enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Γιατί γενικά πιστεύω ότι ειναι σπάνιο και ειδικά σε κοπέλες που κάνουν επάγγελμα ακόμα πιο σπάνιο έως απίθανο.τι εννοεις με το τι λεω δηλαδη???
Γιατί γενικά πιστεύω ότι ειναι σπάνιο και ειδικά σε κοπέλες που κάνουν επάγγελμα ακόμα πιο σπάνιο έως απίθανο.τι εννοεις με το τι λεω δηλαδη???
Γιατί γενικά πιστεύω ότι ειναι σπάνιο και ειδικά σε κοπέλες που κάνουν επάγγελμα ακόμα πιο σπάνιο έως απίθανο.
ολα γινονται ;)Γιατί γενικά πιστεύω ότι ειναι σπάνιο και ειδικά σε κοπέλες που κάνουν επάγγελμα ακόμα πιο σπάνιο έως απίθανο.
Καλά ξηγιέσαι.οκ ..καμιά τρανσ ξέρουμε που να τελειώνει έτσι ?
ας αφήσουμε τισ μαλακίες.
σιγα μην υπαρχει τρανς που να τελειωνει ετσι
εδω ρε εχουν βρει τι μεθοδο να μην τελειωνουν με τπτ θα τελειωνουν και ετσι
γιατι ποτε δεν τα λεω ωραια γιατρε?Τώρα τα λες ομορφα, τα λες ωραία!
γιατι ποτε δεν τα λεω ωραια γιατρε?
τζουλ καταλαβες οτι απεχω απο το αθλημα και βαρας?
οκ ..καμιά τρανσ ξέρουμε που να τελειώνει έτσι ?
ας αφήσουμε τισ μαλακίες.
Μου τα'χες χαλάσει λίγο με τις εγχρειρήσεις αλλά μην επανέλθουμε...γιατι ποτε δεν τα λεω ωραια γιατρε?
για το αλαθητο σε κοπαναω κ για το οτι βρηκαμε τροπο να μη χυνουμε....παρε κ τουτη..τζουλ καταλαβες οτι απεχω απο το αθλημα και βαρας?
οταν γονατιζα τι μια πισω απο την αλλη γιατι δεν βαρουσες?
το οτι εχω το αλαθητο ναι εγω και ο παπας ενοειτε αυτογια το αλαθητο σε κοπαναω κ για το οτι βρηκαμε τροπο να μη χυνουμε....παρε κ τουτη..
στο συγκεκρινεμο θεμα γιατρε επειδη το εχω ψαξει πολυ δεν ανεχομαι την αντιθετη γνωμη με τπτ ο κοσμος να γυρισει αναποδαΜου τα'χες χαλάσει λίγο με τις εγχρειρήσεις αλλά μην επανέλθουμε...
... κάτι σε θέλει η Τζούλι!
Ειπαμε μην επανέλθουμε.... θα αναθέσω στη Τζούλι να σε αναλάβει!
λατσα?λατσα;