don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
50
η αυτη???Kαλησπερα παιδια ειμαι μεταξυ :
η
θελω παθητικη ομως!αν μπορει ας με διαφωτισει καποιος
ωραιος!! απλα με καυλωνει πολυ κ η trannoula (η πρωτη που εχω ποσταρει)..εχεις καμμια εμπειρια?
χαχα οκ !! απλα αμα ειναι φολα ρε συ??γι αυτο ρωταω...τεσπα θα παω σε αυτη που μου προτεινες επανω κ θα ριξω σχολιατοτε τη ρωτας τραβα εκει που καυλονεις ρε μουτρο....
ωραιος!! απλα με καυλωνει πολυ κ η trannoula (η πρωτη που εχω ποσταρει)..εχεις καμμια εμπειρια?
trannoula φυσικα , με τρελαKαλησπερα παιδια ειμαι μεταξυ :
η
θελω παθητικη ομως!αν μπορει ας με διαφωτισει καποιος
Αδερφέ πλάκα μας κάνεις !!!!!!!! Η Νάνση είναι κορυφαία (ήταν) για την πόλη μας αλλά μάλλον πήγε Λάρισα πολύ καλή και εντυπωσιακή και με φινέτσα...χόρευε στα μεγαλύτερα κλάμπ εδώ στην μπάρα...αν δε την ξέρεις χαλαρά την περνάς για γυναίκα.Καλημέρα συναθλητές...
γνωρίζουμε κάτι για την συγκεκριμένη; αν όντως ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία...
Ε καλα νανσουλα αν και δεν την ξερω !μπα νανσουλα με τρελα
Καλημέρα συναθλητές...
γνωρίζουμε κάτι για την συγκεκριμένη; αν όντως ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία...
Αδερφέ πλάκα μας κάνεις !!!!!!!! Η Νάνση είναι κορυφαία (ήταν) για την πόλη μας αλλά μάλλον πήγε Λάρισα πολύ καλή και εντυπωσιακή και με φινέτσα...χόρευε στα μεγαλύτερα κλάμπ εδώ στην μπάρα...αν δε την ξέρεις χαλαρά την περνάς για γυναίκα.
Η Συλβί πιο όμορφη, η τρανούλα πιο ενεργητική, αν και δεν δοκιμασα τη Συλβι στο ενεργητικό της, απλά δείχνει ότι γουστάρει πιο πολύ να είναι παθητική.. συμμετοχή καλη κι απ τις δυοΠαιδια καλημερα μια γνωμη για τα 2 αυτα κοριτσια?
ποια ειναι πιο καλη στη συμμετοχη, ποια ειναι πιο ενεργητικη?