Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.. ΔΕΣ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ
μα δε μιλησα για ομορφια γλυκιε μου αλλα ψυχη,οταν ανεβηκα 15 χροννων ηταν η μονη που με ειχε διπλα τις ενω πολλες το επεζαν φιλες ενψ αποσκοπουσαν αλλου

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Δεν πλασάρεται σαν βίζιτα, είναι αυτό που είναι για τον εαυτό της.

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μα δε μιλησα για ομορφια γλυκιε μου αλλα ψυχη,οταν ανεβηκα 15 χροννων ηταν η μονη που με ειχε διπλα τις ενω πολλες το επεζαν φιλες ενψ αποσκοπουσαν αλλου
αληθεια πες μ λιγο για σενα.. σε παρατηρω τοσο καιρο.. εισαι παρα πολυ ομοεφη.. πως τα καταφερες ? εκανες πλαστικες πολλεσ?

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
αληθεια πες μ λιγο για σενα.. σε παρατηρω τοσο καιρο.. εισαι παρα πολυ ομοεφη.. πως τα καταφερες ? εκανες πλαστικες πολλεσ?
χιχιχιιχ θα πρεπε να κανω οχι μονο σηθος εχω κανει τα πολλα πολλα ειναι τερατογενεσεις αν δε το χεις απο φισυκου σου αδικα το πιεζεις

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χιχιχιιχ θα πρεπε να κανω οχι μονο σηθος εχω κανει τα πολλα πολλα ειναι τερατογενεσεις αν δε το χεις απο φισυκου σου αδικα το πιεζεις
δηλαδη οταν ησουν αγορακι πως ησουν ? στα 15 ξεκινησες να καταλαβαινεις τι εχεις μεσα σου?

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
θα βρισκομαι Αθηνα για μια βδομαδα  θα προτιμουσα υπαιθρια γαμηστερονα για συναντηση αν ξερετε κατι περιμενω προτασεις με πμ.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.. ΔΕΣ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

Φίλε έχεις δει την Μαριλού στα νιάτα της? Εσύ μετά τα 65 και τα 70 σου θα είσαι καλύτερος? Σκέψου ότι το τρανς φαινόμενο δεν έχει δοκιμαστεί στον χρόνο και οι πιο παλιές τώρα είναι η Αλόμα που είναι 70-75+, εκτός από τον χρόνο και τα σημάδια του που έχουμε όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι να διατηρήσουμε σε αξιοπρεπή επίπεδα έχουν ΚΑΙ το θέμα με την διατήρηση της "πορσελάνινης/fake/ενάντια στην φύση πολλές φορές ομορφιά τους"...  :coffee: :coffee: :coffee:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251

1993Billakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι πιτσιρικας φοιτητης και δεν εχω καμια εμπειρια με τρανσ..θα ηθελα αυτο ομως να αλλαξει αμεσα.μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καυλιαρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom