jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
την ειχα παρει πριν κανα 2μηνο την ελενα και εχω αντιθετη αποψη
δεν εννοιεις την sunrise ?
την ειχα παρει πριν κανα 2μηνο την ελενα και εχω αντιθετη αποψη
καμια σχεση με τη sunrise
μιλαω για μια ΜΟΥΝΑΡΑ σε εμφανιση με ενα ασημι σκοντα οκταβια με φιμε τζαμια
καμια σχεση με τη sunrise
sun ειναι top καμια σχεσηκαμια σχεση με τη sunrise
sun ειναι top καμια σχεση
εχουμε κανα τηλ σε πμ για την ελενα που λες στο skoda ?? η εχει καμια αγγελια ??
πηρα εδώ
50 στο χώρο της στη Θηβών , μικρη λεει ολα τα προγραμματα , η φωτο δεν ειναι αληθινες , αννα , μηπώς εχει κανεις εμειρια η γνωση επι του θέματος ??
εγω χτες κατα τις 04.οο συγγκρου το μονο που πετυχα ηταν το ξανθο στην ING , που βγενει μονο σκ στα 50 , οχι τοσο θυληκη αλλά με καλα προσοντα και πολυ καλο παιδι !!
εψαχνα την νταιζυ που βγενει στη γωνια μετα την αστυνομια αργα αλλα τπτ , μηπώς εχει ρε παιδια κανεις το τηλ της ??
μιλαω για αυτη
την ειχα πάρει περσυ στον χώρο της 40€ εχει θυληκο κορμί αλλα δν βαφεται ούτε περούκα . Την μέρα που ειχα παει μάλιστα ειχε και γενια . Μοιάζει με τον Σπύρο μπιμπιλα πολυ . Αν πρόσεχε λιγο και το πρόσωπο της θα μιλάγαμε για ενα καλό κρος
και το πήρες έτσι με τα γένια;;;την ειχα πάρει περσυ στον χώρο της 40€ εχει θυληκο κορμί αλλα δν βαφεται ούτε περούκα . Την μέρα που ειχα παει μάλιστα ειχε και γενια . Μοιάζει με τον Σπύρο μπιμπιλα πολυ . Αν πρόσεχε λιγο και το πρόσωπο της θα μιλάγαμε για ενα καλό κρος
ξέρουμε ότι έχει ψωλή φαρμάκι...
Καλημέρα,
Έχει δοκιμάσει κανείς μια μαυρομάλλα σε Scoda Octavia εάν δεν κάνω λάθος που κάνει πίατσα λίγο μετά το Kinky στην Συγγρου.
Τιμή 70 Ευρώ στο σπίτι της μου ανέφερε. Είναι αρκετά ψηλή με εντυπωσιακό σώμα.
Ευχαριστώ!
Καλημέρα,
Έχει δοκιμάσει κανείς μια μαυρομάλλα σε Scoda Octavia εάν δεν κάνω λάθος που κάνει πίατσα λίγο μετά το Kinky στην Συγγρου.
Τιμή 70 Ευρώ στο σπίτι της μου ανέφερε. Είναι αρκετά ψηλή με εντυπωσιακό σώμα.
Ευχαριστώ!