Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τύπε μισό, εδώ έτυχε να γνωρίσουμε από κοντά την συγκεκριμένη και οι κριτικές μας είναι πέρα για πέρα εκ διαμέτρου αντίθετες με τον Γλυκομούτσουνο. Η εν λόγω τράβυ ζήτημα να είχε 4-5 δόντια σε όλο της το στόμα, σαν κάτι γριές 90 χρονών(αν και πιστεύω πως οι σημερικές 90χρονες φροντίζουν περισσότερο την οδοντοστοιχία τους). Φίλε η συγκεκριμένη είναι φτυστή ο γίγαντας ο Γεωργίου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ακριβώς τυπε, ο καθένας με τα γούστα του!
Προβλέπω να την προσεγγίζει ο απόλυτος με την περιγραφή σου!  :rockon:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
304
Πόντοι
26
Χωρις δοντια θα κανει καλητερες πιπες!!! :pipa2:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ακριβώς τυπε, ο καθένας με τα γούστα του!
Προβλέπω να την προσεγγίζει ο απόλυτος με την περιγραφή σου!  :rockon:

Ούτε για σπερματοδοχείο δεν κάνει τύπε! Ο τύπος από πάνω ισχυρίζεται ότι έχυσε μαζί της πριν καν ξεκινήσουν. Συμπεραίνω ότι ή:
1) έχει ανώμαλα μα πολύυυ ανώμαλα γούστα με φαφουτολαγνείες κτλ.  
2) έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του ή ίσως είχε πολύ σκοτάδι όταν πήγε.
3) είναι φίλος της συγκεκριμένης αποβολής/ντροπής των τρανς...

(Υ.Γ. έχουμε πάρει την μισή Αθήνα από τρανς και ξέρουμε τί εστί αστέρι, πολύ καλή, καλή σκέτο, κάτω του μετρίου και σκατά!)

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αστειεύεσαι τύπε? Μπέσα. Τρόμαξα όταν μπήκα στο χαμαιτυπείο της στην Καλλιθέα. ΤΡΟΜΑΞΑ! Νόμιζες τόσο ακατάστατο και σκοτεινό που ήταν ότι κάπου υπήρχαν κρυμμένα πτώματα! χαχαχα Τύπε τώρα σοβαρά πότε πήγες πες μου μόνο! Πριν 10 χρόνια?
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Τραγική κατάσταση!

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ωραια  παιδια  Τζουλη  μου,,,,,απο  ολες  τισ  αποψεις.....

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Μεγαλος  ......Ελασσονα,Φαρσαλα,ΤΡΙΚΑΛΑ,λΑΡΙΣΣΑ,ΒΟΛΟΣ...ααααα   και  θα  το  ξεχναγα  παρα  λιγο...ΚΑΡΔΙΤΣΑ...
Καρδιτσα δεν εχω δοκιμασει,ουτε Φαρσαλα...θα με παρεις μαζι σου την επομενη :boobies:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
Τύπε μισό, εδώ έτυχε να γνωρίσουμε από κοντά την συγκεκριμένη και οι κριτικές μας είναι πέρα για πέρα εκ διαμέτρου αντίθετες με τον Γλυκομούτσουνο. Η εν λόγω τράβυ ζήτημα να είχε 4-5 δόντια σε όλο της το στόμα, σαν κάτι γριές 90 χρονών(αν και πιστεύω πως οι σημερικές 90χρονες φροντίζουν περισσότερο την οδοντοστοιχία τους). Φίλε η συγκεκριμένη είναι φτυστή ο γίγαντας ο Γεωργίου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μεγαλε ή εγω την πέτυχα με τη μασέλα της φορεμένη, ή μιλάμε για άλλη που δεν νομίζω... το διαμέρισμά της ήταν όντως γεμάτο στιβαγμενα ρουχα και μου ειπε πως μολις ειχε μετακομισει και δεν ταχε ακομα συμμαζεψει... αλλα επιμενω οτι η εμφανιση της δεν ηταν τραγικη οπως την περιγραφεις... δεν ισχυριστηκα οτι ειναι κουκλα αλλα δεν εχει διαφορες απο τις φωτο που ποσταρει.. εμενα παντως μου αρεσε..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
Ούτε για σπερματοδοχείο δεν κάνει τύπε! Ο τύπος από πάνω ισχυρίζεται ότι έχυσε μαζί της πριν καν ξεκινήσουν. Συμπεραίνω ότι ή:
1) έχει ανώμαλα μα πολύυυ ανώμαλα γούστα με φαφουτολαγνείες κτλ. 
2) έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του ή ίσως είχε πολύ σκοτάδι όταν πήγε.
3) είναι φίλος της συγκεκριμένης αποβολής/ντροπής των τρανς...

(Υ.Γ. έχουμε πάρει την μισή Αθήνα από τρανς και ξέρουμε τί εστί αστέρι, πολύ καλή, καλή σκέτο, κάτω του μετρίου και σκατά!)
και τα υπονοούμενα ότι είμαι φίλος κάποιας και την προμοτάρω όχι σε μένα μεγάλε...
το αν εχω προβλημα ορασης ή εχω μυστηρια γουστα φαίνεται και απ όσες έχω προτείνει και πάρα πολλοί εδώ μέσα γνωρίζουν...
δε μου λες... κι αυτή τσάμπα την πήρες;;

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καρδιτσα δεν εχω δοκιμασει,ουτε Φαρσαλα...θα με παρεις μαζι σου την επομενη :boobies:
Βεβαιως  κοριτσι  μου  ομορφο,αστερι  του  Κεραμεικου.......
Ασχετο.....το  Χοτουλινι,που  ειναι  αυτο  το  παιδι?Μητε  φωνη...μητε  ακροαση....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βεβαιως  κοριτσι   μου  ομορφο,αστερι  του  Κεραμεικου.......
Ασχετο.....το  Χοτουλινι,που  ειναι   αυτο   το   παιδι?Μητε  φωνη...μητε   ακροαση....
Τον προγκήξαμε εδώ εμεις οι κακοί και πληγώθηκε ο καημένος, ειναι ψυχούλα!  :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και τα υπονοούμενα ότι είμαι φίλος κάποιας και την προμοτάρω όχι σε μένα μεγάλε...
το αν εχω προβλημα ορασης ή εχω μυστηρια γουστα φαίνεται και απ όσες έχω προτείνει και πάρα πολλοί εδώ μέσα γνωρίζουν...
δε μου λες... κι αυτή τσάμπα την πήρες;;

Φυσικά ρε μαλάκα, έχεις πρόβλημα? Δεν είναι όλοι μισό μέτρο κουασιμόδοι για να πληρώνουν σαν κι εσένα! Μαλάκα ε μαλάκα που θα μου την βγεις κιόλας.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
Φυσικά ρε μαλάκα, έχεις πρόβλημα? Δεν είναι όλοι μισό μέτρο κουασιμόδοι για να πληρώνουν σαν κι εσένα! Μαλάκα ε μαλάκα που θα μου την βγεις κιόλας.
μεγάλε έχεις σοβαρό πρόβλημα... να το κοιτάξεις γιατί σε βλέπω σε πρωινή εκπομπή με τον Αυτιά...

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
304
Πόντοι
26
:think:μην τσακωνεστε και χαρακτηριζετε  ασχημα συναγονιστες

Stories