Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Απ ότι διαβάζω εδώ μέσα, για παθητικές καταστάσεις του πελάτη, πρέπει να είναι καλή. Έχει λένε και δυνατό εργαλείο. Εμένα με χαλάει η μάπα της και κάποιες συμπεριφορές σε κόσμο, που έχουν γίνει μπροστά μου.Ένα σκηνικό πρόσφατα και ένα το καλοκαίρι...Μου είναι παντελώς αδιάφορη ,να μην σου πω και αποκρουστική..

Βασικά εγώ φίλε την είχα δει με μίνι νομίζω ή αυτό το καλοκαίρι ή το προηγούμενο... απίστευτο σώμα και πόδια... Τώρα φάτσα ναι σκυλόφατσα έχει αλλά σε όποιον κάνει γούστα για τέτοιες φάσεις ή πχ είναι παθητικός ότι πρέπει είναι αυτή... Εγώ προτιμώ πιο γκόμενες, βλεπε στυλ Χαρά πχ.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Την έχω πάρει πριν 3 χρόνια... Μέτρια ήταν στη Κυψέλη. Σεξυ εμφάνιση και στυλ αλλά ξεπετέξ λίγο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει. Κάπου διάβασα κάνει διεθνή καριερα.

βρήκα λινκ ...tsdating..Athens κτλ......Ενδιαφέρον αισθητικά...μου τα χαλάς όμως στο ξεπετέξ...χαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
βρήκα λινκ ...tsdating..Athens κτλ......Ενδιαφέρον αισθητικά...μου τα χαλάς όμως στο ξεπετέξ...χαχα

δε στο χαλάω. Αυτό που είδα ήταν ένα μικρό διαμερισμα στη Κυψέλη, δεν υπήρχε δυνατότητα ντουζ και μια φάση: "Άντε να τελειώνουμε" . Βέβαια έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε. Εδώ αλλάζουν τα πράγματα από μέρα σε μέρα. Δε ξέρω τι να πω. Μπορεί να έχω και λάθος.

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΤΡΑΝΣ ΛΙΑ 6940.90.17.22 ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ
Αυτό το τεμάχιο το έχει πάρει κανείς?

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
δε στο χαλάω. Αυτό που είδα ήταν ένα μικρό διαμερισμα στη Κυψέλη, δεν υπήρχε δυνατότητα ντουζ και μια φάση: "Άντε να τελειώνουμε" . Βέβαια έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε. Εδώ αλλάζουν τα πράγματα από μέρα σε μέρα. Δε ξέρω τι να πω. Μπορεί να έχω και λάθος.

παιδια νομιζω ότι το εχω ξαναναφερει αλλα μιας και μιλατε για την εν λογω θα το ξαναπω προς ενημερωση...ειχα παει πριν από αρκετο καιρο βεβαια είναι γυρω στα 3 χρονια κι εμενα η εμπειρια μου...εκτος αθηνων...σαν παθητικος ειχα περασει καλα...νομιζω ότι η κοπελα γουσταρει να είναι σε ενεργητικο ρολο τουλάχιστον που δοκιμασα εγω..σε εμφανιση αυτό που βλέπετε είναι απλα τοτε δεν ειχε ξανθα μαλλια αν θυμαμαι καλα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Άρα μιλάμε για ξεφτύλα....και πολλά είπαμε τελικά για το πρόσωπο...Ζητάς ντουζ, για να είσαι καθαρός προς αυτές...και βλέπεις ότι δεν τις νοιάζει...Ούστ με τις καριόλες !!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

just love

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για να πω και γω τις εμπειριες μου:

απολυτα ικανοποιημενος, δυο εκτονωσεις της εγλειψα τα ποδια που μου αρεσει, ευγενεστατη

πηγα γιατι μενουμε κοντα, ψηλη οντως, γουσταρει πραγματα αλλα μετρια εμφανιση.. και αυτη πολυ καλη συμπεριφορα

πολυ καλη εμφανιση, εξαιρετικη συμπεριφορα, δεκτικη σε δευτερη φορα αν γινει νωρις η πρωτη, δυστυχως λογω ληψης ορμονων δεν τσεκαρα εργαλειο

λινκ δεν βρισκω τωρα αλλα εχω δοκιμασει την Μελινα..
ευγενικη καλο εργαλειο αλλα μαλλον δεν ειχε πολυ κεφι οταν ειχα παει εγω.. πολυ καλη εμφανιση

νομιζω οτι εχω δοκιμασει αλλη μια αλλα δεν θυμαμαι τωρα  :grin:

εχω φτασει πολυ κοντα σε 3 κατα καιρους αλλα δεν το εχω κανει:

ποια λετε να προτιμησω τελικα?
δεκτες και αλλες προτασεις

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

απολυτα ικανοποιημενος, δυο εκτονωσεις της εγλειψα τα ποδια που μου αρεσει, ευγενεστατη

πηγα γιατι μενουμε κοντα, ψηλη οντως, γουσταρει πραγματα αλλα μετρια εμφανιση.. και αυτη πολυ καλη συμπεριφορα

πολυ καλη εμφανιση, εξαιρετικη συμπεριφορα, δεκτικη σε δευτερη φορα αν γινει νωρις η πρωτη, δυστυχως λογω ληψης ορμονων δεν τσεκαρα εργαλειο

ευγενικη καλο εργαλειο αλλα μαλλον δεν ειχε πολυ κεφι οταν ειχα παει εγω.. πολυ καλη εμφανιση

νομιζω οτι εχω δοκιμασει αλλη μια αλλα δεν θυμαμαι τωρα  :grin:

Καλώς όρισες κι από μένα..

Η πρώτη που αναφέρεις, πραγματικά πολύ σωστή σε όλα...Έχω πάει 2 φορές.
Την δεύτερη δεν την ξέρω. Όσο για την τρανούλα..μόνο θετικά σχόλια έχει.
Για τις 3 τελευταίες τώρα..Η Φένια καλή και έχει και μαστάρια..Η Ηρώ δεν έχει τεσταριστεί,αλλά είναι κρος φάση.Στο τηλέφωνο πάντως πολύ ευγενική..Η Βικάρα..τι να σου πω?..καμία εμπειρία.

just love

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς όρισες κι από μένα..

Η πρώτη που αναφέρεις, πραγματικά πολύ σωστή σε όλα...Έχω πάει 2 φορές.
Την δεύτερη δεν την ξέρω. Όσο για την τρανούλα..μόνο θετικά σχόλια έχει.
Για τις 3 τελευταίες τώρα..Η Φένια καλή και έχει και μαστάρια..Η Ηρώ δεν έχει τεσταριστεί,αλλά είναι κρος φάση.Στο τηλέφωνο πάντως πολύ ευγενική..Η Βικάρα..τι να σου πω?..καμία εμπειρία.
ευχαριστω πολυ φιλε μου!
εχεις εσυ καποια προταση?

θυμηθηκα και την τελευταια που ηθελα να πω.. την Νανσουλα απο Χαιδαρι: ευγενικη, μονο παθητικη, ανεση χρονου, δεν με αφησε να παιξω με τα ποδια της ( :tickedoff: )... ομορφη, γενικα καλη εμπειρια

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου προτείνω...δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.Ακολουθείς κάποιες γενικές προτάσεις και γνώμες που διαβάζεις εδώ μέσα , με κάποια ποσοστά να σου βγούνε, αλλιώς παίρνεις το ρίσκο με ότι σε καυλώνει...και κάνεις ταμείο στο τέλος..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Με αφορμή ερώτηση συναθλητή(Kurt), έγραψα αυτό εδώ..Νομίζω πως πρέπει να φανεί κι εδώ που είναι πιο πολυδιαβαζόμενο κομμάτι για τρανς...

Υπαρχει πουθενα καμια κριτικη? γνωριζει καποιος κατι?

Νταρντανόπαιδο η Νικόλ 235 ή 19cm....Αγόρι είναι, με περούκα.Επίσκεψη πριν λίγους μήνες σε σπίτι στην Καλλιθέα.Αργά το απογευματάκι. Είχε και δουλειά, διότι έπεσαν 2-3 τηλέφωνα μέχρι να βρεθούμε..Ξυρισμένη, βαμμένη, περιποιημένη.Καλή συμπεριφορά, για όσο έμεινα.Ζήτησα να κάνω μπάνιο. Δεν δουλεύει το ένα, δεν δουλεύει το άλλο.Μόνο νηπτήρας...Πετσέτα ούτε χρησιμοποιημένη δεν είχε. Ούτε χαρτί τουαλέτας..Τα πήρα κρανίο !! Καλά δεν κάνεις εσύ μπάνιο? την ρώτησα.Σκουπίζομαι στην περιοχή με μωρομάντηλα, μου είπε..Ωραία λέω...μεταβολή και καλό βράδυ...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Χαρά, Στέλλα....και δεν ξέρω τι άλλο. Εμφάνιση πολύ κοριτσίστικη και απορώ πως δεν το έχω γευθεί...Η απάντηση βέβαια είναι ότι δεν έχει ακουστεί και γραφτεί τίποτα θετικό για το εν λόγω πλάσμα..Ούτε σε συμπεριφορά, ούτε σε υπηρεσίες, ούτε σε καθαριότητα. Σε τελική..αυτή χάνει....Μακάρι να αλλάξει και να μας έχει σπόνσορες..
...μια φορά την είχα πάρει κι εγώ από Συγγρού κι έχω μέτριες εντυπώσεις...από εμφάνιση είναι σαν κοριτσάκι με πουλάκι αλλά από υπηρεσίες μέτρια.... κρίμα γιατί αν το χειριζόταν καλά θα έχαναν τον ύπνο τους πολλές αλλες

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

Νταρντανόπαιδο η Νικόλ 235 ή 19cm....Αγόρι είναι, με περούκα.Επίσκεψη πριν λίγους μήνες σε σπίτι στην Καλλιθέα.Αργά το απογευματάκι. Είχε και δουλειά, διότι έπεσαν 2-3 τηλέφωνα μέχρι να βρεθούμε..Ξυρισμένη, βαμμένη, περιποιημένη.Καλή συμπεριφορά, για όσο έμεινα.Ζήτησα να κάνω μπάνιο. Δεν δουλεύει το ένα, δεν δουλεύει το άλλο.Μόνο νηπτήρας...Πετσέτα ούτε χρησιμοποιημένη δεν είχε. Ούτε χαρτί τουαλέτας..Τα πήρα κρανίο !! Καλά δεν κάνεις εσύ μπάνιο? την ρώτησα.Σκουπίζομαι στην περιοχή με μωρομάντηλα, μου είπε..Ωραία λέω...μεταβολή και καλό βράδυ...
[/quote]
..όπως τα λες είναι φίλε.... εγώ βέβαια είχα ήδη κάνει μπάνιο αλλά μετά είδα πως δεν τηρεί ούτε τα στοιχειώδη......έχει καλή συμπεριφορά, διάθεση, άνεση χρόνου, μέτριο εργαλείο, στην εμφάνιση θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει πιο θηλυκή, αλλά χάνει στο θέμα καθαριότητας.... κρίμα...50€ το κόστος...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Τελικά υπάρχει ταύτιση σε απόψεις, αρκετές φορές...Αν λοιπόν δεν υπάρχει κακία ή μαλακία στον εγκέφαλο απ΄αυτούς που κάνουν κριτική, δεν είναι βαλτοί κτλ ...μπορεί κάποιος να διαβάσει και να βγάλει συμπεράσματα για καποιες κοπέλες. Κι αν όχι στο 100%...μία ιδέα θα βγάλει...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Τελικά υπάρχει ταύτιση σε απόψεις, αρκετές φορές...Αν λοιπόν δεν υπάρχει κακία ή μαλακία στον εγκέφαλο απ΄αυτούς που κάνουν κριτική, δεν είναι βαλτοί κτλ ...μπορεί κάποιος να διαβάσει και να βγάλει συμπεράσματα για καποιες κοπέλες. Κι αν όχι στο 100%...μία ιδέα θα βγάλει...
έτσι ακριβώς...

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
σιγουρα υπαρχουν διαφοροποιήσεις στην εμπειρια και στα γουστα καθενος όπως και στην εμφανιση και στους τροπους του αλλου που καλως η κακως μετρανε και για μια επαγγελματια..πιστευω όμως ότι για την γενικη συμπεριφορα,τους τροπους και την καθαριοτητα της αλλης μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα!

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6

νομιζω οτι εχω δοκιμασει αλλη μια αλλα δεν θυμαμαι τωρα  :grin:

αυτή η δεύτερη, προς Πειραιά που λέει, πως είναι εμφανισιακά? στήθος περούκα??
πες μας και τι σου στοίχισαν οι επισκέψεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom