Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
Έίναι μία άλλη που υπόσχεται παρτούζα με μία φίλη της στην Κυψέλη. Στις φωτός φαίνονται ωραίες και οι δύο (η μία ξανθιά η άλλη καστανή) με ωραίους και στητούς βύζους. Αυτές εντάσσονται στον κλειστό κύκλο της παλάμης?
φιλε αυτες ειναι για μουτσα

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλε αυτες ειναι για μουτσα

Ρε φίλε επειδή μου ακούγεται λίγο κινέζικο αυτό για κάντο λίγο λιανά. Πάντως αν το' πιασα το υποννοούμενο μου φαίνεσαι μάλλον αρνητικός... Μού έχεις ακυρώσει όλες τις επιλογές

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Δεν φταίει ρε μαν ο Βάτραχος, αυτές φταίνε που κάνουν αρπαχτές..και στο παπάρι τους ο πελάτης..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
Ρε φίλε επειδή μου ακούγεται λίγο κινέζικο αυτό για κάντο λίγο λιανά. Πάντως αν το' πιασα το υποννοούμενο μου φαίνεσαι μάλλον αρνητικός... Μού έχεις ακυρώσει όλες τις επιλογές
δεν το κανω επιτηδες  απλα σύμπτωση..
τσεκσρε δεσ τη σ αρεσει κ βαρα το πολυ πολυ να χασεις 1 50αρι δεν θα βγαλεις ακρη οτι κ να σου πω .....ασε που μπορει να με βριζεις μετα........το χω παθει κ γω αυτο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
Δεν φταίει ρε μαν ο Βάτραχος, αυτές φταίνε που κάνουν αρπαχτές..και στο παπάρι τους ο πελάτης..

για σου ρε μουτρο καποια στιγμή θα κανουμαι παρεα τα δυο μας...αλλα οχι παρτουζες...δεν ειμαι ανομαλος.....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
για σου ρε μουτρο καποια στιγμή θα κανουμαι παρεα τα δυο μας...αλλα οχι παρτουζες...δεν ειμαι ανομαλος.....

χαχαχα.....δεν είσαι ανώμαλος άμα κάνεις παρτούζα..και εξηγώ...Αν έχεις ένα γκομενάκι και το παρτουζώνεις με ένα φίλο,λέγεσαι ανώμαλος ?? σε καμία περίπτωση. Αν έρθουμε τώρα στην άλλη ανωμαλία και 2 φίλοι παρτουζώσουν ένα τραβέλι, λέγονται ανώμαλοι ? Νομίζω πως ανωμαλία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πηδάμε τραβέλια και όχι το αν το πηδάς με παρέα ή μόνος σου....τι λες ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
χαχαχα.....δεν είσαι ανώμαλος άμα κάνεις παρτούζα..και εξηγώ...Αν έχεις ένα γκομενάκι και το παρτουζώνεις με ένα φίλο,λέγεσαι ανώμαλος ?? σε καμία περίπτωση. Αν έρθουμε τώρα στην άλλη ανωμαλία και 2 φίλοι παρτουζώσουν ένα τραβέλι, λέγονται ανώμαλοι ? Νομίζω πως ανωμαλία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πηδάμε τραβέλια και όχι το αν το πηδάς με παρέα ή μόνος σου....τι λες ?
φιλε μπορουμαι πρωτα να ποιουμε ενα καφε και να την δουμε την πρωταση σφερηκα ....αλλα οχι παρτουζα μ τη μια ειναι λιγο περιεργα παιχνίδια αυτα ασε που εγω ειμαι κ λιγο δησκολος στα γουστα......

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ναι , είναι περίεργα...και ειδικά τέτοιου είδους συνεύρεση, αν και με κάποιον που δεν έχεις φιλική σχέση,δεν τον ξέρεις χρόνια πχ, νομίζω πως είναι πιο έυκολο να κάνεις τέτοιου είδους νταλαβέρι.Αν είναι γκόμενα, κάνεις με τον φίλο, με τον κουμπάρο, με τον γνωστό...Με το τραβέλι είναι δύσκολο...Δεν λέγεται εύκολα σε γνωστό..κινδυνεύεις να "χαρακτηριστείς"....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
με του φιλους δεν εχω θεμα λιγο πολοι ολοι ξερουν αλλα με τους ανθρωπους τους δικουσ μου πραγματηκα εχω κ δεν θα θελα ποτε να ξερουν τισ επιλογές μου πιστευω οτι ο καθε εχει αυτο το δικαιωμα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
με του φιλους δεν εχω θεμα λιγο πολοι ολοι ξερουν αλλα με τους ανθρωπους τους δικουσ μου πραγματηκα εχω κ δεν θα θελα ποτε να ξερουν τισ επιλογές μου πιστευω οτι ο καθε εχει αυτο το δικαιωμα

Ζούμε σε μια πουριτανική φασίζουσα και άκρως συντηρητική κοινωνία που όταν κλείνουν οι κουρτίνες κάνει ένα σωρό "αίσχη" ενώ στους άλλους πρέπει να είμαστε οι "σωστοί" και οι "καθώς πρέπει". Σίγουρα αν έκανες παρέα ή ακόμα χειρότερα σχέση με τρανσ έστω και φιλική σίγουρα θα απομονωθείς αγρίως και μετά μανίας. Μια ζωή  δαχτυλοδεικτούμενος θα σαι..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
Ζούμε σε μια πουριτανική φασίζουσα και άκρως συντηρητική κοινωνία που όταν κλείνουν οι κουρτίνες κάνει ένα σωρό "αίσχη" ενώ στους άλλους πρέπει να είμαστε οι "σωστοί" και οι "καθώς πρέπει". Σίγουρα αν έκανες παρέα ή ακόμα χειρότερα σχέση με τρανσ έστω και φιλική σίγουρα θα απομονωθείς αγρίως και μετά μανίας. Μια ζωή  δαχτυλοδεικτούμενος θα σαι..

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ αλλα εμεις τισ γουσταρουμε ομως και θα πρεπει να εκτονοθουμε οπως κ να χει ασε τη λεν η αλλοι τη λες εσυ μεσα σου ειναι το θεμα......πεζει φιλοσοφια πολη σημερα ετσι μουτρο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ αλλα εμεις τισ γουσταρουμε ομως και θα πρεπει να εκτονοθουμε οπως κ να χει ασε τη λεν η αλλοι τη λες εσυ μεσα σου ειναι το θεμα......πεζει φιλοσοφια πολη σημερα ετσι μουτρο

Ναι Βατραχάκο πολύ φιλοσοφία παίζει. Έτσι πρέπει. Είναι οι καιροί τέτοιοι. :hmm: :hmm:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Τα εν (οίκω) βάλτο μη εν δήμω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom