Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
μην κλαιγεστε ρε τσιπηδες ολο κ κατι θα γινει θα το φτιαξουμε το θεμα ....

αγαπητέ Βάτραχε..ούτε τσίπιδες είμαστε, ούτε κλαιγόμαστε..καταγράφουμε τα δρώμενα και κάνουμε τις παρατηρήσεις μας. Δεν νομίζω πως η κοροϊδία που παίζει έχει να κάνει με το αν είσαι χουβαρντάς ή τσίπης...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.715
Πόντοι
606
ναι ρε μουτρα χαβαλε σας κανω τα ταμεια ειναι αδεια κ στην τελικη να κυταξουμε και λιγο την παρτη μας....
ασ πουμε εγω θελω να παντρευτω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
ναι ρε μουτρα χαβαλε σας κανω τα ταμεια ειναι αδεια κ στην τελικη να κυταξουμε και λιγο την παρτη μας....
ασ πουμε εγω θελω να παντρευτω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τρελός θα σαι για να θες να παντρευετείς τη σήμερον.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Ναι παίζει άγρια κοροϊδία. Κάποιες μάλιστα (γυναίκες και τρανσ) εκφράζουν ή  μπορεί να εκφράζουν παράπονα που κάποιοι εδώ  σχολιάζουν. Κακώς σχολιάζουν όσοι σχολιάζουν από κακεντρέχεια ή εκδικητικότητα φυσικά. Υπάρχουν κοπέλες και τρανσ που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΙΜΕΣ. Αλλά οι περισσότεροι σχολιάζουν σωστά. Δεν είναι δυνατόν τώρα στη κρίση να ΒΓΑΖΟΥΝ οι γυναίκες και οι τρανσ ιερόδουλες ΧΑΛΑΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΝΟΜΟ Ν. 2734/1999. Πλέον οι δηλωμένες είναι ελάχιστες. ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ... που με τους κωλονόμους τα έχει κάνει σκατά αντί να διευκολύνει αυτους τους ανθρώπους. Πρέπει να υπάρξει σοβαρή οργάνωση τόσο σε νομικό όσο και σε υγειονομικό στάδιο. Ως τότε ας "δουλεύουμε" όλοι σωστά τουλάχιστον από μόνοι μας. Και να μου γκρινιάζουν από πάνω...Ούτε φορολογούνται ούτε τίποτα... Τουλάχιστον οφείλουν να αφουγκράζονται τις ανάγκες, τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγέλματός τους και να δουλεύουν σωστά. Όχι να πετάνε το "όποιος έχει και άντε γεια..."  Φυσικά υπάρχουν και κακοί πελάτες και διάφοροι τρελοί και λοιπά κλπ. Εσύ οφείλεις να είσαι σωστή σε όλα και μετά να ζητάς το κάθε 50άρικο. Και αυτό αφού καταλάβεις την έξω οιονομική κατάσταση και τις προοπτικές της δουλειάς σου, χωρίς να σκέφτεσαι κοντά... Η κοροϊδία δεν πρέπει να πηγαίνει σύννεφο.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Και βέβαια υπάρχουν σωστές εργαζόμενες και σε υπηρεσίες και σε συμπεριφορά....Υπάρχουν όμως και τα σούργελα που δεν είναι λίγα....Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως...

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
θελουμε αποδειξεις απο τις πουτανες ΤΩΡΑ και οταν λεμε ΤΩΡΑ ενοομουμε ΤΩΡΑ

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.915
Γενικά Πατρίκιε στην Ελλάδα αν παρατηρήσεις υπάρχει η λογική της "μετατόπισης δραστηριότητας" σε αυτόν τον τομέα. Για παράδειγμα βλέπεις έγινε μια τρόπον τινά "αποκέντρωση" των πορνείων και για να διατηρήσουν τις υψηλές τιμές μετονομάστηκαν σε στούντιο για να σου αρπάζουν πιο εξευγενισμένα το 50άρικο. Ουσιατικά και εκεί σε ξεπετούν απλώς δεν έχεις το άνοιξε κλείσε πόρτα της κάθε Φυλής. Το ίδιο ισχύει και στις τιμές των ακινήτων, κάθε άλλο παρά έχουν πέσει πάντα εν συγκρίσει με τα εισοδήματα.. Απλώς κάποιοι προσπαθούν να προμοτάρουν καλύτερα.. Μπες αγγελίες να δεις. Θα μου πεις τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ναι έχει σχέση, είναι η κοινή λογική της αρπαχτής.
Εχεις δικιο.Εχουν πεσει τοσο πολυ τα εισοδηματα κ η ανεργια ειναι τοσο μεγαλη που η οποιαδηποτε πτωση τιμων γενικα δεν ειναι αρκετη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Εχεις δικιο.Εχουν πεσει τοσο πολυ τα εισοδηματα κ η ανεργια ειναι τοσο μεγαλη που η οποιαδηποτε πτωση τιμων γενικα δεν ειναι αρκετη

Ναι, αλλά τουλάχιστον ας μη γίνεται πτώση ποιότητας αφού δεν γίνεται πτώση τιμών...

Χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία τονίζω ότι έχεις δίκιο. Ωστόσο δεν μας φτάνουν αυτά έχουμε και τους "αλεξιπτωτιστές ουρανοκατέβατους επαγγελματίες", κάτι Ρομά, κάτι περίεργους τύπους - τρανσ ή ιερόδουλες γυναίκες με αγγελίες σε σελίδες, κάτι ξεπέτες και εν γένει άτομα που εκδίδονται και δεν νιώθεις καμία ασφάλεια. Και απαιτούν και λεφτά τρομάρα τους... Κανείς δεν είπε να μη κάνετε τη δουλειά σας, κανείς δεν είπε ότι ψάχνουμε γκόμενα αντί για συνεύρεση αλλά λίγος σεβασμός στα λεφτά και στη υγεία του άλλου παιδιά...

Θα μου πεις αν δεν έχεις χρήμα δε πας... Δίκιο έχεις. ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΤΡΑΝΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ (Θεσσαλονίκη ή Αθήνα λόγω ταξιδίων)... ΤΩΡΑ ΠΑΩ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Η ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.915
Ναι, αλλά τουλάχιστον ας μη γίνεται πτώση ποιότητας αφού δεν γίνεται πτώση τιμών...

Χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία τονίζω ότι έχεις δίκιο. Ωστόσο δεν μας φτάνουν αυτά έχουμε και τους "αλεξιπτωτιστές ουρανοκατέβατους επαγγελματίες", κάτι Ρομά, κάτι περίεργους τύπους - τρανσ ή ιερόδουλες γυναίκες με αγγελίες σε σελίδες, κάτι ξεπέτες και εν γένει άτομα που εκδίδονται και δεν νιώθεις καμία ασφάλεια. Και απαιτούν και λεφτά τρομάρα τους... Κανείς δεν είπε να μη κάνετε τη δουλειά σας, κανείς δεν είπε ότι ψάχνουμε γκόμενα αντί για συνεύρεση αλλά λίγος σεβασμός στα λεφτά και στη υγεία του άλλου παιδιά...

Θα μου πεις αν δεν έχεις χρήμα δε πας... Δίκιο έχεις. ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΤΡΑΝΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ (Θεσσαλονίκη ή Αθήνα λόγω ταξιδίων)... ΤΩΡΑ ΠΑΩ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ Η ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ.
..και σιγουρα θα εχεις καποιες καλες επιλογες απο τις γνωριμιες που εχεις κανει

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Κοίτα τώρα...το να απαγορέυσουμε πχ σε ρομά ή ξερομά να μπει στον χώρο ή ακόμα σε οποιοδήποτε κορίτσι ή ¨κορίτσι" και να αισθανόμαστε ασφαλείς, νομίζω πως κι αυτό είναι αδύνατο.Ειδικά με την φτώχεια που υπάρχει τώρα,η πορνεία έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Όπως και το ¨ασφαλείς¨κι αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Η εκδιδόμενη τι ασφάλεια έχει ? ειδικά όταν μιλάμε για ερασιτ/νες.....Θα μου πεις κι εμείς τι ασφάλεια έχουμε ? νομίζω ότι είναι μέσα στο ρίσκο που παίρνει η κάθε πλευρά,απ την στιγμή που μπαίνει σε μια τέτοια συναλλαγή. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να ξέραμε κι εμείς που πάμε και πόσο ασφαλές είναι το άτομο,απ΄όλες τις απόψεις...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
..και σιγουρα θα εχεις καποιες καλες επιλογες απο τις γνωριμιες που εχεις κανει

ΑΣΧΕΤΟ: Και όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολύ θα βαθαίνει η οικονομική δυσπραγία δυστυχώς και θα αγγίζει όλο και πιο πολλούς. Και το γαμήσι και οι πορνες πάει στο διάλο, δεν πας και τέλος.... σε λίγο ούτε να περνάς τη μέρα δεν θα χεις. Ήδη πολλοί συναθρωποι μας το βιώνουν... (Μόνο αστείο φαίνεται ότι κάποτε υπήρχε η γενιά των 700 ευρώ..) Και πλέον ήδη σκέφτεσαι το κάθε σου ευρώ... Όσοι εργάζονται είναι σκλάβοι για ελάχιστα λεφτά εκτός από κάποιους τυχερούς οι λοιποί είτε απλήρωτοι, είτε κακοπληρωμενοι, είτε ταλαιπωρημένοι ελευθεροι επαγγελματίες είτε άνεργοι...

ΝΤΕΚΑΥΛΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΣ

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
μην το βαραίνουμε κι άλλο το κλίμα...εδώ μπαίνουμε για να αλλάζει η διάθεση...
Βέβαια όλα αυτά ισχύουν και θα πρέπει και όσοι διαβάζουν να μην μένουν στο απλά "καταλαβαίνω", αλλά στο "συμβάλω" κιόλας...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Δε βαραίνω κανένα κλίμα Πατρίκιε, την αλήθεια παρουσιάζω και μόνο αυτήν.

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες  γνωρίζει κανείς τίποτε για την εν λόγω?? . Διάβαζα κριτική  κάποιου συναδέλφου σε άλλο site που την έθαβε κανονικά, όμως επειδή ξέρω ότι οι κριτικές πολλές φορές είναι μαϊμου, θα ήθελα και μία δεύτερη γνώμη. Το κορίτσι φαίνεται θηλυκότατο και σκέφτομαι να το τιμήσω

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.715
Πόντοι
606
Παίδες  γνωρίζει κανείς τίποτε για την εν λόγω?? . Διάβαζα κριτική  κάποιου συναδέλφου σε άλλο site που την έθαβε κανονικά, όμως επειδή ξέρω ότι οι κριτικές πολλές φορές είναι μαϊμου, θα ήθελα και μία δεύτερη γνώμη. Το κορίτσι φαίνεται θηλυκότατο και σκέφτομαι να το τιμήσω
ρε φιλε ειμαι στην ολη φαση πανω απο 10 χρονια......
μπαρμπη ακουω μπαρμπη δεν εχω δει ποτε .....παντως για να ειμαι ειλικρινεις δεν ακουγονται τα καλητερα.....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.715
Πόντοι
606
Δε βαραίνω κανένα κλίμα Πατρίκιε, την αλήθεια παρουσιάζω και μόνο αυτήν.

τα ξερουμαι αυτα ολη σε αυτο το καζανι βραζουμαι λιγο πολυ..Το θεμα ειναι να υπαρχει κεφι για συνευρεση κ χαλαλη το 50αρι ...παντως ορισμενα κοριτσια ξερουν καλα τη δουλεια τους αλλα κ αυτες ειναι μετρημενες στα δάχτυλα του 1 παλαμης

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε ειμαι στην ολη φαση πανω απο 10 χρονια......
μπαρμπη ακουω μπαρμπη δεν εχω δει ποτε .....παντως για να ειμαι ειλικρινεις δεν ακουγονται τα καλητερα.....

Νομίζω ήσουν κατοπιστικότατος, ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το μέσο για να ξεστραβωνόμαστε γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχω κλάψει τα λεφτά μου. Πάντως από εμφάνιση τουλάχιστον στις φωτογραφίες, δύσκολα να βρείς καλύτερη..

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βάτραχε αν είναι τόσα λίγα όσα στην παλάμη, δώσε μας τα φώτα σου

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.715
Πόντοι
606
τα κραταω για παρτη μου μουτρο...

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
  τα ξερουμαι αυτα ολη σε αυτο το καζανι βραζουμαι λιγο πολυ..Το θεμα ειναι να υπαρχει κεφι για συνευρεση κ χαλαλη το 50αρι ...παντως ορισμενα κοριτσια ξερουν καλα τη δουλεια τους αλλα κ αυτες ειναι μετρημενες στα δάχτυλα του 1 παλαμης

Έίναι μία άλλη που υπόσχεται παρτούζα με μία φίλη της στην Κυψέλη. Στις φωτός φαίνονται ωραίες και οι δύο (η μία ξανθιά η άλλη καστανή) με ωραίους και στητούς βύζους. Αυτές εντάσσονται στον κλειστό κύκλο της παλάμης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom