Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Πες τα ρε μαν...πες τα.... Τώρα που το ξανασκέφτομαι το σκηνικό,πρέπει να'χεις απόλυτο δίκιο..Μετά τις ψυχικές αναταράξεις και την αλόκοτη συμπεριφορά,με το που ξεκινάει το σκηνικό, μου είπε τόσα μη και μα και μου, μέσα σε τόσο μικρό χρόνο που σου πέφτει η πούτσα και ούτε να γαμήσεις δεν θέλεις...σχέδιο μαν,σχέδιο...

Καλημέρα Πατρίκιε,

Τι να πω ίσως έχεις δίκιο. Μακάρι να διαβάσει η Ρόζυ τη κριτική σου και να βάλει μυαλό. Καλό είναι να βάζουμε αγγελίες αλλά καλό είναι και να είμαστε σοβαροί... Σωστά κάνεις και εσύ και ο Αλέφας με αυτό που είπε. Εγω τις δυο φορές που πήγα μάλλον δεν επηρεάστηκα και πολύ. Αλλά εαν είναι όπως  το λες με  μα και μου και λοιπά ναι δεν λέει...

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
146
Πόντοι
1
Εχουμε καμια πληροφορια ;;

Συνημμένα

• ShowPhoto.jpg
    ShowPhoto.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 42

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
πηξαμε στους γαμιαδες του πληκτρολογιου
γεμιζουν τα θεματα μ ερωτησεις, καμμια συνεισφορα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Καλημέρα Πατρίκιε,

Τι να πω ίσως έχεις δίκιο. Μακάρι να διαβάσει η Ρόζυ τη κριτική σου και να βάλει μυαλό. Καλό είναι να βάζουμε αγγελίες αλλά καλό είναι και να είμαστε σοβαροί... Σωστά κάνεις και εσύ και ο Αλέφας με αυτό που είπε. Εγω τις δυο φορές που πήγα μάλλον δεν επηρεάστηκα και πολύ. Αλλά εαν είναι όπως  το λες με  μα και μου και λοιπά ναι δεν λέει...

Φίλε, το ότι πας 3 φορές,δηλαδή 2,5 και έχεις δώσει 180 ευρουλάκια χωρίς παζάρι και συζήτηση,αν μη τι άλλο, το σκέφτεται η κυρία και αναλόγως κινείται...Και σε άλλες κοπέλες υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν ή σε εμφάνιση,ή σε υπηρεσίες,ή σε καθαριότητα χώρου κτλ, αλλά δεν το έκανα θέμα γιατί ήταν σωστές σε άλλα (συμπεριφορά ας πούμε).Σε τελική δεν μου αρέσει να δίνω αρνητικές πληροφορίες και να κάνω χαλάστρα.Εδώ όμως τα όρια ξέφυγαν.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
36
Φίλε, το ότι πας 3 φορές,δηλαδή 2,5 και έχεις δώσει 180 ευρουλάκια χωρίς παζάρι και συζήτηση,αν μη τι άλλο, το σκέφτεται η κυρία και αναλόγως κινείται...Και σε άλλες κοπέλες υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν ή σε εμφάνιση,ή σε υπηρεσίες,ή σε καθαριότητα χώρου κτλ, αλλά δεν το έκανα θέμα γιατί ήταν σωστές σε άλλα (συμπεριφορά ας πούμε).Σε τελική δεν μου αρέσει να δίνω αρνητικές πληροφορίες και να κάνω χαλάστρα.Εδώ όμως τα όρια ξέφυγαν.....
στο λεει γιατρε ο αλεφαντος οτι ειχε τετοια περιπτωση εδω στη θεσ/νικη στην οποια μετα απο πολλες συνευρεσεις εβγαλα το συμπερασμα οτι πουλαει τρελα
και σας το λεω καθαρα μην τρωτε τον παπα περι χημειας κτλ,αυτα ολα ειναι παραμμυθια σκορδαλια
υπαρχει το θελω να κανω σεξ ή δεν θελω να κανω σεξ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
36
τι αποψεις ρε γιατρε?
ρωτανε 10 και περιμενουν να τους πει ενας εκει που τον εχουν αρχηγο ο οποιος ψαχνει οποτε κατεβαινει στην πιατσα να δωσει καμια πιπα με 10 ευρω :grin:
και αυτοι τωρα περιμενουν απ αυτον να τους πει με ποια να πανε :jerking: :jerking: :jerking:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.715
Πόντοι
606
μου τελειωνουν τα φραγκα  :grin:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μαλλον στην αλλη αναρτηση σου πηγαινε το αποψεις...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Τώρα που των περισσότερων τελειώνουν τα λεφτά και οι οικονομικές δυνατότητες είναι πλέον πολύ περιορισμένες θα φάνε καλά άκυρα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ, και με το καιρό όλο αυτό θα εντείνεται...Οι σταθεροί πελάτες όλο και πιο πολύ θα λιγοστευουν καθώς όλο και πιο πολλοί περνάμε στη όχθη των οικονομικών προβλημάτων.... Ήδη πάρα πολλοί συναγωνιστές έχουν ελαττώσει τις επισκέψεις τους. Ας βάλουν μυαλό οι επαγγελματίες του χώρου. Με συμπεριφορές της ξεπέτας και του άντε να τελειώνουμε δεν βγαίνουν... Θα τρώνε μαύρο. Τώρα με 50 ευρώ κάνεις τα ψώνια σουπερμάρκετ μιας βδομάδας...και το σκέφτεσαι πολύ να τα πετάξεις σε ένα "παιχνίδι" 15 - 20 λεπτών...Πικρή αλήθεια.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πρόσφατα έπιασα κουβέντα με μιά κοπέλα σε στούντιο αλυσίδας(αφού τελειώσαμε τον αγώνα εννοείται)...Έχει πέσει πολύ η δουλειά μου λέει...Όλοι ζητάνε έκπτωση...κάποιες φορές κάνουμε...Της λέω: γιατί δεν κατεβάζετε τις τιμές ? τα αφεντικά δεν το βλέπουν? Το λέμε μου λέει,αλλά αυτοί δεν  θέλουν....
Δεν ξέρω τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι.. δεν τους νοιάζει ? δεν βλέπουν τις εισπράξεις ?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Πρόσφατα έπιασα κουβέντα με μιά κοπέλα σε στούντιο αλυσίδας(αφού τελειώσαμε τον αγώνα εννοείται)...Έχει πέσει πολύ η δουλειά μου λέει...Όλοι ζητάνε έκπτωση...κάποιες φορές κάνουμε...Της λέω: γιατί δεν κατεβάζετε τις τιμές ? τα αφεντικά δεν το βλέπουν? Το λέμε μου λέει,αλλά αυτοί δεν  θέλουν....
Δεν ξέρω τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι.. δεν τους νοιάζει ? δεν βλέπουν τις εισπράξεις ?

Είναι η ελληνική λογική που έχει μολύνει όλο το κόσμο που ζει στην Ελλαδα: ΑΡΠΑΧΤΗ..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Μα αρπαχτή δεν νοείται ακόμα και σε μαγαζιά τέτοια..Όταν είχες 100 πελάτες την μέρα και τώρα έχεις πέσει στους 20, στους 30...δεν πρέπει να κάνεις κάτι? Ούτως ή άλλως, εσύ δεν δίνεις ούτε μουνί, ούτε κώλο, άλλες το κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν..Ποιός ο λόγος να κρατάς τις τιμές σε προ-κρίσης εποχή? Είναι 2-3 μαγαζιά που στο 50'αρι,έχουν σαν δώρο το 69 πχ..αλλά οι κοπέλες δεν είναι α κατηγορίας, οπότε αν ψάχνεις κάτι ¨καλό¨αναγκαστηκά θα πας για 70 ή 80...Τιμές σταθερές όπως το 08 ή 09 ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Μα αρπαχτή δεν νοείται ακόμα και σε μαγαζιά τέτοια..Όταν είχες 100 πελάτες την μέρα και τώρα έχεις πέσει στους 20, στους 30...δεν πρέπει να κάνεις κάτι? Ούτως ή άλλως, εσύ δεν δίνεις ούτε μουνί, ούτε κώλο, άλλες το κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν..Ποιός ο λόγος να κρατάς τις τιμές σε προ-κρίσης εποχή? Είναι 2-3 μαγαζιά που στο 50'αρι,έχουν σαν δώρο το 69 πχ..αλλά οι κοπέλες δεν είναι α κατηγορίας, οπότε αν ψάχνεις κάτι ¨καλό¨αναγκαστηκά θα πας για 70 ή 80...Τιμές σταθερές όπως το 08 ή 09 ...

Γενικά Πατρίκιε στην Ελλάδα αν παρατηρήσεις υπάρχει η λογική της "μετατόπισης δραστηριότητας" σε αυτόν τον τομέα. Για παράδειγμα βλέπεις έγινε μια τρόπον τινά "αποκέντρωση" των πορνείων και για να διατηρήσουν τις υψηλές τιμές μετονομάστηκαν σε στούντιο για να σου αρπάζουν πιο εξευγενισμένα το 50άρικο. Ουσιατικά και εκεί σε ξεπετούν απλώς δεν έχεις το άνοιξε κλείσε πόρτα της κάθε Φυλής. Το ίδιο ισχύει και στις τιμές των ακινήτων, κάθε άλλο παρά έχουν πέσει πάντα εν συγκρίσει με τα εισοδήματα.. Απλώς κάποιοι προσπαθούν να προμοτάρουν καλύτερα.. Μπες αγγελίες να δεις. Θα μου πεις τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ναι έχει σχέση, είναι η κοινή λογική της αρπαχτής.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.715
Πόντοι
606
μην κλαιγεστε ρε τσιπηδες ολο κ κατι θα γινει θα το φτιαξουμε το θεμα ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
μην κλαιγεστε ρε τσιπηδες ολο κ κατι θα γινει θα το φτιαξουμε το θεμα ....

Βατραχάκο δεν κλαιγόμαστε, δεν είναι θέμα τσιπιδων αλλά κοινής λογικής. Εγω δεν μιλάω μονο για μένα, αλλά για την πλειοψηφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom