Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
σύ κούκλα μου Λία θα κατέβεις καμιά φορά στους χαμουρτζήδες ?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε άρχοντες, παλαίυω τόσο καιρό και δεν έχω κανει ΤΙΠΟΤΑ. Μη μου ξαναπείτε τη Τζούλη, οκ.. Ψάχνω ένα όμορφο κορμάκι γλυκούλι και να είναι ενεργητική. Αυτή την ξέρετε?  Είναι καλή? την ξέρει κανείς?? ΠΛΖ πειτε ρε παιδια... πια άλλη υπάρχει χαμηλή τιμή (Είδα κάτι τρελά) και ΚΑΛΗ!!? πήγα εκεί που μου είπατε στη φυλής κοντά (γωνία με αχαρνών) αλλά δε της έκανε κούκου... Τρύπα γαμάμε και παρακάτω. το θέμα είναι να έχει καλά κόλπα...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
πως παει το σαιτ φιλε; δουλευει καλα;

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Ρε άρχοντες, παλαίυω τόσο καιρό και δεν έχω κανει ΤΙΠΟΤΑ. Μη μου ξαναπείτε τη Τζούλη, οκ.. Ψάχνω ένα όμορφο κορμάκι γλυκούλι και να είναι ενεργητική. Αυτή την ξέρετε?  Είναι καλή? την ξέρει κανείς?? ΠΛΖ πειτε ρε παιδια... πια άλλη υπάρχει χαμηλή τιμή (Είδα κάτι τρελά) και ΚΑΛΗ!!? πήγα εκεί που μου είπατε στη φυλής κοντά (γωνία με αχαρνών) αλλά δε της έκανε κούκου... Τρύπα γαμάμε και παρακάτω. το θέμα είναι να έχει καλά κόλπα...

δοκιμασε με αυτην την κοπελα..κανει και ενεργητικο..μην δωσεις παραπανω απο το 50ρικο...ειναι οπως την βλεπεις στις φωτο...

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
50
Πόντοι
6
1ον) Ο-Λ-Α γύρω σου γίνονται για ένα πράγμα και μόνο, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

2ον) οι Τρανς έχουν χαλάσει πολύ μεγάλα ποσά σε πλαστικούς, ορμονοθεραπείες κτλ. για να ανεχτούν έναν πούστη που φοράει σουτιέν κι από μέσα δεν έχει τίποτα ή μια περούκα να τους κλέβει την πελατεία επειδή ζούμε στην εποχή της πείνας και του τζάμπα. Aν ήταν το ίδιο πράγμα CD και Τρανς, θα πηγαίναν τζάμπα με 10 τη μέρα τα κροσσάκια στο 95% του συνόλου τους ή θα ζητούσαν κι εκείνα 50αρες και 100στάρες?

3ον)Άλλο εντελώς θέμα το αν τύχει μια στις τόσες όμως μια CD να είναι στο ίδιο ή σε καλύτερο επίπεδο εμφανησιακά από μια Τρανς, και τελείως διαφορετικό πράγμα το "γιατί μια τρανς ενοχλείται από τον Στάθη τον κούριερ που το βράδυ φοράει την περούκα και δηλώνει Τρανς" και ΑΛΛΟ το "Αν μια CD κάνει καλύτερο κρεββάτι από μια Τρανς"...
ρε ψηλε με εχεις αφησει μαλακα!εσυ έχεις παρει master και διδακτορικο στα τραβελια!άντε και εις ανωτερα

Επισκέπτης
Μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ απο ένα "κορίτσι" που τα λέει όλα με όνομα τους όπως πρέπει να ειπωθούν. Απλα να συμπληρώσω ότι ο ρατσισμός απο τα ίδια τα διεφυλικά άτομα -είτε είναι κρος, τραβεστί, τρανσέξουαλ, ανδρόγυνα ή οτιδήποτε-είναι μεγαλύτερος και ο λόγος είναι ο φθόνος που πηγάζει απο τον φόβο να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον εαυτόν μας και ψάχνουμε να βρούμε φταίχτες και εχθρούς.
ειμαι δεκα χρονια και βαλε στη πιατσα κι εξω κ μεσα και τα χω ζησει και σε προσωπικο επιπεδο αυτα που λες περι τρανς, μη τρανς κι αυτην που ενω τη μια μερα ημασταν φιλοι, υποτιθεται, την αλλη μερα επειδη εβαζε τα βυζομπαλα κι αναβαθμιζοταν εβγαζε πανω μου απωθημενα ψυχολογικα και δηλητηρια κ αλλα...Γιατι; απο Ζηλεια,γλυκεια μου...κατερρεε η ψευδαισθηση του
Εγω κι αλλη καμια!!Πως ηταν δυνατον να επελεγε εμενα ο πελατης μπροστα στη Θεα!!Φυσιολογικο αν περιμενεις την επιβεβαιωση απ εξω...και ξερω κ το βασικο κινητρο της αναβαθμισης,εχω περασει απ ολα τα σταδια.Ακαταμαχητο κινητρο, με κοστος.Τιποτα δεν ειναι τζαμπα!!Αυτο,για τα κοριτσια που δεν τραβανε και λιγα...αλλα κ το εισπρατουν.Στο πολλαπλασιο!!!Και τη ζηλεια την κατανοω κ γω ζηλευω αλλα δεν θα σε σπρωξω,η διαφορα μας ειναι οτι εχω πολιτισμο!!

Δεν θα σχολιαζα για να υπερασπιστω την κουτση Μαρια που αναφερεις,παρεμπιπτοντως δεν ειναι ετσι,δεν φτανει μια περουκα για να κανεις γκελ κ το ξερεις πολυ καλα οπως επισης ξερεις οτι η πουτανια εχει κοστος,δεν ειναι λαλαλα...πληρωνεται ακριβα..το ξερεις και το ξερω κι οσο περναει ο καιρος,ποναει ακομα πιο πολυ,να το θυμασαι.. κι ενω κανεις το ιδιο,αντι να συμπονας,σαν ανθρωπος,προσβαλεσαι που συγχεεται η πρωτη κατηγορια,στην οποια κατατασεις τον εαυτο σου με την τριτη.Μολυνθηκε η καθαροτητα της φυλης,απορω κι εγω πως δεν μας εχουν αποκλεισει ακομα απ το σαιτ για να μεινεις εσυ με τη Μαρκελλα σε περιβαλλον αγνο,μακρυα απο θρασυτατους περουκοφορους γκευ με τους οποιους ειστε αναγκασμενες να μοιραζεστε την πιτα που εχει μειωθει δραματικα.Γιατι,ας μη κρυβομαστε,εδω ειναι το ζουμι.Κανονικα θα πρεπε να ειστε τρισευτυχεις που εγω και μερικες ακομα δεν εχουμε βαλει βυζια γιατι τοτε θα βγαζατε ακομη λιγοτερα αλλα ειστε κ κουτες!!! Και ξερεις γιατι προσβαλεσαι;Γιατι τοση ειναι η αισθηση της αξιας με την οποια περιβαλλεις τον εαυτο σου..οσο αξιζουν οι πλαστικες κι οι σιλικονες.Εσυ το ομολογεις,δικαιωμα σου

Δεν θα σχολιαζα,ειπα,αλλωστε τοσες μερες τα ιδια σχολια εκανε πανω κατω κι η Μαρκελλα κ ελεγα δεν βαριεσαι,ας λεει, αλλα ενω ανηκεις οπως κι εγω σε μια μειονοτητα που εξ αιτιας του σεξουαλικου μας προσανατολισμου εχουμε υποστει απειρες ταπεινωσεις κ προσβολες μιλησες για κρυφογκευ που κρυβουν το κομπλεξ τους...Τι μας λες; Σοβαρα;

Θα προσπερασω το γεγονος οτι ενοχοποιεις,δολια, καποιους που αμφιταλαντευονται πετωντας τους την πατσαβουρα...αλλα αυτο που προκαλεσε την οργη μου ειναι πως θελετε να ξεχνατε,οσες ξεχνατε μια κραυγαλεα ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΨΩΝΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΕΡΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ Ν ΑΝΕΒΕΤΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΙΤ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ,ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΓΚΕΥ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ!! ΑΥΤΟ MADAMΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.εκτος κι αν στα δημοτολογια και στα ληξιαρχεια υπαρχει κατηγορια ΤΡΑΝΣ...μπορει!αλλωστε εγω ειμαι παλια κι οδευω προς τη συνταξη, απο τοτε πολλα εχουν αλλαξει.....

καλο ειναι ποτε, ποτε να κοιταμε κ τον εαυτο μας στον καθρεφτη κ να ακουμε τι μας λεει..εκτος κι αν δεν το αντεχουμε επειδη δεν μας αρεσουν καθολου αυτα που εχει να μας πει...........καλες δουλειες

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
Λα"ι"μ σου σβησαν το θρεντ δεν το προλαβα  τι ελεγε;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
312
Πόντοι
26
Μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ απο ένα "κορίτσι" που τα λέει όλα με όνομα τους όπως πρέπει να ειπωθούν. Απλα να συμπληρώσω ότι ο ρατσισμός απο τα ίδια τα διεφυλικά άτομα -είτε είναι κρος, τραβεστί, τρανσέξουαλ, ανδρόγυνα ή οτιδήποτε-είναι μεγαλύτερος και ο λόγος είναι ο φθόνος που πηγάζει απο τον φόβο να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον εαυτόν μας και ψάχνουμε να βρούμε φταίχτες και εχθρούς.
Ενα ΚΟΡΙΤΣΙ που λεει αληθεια  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε σαιτ ασβεστη εχεις ρε δικε μου δεν ασχολειτε κανενας μας τα εχεις κανει τσουρεκια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
δε βλέπεται ρε συ αυτή που μου έστειλες.... κάτι καλύτερο????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom