Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
συμφωνώ απόλυτα με τον XMATTER σε όσα λέει.. δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν είναι και η περίπτωση που θα επιδιώξεις να ξαναπάς σύντομα.. απ ότι καταλαβα όμως απ τη συμπεριφο΄ρα της και τη συνομιλία μας στο τηλ. μέχρι να βρεθούμε κι ενώ προσπαθούσε να μου δώσει οδηγίες πρέπει να είναι δυσλεκτική (αδυνατούσε να ξεχωρίσει το αριστερά με το δεξιά) κι αυτό ίσως εδωσε την εντύπωση στον φίλο νωρίτερα, ότι φέρεται με τουπέ.. κατά τα άλλα είναι συμπαθητική με ωραίο μουτράκι και κορμάκι και χαμογελαστή

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
συμφωνώ απόλυτα με τον XMATTER σε όσα λέει.. δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν είναι και η περίπτωση που θα επιδιώξεις να ξαναπάς σύντομα.. απ ότι καταλαβα όμως απ τη συμπεριφο΄ρα της και τη συνομιλία μας στο τηλ. μέχρι να βρεθούμε κι ενώ προσπαθούσε να μου δώσει οδηγίες πρέπει να είναι δυσλεκτική (αδυνατούσε να ξεχωρίσει το αριστερά με το δεξιά) κι αυτό ίσως εδωσε την εντύπωση στον φίλο νωρίτερα, ότι φέρεται με τουπέ.. κατά τα άλλα είναι συμπαθητική με ωραίο μουτράκι και κορμάκι και χαμο

ωραιος!!!ρε φιλε στο περιστερι ειχες ερθει στην τζων κενεντυ?α καλα πολυ γελιο..εγω που ειμαι και περιστεριωτης μεχρι να φτασω οπως μου τα λεγε με τα στενα πολυ γελιο!!!!!!κοιτα φιλε εγω ειχα περασει καλα τη μια και μοναδικη φορα που ειχα παει και με τη μελινα...τοτε που ηταν αθηνα στην καλλιθεα...
πολυ ομορφη για μενα....και μια χαρα τα ειχαμε πει...το λεω γιατι εχουν ακουστει πολλα για τη συγκεκρημενη.εγω ξερω τι ισχυει για μενα και απλα κρηνω αν θα σχολιασω μετα εδω μεταξυ μας..εχω παει και με κοπελα νταρντανοκοπελα που ενω περασα πολυ καλα δεν εχω σχολιασει..βεβαια δεν ηθελε και αυτη αλλα λεμε τωρα..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Στο 95% των δικών μου περιπτώσεων, η καλή συνεύρεση ξεκινάει απ την πρώτη επαφή,θες να το πεις "τηλέφωνο" ? θες να το πεις "πρώτες κουβέντες στα όρθια στη Συγγρού "??Τουλάχιστον εμένα έτσι μου έχει πάει μέχρι τώρα, με εξαίρεση την Αγάπη,την Ρόζυ και την Χαρά(εξ αλλαγής).Στην Αγάπη την πάτησα,η Ρόζυ θέλει ψυχίατρο ,φαρμακ.αγωγή και η Χαρά αλλαγή εγκεφαλικών κυττάρων.Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να στο παίξει αλλιώς στο τηλέφωνο και μετά να φας φόλα,αλλά εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
συμφωνώ απόλυτα με τον XMATTER σε όσα λέει.. δεν πέρασα άσχημα, αλλά δεν είναι και η περίπτωση που θα επιδιώξεις να ξαναπάς σύντομα.. απ ότι καταλαβα όμως απ τη συμπεριφο΄ρα της και τη συνομιλία μας στο τηλ. μέχρι να βρεθούμε κι ενώ προσπαθούσε να μου δώσει οδηγίες πρέπει να είναι δυσλεκτική (αδυνατούσε να ξεχωρίσει το αριστερά με το δεξιά) κι αυτό ίσως εδωσε την εντύπωση στον φίλο νωρίτερα, ότι φέρεται με τουπέ.. κατά τα άλλα είναι συμπαθητική με ωραίο μουτράκι και κορμάκι και χαμο

ωραιος!!!ρε φιλε στο περιστερι ειχες ερθει στην τζων κενεντυ?α καλα πολυ γελιο..εγω που ειμαι και περιστεριωτης μεχρι να φτασω οπως μου τα λεγε με τα στενα πολυ γελιο!!!!!!κοιτα φιλε εγω ειχα περασει καλα τη μια και μοναδικη φορα που ειχα παει και με τη μελινα...τοτε που ηταν αθηνα στην καλλιθεα...
πολυ ομορφη για μενα....και μια χαρα τα ειχαμε πει...το λεω γιατι εχουν ακουστει πολλα για τη συγκεκρημενη.εγω ξερω τι ισχυει για μενα και απλα κρηνω αν θα σχολιασω μετα εδω μεταξυ μας..εχω παει και με κοπελα νταρντανοκοπελα που ενω περασα πολυ καλα δεν εχω σχολιασει..βεβαια δεν ηθελε και αυτη αλλα λεμε τωρα..

κι εγώ περιστεριώτης είμαι.. χεχεχε

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
γαμω το περισστερι σας εγω ειμαι απο το κολονο

Πλακα πλακα στη συναντηση μου με την συλβη πανω στην κουβεντα μου ειπε πως ειναι γενημα θρεμα κολονου!!!και ηρθε περιστερι μερια για καλυτερα.......
οποτε......

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
.... οπότε οι περιστεριώτες είναι πιό γ.μίκουλες  ?

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
καλημερα επεστρεψα και παλι στο στουντιο de pari 204 καθε πεμπτη και παρασκευη 12.00 με 20.00 σας περιμενω και παλι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Στο 95% των δικών μου περιπτώσεων, η καλή συνεύρεση ξεκινάει απ την πρώτη επαφή,θες να το πεις "τηλέφωνο" ? θες να το πεις "πρώτες κουβέντες στα όρθια στη Συγγρού "??Τουλάχιστον εμένα έτσι μου έχει πάει μέχρι τώρα, με εξαίρεση την Αγάπη,την Ρόζυ και την Χαρά(εξ αλλαγής).Στην Αγάπη την πάτησα,η Ρόζυ θέλει ψυχίατρο ,φαρμακ.αγωγή και η Χαρά αλλαγή εγκεφαλικών κυττάρων.Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να στο παίξει αλλιώς στο τηλέφωνο και μετά να φας φόλα,αλλά εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα..

Κανένα ψυχίατρο δε θέλει η Ρόζυ... Έχω πάει δυο φορές, απλώς το θέμα είναι να καταλάβεις το στυλ της και να παίξεις με αυτό. Μια χαρά φυσιολογικό παιδί είναι. Δεν μιλάω για υπηρεσίες που κάποιος μπορεί να τις πει καλές ή κακές. Μιλάω καθαρά για το στυλ.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Κανένα ψυχίατρο δε θέλει η Ρόζυ... Έχω πάει δυο φορές, απλώς το θέμα είναι να καταλάβεις το στυλ της και να παίξεις με αυτό. Μια χαρά φυσιολογικό παιδί είναι. Δεν μιλάω για υπηρεσίες που κάποιος μπορεί να τις πει καλές ή κακές. Μιλάω καθαρά για το στυλ.

θα συμφωνησω
πιστευω οτι ξερει πολυ καλα τι λεει και τι κανει
δεν ξερω αν την βρισκει ετσι ή αν το κανει για να ψαρωνει τον κοσμο, αλλα ειναι καθαρα ενσυνειδητη η επιλογη της

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
θα συμφωνησω
πιστευω οτι ξερει πολυ καλα τι λεει και τι κανει
δεν ξερω αν την βρισκει ετσι ή αν το κανει για να ψαρωνει τον κοσμο, αλλα ειναι καθαρα ενσυνειδητη η επιλογη της

Και εμένα ομολογώ αυτό παιχνιδιάρικο στυλάκι  της μου αρέσει αρκετά, απλώς θέλει και εσύ λίγο να το παίζεις "τρελός" και στο στυλ της... Να προσαρμόζεσαι. Τότε θα περάσεις καλά. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
"Μ' αγαπας;;;;"

χαχαχαχα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Και εμένα ομολογώ αυτό παιχνιδιάρικο στυλάκι  της μου αρέσει αρκετά, απλώς θέλει και εσύ λίγο να το παίζεις "τρελός" και στο στυλ της... Να προσαρμόζεσαι. Τότε θα περάσεις καλά. Βέβαια γούστα είναι αυτά.
κι εγώ ειχα ψαρωσει την πρωτη φορα αλλα μια χαρά ειναι η καυλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Γενικά θέλει παντού να προσαρμόζεσαι, μόνο έτσι περνάς καλά.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
με την κοπελα δεν εχω εμπειρια αλλα αυτά τα παιχνιδίσματα και ο χαβαλές δεν είναι ασχημα ενιοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom