Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
βρε βατραχε η sun που χαθηκε?

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο πολύς πούτσος σας έχει χαζέψει και ούτε μια πρόταση δεν μπορείτε να γράψετε λούγκρες.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
που φαινεται πολυ καλο ξερεις κανεις τιποτα

Χαρά, Στέλλα....και δεν ξέρω τι άλλο. Εμφάνιση πολύ κοριτσίστικη και απορώ πως δεν το έχω γευθεί...Η απάντηση βέβαια είναι ότι δεν έχει ακουστεί και γραφτεί τίποτα θετικό για το εν λόγω πλάσμα..Ούτε σε συμπεριφορά, ούτε σε υπηρεσίες, ούτε σε καθαριότητα. Σε τελική..αυτή χάνει....Μακάρι να αλλάξει και να μας έχει σπόνσορες..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Χτες επέστραφα πάλι από κεντρο προς Πειραιά όπου μέσω, αρκετά νωρίς είδα εκείνη τη Νικόλ με το κίτρινο σμαρτ.. 9μιση 10 παρά... Την πήραν μπαμ μπαμ πελάτες... χαχα έχει πέραση αυτή ρε σεις;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Κανένα καλύτερο λινκ ??

Την έχω πάρει πριν 3 χρόνια... Μέτρια ήταν στη Κυψέλη. Σεξυ εμφάνιση και στυλ αλλά ξεπετέξ λίγο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει. Κάπου διάβασα κάνει διεθνή καριερα.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Χτες επέστραφα πάλι από κεντρο προς Πειραιά όπου μέσω, αρκετά νωρίς είδα εκείνη τη Νικόλ με το κίτρινο σμαρτ.. 9μιση 10 παρά... Την πήραν μπαμ μπαμ πελάτες... χαχα έχει πέραση αυτή ρε σεις;

Απ ότι διαβάζω εδώ μέσα, για παθητικές καταστάσεις του πελάτη, πρέπει να είναι καλή. Έχει λένε και δυνατό εργαλείο. Εμένα με χαλάει η μάπα της και κάποιες συμπεριφορές σε κόσμο, που έχουν γίνει μπροστά μου.Ένα σκηνικό πρόσφατα και ένα το καλοκαίρι...Μου είναι παντελώς αδιάφορη ,να μην σου πω και αποκρουστική..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom