Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Χαιρετω  απο  την  ομορφη  Πατρα.
Διαβασα  τις  χθεσινες  αντιπαραθεσεις,νεες  και  γραφες  απο  παρελθοντα  χρονο. Αναρωτιεμαι  τι  ειναι  αληθεια,τι  ειναι ψεμμα...
Εχει  καποιος  δικιο  και  καποιος  αδικο?.......αδυνατω  να  διακρινω.  Βλεπω    κατηγοριες  ,αγωνια  για  το  επιθυμητο  επιπεδο ,γαλονια  σιλικονης, αναβρασμο  ψυχης, ιερη  αγανακτηση, ρατσισμο, χλευασμο ,ζηλια,φθονο,  εμπαιγμο, καννιβαλισμο.......Φθηνα  συναισθηματα, αθεμιτο  ανταγωνισμο  ....Τρανς  με cd, τρανς  με  τρανς,τρανς  με  χειρουργημενες  κτλ.....Δεν  υπαρχει  νικη, μητε  νικητης.Γιατι?  Γιατι  δεν  υπαρχει  ΕΠΑΘΛΟ.  Ειμαστε  ΟΛΟΙ  πανω  σε  ενα  απεραντο  κρεββατι...Απλα  εναλλασονται οι  θεσεις...Οι  ρολοι...τα  ζευγη...  το  παθος...η  ορμη...Προς  τι  οι  διαμαχες  λοιπον?
Για  ποιον  κοινωνικο  ρατσισμο  αγανακτουμε,οταν  καποιοι-ες  τον  βιωνουν  απο  ομοιδεατες  τους?
Σαφεστατα  υπαρχουν  διαφορες  π,χ, τρανς  με  cd, αλλα με  ποιο  δικαιωμα  να  επιπληξω  καποιο  ατομο  για  αυτο  που  επιθυμει  να  δηλωνει?
Εξαλλου  οι  ανδρες,ιδιοις  ομμασιν  τον  κοσμο  ανακαλυπτουν.......Σ  αυτο  το  απεραντο  κρεββατι  ανεβηκα  πριν  πολλα χρονια...Δεν  με  ενοιαξε  ποιος  ηταν  διπλα  μου  ποτε,ουτε  ποιος  χοροπηδαγε  στην  αλλη  μερια....Δεν  ακουσα  τα  βογγητα  κανενος...δεν  στριμωχτηκα  ποτες  μου......Δεν  σκουντηξα  ΠΟΤΕ  κανενα  και  ουτε  ζητησα  να  μου  κανουν  χωρο.Σε  κλεφτες  ματιες  μου  εβλεπα  πως  ειχε  απλετο  χωρο  για  ολους.
Το  κρεββατι  αυτο  δεν  το  διαλεξε  η  ζωη  για  μενα ,  ουτε  και  η  τσεπη  μου......
Το  διαλεξα  εγω  για  τη  ζωη  μου  με  μεγαλη  χαρα....
Αν  κερδιζα  ενα  δις....αυτο  παλι  θα  διαλεγα....αν  ξαναγεννιομουνα  παλι  σ  αυτο  θα  ανεβαινα............
Για  οποιο  λογο  και  αν ειστε  εδω  πανω,να  περνατε  καλα,-αυτο  εχει  απολυτη  σημασια-μη  φθειρεσται  απο  ανουσιες  διενεξεις  και μη  παλευται  να  αποδειξεται  τιποτα.....................
ωρες-ωρες  αναρωτιεμαι....γιατι  αυτες  οι  διαφορες  αναμεσα  στα  κοριτσια  φαινονται  στα  ματια  μου  κατι  το  τοσο  ΜΑ  ΤΟΣΟ  ΛΙΓΟ...
και  απορω...μα  που  ζω?  ζω  σε  αλλο  κοσμο..............οχι ζω  στον  ιδιο.....
σε αυτον  που  ΔΕΝ  ΕΓΙΝΑ  ΠΟΡΝΗ,ΕΓΕΝΝΗΘΕΙΝ...........Να  χετε  ψυχκη  ηρεμια  και ΥΓΕΙΑ.
νονάααα μη λες τέτοια... μπορεί να σ'ερωτευτώ... :P

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
βαρέθηκα έως σιχάθηκα να ακούω τέτοιες γελοίες αντιπαραθέσεις για τραβελο-τρανσο-σιντι και κλάινε μάινε... δηλαδή δεν κατάλαβα.. πρέπει να σεβόμαστε εκείνη που έχυσε "αίμα και ιδρώτα" για πλαστικες επεμβασεις και ορμονες και δεν ξερω εγω τι αλλο για να φτάσει το πολυποθητο επίπεδο της τρανς και να γραφουμε στα @@ μας τις τραβεστι και τις cd γιατι φορανε περούκα και δεν εχουν βυζια;;; ολοι μας ξερουμε οτι υπαρχουν τραβεστι με θηλυκοτητα απειρως μεγαλυτερη από πολλες τρανς που λανσαρονται με τουπέ στη πιάτσα.. και στο κατω κατω δεν μετραει μοναχα η απολυτη εμφανιση σ'αυτο το επαγγελμα... αν διαβάσετε με προσοχή τα λόγια της Alexia Rossi (o Valentino Rossi είναι ξαδερφος;;)για το απέραντο κρεββατι του έρωτα θα καταλάβετε τι ακριβως μετράει.. και προσωπικα δεν αντεχω τους γκρινιαρηδες ανθρωπους...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
καθως κ σεβαστη καθε επιλογη  κ ο καθενας κανει οτι γουσταρει χωρισ να δινει λογαριασμο.
δικαιωμα στην επιλογη εχουν ολοι τι θα διαλεξουν ειναι δικο τους θεμα. κ ακομα ποιο σεβαστη οι πελατεσ που μασ ζουνε.
αλλο ομωσ τρανσ εχυσε αιμα κ χρημα  για να γινει κ αλλο laby boys. ειναι απολυτα κατανοητο πιστευω απλα στην ελλαδα ολοι δηλωνουν τρανσ
ισωσ ειναι θεμα παιδειασ τελικα......
ε μα ναι
παιδεια(σ) ειναι να ποσταρεις αποφθεγματα του Καζαντζακη και του Διογενη που εχεις αντιγραψει απο αλλου χωρις καν να κατανοεις το βαθυτερο νοημα και χωρις να ξερεις καν τι αντιπροσωπευουν αυτες οι προσωπικοτητες

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Καλα εκανε η Τζουλι και μιλησε
γιατι αυτο το πραγμα εχει ξεκινησει καιρο
και δεν ηρθε σε αντιπαραθεση με κανεναν
απλα παρεθεσε τα παραδειγματα
και οπως εχω πει πολλακις λιγη ανωτεροτητα φιλες μου δεν βλαπτει
το οτι εισαι καλυτερη δεν θα στο πει ο εαυτος σου στον καθρεφτη
θα στο πει η ιδια η ζωη

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλα εκανε η Τζουλι και μιλησε
γιατι αυτο το πραγμα εχει ξεκινησει καιρο
και δεν ηρθε σε αντιπαραθεση με κανεναν
απλα παρεθεσε τα παραδειγματα
και οπως εχω πει πολλακις λιγη ανωτεροτητα φιλες μου δεν βλαπτει
το οτι εισαι καλυτερη δεν θα στο πει ο εαυτος σου στον καθρεφτη
θα στο πει η ιδια η ζωη
Ναι τύπε, μπορεί ο κλητήρας να ειναι ανώτερος και καθαρότερος ως άνθρωπος από το Δημαρχο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
παίδες μη ζορίζεστε με παρομοιώσεις.. στη περίπτωσή μας μιλάει καθαρά η πελατεία της κάθε μιας (οπως κι αν αποκαλειται)ο πελάτης είναι ο ισχυρότερος κριτής... (γι αυτο με βλέπετε και γκρινιάζω οταν καποιοι κανουν μονο χαβαλε και χανονται οι κριτικες των συναγωνιστων)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
το θεμα ειναι ξεκαθαρο απλα κανουμε οτι δεν το βλεπουμε γιατι ισως δε μας αφορα η ισως μας βολευει.
δε βαζει δυο ΒΥΖΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΝΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟυΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Ειναι μακρυσ δρομοσ κ επιπονος πολυ. κανεισ συστηματικη ορμονοθεραεια για πολυ καιρο αποτριχωσεισ πλαστικεσ κ ενα σωρο αλλα
κ ετσι μπαινεισ σ αυτη τηυν κατηγορια. παντου υπαρχουν διαβαθμισεισ , αλλο ο κλητηρας κ αλλο ο δημαρχος.
κ δεν ειπαμε οτι εμεισ γιναμε γυναικεσ προσ θεου, κοματι τησ γκευ κοινοτητασ ειμαστε ισωσ σε μια εξελιγμενη μορφη.
κ καποιοι κακως βαζουν τον εαυτο τουσ σε κατωτερη μοιρα πολυ κακοσ. ολοι εχουν δικαιωμα. δεν εχεισ ομωσ δικαιμα να εξαπατασ κ να λεσ ειμαι δημαρχος οταν εισαι κλητηρας.
ελπιζω να εγινα κατανοητη

[size=10pt]καλημερα και συγνωμη για την επεμβαση μου στο μηνυμα σου αγαπητη μου μαρκελα. απλα θελωψ να σου πω πως ο κλητηρας ειναι πιο ανωτερος απο τον δημαρχο. ο δημαρχος ειναι μονο στα χαρτια με αξιωμα.και για να λεει καμια παπαρια.ο κλητηρας κινει ολα τα νήματα . [/size]

• [li]5. Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη χρήση χρωμάτων ή/και bold, italic και όλα τα σχετικά BB Codes.[/li]

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
18 χροννια ειμαι τρανς γλυκια μου απο τα 14 οχαχαχαχ και ξερω να πω πως δεν επιβιθωνεις ετσι στη νυχτα αν εισαι ρουφιανακι η κωλοπαιδο χωρις να εκτιμας ατομα που το αξιζουν

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
καταρχας κοψε την ειρωνια  γιατι δε μιλησα προσωπηκα για καποια και σιγουρα δε με ξεριες προσωπηκα ,μαθε πως εχω στηριξει κ βοηθησει πολλα καλα παιδεια του χω ρου μας,διακρυννω ενα προσωπηκο μισος και θα χαρω πολυ να τα που με απο κοντα,οσο για το οτι αν προσφερεις πολιτισμο γραψε βιβλιο ρε φιλη τι να πω χιχιιχχι παντως δε μιλησα αληθεια για σενα

cam-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες άλλαξαν οι εποχές και πλέον υπάρχουν Κρος και τραβεστί πολύ περιποιημένα και όμορφα. Αρκετές φορές μάλιστα συγκρινόμενα με τρανς (ΤΡΑΒΕΣΤΙ με βυζιά- γιατί αποτι κατάλαβα εκεί κολλάτε όλοι-όλες) πολλά κρος (ΤΡΑΒΕΣΤΙ χωρις βυζιά) είναι πολύ ανώτερα τόσο στην εμφάνιση όσο και στο κρεβάτι. Προσωπικά έχω γνωρίσει πολύ όμορφα νεα και αβυζα τραβεστάκια σε σχέση με βυζαρούδες μιλφ πλέον τρανς(γιατί οι περισσότεες είναι 45αρηδες και λένε 25αρηδες :think:). Οι τραβεστί με Βυζιά λοιπόν ας καταλάβουν οτι οι εποχές αλλάξαν, έχουμε απελευθέρωση αγοράς και ζούμε σε καθεστώς παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού! Υπάρχει ποικιλία, τέλος στο μονοπώλιο  :)  Τώρα αν τόσα χρόνια οι Τραβεστι με Βυζιά σπαταλούσαν ότι βγάζαν σε ναρκωτικά και αλόγιστα έξοδα και πλέον είναι στην ψάθα, δεν τους φταίει ούτε η κρίση ούτε τα τραβεστί χωρίς βυζιά που διεκδικούν και αυτά ένα μερίδιο στην εργασία και την ευτυχία  :grin:. Μάγκες χαλαρώστε και επιλέξτε αυτό που σας εκφράζει :cum: με ή χωρίς βυζιά! :tits:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
σιγουρα ειναι επιλογη του καθενωψς και αυτο ειναι το ωραιο τις ζωης η ποικιλια και η διαφορετικοτητα μας δεν ειπα κατι αντιθετο ουτε το επεξα ανωτερη κανενος

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
απο σημερα λοιπον αλλαζω δεν ειμαι cd δεν trans  ουτε dvd xiixixixi ειμαι blue ray αλλαζω κατηγορια λοιπον να μη παρεξηγουμε χαχαχχαχα :2funny:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
απο σημερα λοιπον αλλαζω δεν ειμαι cd δεν trans  ουτε dvd xiixixixi ειμαι blue ray αλλαζω κατηγορια λοιπον να μη παρεξηγουμε χαχαχχαχα :2funny:
αυτο κ αν ειναι εξελιγμενη μορφη χεχεχεχε
κ εις ανωτερα αγαπημενη μου κολητη μου φιλη!!!!!

μακιααααα

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
θα μπαινω και στο ps4 xaxaxaxa  τι να πεις μωρη φιλη ?θα πουνε πως ζηλευουμαι αληθεια να ζηλεψω τι αν ηθελα εμενα σε αυτο το σταδιο,ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος,ποια cross μπορει να στιρηξει τη θυλικια τις φυση ολο το 24 ?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
θα μπαινω και στο ps4 xaxaxaxa  τι να πεις μωρη φιλη ?θα πουνε πως ζηλευουμαι αληθεια να ζηλεψω τι αν ηθελα εμενα σε αυτο το σταδιο,ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος,ποια cross μπορει να στιρηξει τη θυλικια τις φυση ολο το 24 ?
η κρος που τρεχει σε αγωνες ανωμαλου δρομου νομιζω.....
μιλαμε για ανωτερη καστα κ κατηγορια....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παντως ο φιλος τσε αν δεν πληρωνεται πρεπει να ειναι πολυ μαζοχα...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παντως ο φιλος τσε αν δεν πληρωνεται πρεπει να ειναι πολυ μαζοχα...
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
που λες γιατρε ειχα γνωρησει καποτε εδω στη θεσ/νικη ενα κροσσακι που αν τυχον και κατεβαινε στην πιατσα το 99% των δικο μας(με βιζια θελεις, χωρις βυζια θελεις,με μαλλια,με περουκες,με ποδια χωρις ποδια οτι θελεις)θα τις εβγαζε στην συνταξη ειτε κανονικα μερικες ειτε προωρα αλλες
τωρα εμενα αν μου κανει οπτικα κατι δεν παει να εχει βυζια δεν παει να μην εχει δεν παει να μην εχει κεφαλι ετσι και μου κανει βουρ με το κεφαλι γιατρε
τα αλλα ειναι για να μαλωνουν μεταξυ τους ανευ λογου και αιτιας

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

τι εννοεις???

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
που λες γιατρε ειχα γνωρησει καποτε εδω στη θεσ/νικη ενα κροσσακι που αν τυχον και κατεβαινε στην πιατσα το 99% των δικο μας(με βιζια θελεις, χωρις βυζια θελεις,με μαλλια,με περουκες,με ποδια χωρις ποδια οτι θελεις)θα τις εβγαζε στην συνταξη ειτε κανονικα μερικες ειτε προωρα αλλες
τωρα εμενα αν μου κανει οπτικα κατι δεν παει να εχει βυζια δεν παει να μην εχει δεν παει να μην εχει κεφαλι ετσι και μου κανει βουρ με το κεφαλι γιατρε
τα αλλα ειναι για να μαλωνουν μεταξυ τους ανευ λογου και αιτιας
ΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom