Επισκέπτης
βρε βρε κατι αυτοπροβαλόμενες ως σταρ τρανς πιάσαν την επαρχία λόγω αναδουλειάς σαν τους περιφερόμενους θιάσους να κάνουν καμμιά αρπαχτή και όχι τίποτα άλλο αλλά το παίζουν και εξαιρετικές μη χέσω.
Μάικ.. εντάξει ρε μεγάλε μη τρομάζεις τον κόσμο... και να μην έψαξε δεν χάθηκε ο κόσμος.. αν ξέρεις κάτι πες του..καλησπερα υπαρχει εδω να ψαχνεις λιγο πιο καλα. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120911.45]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120911.45[/url]
Νομίζω υπάρχει σχετικό θέμα "τραβελοκαβγάδες"καλό θα ηταν να μαλλιοτραβηχτειτε με προσωπικά μηνύματα.. δεν τα μπορώ τα αίματα...
CDιά - Τραβέλλια -..... [size=7pt]Ξυρισμένοι καραφλόπουστες με περούκα (που λέει και η Μαρκέλα)[/size] : ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!
Ο αγώνας είναι κοινός !!
[size=8pt]Sorry δεν κρατηθηκα[/size]
ονειδος και ντροπη για τις απανταχου διαφυλικες αποτελείς κακοφτιαγμενη και ασουλούπωτη παλιοδελφη του ελέους που το μόνο που σου απέμεινε ειναι οι ορισμοί για το τι είναι και το τι δεν είναι τρανς και οι πλαστικες. Περιχαρακώσου και μείνε εκεί στο να φυλάς τα σύνορα των τρανς μπας και μπουν οι κρος και τα καταλάβουν, συνοριοφύλακας έγινες κακομοίρα μου αλλά σου πάει. Ψαξε στην επαρχία να βρείς κανένα έρμο πελάτη που δεν σε ξέρει να κάνεις την αρπαχτή σου πριν σε μάθουν τι κιτσάτο κουμάσι είσαι. Εχεις καβαλήσει ένα καλάμι και πας και περιφέρεσαι ανα την επαρχία για κανένα φουκαρά, ασουλούπωτη και κακοφτιαγμενη ψευτογαλαζομάτα.
υπάρχουν και λεξικά για τον όρο "διαφυλικος"
ρε μαρκελα φαινεσαι καληχρηση...γιατι αυτο το μενος με τους πουστηδες???εσυ δεν υπηρξες πουστης δηλαδη??και αφου δηλωνεις και ενεργητικη ''τρως'' και απο μερικους τετοιους...
δεν στο λεω με κακια αληθεια,απλα μου δημιουργει περιεργεια
ρε μαρκελα φαινεσαι καλη χρηση...γιατι αυτο το μενος με τους πουστηδες???εσυ δεν υπηρξες πουστης δηλαδη??και αφου δηλωνεις και ενεργητικη ''τρως'' και απο μερικους τετοιους...
δεν στο λεω με κακια αληθεια,απλα μου δημιουργει περιεργεια
καλε μου μακη εχς ενα ελατωμα οταν με προκαλουνε ανθρωποι που ξερω πολλα για αυτους νευριαζω κ ειναι λογικο. δες καλυτερα πως ξεκινησε κ μετα κανε μου παρατηρησεις
να σαι καλα
το εχω δει...το θεμα μου ειναι εχεις με ολους της κατηγοριας αυτο το θεμα???γιατι κι εγω μπορει να ντυνομαι αλλα για καποιους λογους να μην μπορω να αλλαξω...αυτο θελω να καταλαβω
επισης δεν στο ειπα για παρατηρηση...απλα ρωτησα...σορρυ αν φανηκε στραβα