες ! τσακωθηκαμε τις προαλλες. ουτε παζαρι παιρνει κατω απο 50. για μια πιπα ζηταει ακατεβατα, 30. περναω και γυριζει τη μουρη...
παρεπιπτοντως ξεχνα τα αυτες τις τιμες. δουλευει συνεχεια συγγρου με τη "τσατσογρια" με το astra...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
συμφωνω! Μουρη δε μας λες ομως το τροπο με το παζαρι! πως τη πας στα 20? εισαι τοσο παιδαρος και καυλωνουν τα τραβελακια μαζι σου ? επισης δε μας λες αν τη πας στο 20αρι τι υπηρεσιες σου δινει. φερ ειπειν σου εχω ζητησει οπως και αλλοι νομιζω, να κανεις κριτικη σε , ροζα αλλα αποφευγεις. δε παιζουν αυτα που λες απο τιμες ! τσακωθηκαμε τις προαλλες. ουτε παζαρι παιρνει κατω απο 50. για μια πιπα ζηταει ακατεβατα, 30. περναω και γυριζει τη μουρη...
παρεπιπτοντως ξεχνα τα αυτες τις τιμες. δουλευει συνεχεια συγγρου με τη "τσατσογρια" με το astra...

μουτρο δεν τ λεω για να τ πω .....εχω την εμπηρεια να τ κανω ......

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1

ανυπερθέτως [aniperθétos] επίρρ. : (λόγ.) οπωσδήποτε, χωρίς αναβολή

μιας και μιλάμε ελληνικά
arrivederci

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1

ανυπερθέτως [aniperθétos] επίρρ. : (λόγ.) οπωσδήποτε, χωρίς αναβολή

μιας και μιλάμε ελληνικά
arrivederci
υπερθετικος και το αν το στερητικο αναιρει τη λεξη που ειπες :)  και στα αγγλικα το un κανει τι λεξη αντιθετη..unkillable unbreakble unstoppable η τελευταια λεξη ειναι για μενα :)

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
μουτρο δεν τ λεω για να τ πω .....εχω την εμπηρεια να τ κανω ......
οκ σε πιστευω φιλε αλλα παλι δεν απαντας. εχεις πει οτι ειναι στανταρακι σου. αλλος λεει οτι πηγαινε με πακιστανους. αλλος τη θυμαται ξεπετα . κι εγω φιλε μου τη θυμαμαι ξεπετα απ το '09 και τωρα που την ειδα σα να φοραγε κορσε ητανε! . Πες μας τι κανεις μαζι της , κανε μια κριτικη, να δουμε το value for money. δε φανταζομαι να φοβασαι μη την εκθεσεις...

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
υπερθετικος και το αν το στερητικο αναιρει τη λεξη που ειπες :)  και στα αγγλικα το un κανει τι λεξη αντιθετη..unkillable unbreakble unstoppable η τελευταια λεξη ειναι για μενα :)
Φιλαράκι,  μπες εδώ :

Μακράν το καλλίτερο λεξικό της ελληνικής
Όσο για την ιταλική,....ρώτα ότι θέλεις
arrivederci

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom