Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ε τι άλλο ήθελες δηλαδή ??

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Εμένα δεν μου εκπέμπει επαγγελματισμό. Φάση ξεπετ μου κάνει κ αυτή.

απλα βγαζει τις καβλες της πρως στι
Εμένα δεν μου εκπέμπει επαγγελματισμό. Φάση ξεπετ μου κάνει κ αυτή.
γμη κανει μπαμ ..........

κροσακι είναι μουτρο τη άλλο θες καλο είναι από εμφανιση

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Καλημερα!
Συναντηθηκα με Αριελ,κανει πιατσα στον παραδρομο της εθνικης,μετα τα κτελ στον κηφισσο,
σε ενα μικρο ασημενιο αυτοκινητο γεματο με πραγματα τα πισω καθισματα.
Ξανθια μυρωδατη με λεπτο,γυμνασμενο σωμα και θα την εβαζα στην κατηγορια "τραβεστι".

Το σκηνικο εγινε στο ορθιο  και μεσα στη μουγγα με κλασσικη πιπα,επισης στη  μουγγα.

Αντεχει στο σφυροκοπημα,αλλα προσωπικα μολις πηρα το δρομο μου σκεφτηκα το πιο πεταμενο 20αρικο που εχω δωσει σε αυτη την κατηγορια.
Δεν θα την τιμησω ξανα.

Την ειχα προσεγγισει και παλιοτερα αλλα ηταν λιγο ψυχρη στην συνομιλια μας.
Τουλαχιστον δοκιμασα και εχω και μια αποψη.

:)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Καλημερα!
Συναντηθηκα με Αριελ,κανει πιατσα στον παραδρομο της εθνικης,μετα τα κτελ στον κηφισσο,
Ξανθια μυρωδατη με λεπτο,γυμνασμενο σωμα και θα την εβαζα στην κατηγορια "τραβεστι".

Το σκηνικο εγινε στο ορθιο  και μεσα στη μουγγα με κλασσικη πιπα,επισης στη  μουγγα.

Αντεχει στο σφυροκοπημα,αλλα προσωπικα μολις πηρα το δρομο μου σκεφτηκα το πιο πεταμενο 20αρικο που εχω δωσει σε αυτη την κατηγορια.
Δεν θα την τιμησω ξανα.

Τόσο χαλί? Κ φαίνεται γυναικαρα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Καλημερα!

Δεν θα την τιμησω ξανα.

[/quo
για απορρυπαντηκο μουτρου που ξερεις μπορει ν ναι καλη....αυτή αν δεν κανω λαθος χανεται κ μετα ξαναεμφανηζεται για τ νου σας

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Τόσο χαλί? Κ φαίνεται γυναικαρα

Δεν ξερω πως συμπεριφερεται σε αλα ατομα.
Και παλαιοτερα ειχα κανει μια προσπαθεια και ηταν πολυ ψυχρη στο ενδιαφερον μου και οπως εχει γραφτει και απο καποιους αλλους συναγωνιστες πως αν δεν ειναι ευδιαθετη και θετικκη απο την πρωτη ματια τοτε μυριζει φολα.
Σκεφτηκα πως την πετυχα σε κακη στιγμη την πρωτη φορα και το προσπερασα.
Εχθες δεν εβρισκα κατι αλλο ιδιαιτερο και λιγο ο εγκεφαλος ηταν ετοιμος να σκασει και λιγο η περιεργεια μου...

Καλημερα!

Δεν θα την τιμησω ξανα.

[/quo
για απορρυπαντηκο μουτρου που ξερεις μπορει ν ναι καλη....αυτή αν δεν κανω λαθος χανεται κ μετα ξαναεμφανηζεται για τ νου σας

Συμφωνω!
Εγω την πετυχαινω συχνα πυκνα μονο Παρασκευη και Σαββατο.
Σε ερωτηση μου για το ωραριο της...το ψιλοσκεφτηκε πριν μου πει οτι βγαινει καθημερινα απο τις 2.00-6.00

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
καλησπέρα στην παρέα... τις προηγούμενες μέρες πήγα με τη Συλβί
πέρασα πολύ καλά τελικά.... πολύ gfe εμπειρία.... η κοπέλα είναι πολύ θηλυκή σε εμφάνιση ,( κάνει ορμονοθεραπεία αυτή την περίοδο)... πιο ψηλή απ΄ότι δείχνει στις φωτό, ωραίο στήθος, άτριχη, πολύ απαλό δερμα...δύσκολα την κάνεις ίσως για τρανς... στα του αγώνα τώρα είναι καλή, συμμετέχει ικανοποιητικά αν και θέλει λίγο καθοδήγηση..φιλάει, πουλάκι έχει μικρό και μαζί μου ήταν μόνο παθητική, νομίζω αυτό γουστάρει κιόλας...αντέχει το σφυροκόπημα και δεν βιάζεται καθόλου....κόστος 50€ κι έκατσα αρκετά καθώς μετά μιλήσαμε κιόλας..είναι ωραίο άτομο...χώρος μέτριος κάπου στη Θηβών κοντά κι απ΄ότι  μου είπε θα μετακομίσει... πάντως ήταν καθαρά.... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Καλημερα!

Δεν θα την τιμησω ξανα.

ακριβως στο ιδιο σημειο την ειχα πετυχει προ 4ετιας..την ειχα παρει στο αμαξι ...για στοματικο μονο...τα καταπιε ..απο τοτε ειχε εξαφανιστει !

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
1
απαραδεκτο αυτο που γινεται κ ειδικα μια αγγελια που δεν την εχει βαλει ο ανθρωπος που διαπομπευεται.... 
ρατσιστικη η αντιμετωπιση κ ειδικα απο ενα ατομο δικο μας, ανεπιτρεπτο
κανενα σεβασμο στα ανθρωπινα προσωπικα δεδομενα
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΣΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
οτι κ να χουμε με καποιον  εχει δικαιωμα ο καθενας να διαθεσει τον εαυτο του οπωσ θελει κ πρεπει να προσεχουμε τη γραφουμε δημοσια διοτι τα γραπτα μας αποτελουν τεκμηρια δικαστικα.
στη θεση του παιδιου θα στρεφομουνα δικαστικα

Κατουρα και λιγο εσυ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καλησπέρα στην παρέα... τις προηγούμενες μέρες πήγα με τη Συλβί
πέρασα πολύ καλά τελικά.... πολύ gfe εμπειρία.... η κοπέλα είναι πολύ θηλυκή σε εμφάνιση ,( κάνει ορμονοθεραπεία αυτή την περίοδο)... πιο ψηλή απ΄ότι δείχνει στις φωτό, ωραίο στήθος, άτριχη, πολύ απαλό δερμα...δύσκολα την κάνεις ίσως για τρανς... στα του αγώνα τώρα είναι καλή, συμμετέχει ικανοποιητικά αν και θέλει λίγο καθοδήγηση..φιλάει, πουλάκι έχει μικρό και μαζί μου ήταν μόνο παθητική, νομίζω αυτό γουστάρει κιόλας...αντέχει το σφυροκόπημα και δεν βιάζεται καθόλου....κόστος 50€ κι έκατσα αρκετά καθώς μετά μιλήσαμε κιόλας..είναι ωραίο άτομο...χώρος μέτριος κάπου στη Θηβών κοντά κι απ΄ότι  μου είπε θα μετακομίσει... πάντως ήταν καθαρά.... ;)
Παιζει να μεφτιαξες τυπε μου, αυτο εψαχνα..τραβεστι κουκλακι...με βυζαρες μικροτσουτσουνο για να δουμε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom