Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
φιλε  φανταζομαι οτι εσυ θα εισαι στη μεση ...η μια θα ειναι απο μπροστα σου να της κανεις  :pipa1: κ η αλλη απο πισω σου να σε  :fuck1: :zfuck: οστε να εχουν ενα face to face διαλογο μεταξυ τους
Η φαντασια σου μαλλον προερχετε απο της προσωπικες σου εμπιριες.... Γιατι εγω αλλη διαταξη εχω σκευτει

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Με αφορμή κάποιας αψιμαχίας θα ήθελα να πω τα εξής:
Αδερφέ Φούχτερ, τα τρανς κορίτσια έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: Μπορεί σήμερα να τις δεις να τσακώνονται αγρίως και αύριο να είναι οι καλύτερες φίλες, ναι και αγκαλιά.  Αυτοί είναι οι χαρακτήρες τους. Δεν είναι κακό. Τρώνε πολλά άκυρα από την υποτιθέμενη προοδευτική κωλοκοινωνία μας (που είναι βαθιά συντηρητική) Δεν είναι κακό που είναι άστατες, απλώς εσύ πρέπει να "λικνίζεσαι" για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Πρέπει να το λάβουμε και αυτό υπόψη μας. Επίσης πολλές εξ αυτών εξ ανάγκης βλέπουν και τη προσωπική τους ζωή να είναι συνδεδεμένη με την επαγγελματική. Άθελά τους σε βλέπουν ενίοτε σαν 50ευρο και αν δεν ανταποκριθείς ξινίζουν. Άθελά τους λόγω επαγγελματικού ανταγωνισμού "τσακώνονται" μεταξύ τους. Αυτά
φιλε ταμιας εχεις απολυτο δικιο σ'αθτα που λες κ δεν ειναι μονο αυτες αστατες αλλα κ εμεις οι ιδιοι στη κωλοκοινωνια που ζουμε εγω απλα αναφερθηκα καθαρα στην αψημαχια που ειχαν εδω κ μονο αφου μου ζητησε να σχολιασω η αγαπητη μαρκελα κ απλα διατυπωσα τη θεση μου

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Προσφερω απο 200ευρω σε μαρκελα και φιονα για να πραγματοποιισουμε τριο. Σκοπος ειναι μεσα απο το σεξ που και οι δυο αγαπουν να λυθουν οι οποιες διαφορες!!! :2on1:

αυτο μαγκα μου - ακου μαγκα μου, λεω τωρα - εχει ρισκο, αν δεν τα βρουν θα γαμισει η μια την αλλη και συ θα μεινεις με  :bigdick:
αν ομως τα βρουν και στην πεσουν και οι δυο απο πισω θα κανεις καθυστερημένη ανασταση

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
αυτο μαγκα μου - ακου μαγκα μου, λεω τωρα - εχει ρισκο, αν δεν τα βρουν θα γαμισει η μια την αλλη και συ θα μεινεις με  :bigdick:
αν ομως τα βρουν και στην πεσουν και οι δυο απο πισω θα κανεις καθυστερημένη ανασταση

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Κ ΞΕΧΑΣΕΣ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Κ 200Ε ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ

ΜΑΚΙΑΑΑΑ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Κ ΞΕΧΑΣΕΣ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Κ 200Ε ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ

ΜΑΚΙΑΑΑΑ
να διευκρινιστει κ αυτο απο 200 η καθε μια η να μοιραστουν 200 κ οι 2

εγω παντως θα σου προτεινα να τις ντυσεις γουεστερν φαση να ειναι πλατη πλατη να κανουν 2 βηματα σε αντιθετη κατευθυνση να μπεις εσυ στη μεση κ να αρχισουν τις ξιφομαχιες εσυ απλα παρε ΜΕΝΤΟΣ να εχεις για καθαρη αναπνοη κ δυνατες συγκινησεις...................GGG ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΘΑΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΣ ΤΗΝ Κ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΔΗ ΔΕΧΤΙΚΕ Η ΜΑΡΚΕΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Κ Η ΦΙΟΝΑ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Εσενα καλη μου θα σε εχω πρωτη οπως σου αρμοζει αλλωστε!!!! Εγω που δεν εχω κοληματα θα ειμαι τελευταιος...
δηλαδη θα ειναι μαρκελα  :pipa3: φιονα  :fuck1: κ εσυ  :zfuck:
να διευκρινιστει παρακαλω απο πια μερια ειναι το πρωτη ...απο μπροστα η απο πισω

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
να διευκρινιστει κ αυτο απο 200 η καθε μια η να μοιραστουν 200 κ οι 2

εγω παντως θα σου προτεινα να τις ντυσεις γουεστερν φαση να ειναι πλατη πλατη να κανουν 2 βηματα σε αντιθετη κατευθυνση να μπεις εσυ στη μεση κ να αρχισουν τις ξιφομαχιες εσυ απλα παρε ΜΕΝΤΟΣ να εχεις για καθαρη αναπνοη κ δυνατες συγκινησεις...................GGG ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΘΑΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΣ ΤΗΝ Κ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΔΗ ΔΕΧΤΙΚΕ Η ΜΑΡΚΕΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Κ Η ΦΙΟΝΑ
Εγω απλος θελω να τα βρουν τα κοριτσια!!! τωρα για τις πιθανες  διαταξεις οτι θελουν ... εγω ανασκελα θα ειμαι στο κρεβατι

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Εγω απλος θελω να τα βρουν τα κοριτσια!!! τωρα για τις πιθανες  διαταξεις οτι θελουν ... εγω ανασκελα θα ειμαι στο κρεβατι
φιλε gggδε βοηθας με τη σταση σου γτ κ ανασκελα να εισαι παλι μπορει να πραγματοποιηθει η διαταξη που προανεφερα...βοηθησε λιγο παραπανω...το μονο σιγουρο ειναι οτι τα καριτσια θα τα βρουν σιγουρα μεταξυ τους  :rockon: :rockon: :rockon:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
.το μονο σιγουρο ειναι οτι τα καριτσια θα τα βρουν σιγουρα μεταξυ τους  

[/quote]
Ας γινει αυτο κι ας ειμαι  :bigdick:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
φιλε gggδε βοηθας με τη σταση σου γτ κ ανασκελα να εισαι παλι μπορει να πραγματοποιηθει η διαταξη που προανεφερα...βοηθησε λιγο παραπανω...το μονο σιγουρο ειναι οτι τα καριτσια θα τα βρουν σιγουρα μεταξυ τους  :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΕ ΤΟΝ GGG777  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΟΨΥΧΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΥΝΑΤΟ Κ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
.το μονο σιγουρο ειναι οτι τα καριτσια θα τα βρουν σιγουρα μεταξυ τους  

Ας γινει αυτο κι ας ειμαι  :bigdick:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ  ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΑΩ ΠΙΣΙΝΕΣ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΗΓΗΣΑ  ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ
ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΕΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΙΖΙΤΑ
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
μην γινεσαι παρτακιας πρεπει να ιδρωσετε ολοι τη φανελα για να αποκομισετε το αναλογο επαθλο....δηαλδη βρε μαρκελα για πες μας εσυ τι εχεις κατα νου δωσε διαταξη εσυ να δουμε με εμας εισαι η με τους αλλους

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
μην γινεσαι παρτακιας πρεπει να ιδρωσετε ολοι τη φανελα για να αποκομισετε το αναλογο επαθλο....δηαλδη βρε μαρκελα για πες μας εσυ τι εχεις κατα νου δωσε διαταξη εσυ να δουμε με εμας εισαι η με τους αλλους

ΓΕΝΙΚΑ  ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ
ΑΦΗΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΛΟ

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom