danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
τελικα εχει παει κανεις με τη βερονικα?
τελικα εχει παει κανεις με τη βερονικα?
Το μονο που θα μπορουσα ηταν να σηκοσο μονο την φουστα της...και να την ετσι και να μ κανει και πιπα...κατι αλλο δυσκολαΕ ρε πούστη μου...τι ξενέρα έπεσε πάλι...
Εμένα δεν μου εκπέμπει επαγγελματισμό. Φάση ξεπετ μου κάνει κ αυτή.
γμη κανει μπαμ ..........Εμένα δεν μου εκπέμπει επαγγελματισμό. Φάση ξεπετ μου κάνει κ αυτή.
Για κοιτάχτε ποιες γαμέτε!
εγω παντως που την πειρα δε περασα ασχημα, καλη ηταν......... κορμι θανατηφορο και καλο εγαλειο
καμια προσφατη αναφορα εχω μπει στο τριπακι κανα 5 φορες αλλα δεν τολμησα ακομα.....μην καω
Καλημερα!
Συναντηθηκα με Αριελ,κανει πιατσα στον παραδρομο της εθνικης,μετα τα κτελ στον κηφισσο,
σε ενα μικρο ασημενιο αυτοκινητο γεματο με πραγματα τα πισω καθισματα.
Ξανθια μυρωδατη με λεπτο,γυμνασμενο σωμα και θα την εβαζα στην κατηγορια "τραβεστι".
Το σκηνικο εγινε στο ορθιο και μεσα στη μουγγα με κλασσικη πιπα,επισης στη μουγγα.
Αντεχει στο σφυροκοπημα,αλλα προσωπικα μολις πηρα το δρομο μου σκεφτηκα το πιο πεταμενο 20αρικο που εχω δωσει σε αυτη την κατηγορια.
Δεν θα την τιμησω ξανα.
Την ειχα προσεγγισει και παλιοτερα αλλα ηταν λιγο ψυχρη στην συνομιλια μας.
Τουλαχιστον δοκιμασα και εχω και μια αποψη.
Καλημερα!
Συναντηθηκα με Αριελ,κανει πιατσα στον παραδρομο της εθνικης,μετα τα κτελ στον κηφισσο,
Ξανθια μυρωδατη με λεπτο,γυμνασμενο σωμα και θα την εβαζα στην κατηγορια "τραβεστι".
Το σκηνικο εγινε στο ορθιο και μεσα στη μουγγα με κλασσικη πιπα,επισης στη μουγγα.
Αντεχει στο σφυροκοπημα,αλλα προσωπικα μολις πηρα το δρομο μου σκεφτηκα το πιο πεταμενο 20αρικο που εχω δωσει σε αυτη την κατηγορια.
Δεν θα την τιμησω ξανα.
[/quo
για απορρυπαντηκο μουτρου που ξερεις μπορει ν ναι καλη....αυτή αν δεν κανω λαθος χανεται κ μετα ξαναεμφανηζεται για τ νου σας
Τόσο χαλί? Κ φαίνεται γυναικαρα
Καλημερα!
Δεν θα την τιμησω ξανα.
[/quo
για απορρυπαντηκο μουτρου που ξερεις μπορει ν ναι καλη....αυτή αν δεν κανω λαθος χανεται κ μετα ξαναεμφανηζεται για τ νου σας
Συμφωνω!
Εγω την πετυχαινω συχνα πυκνα μονο Παρασκευη και Σαββατο.
Σε ερωτηση μου για το ωραριο της...το ψιλοσκεφτηκε πριν μου πει οτι βγαινει καθημερινα απο τις 2.00-6.00
εγώ την εχω πάρει ειναι καυλατελικα εχει παει κανεις με τη βερονικα?
εγώ την εχω πάρει ειναι καυλα
Καλημερα!
Δεν θα την τιμησω ξανα.
απαραδεκτο αυτο που γινεται κ ειδικα μια αγγελια που δεν την εχει βαλει ο ανθρωπος που διαπομπευεται....
ρατσιστικη η αντιμετωπιση κ ειδικα απο ενα ατομο δικο μας, ανεπιτρεπτο
κανενα σεβασμο στα ανθρωπινα προσωπικα δεδομενα
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΣΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
οτι κ να χουμε με καποιον εχει δικαιωμα ο καθενας να διαθεσει τον εαυτο του οπωσ θελει κ πρεπει να προσεχουμε τη γραφουμε δημοσια διοτι τα γραπτα μας αποτελουν τεκμηρια δικαστικα.
στη θεση του παιδιου θα στρεφομουνα δικαστικα
Παιζει να μεφτιαξες τυπε μου, αυτο εψαχνα..τραβεστι κουκλακι...με βυζαρες μικροτσουτσουνο για να δουμεκαλησπέρα στην παρέα... τις προηγούμενες μέρες πήγα με τη Συλβί
πέρασα πολύ καλά τελικά.... πολύ gfe εμπειρία.... η κοπέλα είναι πολύ θηλυκή σε εμφάνιση ,( κάνει ορμονοθεραπεία αυτή την περίοδο)... πιο ψηλή απ΄ότι δείχνει στις φωτό, ωραίο στήθος, άτριχη, πολύ απαλό δερμα...δύσκολα την κάνεις ίσως για τρανς... στα του αγώνα τώρα είναι καλή, συμμετέχει ικανοποιητικά αν και θέλει λίγο καθοδήγηση..φιλάει, πουλάκι έχει μικρό και μαζί μου ήταν μόνο παθητική, νομίζω αυτό γουστάρει κιόλας...αντέχει το σφυροκόπημα και δεν βιάζεται καθόλου....κόστος 50€ κι έκατσα αρκετά καθώς μετά μιλήσαμε κιόλας..είναι ωραίο άτομο...χώρος μέτριος κάπου στη Θηβών κοντά κι απ΄ότι μου είπε θα μετακομίσει... πάντως ήταν καθαρά.... ;)