enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έτσι, κι εγώ διαφωνώ συχνά με γλυκομούστουνο αλλά δεν του τη λέωμην τσακωνεστε και χαρακτηριζετε ασχημα συναγονιστες
Έτσι, κι εγώ διαφωνώ συχνά με γλυκομούστουνο αλλά δεν του τη λέωμην τσακωνεστε και χαρακτηριζετε ασχημα συναγονιστες
και εγω διαφωνω με αυτο το ξυνο στυλ που εχει ο γλυκομουτσουνος που ασχολειται μονο με τις κριτικες και τπτ(νομιζω οτι λιγο χιμουρ με τα αλλα μελη δεν θα ηταν κακο).αλλα δεν μπορει να αμφησβειτει κανεις οτι εχει τεραστιες γνωσεις στο θεμαΈτσι, κι εγώ διαφωνώ συχνά με γλυκομούστουνο αλλά δεν του τη λέω
και εγω διαφωνω με αυτο το ξυνο στυλ που εχει ο γλυκομουτσουνος που ασχολειται μονο με τις κριτικες και τπτ(νομιζω οτι λιγο χιμουρ με τα αλλα μελη δεν θα ηταν κακο).αλλα δεν μπορει να αμφησβειτει κανεις οτι εχει τεραστιες γνωσεις στο θεμα
στο συγκεκριμενο θεμα εχει 1000% δικαιο ηρθε ενας απο το πουθενα να μας πει οτι πηδηξε την μιση αθηνα τζαμπα γιατι ειναι ο μπραντ πιτ σε συνδυασμο με τον μπρους γουιλις και εχει 26 εκατοστα πουλι
και εμεις τωρα εδω τραχανα απλωνουμε τοσα χρονια και δεν ξερουμε πως ειναι το θεμα
και εσυ πως ξερεις ρε γιατρε πως ειμαστε εμεις και μιλας?Χαχαχαχα γιατί ρε φιλαράκο, γύρω σου δεν υπάρχουν και ωραία παιδιά που γαμάνε και είναι και τούμπανα και ψωλαράδες? Επειδή μερικοί γεννηθήκατε με εμφάνηση/σώμα/πούτσα μια μετριότητα και ούτε, και πηδάτε με το 50ευρω ισχύει και για τους υπόλοιπους κατοίκους της Αθήνας η δική σας πραγματικότητα?
και εσυ πως ξερεις ρε γιατρε πως ειμαστε εμεις και μιλας?
εγω λεω οτι δεν εχεις πηδηξει ουτε μια τρανς τζαμπα εσυ λεγε οτι τις πηδηξες ολες ακουγεσαι
ρε φελε μονο που γραφεις καταλαβαινουν ολοι οτι εισαι ετοιμος για βαλιουμ δεν στεκεις καλα εγω ειμαι μαλακας τρομπαΠεινασμένος μαλάκας εσύ 100% φάνηκε από όταν με ρώτησες "πόσα κοντέϊνερ λεφτά" έχω σκάσει... Έλα εντάξει φιλαράκο, έγινε... Πελάτης δεν υπήρξα ποτέ στο σπορ σαν κι εσένα. Από χόμπι το έκανα ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!
ρε φελε μονο που γραφεις καταλαβαινουν ολοι οτι εισαι ετοιμος για βαλιουμ δεν στεκεις καλα εγω ειμαι μαλακας τρομπα
βγαλε τα λινκ απο τις επαγγελματιες που γαμησεις απο το ρομεο να δουμε
βγαλε τα λινκ αυτον που πηδηξες απο το ρομεο αν βγαλεις 2 λινκ θα γραψω στην υπογραφη μου κατω οτι εισαι ο μεγαλυτερος γαμιας της αθηναςΦίλε είμαι για Βάλιουμ δεν διαφωνώ, αλλά είσαι σοβαρός που ζητάς link σε έναν χώρο όπου αλλάζουν 10 ονόματα το χρόνο, σβήνονται προφίλ κτλ.? Στείλε μου ΠΜ για αν έχεις κάτι σοβαρό να πεις και να σου απαντήσω. Κατάντησε μαλακία αυτό με την αμφισβήτηση των πάντων...
Έτσι, θέλει να μας μάθει μπαλίτσα με το ζόρι.και εμεις τωρα εδω τραχανα απλωνουμε τοσα χρονια και δεν ξερουμε πως ειναι το θεμα
Έτσι, θέλει να μας μάθει μπαλίτσα με το ζόρι.
Στο κάτω κάτω σε φόρουμ του αγοραίου έρωτα ειμαστε αν εκεινος γαμάει μόνο χωρίς να πληρώνει σε λάθος μέρος ειναι!
Σαν το πόντιο που οδηγούσε αναάποδα και του έφταιγαν οι άλλοι!
τι ειναι αυτα ρε?Mισό, της μαύρης δε λες? ΑΝ λες για την μαύρη ΔΕΝ έχει πλέον προφίλ και πάει ένας χρόνος τύπε!
Θες λινκ από αυτή που διαφωνήσαμε με τον Γλυκοτσούτσουνο? Και το Thai? 5(μονο από το Ρόμεο) τα έχεις στο τσεπάκι τύπε ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ(AN το ζητήσεις ευγενικά θα πάρεις και λινκ του προφίλ μου για να με δεις στο περίπου)!!!ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ!, ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΜ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ)
τι ειναι αυτα ρε?
εισαι σοβαρος
χαρα,νικολ,ελενα sunrise
μα αυτα τα γατια θελεις να διαγραψω το προφιλ μου
εγω ειμαι ψευτουρας ρε τραχανα εσυ εγραψες ιστοριες για την νικολ τη χαρα και τις αλλεςΕίσαι ψευτούρα και ΚΑΡΑΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ χαχαχαχα βρε ηλίθιε η Νικόλ ΔΕΝ έχει προφίλ στο ρομεο. Τέλοσπάντων με κούρασες ρε μαλάκα ειλικρινά, καληνύχτα.
εγω ειμαι ψευτουρας ρε τραχανα εσυ εγραψες ιστοριες για την νικολ τη χαρα και τις αλλες
μηπως θελεις να φερουμε τι νικολ εδω να μας πει ποτε πηδηχτηκε τζαμπα η τις αλλες?
φυγε απο δω ρε μυθοπλαστη γκομενε του κωλο πηγες τζαμπα με τρανςΕίσαι τραγικός μαλάκας αλλά κι εγώ που κάθομαι και σου απαντάω ακόμα... Εσύ πιστεύεις ότι και να τις φέρεις θα σου το πουν? Μα πόσο ηλίθιος είσαι ρε τύπε? Εσύ είσαι το 95% της ζωής μιας τρανς και λέγεσαι πελάτης! Εγώ είμαι το 5% και λέγομαι ΓΚΟΜΕΝΟΣ! Αυνάνα ε αυνάνα...
Ραντευού θανάτου που θα δώσετε, στη Λάρισα;φυγε απο δω ρε μυθοπλαστη γκομενε του κωλο πηγες τζαμπα με τρανς
ουτε τον πηρετο τους δινουν τζαμπα αυτες γαμησες την μιση αθηνα εσυ αντε πανε παιξε αλλου ρε ματρυρα του αυναν
Τι ειναι το ραντεβου θανατου?Ραντευού θανάτου που θα δώσετε, στη Λάρισα;
ο Lime Soda πηγαίνει σε τέτοια , θα μας πει.Τι ειναι το ραντεβου θανατου?
Μη κλαις ματακια μου,αμα το θες τοσο πολυ θα βαλουμε μεσον να σε δεχθουν......Έτσι! Μόνο άμα πληρώσουμε το 'φχαριστιόμαστε!
Διαφορετικά φοβόμαστε μη δεθούμε συναισθηματικά και μας κοστίσει περισσότερο!
Αυτό το "γκέι ρομέο" δεν με δέχεται! Προσβλήθηκα τώρα! >