Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καμια σχεση με τη sunrise

μιλαω για μια ΜΟΥΝΑΡΑ σε εμφανιση με ενα ασημι σκοντα οκταβια με φιμε τζαμια

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.665
Πόντοι
606
καμια σχεση με τη sunrise

μιλαω για μια ΜΟΥΝΑΡΑ σε εμφανιση με ενα ασημι σκοντα οκταβια με φιμε τζαμια

κ γω την εχω παρει κ περασα φινα τη λεει αυτο αναλογος τη ζητας φιλε??????

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εχουμε κανα τηλ σε πμ για την ελενα που λες στο skoda ?? η εχει καμια αγγελια ??

πηρα εδώ

50 στο χώρο της στη Θηβών , μικρη λεει ολα τα προγραμματα , η φωτο δεν ειναι αληθινες , αννα , μηπώς εχει κανεις εμειρια η γνωση επι του θέματος ??

εγω χτες κατα τις 04.οο συγγκρου το μονο που πετυχα ηταν το ξανθο στην ING , που βγενει μονο σκ στα 50 , οχι τοσο θυληκη αλλά με καλα προσοντα και πολυ καλο παιδι !!
εψαχνα την νταιζυ που βγενει στη γωνια μετα την αστυνομια αργα αλλα τπτ , μηπώς εχει ρε παιδια κανεις το τηλ της ??

μιλαω για αυτη

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.665
Πόντοι
606
εχουμε κανα τηλ σε πμ για την ελενα που λες στο skoda ?? η εχει καμια αγγελια ??

πηρα εδώ

50 στο χώρο της στη Θηβών , μικρη λεει ολα τα προγραμματα , η φωτο δεν ειναι αληθινες , αννα , μηπώς εχει κανεις εμειρια η γνωση επι του θέματος ??

εγω χτες κατα τις 04.οο συγγκρου το μονο που πετυχα ηταν το ξανθο στην ING , που βγενει μονο σκ στα 50 , οχι τοσο θυληκη αλλά με καλα προσοντα και πολυ καλο παιδι !!
εψαχνα την νταιζυ που βγενει στη γωνια μετα την αστυνομια αργα αλλα τπτ , μηπώς εχει ρε παιδια κανεις το τηλ της ??

μιλαω για αυτη

ειναι μουφα παραλιγο να την φαω την φολα

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

αυτο υποψιαστηκα κ εγώ .. πήγεσ την είδες ?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
την ειχα πάρει περσυ στον χώρο της 40€ εχει θυληκο κορμί αλλα δν βαφεται ούτε περούκα . Την μέρα που ειχα παει μάλιστα ειχε και γενια . Μοιάζει με τον Σπύρο μπιμπιλα πολυ . Αν πρόσεχε λιγο και το πρόσωπο της θα μιλάγαμε για ενα καλό κρος

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.604
Πόντοι
456
την ειχα πάρει περσυ στον χώρο της 40€ εχει θυληκο κορμί αλλα δν βαφεται ούτε περούκα . Την μέρα που ειχα παει μάλιστα ειχε και γενια . Μοιάζει με τον Σπύρο μπιμπιλα πολυ . Αν πρόσεχε λιγο και το πρόσωπο της θα μιλάγαμε για ενα καλό κρος
και το πήρες έτσι με τα γένια;;;

Ghostface

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Καλημέρα,

Έχει δοκιμάσει κανείς μια μαυρομάλλα σε Scoda Octavia εάν δεν κάνω λάθος που κάνει πίατσα λίγο μετά το Kinky στην Συγγρου.

Τιμή 70 Ευρώ στο σπίτι της μου ανέφερε. Είναι αρκετά ψηλή με εντυπωσιακό σώμα.

Ευχαριστώ!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.665
Πόντοι
606
Καλημέρα,

Έχει δοκιμάσει κανείς μια μαυρομάλλα σε Scoda Octavia εάν δεν κάνω λάθος που κάνει πίατσα λίγο μετά το Kinky στην Συγγρου.

Ευχαριστώ!

ελεανα καλο κομματι για μονο ενεργητικος παιζει κ να φας φολα εγω μια φορα περασα καλα 2ετερι ειναι δυσκολο

tsiribomb

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Like
20
Πόντοι
1
Μήπως ξέρει κανείς αρχές συγγρου με slk και φάτσα που θυμίζει τζουλια αλεξανδρατου ποια είναι?
Δεν λέω τη χαρά..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλημέρα,

Ευχαριστώ!

γι'αυτην εγραφα πιο πισω και εγω ειχα περασει πολυ καλα παντως ... αρκει να εισαι ενεργητικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom