Αν δε κάνω λάθος κάποτε ως Έλενα. Έχει σπίτι σε ένα στενάκι κοντά στη Δεριγνή.εδω τι εχουμε ;; test καποιος ;
Μέτρια πράγματα γενικά αν και έχω να τη δω πολύ καιρό. Δείχνει βελτιωμένη
Αν δε κάνω λάθος κάποτε ως Έλενα. Έχει σπίτι σε ένα στενάκι κοντά στη Δεριγνή.εδω τι εχουμε ;; test καποιος ;
οχι βρε μακη με κανεναν δεν εχω προβλημα ο καθε ενας εχει δικαιωμα , αλλα οπωσ ειπεσ ντυνεσαι κ λεσ ντυνομαι δε λεσ τον εαυτο σου τρανσ, ειναι πολυ εντιμο αυτο. εχω πολουσ φιλουσ που ντυνονται. το να παραπλανεισ με χαλαει κ να λεσ ψεματα τιποτα αλλο.
κ γουσταρω ποθ ντυνεσαι ειλικρινα μαγγια σου να βγοθμε κιολας μια μερα.
μακια
αντε βρε Μακη θα σου κανει χάρη να σε παρει μαζι της, μην τυχόν και χασεις την ευκαιρία θα είναι απο τις αξέχαστες στιγμες αυτη στη ζωή σου.
φιονα γεια και σε σενα...οπως ειπα δεν παιρνω μερος στη διενεξη σας...παντως απο οσο σε γνωριζω απο εδω και εχω διαβασει ποστ σου σε εκτιμω και θελω να εισαι παντα καλα!!!
Για την Κορινα απο πιπινου μιλας φιλε?Η Κορινα φαινεται εκφυλη και με ωραιο βυζι..Απο προσοντα δεν ξερω τι λεει αλλα εχει λαγνο βλεμμα που με προιδεαζει για πολλα...Περιμενουμε κριτικη απο καποιον που να χει παει μαζι της.Εχουν προτεραιοτητα καποιες αλλες,αλλα αν τη δοκιμασω θα γραψω κριτικη!
Για την Κορινα απο πιπινου μιλας φιλε?
και αφου τελειωσαν τα μαλιοτραβιγματα φιονας και μαρκελας συνεχιζουμε με τα προκαταρκτικα και οποιος αντεξει
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΖΑΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ....η περουκα δε μετραει ??????????
αφου διαβασα ολα τα παραπανω κ θες κ την δικη μου την τοπουετηση εχω να πω οτι καπου εχασες το δικιο σου αγαπητη μαρκελα διοτι ναι μεν μπορει να εχεις προηγουμενα με την φιονα ναι μεν μπορει κ δεν εχω λογο να το αμφισβητισω να εχεις τα 1000 δικια αλλα ετσι οπως το εκανες δημοσια εδω νομιζω εχασες κατα καποιο τροπο κ εξειγω το γιατι...εδω μπαινουμε 100 μαλακες η οπως αυτοαποκαλουμαστε κ γραφουμε αλλοι 200 που απλα βλεπουνε αλλοι 300 που βλεπουν κ θελουν να γραψουν αλλα βαριουντε γιατι λενε κ σωστα πολλες φορες τι μαλακιες γραφουν οι προηγουμενοι κ αλλοι ποσοι δε ξερω γω που απλα δε μπαινουν καν στη διαδηκασια να φτιαξουν λογαριασμο κ να γραψουν γιατι το θεορουν ασκοπο κ απλα διαβαζουν να περναει η ωρα τους οποτε λεω εγω το να γινεται αυτο δημοσια εδω με το να μαλωνετε κ να βλεπει τοσοσ κοσμος σιγουρα χανετε κ οι 2 αλλα κυριως εσυ γτ απλα σου βγαινουν νευρα κ τα εκδηλωνεις κ αυτο βαζει σε σκεψεις καποιον που θελει να γινει πελατης σου...δε θελω να το παω στο αν τσιμπισες κ αν δεν επρεπε μεγαλα ατομα ειμαστε κ καταλαβενομαστε θα μπορουσατε να ειχατε λυσει τα δικα σας σε πμ κ μονες σας....με αγαπη παντα κ εκτιμηση
αφου διαβασα ολα τα παραπανω κ θες κ την δικη μου την τοπουετηση εχω να πω οτι καπου εχασες το δικιο σου αγαπητη μαρκελα διοτι ναι μεν μπορει να εχεις προηγουμενα με την φιονα ναι μεν μπορει κ δεν εχω λογο να το αμφισβητισω να εχεις τα 1000 δικια αλλα ετσι οπως το εκανες δημοσια εδω νομιζω εχασες κατα καποιο τροπο κ εξειγω το γιατι...εδω μπαινουμε 100 μαλακες η οπως αυτοαποκαλουμαστε κ γραφουμε αλλοι 200 που απλα βλεπουνε αλλοι 300 που βλεπουν κ θελουν να γραψουν αλλα βαριουντε γιατι λενε κ σωστα πολλες φορες τι μαλακιες γραφουν οι προηγουμενοι κ αλλοι ποσοι δε ξερω γω που απλα δε μπαινουν καν στη διαδηκασια να φτιαξουν λογαριασμο κ να γραψουν γιατι το θεορουν ασκοπο κ απλα διαβαζουν να περναει η ωρα τους οποτε λεω εγω το να γινεται αυτο δημοσια εδω με το να μαλωνετε κ να βλεπει τοσοσ κοσμος σιγουρα χανετε κ οι 2 αλλα κυριως εσυ γτ απλα σου βγαινουν νευρα κ τα εκδηλωνεις κ αυτο βαζει σε σκεψεις καποιον που θελει να γινει πελατης σου...δε θελω να το παω στο αν τσιμπισες κ αν δεν επρεπε μεγαλα ατομα ειμαστε κ καταλαβενομαστε θα μπορουσατε να ειχατε λυσει τα δικα σας σε πμ κ μονες σας....με αγαπη παντα κ εκτιμηση
Προσφερω απο 200ευρω σε μαρκελα και φιονα για να πραγματοποιισουμε τριο. Σκοπος ειναι μεσα απο το σεξ που και οι δυο αγαπουν να λυθουν οι οποιες διαφορες!!!
Το ηξερα γλυκια μου τωρα να περιμενουμε και την απαντιση τηα φιοναςΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ
ΧΑΧΑΧΑ