φιλε λιμε επειδη ξεφυγε η κουβεντα αν κ δε μου πεφτει λογος αλλωστε βαρετος μου εισαι απλα το αναφερω κ οποις θελει φυσικα με πιστευει οτι κοπελα απο δω μεσα πολυ αξιοπιστη στην οποια εχεις αναφερθει κ φυσικα δεν προκειτε να πω ονομα (τωρα να εχεις αναφερθει σε τοσες πολλες εσυ κ θες να καταλαβεις πια λεω δικο σου θεμα) μου ειπε οτι ενω της εστειλες ΠΜ κ της ειπες αυτος ειμαι κ σε εχω παρει τζαμπα κ τοτε ετσι κ αλλιως μου ειπε χωρις φυσικα να της πω τπτ εγω κ προς τιμη της οτι ολα αυτα που εγραψες δημοσια γι αυτη αλλα κ στα ΠΜ που της μιλησες ειναι ολα ΜΑΚΑΚΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ απλα επειδη ειναι πολυ ενταξη ατομο δεν εδωσε συνεχεια γιατι προφανος βαριοταν κ αυτη οπως κ πολλοι απο μας να ασχοληθουμε μαζι σου...επαναλαμβανω αν πω το ονομα της κοπελας που δεν θα το κανω φυσικα γιατι αφορα αυτην αλλα λεω αν το ελεγα θα καταλαβεναν εδω οι πιο πολλοι οτι το μονο ατομο που μπορει να εχεις παρει τζαμπα παιζει να ειναι αισωπος παντα στα καλα του χρονια οταν περνουσε ακομα η μπογια του γιατι εισαι κ επιλεκτικος τρομαρα σου...οποτε το να αμφισβητεις τον γλυκομουτσουνο που οπως ειπε κ ο αλεφαντος ναι μεν εχει το δικο του τροπο αλλα παντα ειναι λιρα 100 η να τα βαζεις με τον ΑΛΕ κ να λες τις παπαριες σου μαλλον δε σε βοηθαει...κ φυσικα μπορεις να βγεις χεστικα τι λες εσυ κ αντε ολοι κ τα δικα σου ξερεις εσυ απλα σε προλαβενω κ σου λεω εκ μερους των περισοτερων εδω αμοιβαια τα αισθηματα...κ για να μι νομιζεις οτι περνω το μερος κανενος κ εγω εχω διαφωνησει κ με τον αλε αλλα κ με αλλους αλλα με επιχειρηματα κ με σωστες κουβεντες παντα εβγαινε μια ακρη κ ολα ηταν οκ μετα εσυ ρε φιλε κατευθειαν αρπαζεσαι κ λες τα δικα σου...τες πα κ πολλα εγραψαΕίσαι τραγικός μαλάκας αλλά κι εγώ που κάθομαι και σου απαντάω ακόμα... Εσύ πιστεύεις ότι και να τις φέρεις θα σου το πουν? Μα πόσο ηλίθιος είσαι ρε τύπε? Εσύ είσαι το 95% της ζωής μιας τρανς και λέγεσαι πελάτης! Εγώ είμαι το 5% και λέγομαι ΓΚΟΜΕΝΟΣ! Αυνάνα ε αυνάνα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
φιλε λιμε επειδη ξεφυγε η κουβεντα αν κ δε μου πεφτει λογος αλλωστε βαρετος μου εισαι απλα το αναφερω κ οποις θελει φυσικα με πιστευει οτι κοπελα απο δω μεσα πολυ αξιοπιστη στην οποια εχεις αναφερθει κ φυσικα δεν προκειτε να πω ονομα (τωρα να εχεις αναφερθει σε τοσες πολλες εσυ κ θες να καταλαβεις πια λεω δικο σου θεμα) μου ειπε οτι ενω της εστειλες ΠΜ κ της ειπες αυτος ειμαι κ σε εχω παρει τζαμπα κ τοτε ετσι κ αλλιως μου ειπε χωρις φυσικα να της πω τπτ εγω κ προς τιμη της οτι ολα αυτα που εγραψες δημοσια γι αυτη αλλα κ στα ΠΜ που της μιλησες ειναι ολα ΜΑΚΑΚΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ απλα επειδη ειναι πολυ ενταξη ατομο δεν εδωσε συνεχεια γιατι προφανος βαριοταν κ αυτη οπως κ πολλοι απο μας να ασχοληθουμε μαζι σου...επαναλαμβανω αν πω το ονομα της κοπελας που δεν θα το κανω φυσικα γιατι αφορα αυτην αλλα λεω αν το ελεγα θα καταλαβεναν εδω οι πιο πολλοι οτι το μονο ατομο που μπορει να εχεις παρει τζαμπα παιζει να ειναι αισωπος παντα στα καλα του χρονια οταν περνουσε ακομα η μπογια του γιατι εισαι κ επιλεκτικος τρομαρα σου...οποτε το να αμφισβητεις τον γλυκομουτσουνο που οπως ειπε κ ο αλεφαντος ναι μεν εχει το δικο του τροπο αλλα παντα ειναι λιρα 100 η να τα βαζεις με τον ΑΛΕ κ να λες τις παπαριες σου μαλλον δε σε βοηθαει...κ φυσικα μπορεις να βγεις χεστικα τι λες εσυ κ αντε ολοι κ τα δικα σου ξερεις εσυ απλα σε προλαβενω κ σου λεω εκ μερους των περισοτερων εδω αμοιβαια τα αισθηματα...κ για να μι νομιζεις οτι περνω το μερος κανενος κ εγω εχω διαφωνησει κ με τον αλε αλλα κ με αλλους αλλα με επιχειρηματα κ με σωστες κουβεντες παντα εβγαινε μια ακρη κ ολα ηταν οκ μετα εσυ ρε φιλε κατευθειαν αρπαζεσαι κ λες τα δικα σου...τες πα κ πολλα εγραψα
Σου απάντησα σε ΠΜ fouxter.
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
φυγε απο δω ρε μυθοπλαστη γκομενε του κωλο πηγες τζαμπα με τρανς
ουτε τον πηρετο τους δινουν τζαμπα αυτες γαμησες την μιση αθηνα εσυ αντε πανε παιξε αλλου ρε ματρυρα του αυναν
Θα πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ άσχημος καραγκιόζης για να μιλάς τόσο απαισιόδοξα... χαχαχα από το πως γράφεις φαίνεται πόσο αγράμματος και χαμηλού επιπέδου ασχημάντρας πρέπει να είσαι... σε λυπάμαι τύπε!
Λες να ειναι ο Τατσοπουλος φιλαρακι;φυγε απο δω ρε μυθοπλαστη γκομενε του κωλο πηγες τζαμπα με τρανς
ουτε τον πηρετο τους δινουν τζαμπα αυτες γαμησες την μιση αθηνα εσυ αντε πανε παιξε αλλου ρε ματρυρα του αυναν
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
καλη μας μερα,τοσες μερες μιλατε για ατομα που δεν ειναι καν τρανς ,προσβαλλετε ολα τα κοριτσια που δε τραβανε λιγα για να φτασουν σε αυτο το επιπεδο,σε μια εκπομπη χθες ελεγε πως η πορνεια εχει αυθξιθει 150% λογικο ειναι και η κουτση μαρια να βαζει μια περουκα κ να τπ παιζει κοριτσακι(οχι οτι εχω μαζι τους κατι αλλα μαθετε επιτελους πως ανηκουν σε αλλη κατηγορια) αφου εχει μερικους ασχετους κρυφογκει που κρυβουν το κομπλεξ τους,μαρεσει που το forum απευθηνετε σε τρανς
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
μάλλον μπέρδεψες τα ποστ Ελευθερία.. γι άλλο θέμα μιλάμε τώρα...καλη μας μερα,τοσες μερες μιλατε για ατομα που δεν ειναι καν τρανς ,προσβαλλετε ολα τα κοριτσια που δε τραβανε λιγα για να φτασουν σε αυτο το επιπεδο,σε μια εκπομπη χθες ελεγε πως η πορνεια εχει αυθξιθει 150% λογικο ειναι και η κουτση μαρια να βαζει μια περουκα κ να τπ παιζει κοριτσακι(οχι οτι εχω μαζι τους κατι αλλα μαθετε επιτελους πως ανηκουν σε αλλη κατηγορια) αφου εχει μερικους ασχετους κρυφογκει που κρυβουν το κομπλεξ τους,μαρεσει που το forum απευθηνετε σε τρανς
θα αλλάξω ψευδώνυμο.. θα το κάνω κι εγώ αναψυκτικό μπας και αρχίσω να γαμαω τσαμπα... αλλα θα μου πεις μισο μετρο κουασιμοδος.. που παω.. δεν φτανει μονο η σόδα... ρε Αλέφαντε... γιατί ρε μεγάλε είμαι ξυνός;; επειδή την λέω στους καλημερο-καλησπεριδες που καταστρεφουν τα ποστ με τις πληροφοριες;;.. ενταξει.. ας το κανουμε ΦΒ να βαζουμε βιντεακια απ το youtube να λεμε και ωραια φιλοσοφικά γνωμικά.. καλημερες καλησπερες, να γίνουμε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα...
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Εγω,εγω θελεις να μαι η νονα σου? Λουξατο θα σε βαφτισω.......μάλλον μπέρδεψες τα ποστ Ελευθερία.. γι άλλο θέμα μιλάμε τώρα...
θα αλλάξω ψευδώνυμο.. θα το κάνω κι εγώ αναψυκτικό μπας και αρχίσω να γαμαω τσαμπα... αλλα θα μου πεις μισο μετρο κουασιμοδος.. που παω.. δεν φτανει μονο η σόδα... ρε Αλέφαντε... γιατί ρε μεγάλε είμαι ξυνός;; επειδή την λέω στους καλημερο-καλησπεριδες που καταστρεφουν τα ποστ με τις πληροφοριες;;.. ενταξει.. ας το κανουμε ΦΒ να βαζουμε βιντεακια απ το youtube να λεμε και ωραια φιλοσοφικά γνωμικά.. καλημερες καλησπερες, να γίνουμε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα...
Για το δευτερο ε,ναι εχεισ απολυτο δικιο.....ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΜΩΣ.....
αααα και να μη ξεχασω....μολις ψηλωσεις τηλεφωνησε μου....χαχα
μάλλον μπέρδεψες τα ποστ Ελευθερία.. γι άλλο θέμα μιλάμε τώρα...
πολυ σωστα τα λες
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
γουστάρω, μου αρέσει πολύ το Λουξάτος... ευχαριστώ νονάαααααααΕγω,εγω θελεις να μαι η νονα σου? Λουξατο θα σε βαφτισω.......
Για το δευτερο ε,ναι εχεισ απολυτο δικιο.....ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΜΩΣ.....
αααα και να μη ξεχασω....μολις ψηλωσεις τηλεφωνησε μου....χαχα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ρε φιλε δεν το εγραψα για να σε θιξω σορρυ κιολας αν το πηρες ετσιμάλλον μπέρδεψες τα ποστ Ελευθερία.. γι άλλο θέμα μιλάμε τώρα...
αλλα εμενα αυτο το στυλ καθαρα πληροφορια με χαλαει ρε συ υπαρχει και ο χαβαλες η μανουρα και ετσι
δεν αμφισβητω αυτα που λες εισαι λυρα 100 και σε παραδεχομαι απλως θα σε ηθελα ποιο συμμετοχικο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
βαλιουμ επειγοντως να συνελθεις αδωνιΘα πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ άσχημος καραγκιόζης για να μιλάς τόσο απαισιόδοξα... χαχαχα από το πως γράφεις φαίνεται πόσο αγράμματος και χαμηλού επιπέδου ασχημάντρας πρέπει να είσαι... σε λυπάμαι τύπε!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
δεν αμφισβητω αυτα που λες εισαι λυρα 100 και σε παραδεχομαι απλως θα σε ηθελα ποιο συμμετοχικο
Τον βλέπω να ξαναξινίζει!
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
βαλιουμ επειγοντως να συνελθεις αδωνι
To πήρα τύπε μου πριν μπω και σε διαβάσω αλλά ευτυχώς δεν έγραψες μαλακίες σήμερα...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
ρε με εχετε παρεξηγησει... και ο χαβαλές μου αρέσει και η πλάκα... αλλά κάποιοι από δω μέσα είχαν μετατρέψει ΟΛΑ τα θρεντς σε χαβαλέ με αποτέλεσμα όποια πληροφορία έδινε κάποιος συναγωνιστής να χάνεται ανάμεσα στις παπαρολογίες... επίσης το ξαναλέω ότι δεν αντέχω τους γλείφτες που μόλις εμφανιστεί τρανσο-τραβεστο-σιντι αμέσως αρχίζουν τα "καύλα μου, μουνάρα μου, κουκλαρα μου, τι παιδαρος εισαι εσυ, εισαι η μοναδικη, η ανεπαναληπτη, η απόλυτη και η ξυπόλυτη"- που λεει και η Αλέσια- αν αυτά με κάνουν ξυνό.. οκ.. το παραδέχομαι.. είμαι ξυνός...
Τον βλέπω να ξαναξινίζει!
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
ρε με εχετε παρεξηγησει... και ο χαβαλές μου αρέσει και η πλάκα... αλλά κάποιοι από δω μέσα είχαν μετατρέψει ΟΛΑ τα θρεντς σε χαβαλέ με αποτέλεσμα όποια πληροφορία έδινε κάποιος συναγωνιστής να χάνεται ανάμεσα στις παπαρολογίες... επίσης το ξαναλέω ότι δεν αντέχω τους γλείφτες που μόλις εμφανιστεί τρανσο-τραβεστο-σιντι αμέσως αρχίζουν τα "καύλα μου, μουνάρα μου, κουκλαρα μου, τι παιδαρος εισαι εσυ, εισαι η μοναδικη, η ανεπαναληπτη, η απόλυτη και η ξυπόλυτη"- που λεει και η Αλέσια- αν αυτά με κάνουν ξυνό.. οκ.. το παραδέχομαι.. είμαι ξυνός...
Alexia Rossi.....ευχαριστω.....Λουξατο αγορι
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.696
ειμαι δεκα χρονια και βαλε στη πιατσα κι εξω κ μεσα και τα χω ζησει και σε προσωπικο επιπεδο αυτα που λες περι τρανς, μη τρανς κι αυτην που ενω τη μια μερα ημασταν φιλοι, υποτιθεται, την αλλη μερα επειδη εβαζε τα βυζομπαλα κι αναβαθμιζοταν εβγαζε πανω μου απωθημενα ψυχολογικα και δηλητηρια κ αλλα...Γιατι; απο Ζηλεια,γλυκεια μου...κατερρεε η ψευδαισθηση τουκαλη μας μερα,τοσες μερες μιλατε για ατομα που δεν ειναι καν τρανς ,προσβαλλετε ολα τα κοριτσια που δε τραβανε λιγα για να φτασουν σε αυτο το επιπεδο,σε μια εκπομπη χθες ελεγε πως η πορνεια εχει αυθξιθει 150% λογικο ειναι και η κουτση μαρια να βαζει μια περουκα κ να τπ παιζει κοριτσακι(οχι οτι εχω μαζι τους κατι αλλα μαθετε επιτελους πως ανηκουν σε αλλη κατηγορια) αφου εχει μερικους ασχετους κρυφογκει που κρυβουν το κομπλεξ τους,μαρεσει που το forum απευθηνετε σε τρανς
Εγω κι αλλη καμια!!Πως ηταν δυνατον να επελεγε εμενα ο πελατης μπροστα στη Θεα!!Φυσιολογικο αν περιμενεις την επιβεβαιωση απ εξω...και ξερω κ το βασικο κινητρο της αναβαθμισης,εχω περασει απ ολα τα σταδια.Ακαταμαχητο κινητρο, με κοστος.Τιποτα δεν ειναι τζαμπα!!Αυτο,για τα κοριτσια που δεν τραβανε και λιγα...αλλα κ το εισπρατουν.Στο πολλαπλασιο!!!Και τη ζηλεια την κατανοω κ γω ζηλευω αλλα δεν θα σε σπρωξω,η διαφορα μας ειναι οτι εχω πολιτισμο!!
Δεν θα σχολιαζα για να υπερασπιστω την κουτση Μαρια που αναφερεις,παρεμπιπτοντως δεν ειναι ετσι,δεν φτανει μια περουκα για να κανεις γκελ κ το ξερεις πολυ καλα οπως επισης ξερεις οτι η πουτανια εχει κοστος,δεν ειναι λαλαλα...πληρωνεται ακριβα..το ξερεις και το ξερω κι οσο περναει ο καιρος,ποναει ακομα πιο πολυ,να το θυμασαι.. κι ενω κανεις το ιδιο,αντι να συμπονας,σαν ανθρωπος,προσβαλεσαι που συγχεεται η πρωτη κατηγορια,στην οποια κατατασεις τον εαυτο σου με την τριτη.Μολυνθηκε η καθαροτητα της φυλης,απορω κι εγω πως δεν μας εχουν αποκλεισει ακομα απ το σαιτ για να μεινεις εσυ με τη Μαρκελλα σε περιβαλλον αγνο,μακρυα απο θρασυτατους περουκοφορους γκευ με τους οποιους ειστε αναγκασμενες να μοιραζεστε την πιτα που εχει μειωθει δραματικα.Γιατι,ας μη κρυβομαστε,εδω ειναι το ζουμι.Κανονικα θα πρεπε να ειστε τρισευτυχεις που εγω και μερικες ακομα δεν εχουμε βαλει βυζια γιατι τοτε θα βγαζατε ακομη λιγοτερα αλλα ειστε κ κουτες!!! Και ξερεις γιατι προσβαλεσαι;Γιατι τοση ειναι η αισθηση της αξιας με την οποια περιβαλλεις τον εαυτο σου..οσο αξιζουν οι πλαστικες κι οι σιλικονες.Εσυ το ομολογεις,δικαιωμα σου
Δεν θα σχολιαζα,ειπα,αλλωστε τοσες μερες τα ιδια σχολια εκανε πανω κατω κι η Μαρκελλα κ ελεγα δεν βαριεσαι,ας λεει, αλλα ενω ανηκεις οπως κι εγω σε μια μειονοτητα που εξ αιτιας του σεξουαλικου μας προσανατολισμου εχουμε υποστει απειρες ταπεινωσεις κ προσβολες μιλησες για κρυφογκευ που κρυβουν το κομπλεξ τους...Τι μας λες; Σοβαρα;
Θα προσπερασω το γεγονος οτι ενοχοποιεις,δολια, καποιους που αμφιταλαντευονται πετωντας τους την πατσαβουρα...αλλα αυτο που προκαλεσε την οργη μου ειναι πως θελετε να ξεχνατε,οσες ξεχνατε μια κραυγαλεα ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΨΩΝΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΕΡΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ Ν ΑΝΕΒΕΤΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΙΤ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ,ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΓΚΕΥ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ!! ΑΥΤΟ MADAMΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.εκτος κι αν στα δημοτολογια και στα ληξιαρχεια υπαρχει κατηγορια ΤΡΑΝΣ...μπορει!αλλωστε εγω ειμαι παλια κι οδευω προς τη συνταξη, απο τοτε πολλα εχουν αλλαξει.....
καλο ειναι ποτε, ποτε να κοιταμε κ τον εαυτο μας στον καθρεφτη κ να ακουμε τι μας λεει..εκτος κι αν δεν το αντεχουμε επειδη δεν μας αρεσουν καθολου αυτα που εχει να μας πει...........καλες δουλειες
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
Nikol Delimari
na pw SUNXARITIRIA se mia fili tou fb pou postrare enan apo ta ligouria tou tipoy..: agapitikou... ..siniditopoiimenou....erwteuteumenou..k posa akomi epithetakia... k epeidi eimai karmiki k egw gia esas.. o epomenos malakas pou tha poulisei erwta k paranoia tha bgei ston toixo mou me oli ti sunomilia ))) k xwris kopsimo to onoma
ντελιμαρι πριν λιγο στο facebook
na pw SUNXARITIRIA se mia fili tou fb pou postrare enan apo ta ligouria tou tipoy..: agapitikou... ..siniditopoiimenou....erwteuteumenou..k posa akomi epithetakia... k epeidi eimai karmiki k egw gia esas.. o epomenos malakas pou tha poulisei erwta k paranoia tha bgei ston toixo mou me oli ti sunomilia ))) k xwris kopsimo to onoma
ντελιμαρι πριν λιγο στο facebook
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 312
- Πόντοι
- 26
ειμαι δεκα χρονια και βαλε στη πιατσα κι εξω κ μεσα και τα χω ζησει και σε προσωπικο επιπεδο αυτα που λες περι τρανς, μη τρανς κι αυτην που ενω τη μια μερα ημασταν φιλοι, υποτιθεται, την αλλη μερα επειδη εβαζε τα βυζομπαλα κι αναβαθμιζοταν εβγαζε πανω μου απωθημενα ψυχολογικα και δηλητηρια κ αλλα...Γιατι; απο Ζηλεια,γλυκεια μου...κατερρεε η ψευδαισθηση του
Εγω κι αλλη καμια!!Πως ηταν δυνατον να επελεγε εμενα ο πελατης μπροστα στη Θεα!!Φυσιολογικο αν περιμενεις την επιβεβαιωση απ εξω...και ξερω κ το βασικο κινητρο της αναβαθμισης,εχω περασει απ ολα τα σταδια.Ακαταμαχητο κινητρο, με κοστος.Τιποτα δεν ειναι τζαμπα!!Αυτο,για τα κοριτσια που δεν τραβανε και λιγα...αλλα κ το εισπρατουν.Στο πολλαπλασιο!!!Και τη ζηλεια την κατανοω κ γω ζηλευω αλλα δεν θα σε σπρωξω,η διαφορα μας ειναι οτι εχω πολιτισμο!!
Δεν θα σχολιαζα για να υπερασπιστω την κουτση Μαρια που αναφερεις,παρεμπιπτοντως δεν ειναι ετσι,δεν φτανει μια περουκα για να κανεις γκελ κ το ξερεις πολυ καλα οπως επισης ξερεις οτι η πουτανια εχει κοστος,δεν ειναι λαλαλα...πληρωνεται ακριβα..το ξερεις και το ξερω κι οσο περναει ο καιρος,ποναει ακομα πιο πολυ,να το θυμασαι.. κι ενω κανεις το ιδιο,αντι να συμπονας,σαν ανθρωπος,προσβαλεσαι που συγχεεται η πρωτη κατηγορια,στην οποια κατατασεις τον εαυτο σου με την τριτη.Μολυνθηκε η καθαροτητα της φυλης,απορω κι εγω πως δεν μας εχουν αποκλεισει ακομα απ το σαιτ για να μεινεις εσυ με τη Μαρκελλα σε περιβαλλον αγνο,μακρυα απο θρασυτατους περουκοφορους γκευ με τους οποιους ειστε αναγκασμενες να μοιραζεστε την πιτα που εχει μειωθει δραματικα.Γιατι,ας μη κρυβομαστε,εδω ειναι το ζουμι.Κανονικα θα πρεπε να ειστε τρισευτυχεις που εγω και μερικες ακομα δεν εχουμε βαλει βυζια γιατι τοτε θα βγαζατε ακομη λιγοτερα αλλα ειστε κ κουτες!!! Και ξερεις γιατι προσβαλεσαι;Γιατι τοση ειναι η αισθηση της αξιας με την οποια περιβαλλεις τον εαυτο σου..οσο αξιζουν οι πλαστικες κι οι σιλικονες.Εσυ το ομολογεις,δικαιωμα σου
Δεν θα σχολιαζα,ειπα,αλλωστε τοσες μερες τα ιδια σχολια εκανε πανω κατω κι η Μαρκελλα κ ελεγα δεν βαριεσαι,ας λεει, αλλα ενω ανηκεις οπως κι εγω σε μια μειονοτητα που εξ αιτιας του σεξουαλικου μας προσανατολισμου εχουμε υποστει απειρες ταπεινωσεις κ προσβολες μιλησες για κρυφογκευ που κρυβουν το κομπλεξ τους...Τι μας λες; Σοβαρα;
Θα προσπερασω το γεγονος οτι ενοχοποιεις,δολια, καποιους που αμφιταλαντευονται πετωντας τους την πατσαβουρα...αλλα αυτο που προκαλεσε την οργη μου ειναι πως θελετε να ξεχνατε,οσες ξεχνατε μια κραυγαλεα ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΨΩΝΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΕΡΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ Ν ΑΝΕΒΕΤΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΙΤ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ,ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΓΚΕΥ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ!! ΑΥΤΟ MADAMΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.εκτος κι αν στα δημοτολογια και στα ληξιαρχεια υπαρχει κατηγορια ΤΡΑΝΣ...μπορει!αλλωστε εγω ειμαι παλια κι οδευω προς τη συνταξη, απο τοτε πολλα εχουν αλλαξει.....
καλο ειναι ποτε, ποτε να κοιταμε κ τον εαυτο μας στον καθρεφτη κ να ακουμε τι μας λεει..εκτος κι αν δεν το αντεχουμε επειδη δεν μας αρεσουν καθολου αυτα που εχει να μας πει...........καλες δουλειες
Ωραιος λογος με επιχηρηματα γιαυτο η τζουλι κανει τη διαφορα...
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
ΑΝ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΟΛΗΣΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΔΟΣ.........ειμαι δεκα χρονια και βαλε στη πιατσα κι εξω κ μεσα και τα χω ζησει και σε προσωπικο επιπεδο αυτα που λες περι τρανς, μη τρανς κι αυτην που ενω τη μια μερα ημασταν φιλοι, υποτιθεται, την αλλη μερα επειδη εβαζε τα βυζομπαλα κι αναβαθμιζοταν εβγαζε πανω μου απωθημενα ψυχολογικα και δηλητηρια κ αλλα...Γιατι; απο Ζηλεια,γλυκεια μου...κατερρεε η ψευδαισθηση του
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις