You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
το εχει κανεις αυτο?
καλησπερα στο φορουμ και καλο πασχα ευχομαι σε ολουσ θα ηθελα να ρωτησω πληροφοριεσ για την συγκεκριμενη τρανσ γραφει επισησ η αγγελια για νικαια και επειδη ειμαι απο νικαια γιαυτο ρωταω και αν ειναι κανονικη τρανσ η χειρουργημενη ειναι πολυ ωραιο μωρο αν κρινω απο φοτο ww.freelist.gr/ad.php?adId=86895-6&cityId=187&subcatId=69
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Μικεεεε μου....εφυγες κ μας πνιξαν οι αραχνες,οι σκνιπες και οι αλογομυγες
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Μικεεεε μου....εφυγες κ μας πνιξαν οι αραχνες,οι σκνιπες και οι αλογομυγες
να βαλετε αροξολ
fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τις πετυχαίνεις με το μαστίγιο, σαν το Ζορό!να βαλετε αροξολ
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μόνο ότι είναι βουλγάρα και περισσότερο παθητική...
Ειναι οπως στις φωτο καλο σωμα αδυνατη αλλα αυτο που με χαλασε εμενα ηταν οτι εχει ψυχρο πολυ στυλ. Δεν ξερω ισως να εφταιγα κι εγω αλλα εμενα αυτο μου εβγαλε. Επισης μου φανηκε και λιγο βιαστικη, δεν περιποιειται 100% τον αλλον, οπως αλλες. Αυτα.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ειναι οπως στις φωτο καλο σωμα αδυνατη αλλα αυτο που με χαλασε εμενα ηταν οτι εχει ψυχρο πολυ στυλ. Δεν ξερω ισως να εφταιγα κι εγω αλλα εμενα αυτο μου εβγαλε. Επισης μου φανηκε και λιγο βιαστικη, δεν περιποιειται 100% τον αλλον, οπως αλλες. Αυτα.
Μήπως ειναι αυτή;μόνο ότι είναι βουλγάρα και περισσότερο παθητική...
Μήπως ειναι αυτή;
Ναι φιλε για τη Βουλγαρα λεω...
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Την εχω παρει πριν τις γιορτες απο συγγρου με 30 στο αμαξι παλιο φοκους εχει κ με50 χωρο της. Πολυ καλη,με μετριο σκληρο καβλι. Δηλωσε μονο παθητικη Συμμετοχη καλη γλωσσοφιλο και ακα τσιμπουκι.Θα ελεγα πολυ θερμη. Εχει φρεσκο σιλικονατο βιζι. προτεινεται.Καλη ανασταση
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κανονισε να μεινης μεταξεταστεως χρησταρα!!!!!
φιλε εγινε αισθητη η απουσια σου, ηρθες απο τας γερμανιας να σουβλισης τον φασιανο...
νασε καλα ρε χρησταρα και καλο πασχα !!!!
καλησπερα φιλε μου χθες εφτασα τελικα . ολα καλα. μου το ψησανε και το εφαγα ετοιμο. οεο
παιχταράδες καλησπέρα και χρόνια πολλά
έχει 'φάει' κανένας το συγκεκριμένο; Ευχαριστώ!
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
καλησπερα υπαρχει εδω να ψαχνεις λιγο πιο καλα. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120911.45]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120911.45[/url]παιχταράδες καλησπέρα και χρόνια πολλά
bettega29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους!Νεο μελος στο εξαιρετικο site και ευχομαι να περναμε καλα,ανταλλασσοντας αποψεις για τα θεματα που μας ενδιαφερουν και κυριως να διασκεδαζουμε εδω μεσα χωρις ιντριγκες,τσακωμους που κατα καιρους εχω παρακολουθησει αναμεσα σε μελη..Νομιζω οτι ολοι θελουμε να ξοδευουμε τον ελευθερο χρονο μας ωστε να τον απολαμβανουμε!!Και μιας και γραφω εδω,θελω να πω πως οσα χρονια παω με τρανς-τραβεστι,η εμπειρια μου περικλειεται σε περιπου τριαντα κοπελες απο τις οποιες εχω θετικες και αρνητικες εμπειριες..Οι κριτικες σας εδω με εχουν βοηθησει να επιλεγω σωστα και να απολαμβανω στο επακρο τα χρηματα που επενδυω καθε φορα με καποια απο τα ''κοριτσια''...Να ειστε ολοι καλα και συνεχιστε να το ψαχνετε,να περνατε καλα και να διαφωτιζετε τους υπολοιπους!Και επ ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος κατι για τη συγκεκριμενη κοπελα,Νιννετα αφεντρα τρανς με προσοντα οπως λεει καθως δε βρηκα καποια αναφορα στο site...
καλησπερα υπαρχει εδω να ψαχνεις λιγο πιο καλα. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120911.45]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120911.45[/url]
Καλησπέρα mike... έχεις δίκιο δεν το είχα δει... Ευχαριστώ πολύ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις