Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Κανένα ψυχίατρο δε θέλει η Ρόζυ... Έχω πάει δυο φορές, απλώς το θέμα είναι να καταλάβεις το στυλ της και να παίξεις με αυτό. Μια χαρά φυσιολογικό παιδί είναι. Δεν μιλάω για υπηρεσίες που κάποιος μπορεί να τις πει καλές ή κακές. Μιλάω καθαρά για το στυλ.

Φίλε μου δυστυχώς δεν μου αρέσει να κακολογώ άδικα εργαζόμενες στον χώρο αυτό,είτε είναι κανονικές γυναίκες είτε είναι τρανσ κτλ...Ο χώρος και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και το γνωρίζουμε όλοι...Κάποιες φορές όμως, πρέπει να λέγονται και ορισμένα πράγματα.Δυστυχώς ή ευτυχώς, βρέθηκα 2,5 φορές με την "κυρία" .Και για να μην πεις "αφού δεν σου άρεσε γιατί πήγες ξανά και ξανά",σου αναφέρω ότι η πρώτη φορά πήγε έτσι-δεν γνωρίζεις,δοκιμάζεις, η δεύτερη και η τρίτη λόγο απόστασης και άμεσης διαθεσιμότητας.Πρώτη με δεύτερη επίσκεψη γύρω στον χρόνο διαφορά και δεύτερη με τρίτη 4-5 μήνες. Την πρώτη φορά,μετά το σεξ, έννοιωσα σαν ψυχολόγος με τον ασθενή του,να του διηγείται διάφορα άσχετα και αλλοπρόσαλα πράγματα.Την δεύτερη δεν είχαμε τόσο ακραία φαινόμενα και η πράξη σε γενικές γραμμές πήγε καλύτερα απ' την προηγούμενη(έχυσε κιόλας).Την τρίτη και τελευταία...η μικρή τα έδωσε όλα σε τρέλλα.Κρατήθηκα...δεν είπα τίποτα,σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της πράξης.Λεφτά δεν ζήτησα. Οι ψυχικές μεταπτώσεις της εκείνο το απόγευμα ήταν τέτοιες που δεν υπήρχε λόγος να κάνω καυγά...θα είχαμε χειρότερες εξελίξεις.Κάποια στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό μήπως και πουλάει τρέλλα για να φάει το 60άρι έτσι,χωρίς καν να το δουλέψει..Το περίεργο είναι ότι ήταν νωρίς,άρα ξεκούραστη και χαλαρή...κι εγώ πάντα  ευγενικός,τρυφερός και βέβαια περιποιημένος και καθαρός.....Από μένα μαύρο πλέον...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Φίλε μου δυστυχώς δεν μου αρέσει να κακολογώ άδικα εργαζόμενες στον χώρο αυτό,είτε είναι κανονικές γυναίκες είτε είναι τρανσ κτλ...Ο χώρος και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και το γνωρίζουμε όλοι...Κάποιες φορές όμως, πρέπει να λέγονται και ορισμένα πράγματα.Δυστυχώς ή ευτυχώς, βρέθηκα 2,5 φορές με την "κυρία" .Και για να μην πεις "αφού δεν σου άρεσε γιατί πήγες ξανά και ξανά",σου αναφέρω ότι η πρώτη φορά πήγε έτσι-δεν γνωρίζεις,δοκιμάζεις, η δεύτερη και η τρίτη λόγο απόστασης και άμεσης διαθεσιμότητας.Πρώτη με δεύτερη επίσκεψη γύρω στον χρόνο διαφορά και δεύτερη με τρίτη 4-5 μήνες. Την πρώτη φορά,μετά το σεξ, έννοιωσα σαν ψυχολόγος με τον ασθενή του,να του διηγείται διάφορα άσχετα και αλλοπρόσαλα πράγματα.Την δεύτερη δεν είχαμε τόσο ακραία φαινόμενα και η πράξη σε γενικές γραμμές πήγε καλύτερα απ' την προηγούμενη(έχυσε κιόλας).Την τρίτη και τελευταία...η μικρή τα έδωσε όλα σε τρέλλα.Κρατήθηκα...δεν είπα τίποτα,σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της πράξης.Λεφτά δεν ζήτησα. Οι ψυχικές μεταπτώσεις της εκείνο το απόγευμα ήταν τέτοιες που δεν υπήρχε λόγος να κάνω καυγά...θα είχαμε χειρότερες εξελίξεις.Κάποια στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό μήπως και πουλάει τρέλλα για να φάει το 60άρι έτσι,χωρίς καν να το δουλέψει..Το περίεργο είναι ότι ήταν νωρίς,άρα ξεκούραστη και χαλαρή...κι εγώ πάντα  ευγενικός,τρυφερός και βέβαια περιποιημένος και καθαρός.....Από μένα μαύρο πλέον...

Σίγουρα η άποψή σου με προβληματίζει. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν την υπερασπίζομαι και εν γένει δεν υπερασπίζομαι καμιά και κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι με τα χρήματα γλυκαίνεσαι... Δεν ξέρω πως σου φέρεται. Ίσως έχει να κάνει και η χημεία. Εμένα πχ αυτά που λεγε δεν μου φαίνονται αλλοπρόσαλα. Πλησίαζε, τουλάχιστον τις δυο φορές που πήγα εγώ, τη GFE φάση, μου άρεσε η τρέλα που πούλαγε, και αν δεν είσαι τύπος "γαμάω - σκουπίζομαι - γεια σου" περνάς καλά. Ναι φιλοσοφία γιατί όχι; Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να της πεις την ιστορία της ζωής σου, αλλά πέντε μαλακίες μπορείς να πεις. Ήταν απίστευτα γλυκιά και ένιωθες ότι έκανες έρωτα μαζί της... βέβαια πάντα αν είσαι πολύ έμπειρος τη ψυχρότητα την καταλαβαίνεις, όσο καλός επαγγελματίας και αν είναι η άλλη... Όπως επίσης πολύ εύκολα καταλαβαίνεις άμα πράγματι γουστάρει τη φάση εκείνη τη στιγμή. Ναι το θεωρώ μαλακία αν κάποιος χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολη εις βάρος του πελάτη... Δεν νομίζω να το κάνει αυτή. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ. Μπορεί να τη πέτυχες σε κακή φάση τι να πω. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί. Επίσης έχει πολύ κακό χώρο από ότι θυμάμαι... μικρό στενό υπόγειο.. Δεν θα είμαι όμως αρνητικά επικριτικός μαζί της όσον αφορά τη συμπεριφορά της.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
προφανως δεν ταιριαζει σε ολους η συμπεριφορα της
αυτο ειναι το συμπερασμα μας
και εγω δεν παω συχνα αλλα οταν παω ξερω τι θ αντιμετωπισω και παιζω και εγω το παιχνιδι (αν δεν εχω ορεξη για τετοιο παιχνιδι δεν θα παω)
γιατι περι παιχνιδιου προκειται

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
προφανως δεν ταιριαζει σε ολους η συμπεριφορα της
αυτο ειναι το συμπερασμα μας
και εγω δεν παω συχνα αλλα οταν παω ξερω τι θ αντιμετωπισω και παιζω και εγω το παιχνιδι (αν δεν εχω ορεξη για τετοιο παιχνιδι δεν θα παω)
γιατι περι παιχνιδιου προκειται

Ακριβώς αυτό όμως!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.714
Πόντοι
606
καλημερα παιδες ολα καλα ???
ρε παιδια δησκολα τα πραγματα στην εποχη που ζουμε
προχθεσηνη βολτα στη συγγρου και δεν υπηρχε τηποτα εξω

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.714
Πόντοι
606
Σίγουρα η άποψή σου με προβληματίζει. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν την υπερασπίζομαι και εν γένει δεν υπερασπίζομαι καμιά και κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι με τα χρήματα γλυκαίνεσαι... Δεν ξέρω πως σου φέρεται. Ίσως έχει να κάνει και η χημεία. Εμένα πχ αυτά που λεγε δεν μου φαίνονται αλλοπρόσαλα. Πλησίαζε, τουλάχιστον τις δυο φορές που πήγα εγώ, τη GFE φάση, μου άρεσε η τρέλα που πούλαγε, και αν δεν είσαι τύπος "γαμάω - σκουπίζομαι - γεια σου" περνάς καλά. Ναι φιλοσοφία γιατί όχι; Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να της πεις την ιστορία της ζωής σου, αλλά πέντε μαλακίες μπορείς να πεις. Ήταν απίστευτα γλυκιά και ένιωθες ότι έκανες έρωτα μαζί της... βέβαια πάντα αν είσαι πολύ έμπειρος τη ψυχρότητα την καταλαβαίνεις, όσο καλός επαγγελματίας και αν είναι η άλλη... Όπως επίσης πολύ εύκολα καταλαβαίνεις άμα πράγματι γουστάρει τη φάση εκείνη τη στιγμή. Ναι το θεωρώ μαλακία αν κάποιος χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολη εις βάρος του πελάτη... Δεν νομίζω να το κάνει αυτή. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ. Μπορεί να τη πέτυχες σε κακή φάση τι να πω. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί. Επίσης έχει πολύ κακό χώρο από ότι θυμάμαι... μικρό στενό υπόγειο.. Δεν θα είμαι όμως αρνητικά επικριτικός μαζί της όσον αφορά τη συμπεριφορά της.

δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να περασεις απεναντη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356

Στη Συγγρού εν γένει έχει μειωθεί η κίνηση. Περνάω από εκεί όταν επιστρέφω στο Πειραιά (όπου μένω) τα ΠαρασκευοΣαββατα. Οι περισσόετρες παίζουν με αγγελίες διαδίκτυο και ήδη σχηματισμένη πελατεία. Λίγο η κρίση, λίγο η τρελή ανεργία, οι κακοί μισθοί, οι αναδουλειές, η κακή διάθεση, κάνουν τον κόσμο να απέχει. Οι πιο πολλοί απλώς βολτάρουν στο παράδρομο, από αστυνομικοί μέχρι γιάπηδες ή μεροκαματιάρηδες.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Παίδες, ούτε είμαι τύπος πάω,γαμάω,σκουπίζομαι και φεύγω  ,ούτε κάφρος..Αν διαβάσετε αυτά που γράφω και όπως τα γράφω,νομίζω ότι αυτό βγαίνει...Όλοι είμαστε άνθρωποι και πρώτος δικαιολόγησα τη δυσκολία του επαγγέλματος.Να περάσουμε καλά θέλουμε.Τώρα αν μας δοθεί κι απ' την εκδιδώμενη λίγος χρόνος παραπάνω να πούμε και 2 κουβέντες και να αισθανούμαι πιο ζεστά, είναι πολύ θετικό και ευπρόσδεκτο...Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση όμως και ειδικά την τελευταία φορά...Δυστυχώς δεν γίνεται να την δικαιολογήσω και να πω είναι παιχνίδι ή θέατρο..κάκιστη συμπεριφορά ήταν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Παίδες, ούτε είμαι τύπος πάω,γαμάω,σκουπίζομαι και φεύγω  ,ούτε κάφρος..Αν διαβάσετε αυτά που γράφω και όπως τα γράφω,νομίζω ότι αυτό βγαίνει...Όλοι είμαστε άνθρωποι και πρώτος δικαιολόγησα τη δυσκολία του επαγγέλματος.Να περάσουμε καλά θέλουμε.Τώρα αν μας δοθεί κι απ' την εκδιδώμενη λίγος χρόνος παραπάνω να πούμε και 2 κουβέντες και να αισθανούμαι πιο ζεστά, είναι πολύ θετικό και ευπρόσδεκτο...Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση όμως και ειδικά την τελευταία φορά...Δυστυχώς δεν γίνεται να την δικαιολογήσω και να πω είναι παιχνίδι ή θέατρο..κάκιστη συμπεριφορά ήταν.

Τι να σου πω Πατρίκιε. Μπορεί. Εγώ απέχω πλέον από το άθλημα λόγω επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Συνέχεια είμαι εκτός Αθηνών και τέτοια. Ίσως να έχει αλλάξει τόσο πολύ; τι να πω... Μακάρι να βλεπει τη κριτική σου και να βελτιωθεί δικέ μου.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Βάτραχε..την Δευτέρα που έκανα μια περατζάδα,δεν είχε πολλά πράγματα...3-4 αμάξια με τις κυρίες στο πλάι και η Βερόνικα αρκετά χαμηλά πεζή με ένα μαύρο παλτό...Ήταν η μέρα του πολυτεχνείου...και κυκλοφορούσαν αρκετά μπατσικά. Φαντάσου 2 κατεβάσματα που έκανα και τις 2 φορές τους έφαγα στην μάπα.Την πρώτη συναντηθήκαμε αλλά χωρίσαμε στο βενζινάδικό τους και την δεύτερη είχα τον φάρο πίσω μου 1 αμάξι...αφού δεν φάγαμε και κανέναν έλεγχο..πάλι καλά..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
Βάτραχε..την Δευτέρα που έκανα μια περατζάδα,δεν είχε πολλά πράγματα...3-4 αμάξια με τις κυρίες στο πλάι και η Βικτώρια αρκετά χαμηλά πεζή με ένα μαύρο παλτό...Ήταν η μέρα του πολυτεχνείου...και κυκλοφορούσαν αρκετά μπατσικά. Φαντάσου 2 κατεβάσματα που έκανα και τις 2 φορές τους έφαγα στην μάπα.Την πρώτη συναντηθήκαμε αλλά χωρίσαμε στο βενζινάδικό τους και την δεύτερη είχα τον φάρο πίσω μου 1 αμάξι...αφού δεν φάγαμε και κανέναν έλεγχο..πάλι καλά..

Respect στη γνώριμη ορολογία!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.714
Πόντοι
606
Στη Συγγρού εν γένει έχει μειωθεί η κίνηση. Περνάω από εκεί όταν επιστρέφω στο Πειραιά (όπου μένω) τα ΠαρασκευοΣαββατα. Οι περισσόετρες παίζουν με αγγελίες διαδίκτυο και ήδη σχηματισμένη πελατεία. Λίγο η κρίση, λίγο η τρελή ανεργία, οι κακοί μισθοί, οι αναδουλειές, η κακή διάθεση, κάνουν τον κόσμο να απέχει. Οι πιο πολλοί απλώς βολτάρουν στο παράδρομο, από αστυνομικοί μέχρι γιάπηδες ή μεροκαματιάρηδες.

εγω που ειμαι σε αλλη κατηγορια δεν με ειπες

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.714
Πόντοι
606
Βάτραχε..την Δευτέρα που έκανα μια περατζάδα,δεν είχε πολλά πράγματα...3-4 αμάξια με τις κυρίες στο πλάι και η Βερόνικα αρκετά χαμηλά πεζή με ένα μαύρο παλτό...Ήταν η μέρα του πολυτεχνείου...και κυκλοφορούσαν αρκετά μπατσικά. Φαντάσου 2 κατεβάσματα που έκανα και τις 2 φορές τους έφαγα στην μάπα.Την πρώτη συναντηθήκαμε αλλά χωρίσαμε στο βενζινάδικό τους και την δεύτερη είχα τον φάρο πίσω μου 1 αμάξι...αφού δεν φάγαμε και κανέναν έλεγχο..πάλι καλά..

παιδες ολοι ξερουμαι ποσο δησκολο ειναι απλα να παρεις ενα τηλ απο μια αγγελεια κ να πας σε τετιες περιπτωσεις μην γελιομαστε..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.209
Πόντοι
2.356
παιδες ολοι ξερουμαι ποσο δησκολο ειναι απλα να παρεις ενα τηλ απο μια αγγελεια κ να πας σε τετιες περιπτωσεις μην γελιομαστε..

Καθόλου δύσκολο. Μπαίνεις εδώ, είτε σαν μέλος είτε ως επισκέπτης, συστηματικά, έχεις υπομονή, μελετάς και μετά αποφασίζεις. Αυτό το κάνεις είτε θα πας με γυναίκα ιερόδουλη είτε με τρανσ. Απλά πραγματάκια είναι. Εκτός αν είσαι εμπειρότατος και ξέρεις από μόνος σου ή πας στα δοκιμασμένα. Υπάρχουν πολλές απόψεις και πολλές οπτικές γωνίες σε κάθε είδους κριτική. Παίρνεις λοιπόν όλες αυτές τις πληροφορίες και καταλήγεις με βάση και τα δικά σου θέλω και εμπειρίες. Δεν είναι δα και οικονομικό ή διοικητικό πρόβλημα ναυτιλιακής εταιρείας. Σιγά τα αυγά. Και να πέσεις έξω μια εμπειρία είναι, σιγά, μπαίνεις εδώ και καταθέτεις για να μη νομίζει καμία ότι είναι υπεράνω κριτικής η δουλειά της. Επίσης αν είναι πολύ καλή επαγγελματίας ή άλλη πάλι καταθέτεις για να βοηθήσεις και λοιπούς συνφορουμίτες.

Συγνώμη για τα bold κόκκινα αλλά για να μη χαθούν οι 20 και πλέον επισκέπτες του θρεντ.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.714
Πόντοι
606
Καθόλου δύσκολο. Μπαίνεις εδώ, είτε σαν μέλος είτε ως επισκέπτης, συστηματικά, έχεις υπομονή, μελετάς και μετά αποφασίζεις. Αυτό το κάνεις είτε θα πας με γυναίκα ιερόδουλη είτε με τρανσ. Απλά πραγματάκια είναι. Εκτός αν είσαι εμπειρότατος και ξέρεις από μόνος σου ή πας στα δοκιμασμένα. Υπάρχουν πολλές απόψεις και πολλές οπτικές γωνίες σε κάθε είδους κριτική. Παίρνεις λοιπόν όλες αυτές τις πληροφορίες και καταλήγεις με βάση και τα δικά σου θέλω και εμπειρίες. Δεν είναι δα και οικονομικό ή διοικητικό πρόβλημα ναυτιλιακής εταιρείας. Σιγά τα αυγά. Και να πέσεις έξω μια εμπειρία είναι, σιγά, μπαίνεις εδώ και καταθέτεις για να μη νομίζει καμία ότι είναι υπεράνω κριτικής η δουλειά της. Επίσης αν είναι πολύ καλή επαγγελματίας ή άλλη πάλι καταθέτεις για να βοηθήσεις και λοιπούς συνφορουμίτες.

Συγνώμη για τα bold κόκκινα αλλά για να μη χαθούν οι 20 και πλέον επισκέπτες του θρεντ.

διαφωνω αλλα δεν εχει κ τοση σημασια..με τα ματια κανεις αλλο παιχνιδι....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.714
Πόντοι
606

παρτουζα ε ??????μονο με γνωστους κ φιλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom