Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
οχι βρε μακη με κανεναν δεν εχω προβλημα ο καθε ενας εχει δικαιωμα , αλλα οπωσ ειπεσ ντυνεσαι κ λεσ ντυνομαι δε λεσ τον εαυτο σου τρανσ, ειναι πολυ εντιμο αυτο. εχω πολουσ φιλουσ που ντυνονται. το να παραπλανεισ με χαλαει κ να λεσ ψεματα  τιποτα αλλο.
κ γουσταρω ποθ ντυνεσαι ειλικρινα μαγγια σου να βγοθμε κιολας μια μερα.
μακια

ετσι οκ...απο κει και περα στη μεταξυ σας διενεξη δεν συμμετεχω...
να μιλησουμε ναι δεν εχω θεμα να γνωριστουμε

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αντε βρε Μακη θα σου κανει χάρη να σε παρει μαζι της, μην τυχόν και χασεις την ευκαιρία θα είναι απο τις αξέχαστες στιγμες αυτη στη ζωή σου.

φιονα γεια και σε σενα...οπως ειπα δεν παιρνω μερος στη διενεξη σας...παντως απο οσο σε γνωριζω απο εδω και εχω διαβασει ποστ σου σε εκτιμω και θελω να εισαι παντα καλα!!!

Επισκέπτης
να εισαι καλα Μακη, απο εκεί και πέρα επειδή σεβομαι τον εαυτό μου σέβομαι ορισμένες αρχές  που είναι υπεράνω προσώπων και χαρακτήρων δεν απαντάω σε ύβρεις και υποτιμητικά σχόλια για όλα τα φύλα-αντιμάχομαι τον ρατσισμό σε οποιαδήποτε μορφή και δεν κατατάσω ανθρώπους σε κατηγορίες και ταξινομήσεις χωρίς κάν να τους ξέρω, γιατι ουτε οπως ισχυρίζεται η Κυρία την γνωρίζω ουτε της πρότεινα συνέυρεση ειναι παντελώς μέσα απο την φαντασία της-σταματάω.-
φιονα γεια και σε σενα...οπως ειπα δεν παιρνω μερος στη διενεξη σας...παντως απο οσο σε γνωριζω απο εδω και εχω διαβασει ποστ σου σε εκτιμω και θελω να εισαι παντα καλα!!!

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα εχω παρει το λιζακι μονο..και αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι ειναι ακριβως οπως τις φωτο..με πολυ καλη συμετοχη!!!τα αλλα δυο κοριτσια οχι ...αλλα δειχνουν αξιολογα!!!αναμενουμε εμπειριες συντροφοι!!!!!χρονια πολλα κιολας σε ολα τα παιδια εδω μεσα!!!!!!

bettega29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Η Κορινα φαινεται εκφυλη και με ωραιο βυζι..Απο προσοντα δεν ξερω τι λεει αλλα εχει λαγνο βλεμμα που με προιδεαζει για πολλα...Περιμενουμε κριτικη απο καποιον που να χει παει μαζι της.Εχουν προτεραιοτητα καποιες αλλες,αλλα αν τη δοκιμασω θα γραψω κριτικη!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Η Κορινα φαινεται εκφυλη και με ωραιο βυζι..Απο προσοντα δεν ξερω τι λεει αλλα εχει λαγνο βλεμμα που με προιδεαζει για πολλα...Περιμενουμε κριτικη απο καποιον που να χει παει μαζι της.Εχουν προτεραιοτητα καποιες αλλες,αλλα αν τη δοκιμασω θα γραψω κριτικη!
Για την Κορινα απο πιπινου μιλας φιλε?

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
και αφου τελειωσαν τα μαλιοτραβιγματα φιονας και μαρκελας συνεχιζουμε με τα προκαταρκτικα και οποιος αντεξει

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
και αφου τελειωσαν τα μαλιοτραβιγματα φιονας και μαρκελας συνεχιζουμε με τα προκαταρκτικα και οποιος αντεξει

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΟΥΧΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΜΑΚΙΑ!!!!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
η περουκα δε μετραει ??????????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
αφου διαβασα ολα τα παραπανω κ θες κ την δικη μου την τοπουετηση εχω να πω οτι καπου εχασες το δικιο σου αγαπητη μαρκελα διοτι ναι μεν μπορει να εχεις προηγουμενα με την φιονα ναι μεν μπορει κ δεν εχω λογο να το αμφισβητισω να εχεις τα 1000 δικια αλλα ετσι οπως το εκανες δημοσια εδω νομιζω εχασες κατα καποιο τροπο κ εξειγω το γιατι...εδω μπαινουμε 100 μαλακες η οπως αυτοαποκαλουμαστε κ γραφουμε αλλοι 200 που απλα βλεπουνε αλλοι 300 που βλεπουν κ θελουν να γραψουν αλλα βαριουντε γιατι λενε κ σωστα πολλες φορες τι μαλακιες γραφουν οι προηγουμενοι κ αλλοι ποσοι δε ξερω γω που απλα δε μπαινουν καν στη διαδηκασια να φτιαξουν λογαριασμο κ να γραψουν γιατι το θεορουν ασκοπο κ απλα διαβαζουν να περναει η ωρα τους οποτε λεω εγω το να γινεται αυτο δημοσια  εδω με το να μαλωνετε κ να βλεπει τοσοσ κοσμος σιγουρα χανετε κ οι 2 αλλα κυριως εσυ γτ απλα σου βγαινουν νευρα κ τα εκδηλωνεις κ αυτο βαζει σε σκεψεις καποιον που θελει να γινει πελατης σου...δε θελω να το παω στο αν τσιμπισες κ αν δεν επρεπε μεγαλα ατομα ειμαστε κ καταλαβενομαστε θα μπορουσατε να ειχατε λυσει τα δικα σας σε πμ κ μονες σας....με αγαπη παντα κ εκτιμηση

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Προσφερω απο 200ευρω σε μαρκελα και φιονα για να πραγματοποιισουμε τριο. Σκοπος ειναι μεσα απο το σεξ που και οι δυο αγαπουν να λυθουν οι οποιες διαφορες!!! :2on1:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
αφου διαβασα ολα τα παραπανω κ θες κ την δικη μου την τοπουετηση εχω να πω οτι καπου εχασες το δικιο σου αγαπητη μαρκελα διοτι ναι μεν μπορει να εχεις προηγουμενα με την φιονα ναι μεν μπορει κ δεν εχω λογο να το αμφισβητισω να εχεις τα 1000 δικια αλλα ετσι οπως το εκανες δημοσια εδω νομιζω εχασες κατα καποιο τροπο κ εξειγω το γιατι...εδω μπαινουμε 100 μαλακες η οπως αυτοαποκαλουμαστε κ γραφουμε αλλοι 200 που απλα βλεπουνε αλλοι 300 που βλεπουν κ θελουν να γραψουν αλλα βαριουντε γιατι λενε κ σωστα πολλες φορες τι μαλακιες γραφουν οι προηγουμενοι κ αλλοι ποσοι δε ξερω γω που απλα δε μπαινουν καν στη διαδηκασια να φτιαξουν λογαριασμο κ να γραψουν γιατι το θεορουν ασκοπο κ απλα διαβαζουν να περναει η ωρα τους οποτε λεω εγω το να γινεται αυτο δημοσια  εδω με το να μαλωνετε κ να βλεπει τοσοσ κοσμος σιγουρα χανετε κ οι 2 αλλα κυριως εσυ γτ απλα σου βγαινουν νευρα κ τα εκδηλωνεις κ αυτο βαζει σε σκεψεις καποιον που θελει να γινει πελατης σου...δε θελω να το παω στο αν τσιμπισες κ αν δεν επρεπε μεγαλα ατομα ειμαστε κ καταλαβενομαστε θα μπορουσατε να ειχατε λυσει τα δικα σας σε πμ κ μονες σας....με αγαπη παντα κ εκτιμηση

Με αφορμή κάποιας αψιμαχίας θα ήθελα να πω τα εξής:
Αδερφέ Φούχτερ, τα τρανς κορίτσια έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: Μπορεί σήμερα να τις δεις να τσακώνονται αγρίως και αύριο να είναι οι καλύτερες φίλες, ναι και αγκαλιά.  Αυτοί είναι οι χαρακτήρες τους. Δεν είναι κακό. Τρώνε πολλά άκυρα από την υποτιθέμενη προοδευτική κωλοκοινωνία μας (που είναι βαθιά συντηρητική) Δεν είναι κακό που είναι άστατες, απλώς εσύ πρέπει να "λικνίζεσαι" για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Πρέπει να το λάβουμε και αυτό υπόψη μας. Επίσης πολλές εξ αυτών εξ ανάγκης βλέπουν και τη προσωπική τους ζωή να είναι συνδεδεμένη με την επαγγελματική. Άθελά τους σε βλέπουν ενίοτε σαν 50ευρο και αν δεν ανταποκριθείς ξινίζουν. Άθελά τους λόγω επαγγελματικού ανταγωνισμού "τσακώνονται" μεταξύ τους. Αυτά

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΡΩΤΗ
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ Κ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Κ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕ Κ ΛΟΓΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ Κ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΜΑΚΙΑ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
φιλε  φανταζομαι οτι εσυ θα εισαι στη μεση ...η μια θα ειναι απο μπροστα σου να της κανεις  :pipa1: κ η αλλη απο πισω σου να σε  :fuck1: :zfuck: οστε να εχουν ενα face to face διαλογο μεταξυ τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom