Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

makis1313

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα στο φορουμ και καλο πασχα ευχομαι σε ολουσ θα ηθελα να ρωτησω πληροφοριεσ για την συγκεκριμενη τρανσ γραφει επισησ η αγγελια για νικαια και επειδη ειμαι απο νικαια γιαυτο ρωταω και αν ειναι κανονικη τρανσ η χειρουργημενη  ειναι πολυ ωραιο μωρο αν κρινω απο φοτο          ww.freelist.gr/ad.php?adId=86895-6&cityId=187&subcatId=69

makis1313

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ευχαριστω κουκλα καλο πασχα σου ευχομαι με υγεια και αγαπη

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6

Ειναι οπως στις φωτο καλο σωμα αδυνατη αλλα αυτο που με χαλασε εμενα ηταν οτι εχει ψυχρο πολυ στυλ. Δεν ξερω ισως να εφταιγα κι εγω αλλα εμενα αυτο μου εβγαλε. Επισης μου φανηκε και λιγο βιαστικη, δεν περιποιειται 100% τον αλλον, οπως αλλες. Αυτα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ειναι οπως στις φωτο καλο σωμα αδυνατη αλλα αυτο που με χαλασε εμενα ηταν οτι εχει ψυχρο πολυ στυλ. Δεν ξερω ισως να εφταιγα κι εγω αλλα εμενα αυτο μου εβγαλε. Επισης μου φανηκε και λιγο βιαστικη, δεν περιποιειται 100% τον αλλον, οπως αλλες. Αυτα.
μόνο ότι είναι βουλγάρα και περισσότερο παθητική...
Μήπως ειναι αυτή;  :huh:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1

Την εχω παρει πριν τις γιορτες απο συγγρου με 30 στο αμαξι  παλιο φοκους εχει κ με50 χωρο της. Πολυ καλη,με μετριο σκληρο καβλι. Δηλωσε μονο παθητικη Συμμετοχη καλη γλωσσοφιλο και ακα τσιμπουκι.Θα ελεγα πολυ θερμη. Εχει φρεσκο σιλικονατο βιζι. προτεινεται.Καλη ανασταση

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
  Κανονισε να μεινης μεταξεταστεως χρησταρα!!!!! :2funny:
   φιλε εγινε αισθητη η απουσια σου, ηρθες απο τας γερμανιας να σουβλισης τον φασιανο... :2funny:
   νασε καλα ρε χρησταρα και καλο πασχα !!!!     

καλησπερα φιλε μου χθες εφτασα τελικα . ολα καλα. μου το ψησανε και το εφαγα ετοιμο. οεο

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

bettega29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!Νεο μελος στο εξαιρετικο site και ευχομαι να περναμε καλα,ανταλλασσοντας αποψεις για τα θεματα που μας ενδιαφερουν και κυριως να διασκεδαζουμε εδω μεσα χωρις ιντριγκες,τσακωμους που κατα καιρους εχω παρακολουθησει αναμεσα σε μελη..Νομιζω οτι ολοι θελουμε να ξοδευουμε τον ελευθερο χρονο μας ωστε να τον απολαμβανουμε!!Και μιας και γραφω εδω,θελω να πω πως οσα χρονια παω με τρανς-τραβεστι,η εμπειρια μου περικλειεται σε περιπου τριαντα κοπελες απο τις οποιες εχω θετικες και αρνητικες εμπειριες..Οι κριτικες σας εδω με εχουν βοηθησει να επιλεγω σωστα και να απολαμβανω στο επακρο τα χρηματα που επενδυω καθε φορα με καποια απο τα ''κοριτσια''...Να ειστε ολοι καλα και συνεχιστε να το ψαχνετε,να περνατε καλα και να διαφωτιζετε τους υπολοιπους!Και επ ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος κατι για τη συγκεκριμενη κοπελα,Νιννετα αφεντρα τρανς με προσοντα οπως λεει καθως δε βρηκα καποια αναφορα στο site...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom