Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρε βρε κατι αυτοπροβαλόμενες ως σταρ τρανς πιάσαν την επαρχία λόγω αναδουλειάς σαν τους περιφερόμενους θιάσους να κάνουν καμμιά αρπαχτή και όχι τίποτα άλλο αλλά το παίζουν και εξαιρετικές μη χέσω.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
αχ φιογκα τζιτζιφιογκα δυστηχη καραφλη αδερφη κ στο σωμα κ στο επαγγελμα που κλαινε τα 50ρικα τους οσοι στα δωσαν κοροιδευοντας τους οτι εισαι τρανς , στα ξαφνικα εκει που με παρακαλουσες να σε παρω πελατη κ απο τρομο δε σ επερνα διοτι εισουνα φριχτος κιλοτα  κ περουκα κ βιζιτα. αλλος εχει αναδουλειες τζιτζιφιογκε πουστη οχι τα κοριτσια που κανουμε τουρ . κακια αδερφη δειξε ποσο πουστης κακος εισαι.
κοριτσια που κανετε τουρ ο καραφλοπουστας με την περουκα μας κραζει.
προκειται για ενα τερας για γελια....,

μακιαααα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
καλό θα ηταν να μαλλιοτραβηχτειτε με προσωπικά μηνύματα.. δεν τα μπορώ τα αίματα...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
τραβελοκαυγας θα ταν αν ειμασταν κ οι δυο τρανς. στην προκειμενη ο πουστης με την περουκα μου επιτεθηκε παιδακια
δε φταιω

μακια κ συγνωμη

(παντος καποιοι ανθρωποι δε λενε να καταλαβουν οτι τελειωσε το τριοδυο κ ασ εχει περασει κ το πασχα χαχαχαχαχαχ)

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
CDιά - Τραβέλλια -..... [size=7pt]Ξυρισμένοι καραφλόπουστες με περούκα  :2funny:(που λέει και η Μαρκέλα)[/size] : ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!
Ο αγώνας είναι κοινός !!  :2funny: :2funny:

[size=8pt]Sorry δεν κρατηθηκα[/size]

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
CDιά - Τραβέλλια -..... [size=7pt]Ξυρισμένοι καραφλόπουστες με περούκα  :2funny:(που λέει και η Μαρκέλα)[/size] : ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!
Ο αγώνας είναι κοινός !!  :2funny: :2funny:

[size=8pt]Sorry δεν κρατηθηκα[/size]

χαχαχαχαχχαχα
μωρο μου εσυ
μακια

Επισκέπτης
ονειδος και ντροπη για τις απανταχου διαφυλικες αποτελείς κακοφτιαγμενη και ασουλούπωτη παλιοδελφη του ελέους που το μόνο που σου απέμεινε ειναι οι ορισμοί για το τι είναι και το τι δεν είναι τρανς και οι πλαστικες. Περιχαρακώσου και μείνε εκεί στο να φυλάς τα σύνορα των τρανς μπας και μπουν οι κρος και τα καταλάβουν, συνοριοφύλακας έγινες κακομοίρα μου αλλά σου πάει. Ψαξε στην επαρχία να βρείς κανένα έρμο πελάτη που δεν σε ξέρει να κάνεις την αρπαχτή σου πριν σε μάθουν τι κιτσάτο κουμάσι είσαι. Εχεις καβαλήσει ένα καλάμι και πας και περιφέρεσαι ανα την επαρχία για κανένα φουκαρά, ασουλούπωτη και κακοφτιαγμενη ψευτογαλαζομάτα.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ονειδος και ντροπη για τις απανταχου διαφυλικες αποτελείς κακοφτιαγμενη και ασουλούπωτη παλιοδελφη του ελέους που το μόνο που σου απέμεινε ειναι οι ορισμοί για το τι είναι και το τι δεν είναι τρανς και οι πλαστικες. Περιχαρακώσου και μείνε εκεί στο να φυλάς τα σύνορα των τρανς μπας και μπουν οι κρος και τα καταλάβουν, συνοριοφύλακας έγινες κακομοίρα μου αλλά σου πάει. Ψαξε στην επαρχία να βρείς κανένα έρμο πελάτη που δεν σε ξέρει να κάνεις την αρπαχτή σου πριν σε μάθουν τι κιτσάτο κουμάσι είσαι. Εχεις καβαλήσει ένα καλάμι και πας και περιφέρεσαι ανα την επαρχία για κανένα φουκαρά, ασουλούπωτη και κακοφτιαγμενη ψευτογαλαζομάτα.

ονειδος κ ντροπη αποτελεις εσυ παλιοπουστα καραφλε που εισαι μ ενα σωβρακο σπιτι σου κ μου πουλας κ πνευμα. ενιοτε μασκαρευεσαι κιολας κ αυτοαποκαλεισ τον εαυτο σου διαφυλικο, αυτο κ αν ειναι θρασος. ενασ πουστης μασκαρεμενος ξαφνικα διαφιλικος.
εγω οτι κ να ναι  καλε μου πρωιν παραλιγο πελατη  , ειμαι κ κυκλοφορω, ενω εσυ επειδη απετυχες  ντυνεσαι μηπωσ κ ξεγελαστει κανας καημενος κ σε γαμησει., το δραμα σου το κατανοω κ ολων των αδερφων τησ σειρασ σου αλλα ειδικα εσυ εισαι τοσο τραγικα κακος πουστης
που  κ που ασχολουμε μαζι σου την δικη μου εικονα χαλαω.
φροντισε κ ραψε το στομα σου λοιπον α.......  μην ανοιξω εγς το δικο μου.

καλο σου απογευμα

Επισκέπτης
υπάρχουν και λεξικά για τον όρο "διαφυλικος"

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
υπάρχουν και λεξικά για τον όρο "διαφυλικος"

το τελειωνω εδω κ δεν ξαναασχολουμε κ δεν επρεπε καν ν ασχοληθω διοτι ειναι ορατα καποια πραματα.

καλη σου τυχη κ να προσεχεις τι λες, ειδικα σε μια τρανς που εχει παρατησει καριερες οικογενεια φιλους κτλ κ εσυ εισαι καλυμενος πισω απο μια μεταμφιεση της ωρας του σεξ.
καλο ειναι να σεβομαστε λιγο κ η ζηλια να μη μας κανει να χανουμε τον ελενχο......κ να λεμε οτι μας ερθει.

να σαι καλα λοιπον

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
το λεξικο επισης λεει τα εξης για τουσ ορους που ανεφερες

Διαφυλικός - Transsexual (TS)

Διαφυλικός ή τρανσέξουαλ ονομάζεται το άτομο το οποίο επιθυμεί να αλλάξει το φύλο της φυσιολογίας του/της και να ζήσει μόνιμα στο νέο του ρόλο. Οι τρανσέξουαλ μπορούν να διαιρεθούν με βάση το αν έχουν υποβληθεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου ή όχι. Οι εκτιμήσεις σχετικά με τη συχνότητα εμφάνισης διαφυλικών ατόμων ποικίλουν, αλλά κατά προσέγγιση μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένας διαφυλικός στους 10000.

cross dresser
Νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από τη λέξη ότι ο παρενδυτικός έχει να κάνει με την ενδυμασία, το cross-dressing που λένε στα αγγλικά για το transvestism, όπως το «βεστ» στον «τραβεστί» (ή το «βεστιάριο») είναι το ένδυμα (το λατινικό vestis είναι, όπως διαβάζω, λέξη συγγενής, ομόρριζη, με την εσθήτα). Παρενδυτικός είναι ο άντρας που φορά γυναικεία ρούχα ή η γυναίκα που φορά ανδρικά ρούχα για λόγους που έχουν σχέση με τη σεξουαλικότητά τους και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαρκελα φαινεσαι καλη χρηση...γιατι αυτο το μενος με τους πουστηδες???εσυ δεν υπηρξες πουστης δηλαδη??και αφου δηλωνεις και ενεργητικη ''τρως'' και απο μερικους τετοιους...
δεν στο λεω με κακια αληθεια,απλα μου δημιουργει περιεργεια

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαρκελα φαινεσαι καλη χρηση...γιατι αυτο το μενος με τους πουστηδες???εσυ δεν υπηρξες πουστης δηλαδη??και αφου δηλωνεις και ενεργητικη ''τρως'' και απο μερικους τετοιους...

χρυση ηθελα να γραψω....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503

καλε μου μακη εχς ενα ελατωμα οταν με προκαλουνε ανθρωποι που ξερω πολλα για αυτους νευριαζω κ ειναι λογικο. δες καλυτερα πως ξεκινησε κ μετα κανε μου παρατηρησεις

να σαι καλα

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλε μου μακη εχς ενα ελατωμα οταν με προκαλουνε ανθρωποι που ξερω πολλα για αυτους νευριαζω κ ειναι λογικο. δες καλυτερα πως ξεκινησε κ μετα κανε μου παρατηρησεις

να σαι καλα

το εχω δει...το θεμα μου ειναι εχεις με ολους της κατηγοριας αυτο το θεμα???γιατι κι εγω μπορει να ντυνομαι αλλα για καποιους λογους να μην μπορω να αλλαξω...αυτο θελω να καταλαβω
επισης δεν στο ειπα για παρατηρηση...απλα ρωτησα...σορρυ αν φανηκε στραβα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
το εχω δει...το θεμα μου ειναι εχεις με ολους της κατηγοριας αυτο το θεμα???γιατι κι εγω μπορει να ντυνομαι αλλα για καποιους λογους να μην μπορω να αλλαξω...αυτο θελω να καταλαβω
επισης δεν στο ειπα για παρατηρηση...απλα ρωτησα...σορρυ αν φανηκε στραβα

οχι βρε μακη με κανεναν δεν εχω προβλημα ο καθε ενας εχει δικαιωμα , αλλα οπωσ ειπεσ ντυνεσαι κ λεσ ντυνομαι δε λεσ τον εαυτο σου τρανσ, ειναι πολυ εντιμο αυτο. εχω πολουσ φιλουσ που ντυνονται. το να παραπλανεισ με χαλαει κ να λεσ ψεματα  τιποτα αλλο.
κ γουσταρω ποθ ντυνεσαι ειλικρινα μαγγια σου να βγοθμε κιολας μια μερα.
μακια

Επισκέπτης
αντε βρε Μακη θα σου κανει χάρη να σε παρει μαζι της, μην τυχόν και χασεις την ευκαιρία θα είναι απο τις αξέχαστες στιγμες αυτη στη ζωή σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom