Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Έτσι, κι εγώ διαφωνώ συχνά με γλυκομούστουνο  αλλά δεν του τη λέω  :thumbsup:
και εγω διαφωνω με αυτο το ξυνο στυλ που εχει ο γλυκομουτσουνος που ασχολειται μονο με τις κριτικες και τπτ(νομιζω οτι λιγο χιμουρ με τα αλλα μελη δεν θα ηταν κακο).αλλα δεν μπορει να αμφησβειτει κανεις οτι εχει τεραστιες γνωσεις στο θεμα
στο συγκεκριμενο θεμα εχει 1000% δικαιο ηρθε ενας απο το πουθενα να μας πει οτι πηδηξε την μιση αθηνα τζαμπα γιατι ειναι ο μπραντ πιτ σε συνδυασμο με τον μπρους γουιλις και εχει 26 εκατοστα πουλι
και εμεις τωρα εδω τραχανα απλωνουμε τοσα χρονια και δεν ξερουμε πως ειναι το θεμα  :jerking: :jerking:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και εγω διαφωνω με αυτο το ξυνο στυλ που εχει ο γλυκομουτσουνος που ασχολειται μονο με τις κριτικες και τπτ(νομιζω οτι λιγο χιμουρ με τα αλλα μελη δεν θα ηταν κακο).αλλα δεν μπορει να αμφησβειτει κανεις οτι εχει τεραστιες γνωσεις στο θεμα
στο συγκεκριμενο θεμα εχει 1000% δικαιο ηρθε ενας απο το πουθενα να μας πει οτι πηδηξε την μιση αθηνα τζαμπα γιατι ειναι ο μπραντ πιτ σε συνδυασμο με τον μπρους γουιλις και εχει 26 εκατοστα πουλι
και εμεις τωρα εδω τραχανα απλωνουμε τοσα χρονια και δεν ξερουμε πως ειναι το θεμα  :jerking: :jerking:

Χαχαχαχα γιατί ρε φιλαράκο, γύρω σου δεν υπάρχουν και ωραία παιδιά που γαμάνε και είναι και τούμπανα και ψωλαράδες? Επειδή μερικοί γεννηθήκατε με εμφάνηση/σώμα/πούτσα μια μετριότητα και ούτε, και πηδάτε με το 50ευρω ισχύει και για τους υπόλοιπους κατοίκους της Αθήνας η δική σας πραγματικότητα?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Χαχαχαχα γιατί ρε φιλαράκο, γύρω σου δεν υπάρχουν και ωραία παιδιά που γαμάνε και είναι και τούμπανα και ψωλαράδες? Επειδή μερικοί γεννηθήκατε με εμφάνηση/σώμα/πούτσα μια μετριότητα και ούτε, και πηδάτε με το 50ευρω ισχύει και για τους υπόλοιπους κατοίκους της Αθήνας η δική σας πραγματικότητα?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και εσυ πως ξερεις ρε γιατρε πως ειμαστε εμεις και μιλας?
εγω λεω οτι δεν εχεις πηδηξει ουτε μια τρανς τζαμπα εσυ λεγε οτι τις πηδηξες ολες ακουγεσαι

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και εσυ πως ξερεις ρε γιατρε πως ειμαστε εμεις και μιλας?
εγω λεω οτι δεν εχεις πηδηξει ουτε μια τρανς τζαμπα εσυ λεγε οτι τις πηδηξες ολες ακουγεσαι

Πεινασμένος μαλάκας εσύ 100% φάνηκε από όταν με ρώτησες "πόσα κοντέϊνερ λεφτά" έχω σκάσει... Έλα εντάξει φιλαράκο, έγινε... Πελάτης δεν υπήρξα ποτέ στο σπορ σαν κι εσένα. Από χόμπι το έκανα ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Πεινασμένος μαλάκας εσύ 100% φάνηκε από όταν με ρώτησες "πόσα κοντέϊνερ λεφτά" έχω σκάσει... Έλα εντάξει φιλαράκο, έγινε... Πελάτης δεν υπήρξα ποτέ στο σπορ σαν κι εσένα. Από χόμπι το έκανα ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!
ρε φελε μονο που γραφεις καταλαβαινουν ολοι οτι εισαι ετοιμος για βαλιουμ δεν στεκεις καλα εγω ειμαι μαλακας τρομπα :jerking: :jerking:
βγαλε τα λινκ απο τις επαγγελματιες που γαμησεις απο το ρομεο να δουμε

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ρε φελε μονο που γραφεις καταλαβαινουν ολοι οτι εισαι ετοιμος για βαλιουμ δεν στεκεις καλα εγω ειμαι μαλακας τρομπα :jerking: :jerking:
βγαλε τα λινκ απο τις επαγγελματιες που γαμησεις απο το ρομεο να δουμε

Φίλε είμαι για Βάλιουμ δεν διαφωνώ, αλλά είσαι σοβαρός που ζητάς link σε έναν χώρο όπου αλλάζουν 10 ονόματα το χρόνο, σβήνονται προφίλ κτλ.? Στείλε μου ΠΜ για αν έχεις κάτι σοβαρό να πεις και να σου απαντήσω. Κατάντησε μαλακία αυτό με την αμφισβήτηση των πάντων...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε είμαι για Βάλιουμ δεν διαφωνώ, αλλά είσαι σοβαρός που ζητάς link σε έναν χώρο όπου αλλάζουν 10 ονόματα το χρόνο, σβήνονται προφίλ κτλ.? Στείλε μου ΠΜ για αν έχεις κάτι σοβαρό να πεις και να σου απαντήσω. Κατάντησε μαλακία αυτό με την αμφισβήτηση των πάντων...
βγαλε τα λινκ αυτον που πηδηξες απο το ρομεο αν βγαλεις 2 λινκ θα γραψω στην υπογραφη μου κατω οτι εισαι ο μεγαλυτερος γαμιας της αθηνας
αν βγαλεις 5 διαγραφω το λογαρισμο μου τωρα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι, θέλει να μας μάθει μπαλίτσα με το ζόρι.
Στο κάτω κάτω σε φόρουμ του αγοραίου έρωτα ειμαστε αν εκεινος γαμάει μόνο χωρίς να πληρώνει σε λάθος μέρος ειναι!
Σαν το πόντιο που οδηγούσε αναάποδα και του έφταιγαν οι άλλοι!  :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Έτσι, θέλει να μας μάθει μπαλίτσα με το ζόρι.
Στο κάτω κάτω σε φόρουμ του αγοραίου έρωτα ειμαστε αν εκεινος γαμάει μόνο χωρίς να πληρώνει σε λάθος μέρος ειναι!
Σαν το πόντιο που οδηγούσε αναάποδα και του έφταιγαν οι άλλοι!  :grin:

Δεν μου φταίει κανένας τύπε! Μοιράζομαι μερικά πράγματα από την ανωνυμία μου εδώ με το φόρουμ. Έτσι έτυχε και το σπούδασα το θέμα, τώρα τι να κάνουμε δηλαδή? Σόρυ κιόλας αν σε ενόχλησε τόσο πολύ το ότι δεν πλήρωσα. Μαγκιά μου και μαγκιά σου αν πλήρωσες!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Mισό, της μαύρης δε λες? ΑΝ λες για την μαύρη ΔΕΝ έχει πλέον προφίλ και πάει ένας χρόνος τύπε!

Θες λινκ από αυτή που διαφωνήσαμε με τον Γλυκοτσούτσουνο? Και το Thai? 5(μονο από το Ρόμεο) τα έχεις στο τσεπάκι τύπε ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ(AN το ζητήσεις ευγενικά θα πάρεις και λινκ του προφίλ μου για να με δεις στο περίπου)!!!ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ!, ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΜ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ)

τι ειναι αυτα ρε?
εισαι σοβαρος
χαρα,νικολ,ελενα sunrise
μα αυτα τα γατια θελεις να διαγραψω το προφιλ μου

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι! Μόνο άμα πληρώσουμε το 'φχαριστιόμαστε!  :rockon:
Διαφορετικά φοβόμαστε μη δεθούμε συναισθηματικά και μας κοστίσει περισσότερο!  :grin:
Αυτό το "γκέι ρομέο" δεν με δέχεται! Προσβλήθηκα τώρα!  >:(

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τι ειναι αυτα ρε?
εισαι σοβαρος
χαρα,νικολ,ελενα sunrise
μα αυτα τα γατια θελεις να διαγραψω το προφιλ μου

Είσαι ψευτούρα και ΚΑΡΑΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ χαχαχαχα βρε ηλίθιε η Νικόλ και η Στέλλα ΔΕΝ έχουν προφίλ στο ρομεο. Τέλοσπάντων με κούρασες ρε μαλάκα ειλικρινά, καληνύχτα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Είσαι ψευτούρα και ΚΑΡΑΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ χαχαχαχα βρε ηλίθιε η Νικόλ ΔΕΝ έχει προφίλ στο ρομεο. Τέλοσπάντων με κούρασες ρε μαλάκα ειλικρινά, καληνύχτα.
εγω ειμαι ψευτουρας ρε τραχανα εσυ εγραψες ιστοριες για την νικολ τη χαρα και τις αλλες
μηπως θελεις να φερουμε τι νικολ εδω να μας πει ποτε πηδηχτηκε τζαμπα η τις αλλες?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
εγω ειμαι ψευτουρας ρε τραχανα εσυ εγραψες ιστοριες για την νικολ τη χαρα και τις αλλες
μηπως θελεις να φερουμε τι νικολ εδω να μας πει ποτε πηδηχτηκε τζαμπα η τις αλλες?

Είσαι τραγικός μαλάκας αλλά κι εγώ που κάθομαι και σου απαντάω ακόμα... Εσύ πιστεύεις ότι και να τις φέρεις θα σου το πουν? Μα πόσο ηλίθιος είσαι ρε τύπε? Εσύ είσαι το 95% της ζωής μιας τρανς και λέγεσαι πελάτης! Εγώ είμαι το 5% και λέγομαι ΓΚΟΜΕΝΟΣ! Αυνάνα ε αυνάνα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Είσαι τραγικός μαλάκας αλλά κι εγώ που κάθομαι και σου απαντάω ακόμα... Εσύ πιστεύεις ότι και να τις φέρεις θα σου το πουν? Μα πόσο ηλίθιος είσαι ρε τύπε? Εσύ είσαι το 95% της ζωής μιας τρανς και λέγεσαι πελάτης! Εγώ είμαι το 5% και λέγομαι ΓΚΟΜΕΝΟΣ! Αυνάνα ε αυνάνα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φυγε απο δω ρε μυθοπλαστη γκομενε του κωλο πηγες τζαμπα με τρανς
ουτε τον πηρετο τους δινουν τζαμπα αυτες γαμησες την μιση αθηνα εσυ αντε πανε παιξε αλλου ρε ματρυρα του αυναν :jerking: :jerking: :jerking:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
φυγε απο δω ρε μυθοπλαστη γκομενε του κωλο πηγες τζαμπα με τρανς
ουτε τον πηρετο τους δινουν τζαμπα αυτες γαμησες την μιση αθηνα εσυ αντε πανε παιξε αλλου ρε ματρυρα του αυναν :jerking: :jerking: :jerking:
Ραντευού θανάτου που θα δώσετε, στη Λάρισα;

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Έτσι! Μόνο άμα πληρώσουμε το 'φχαριστιόμαστε!  :rockon:
Διαφορετικά φοβόμαστε μη δεθούμε συναισθηματικά και μας κοστίσει περισσότερο!  :grin:
Αυτό το "γκέι ρομέο" δεν με δέχεται! Προσβλήθηκα τώρα!  >:(
Μη  κλαις  ματακια  μου,αμα  το  θες  τοσο  πολυ  θα  βαλουμε  μεσον  να  σε  δεχθουν......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom