Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μη γράφεις τέτοια κόουτς, πρόκειται για θρύλο των trans με μεγάλη ιστορία στα δικαιώματα αυτών. Ας μην εκφραζόμαστε απρεπώς, αλλά σύμφωνα με την κλάση μας.
ποιο ηταν αυτο το μουσειο ρε?
αυτη πρεπει να ειδε απο κοντα τα εγκαινια του παρθενωνα ρε δικε μου :grin: :grin:
ηθελα λεει μονο μεχρι 27 χρονων τα παπουδια δεν την καναν :grin:

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
μη γράφεις τέτοια κόουτς, πρόκειται για θρύλο των trans με μεγάλη ιστορία στα δικαιώματα αυτών. Ας μην εκφραζόμαστε απρεπώς, αλλά σύμφωνα με την κλάση μας.
δεν ειναι η παολα, την πετυχα online και της εστειλα μηνυμα οτι η φωτο που χρησιμοποιει ειναι της παολας. η απαντηση της ηταν πως δεν ξερει ποια ειναι η παολα, οποτε μουφα η ιστορια...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ποιος ειναι αυτος ο βροντοσαυρος :grin: :grin:

Η Πάολα, παλιό τραβέλι. Προ δεκαετίας ήταν ήδη ένα χάλι και μισό, μπορώ να πω όμως ότι στα νιάτα της στα οποία δεν είχα την τύχη δυστυχώς να την γαμήσω πέταγε και ήταν Θεά!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.269
Πόντοι
1.056
Να κανω και εγω μια ερωτηση (τυχαια επεσα στο προφιλ της στο youtube......Ελληνικα καντιντ εψαχνα !!! :idiot:)
...την εχει παρει κανεις ? :s&m_2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
ειναι οπως την βλεπεις στις φωτο, αδυνατο κορμι αλλα αρκετα καλο, με βυζι, αρκετα θηλυκη και πιο πολυ παθητικη. κατα καιρους εβγαινε και στην συγγρου στην πισω μερια του παραδρομου. πριν 2 χρονια επαιρνε 60-70.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Δυστυχώς στο συγκεκριμένο sport ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ έτσι τύπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με το που ανοιξε πορτα και τον αντικρυσα... πηγα να βαλω τα γελια... καρναβαλος σκετος.. λεω πλακα θα μου κανει.. καπου αλλου ειναι κρυμμενο το τραβεστι... όπου φυγει φυγει...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
με το που ανοιξε πορτα και τον αντικρυσα... πηγα να βαλω τα γελια... καρναβαλος σκετος.. λεω πλακα θα μου κανει.. καπου αλλου ειναι κρυμμενο το τραβεστι... όπου φυγει φυγει...

Πώπω το έχω πάθει 2 φορές στην καρριέρα μου και δεν ήξερα τι να κάνω τύπε... Είναι φρίκη να πηγαίνεις να γαμήσεις το 30χρονο και να βγαίνει μια φαφούτα  :tooth: και να μην ξέρεις τι να κάνεις... Κάτι τέτοιο έπαθα με μια από ένα σαϊτ γνωριμιών που το έπαιζε ενεργητική(είναι ενεργητική και δήλωσε ότι είχε ένα χρόνο+ να βρεθεί με ενεργητικό) και για ραντεβού με κάτι φώτο προπολεμικές. Την έπρηξα ότι μόνο τον δίνω και μετά από άρνηση στην άρνηση για μέρες με φώναξε να την γαμήσω. Μόνο πίπα και χύσιμο κι αυτό γιατί κάπου έπρεπε να χύσω(αν και στη λεκάνη του WC θα ήταν καλύτερα) και όσο πιο γρήγορα να φύγουμε τύπε! Όχι τζάμπα που τον έδωσα τύπε, αλλά θα έπρεπε να πληρωθώ κιόλας! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α ΤΥΠΟΙ:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Πώπω το έχω πάθει 2 φορές στην καρριέρα μου και δεν ήξερα τι να κάνω τύπε... Είναι φρίκη να πηγαίνεις να γαμήσεις το 30χρονο και να βγαίνει μια φαφούτα  :tooth: και να μην ξέρεις τι να κάνεις... Κάτι τέτοιο έπαθα με μια από ένα σαϊτ γνωριμιών που το έπαιζε ενεργητική(είναι ενεργητική και δήλωσε ότι είχε ένα χρόνο+ να βρεθεί με ενεργητικό) και για ραντεβού με κάτι φώτο προπολεμικές. Την έπρηξα ότι μόνο τον δίνω και μετά από άρνηση στην άρνηση για μέρες με φώναξε να την γαμήσω. Μόνο πίπα και χύσιμο κι αυτό γιατί κάπου έπρεπε να χύσω(αν και στη λεκάνη του WC θα ήταν καλύτερα) και όσο πιο γρήγορα να φύγουμε τύπε! Όχι τζάμπα που τον έδωσα τύπε, αλλά θα έπρεπε να πληρωθώ κιόλας! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α ΤΥΠΟΙ:

εδω θα διαφωνησω μεγάλε... δεν εχει προπολεμικες φωτο και κανει καλο κρεββατι..τη δοκιμασα μια φορα και περασα ωραια.. μειναμε στο στοματικο μοναχα γιατι απο τη πολυ καυλα που  ειχαμε και οι δυο χυσαμε πριν πηδηχτουμε...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
εδω θα διαφωνησω μεγάλε... δεν εχει προπολεμικες φωτο και κανει καλο κρεββατι..τη δοκιμασα μια φορα και περασα ωραια.. μειναμε στο στοματικο μοναχα γιατι απο τη πολυ καυλα που  ειχαμε και οι δυο χυσαμε πριν πηδηχτουμε...

Αστειεύεσαι τύπε? Μπέσα. Τρόμαξα όταν μπήκα στο χαμαιτυπείο της στην Καλλιθέα. ΤΡΟΜΑΞΑ! Νόμιζες τόσο ακατάστατο και σκοτεινό που ήταν ότι κάπου υπήρχαν κρυμμένα πτώματα! χαχαχα Τύπε τώρα σοβαρά πότε πήγες πες μου μόνο! Πριν 10 χρόνια?

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Καθενας εχει τα γουστα του...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Καθενας εχει τα γουστα του...

Τύπε μισό, εδώ έτυχε να γνωρίσουμε από κοντά την συγκεκριμένη και οι κριτικές μας είναι πέρα για πέρα εκ διαμέτρου αντίθετες με τον Γλυκομούτσουνο. Η εν λόγω τράβυ ζήτημα να είχε 4-5 δόντια σε όλο της το στόμα, σαν κάτι γριές 90 χρονών(αν και πιστεύω πως οι σημερικές 90χρονες φροντίζουν περισσότερο την οδοντοστοιχία τους). Φίλε η συγκεκριμένη είναι φτυστή ο γίγαντας ο Γεωργίου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom