Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (2 μέλη και 70 επισκέπτες)

just love

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
αυτή η δεύτερη, προς Πειραιά που λέει, πως είναι εμφανισιακά? στήθος περούκα??
πες μας και τι σου στοίχισαν οι επισκέψεις!
ψηλη, μικρο στηθος, οχι περουκα, γενικα κατω του μετριου
ειχα παει με 40 μια φορα και μια δευτερη που το ειχα ψησει αλλα δεν πηγα, ειχα συμφωνησει με 20.. ισως επειδη ειχαμε γνωριστει

ολες οι αλλες 50ευρω

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

ποια λετε να προτιμησω τελικα?
δεκτες και αλλες προτασεις
η φένια αν εξαιρέσεις το πρόσωπο έχει  από τα ωραιότερα σώματα για τρανς με πολύ ωραία  :tits: ..... στα του αγώνα είναι αρκετά καλή αν και έχω πάει 2 φορές μαζί της.... για τη 2η έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το sex που κάνει και είναι στα άμεσα σχέδιά μου αν και θα την προτιμούσα πιο θηλυκή.... για την τρίτη δεν ξέρω κάτι...

just love

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
η φένια αν εξαιρέσεις το πρόσωπο έχει  από τα ωραιότερα σώματα για τρανς με πολύ ωραία  :tits: ..... στα του αγώνα είναι αρκετά καλή αν και έχω πάει 2 φορές μαζί της.... για τη 2η έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το sex που κάνει και είναι στα άμεσα σχέδιά μου αν και θα την προτιμούσα πιο θηλυκή.... για την τρίτη δεν ξέρω κάτι...
ευχαριστω πολυ..
εσυ εχεις καποια προταση? καποια που εχεις επισκεφτει αρκετες φορες?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
καλησπερα john
πωσ ς παει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
Για να πω και γω τις εμπειριες μου:

απολυτα ικανοποιημενος, δυο εκτονωσεις της εγλειψα τα ποδια που μου αρεσει, ευγενεστατη

πηγα γιατι μενουμε κοντα, ψηλη οντως, γουσταρει πραγματα αλλα μετρια εμφανιση.. και αυτη πολυ καλη συμπεριφορα

πολυ καλη εμφανιση, εξαιρετικη συμπεριφορα, δεκτικη σε δευτερη φορα αν γινει νωρις η πρωτη, δυστυχως λογω ληψης ορμονων δεν τσεκαρα εργαλειο

λινκ δεν βρισκω τωρα αλλα εχω δοκιμασει την Μελινα..
ευγενικη καλο εργαλειο αλλα μαλλον δεν ειχε πολυ κεφι οταν ειχα παει εγω.. πολυ καλη εμφανιση

νομιζω οτι εχω δοκιμασει αλλη μια αλλα δεν θυμαμαι τωρα  :grin:

εχω φτασει πολυ κοντα σε 3 κατα καιρους αλλα δεν το εχω κανει:

ποια λετε να προτιμησω τελικα?
δεκτες και αλλες προτασεις

φιλε μηπος λεω μηπος εισαι ανομαλος?????σε ψυχολογο πας?????

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
Με αφορμή ερώτηση συναθλητή(Kurt), έγραψα αυτό εδώ..Νομίζω πως πρέπει να φανεί κι εδώ που είναι πιο πολυδιαβαζόμενο κομμάτι για τρανς...

Υπαρχει πουθενα καμια κριτικη? γνωριζει καποιος κατι?

Νταρντανόπαιδο η Νικόλ 235 ή 19cm....Αγόρι είναι, με περούκα.Επίσκεψη πριν λίγους μήνες σε σπίτι στην Καλλιθέα.Αργά το απογευματάκι. Είχε και δουλειά, διότι έπεσαν 2-3 τηλέφωνα μέχρι να βρεθούμε..Ξυρισμένη, βαμμένη, περιποιημένη.Καλή συμπεριφορά, για όσο έμεινα.Ζήτησα να κάνω μπάνιο. Δεν δουλεύει το ένα, δεν δουλεύει το άλλο.Μόνο νηπτήρας...Πετσέτα ούτε χρησιμοποιημένη δεν είχε. Ούτε χαρτί τουαλέτας..Τα πήρα κρανίο !! Καλά δεν κάνεις εσύ μπάνιο? την ρώτησα.Σκουπίζομαι στην περιοχή με μωρομάντηλα, μου είπε..Ωραία λέω...μεταβολή και καλό βράδυ...

τραβα κ δεν θα χασεις είναι νεα στο χωρο αρκετα στενη από εμφανιση πατου !0 τον στήνει  καλα ....εγω περασα καλα....

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
ψηλη, μικρο στηθος, οχι περουκα, γενικα κατω του μετριου
ειχα παει με 40 μια φορα και μια δευτερη που το ειχα ψησει αλλα δεν πηγα, ειχα συμφωνησει με 20.. ισως επειδη ειχαμε γνωριστει

ολες οι αλλες 50ευρω
παθητικη?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
Τελικά υπάρχει ταύτιση σε απόψεις, αρκετές φορές...Αν λοιπόν δεν υπάρχει κακία ή μαλακία στον εγκέφαλο απ΄αυτούς που κάνουν κριτική, δεν είναι βαλτοί κτλ ...μπορεί κάποιος να διαβάσει και να βγάλει συμπεράσματα για καποιες κοπέλες. Κι αν όχι στο 100%...μία ιδέα θα βγάλει...

παντος εγω για να γνωριζετε την ειχα παρει σε ξενοδοχειο στο μικρολιμανο με όχι 50 και ειχα κανει κ μπανιο πριν την συνευρεση κ μετα κ επεξε κ δευτερος γυρος οποτε..παντα μιλαω αφου εχω παει με καποια κ όχι χωρις να την εχω γνωρισει από κοντα .φιλακια....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Να έβαζε και καμιά πρόσφατη φώτο...κάτι άλλο ρε παιδί μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom