ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.. ΔΕΣ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗγνωμη μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ
Εσύ αδερφέ tolisv είσαι απαίσιος. Έτσι χωρίς λόγο πας και βρίζεις. Τι είναι αυτό; Μαγκιά; Την γνωρίζεις;
αποψη μ φιλε...Εσύ αδερφέ tolisv είσαι απαίσιος. Έτσι χωρίς λόγο πας και βρίζεις. Τι είναι αυτό; Μαγκιά; Την γνωρίζεις;
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
μα δε μιλησα για ομορφια γλυκιε μου αλλα ψυχη,οταν ανεβηκα 15 χροννων ηταν η μονη που με ειχε διπλα τις ενω πολλες το επεζαν φιλες ενψ αποσκοπουσαν αλλουΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.. ΔΕΣ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ
αληθεια πες μ λιγο για σενα.. σε παρατηρω τοσο καιρο.. εισαι παρα πολυ ομοεφη.. πως τα καταφερες ? εκανες πλαστικες πολλεσ?μα δε μιλησα για ομορφια γλυκιε μου αλλα ψυχη,οταν ανεβηκα 15 χροννων ηταν η μονη που με ειχε διπλα τις ενω πολλες το επεζαν φιλες ενψ αποσκοπουσαν αλλου
καλα κανει.. απλα ειπα την αποψη μ δεν εβρισα καν φιλε μ.. σε εμφανιση δε βλεπεται τελοςΔεν πλασάρεται σαν βίζιτα, είναι αυτό που είναι για τον εαυτό της.
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
χιχιχιιχ θα πρεπε να κανω οχι μονο σηθος εχω κανει τα πολλα πολλα ειναι τερατογενεσεις αν δε το χεις απο φισυκου σου αδικα το πιεζειςαληθεια πες μ λιγο για σενα.. σε παρατηρω τοσο καιρο.. εισαι παρα πολυ ομοεφη.. πως τα καταφερες ? εκανες πλαστικες πολλεσ?
δηλαδη οταν ησουν αγορακι πως ησουν ? στα 15 ξεκινησες να καταλαβαινεις τι εχεις μεσα σου?χιχιχιιχ θα πρεπε να κανω οχι μονο σηθος εχω κανει τα πολλα πολλα ειναι τερατογενεσεις αν δε το χεις απο φισυκου σου αδικα το πιεζεις
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δηλαδη οταν ησουν αγορακι πως ησουν ? στα 15 ξεκινησες να καταλαβαινεις τι εχεις μεσα σου?
ρε κοίτα ο άλλος που κάνει και το δημοσιογράφο?
τραβας κανα ζορι ρε φιλε ? σου μιλησε κανενας τοση ωρα ? αντε τελειωνερε κοίτα ο άλλος που κάνει και το δημοσιογράφο?
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
ρε κοίτα ο άλλος που κάνει και το δημοσιογράφο?
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
;)
σου εστειλα κατι ελευθερια!
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.. ΔΕΣ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ
Φίλε έχεις δει την Μαριλού στα νιάτα της? Εσύ μετά τα 65 και τα 70 σου θα είσαι καλύτερος? Σκέψου ότι το τρανς φαινόμενο δεν έχει δοκιμαστεί στον χρόνο και οι πιο παλιές τώρα είναι η Αλόμα που είναι 70-75+, εκτός από τον χρόνο και τα σημάδια του που έχουμε όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι να διατηρήσουμε σε αξιοπρεπή επίπεδα έχουν ΚΑΙ το θέμα με την διατήρηση της "πορσελάνινης/fake/ενάντια στην φύση πολλές φορές ομορφιά τους"...
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χιχιχιιχ θα πρεπε να κανω οχι μονο σηθος εχω κανει τα πολλα πολλα ειναι τερατογενεσεις αν δε το χεις απο φισυκου σου αδικα το πιεζεις
χειλη δεν εχεις κανει ρια??
καλησπερα στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν πληροφοριεσ για την συγκεκριμενη
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
ναι,υπαρχει σχετικο θρεντ για την Αντριαννα,θα το βρεις πιο κατωκαλησπερα στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν πληροφοριεσ για την συγκεκριμενη
1993Billakos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα ειμαι πιτσιρικας φοιτητης και δεν εχω καμια εμπειρια με τρανσ..θα ηθελα αυτο ομως να αλλαξει αμεσα.μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καυλιαρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις