Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
ναι αλλα μου κανετε κακο κυρια μου στο συναισθημα μου :S
Στα  συναισθηματα,κανεις  δεν  μπορει  να  επεμβει.....ουτε  καλως...ουτε  κακως.....
Απλα  πρεπει  να  συμβαδιζει,η  καρδια  μας  με  το  κορμι  μας.......

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Γαβριελλα μου

Δεν ξερω ποιος εχει δικιο κ ποιος αδικο.Ουτε ειναι προσωπικο το ζητημα.Δεν εχει να κανει με την Ελευθερια η τη Μαρκελλα ως προσωπα.Δεν τις γνωριζω.Εχει να κανει με τις θεσεις.Και με τετοιες θεσεις θα αντιπαρατιθεμαι σφοδρα!!Καπου,καποιοι μας διαβαζουν.Και μεσα απ την αντιπαραθεση αυτη βγαζουν ενα συμπερασμα,χρησιμο ισως.Οχι για το ποια ειμαι εγω και ποια ειναι η Ελευθερια η η Μαρκελλα.Αλλα για το ποιες αξιες πληττονται απο θεσεις σαν κι αυτες που μ εκαναν να θυμωσω και να επαναστατησω.Ολοι σχεδον απ αυτους που παρακολουθουν τις συζητησεις μας εδω δεν με ξερουν πρσωπικα αλλα εστω κ θολα καθρεφτιζονται σ αυτα που κατα καιρους γραφω.Εχω ενα ποστο οπως βλεπεις,μια ταυτοτητα,μια παρεα.Δεν ειναι μονο πελατεια το μπου,ειναι κοσμος.Ετσι νιωθω εγω. Υπερασπιστηκα τις αξιες του σεβασμου και της ελευθεριας.Οχι μονο για μενα,για ολους. Το εκανα ατσαλα,ισως,με πολυ αιχμηρο τροπο, μπορει,αλλα το εκανα.Αισθανομαι υπερηφανη.Αυτο ειναι το επαθλο.

Αχ παρε με και μενα στα Φαρσαλα.......................................θα κανω δουλειες,μαγειρευω κ καλα!
Ειναι  ξαστερια  τωρα,αγναντευω  την  ηρεμη  θαλασσα,δε  φυσα  καθολου,πανεμορφη  θεα...και  ολη  η  Πατρα.
Αγαπητη  μου    Τζουλη
Μαχεσαι  για  το  σεβασμο  και  την  ανθρωπινη  αξιοπρεπεια....
Αντιτασσεσαι  σε  αξιες  που  πληττονται....
Αγανακτεις  ιερα για το  αναφαιρετο  δικαιωμα  της  επιλογης...της  σεξουαλικης  εκφρασης.....
Της  αξιοπρεπειας.....
Υπερασπιζεσαι   τις  αξιες  του  σεβασμου  και  της  ελευθεριας....
Και  ολα  αυτα   οχι  μονο  για   σενα......για  ολους...

Προ  καιρου σε  δημοσια  αντιπαραθεση, σκληρη  και  οδυνηρη, θεμα  Βικυς  εννοω,  απουσιαζες.....
Εκει που  ο  σεβασμος  και η  ελευθερια ισοπεδωθηκαν,εκει  που  ο  καννιβαλισμος  εκανε  γιορτη,  εκει  που  η  χολη  μαυρισε  τις οθονες......
Εκει σιωπησες .Σιωπησες  ηχηρα... .δε  σου  κρυβω  πως  η  σιωπη  σου με  εντυπωσιασε...δυσαρεστα....
Η  μονη  σου  αναφορα,καποια   στιγμη.....μερες  αργοτερα...για  εναν  φιλο  σου....πως   χειριστηκε  το  θεμα  με  χοντροκοπια...
Ετσι  λοιπον,η  επιλεκτικη  σου  παρεμβαση,μου   αφηνει   ευλογα  υποψιες ....οτι  εγινε  για  καποιο  φιλο  σου.....
Η  αξιοπρεπεια,η ελευθερια ,ο  σεβασμος  ειναι.........το  καθε  ενα,εννοια  καθολικη.
Ετσι  λοιπον  επιλεκτικα  κυριευθηκες  απο  οργη, επιλεκτικα  πλημμυρισες  απο  θυμο, και  επιλεκτικα  επαναστατησες..........
Αν  αισθανεσαι  υπερηφανη....σ αυτο  συμφωνω  μαζι  σου......ο  καθε  ανθρωπος  ειναι  τοσο  ευτυχισμενος,οσο  του  επιτρεπει  ο  εαυτος  του  να  ειναι...
Το  δε  επαθλο..........αυτο  το  απονεμει  η  ζωη.........και   ο  χρονος....

Με  φιλικους  χαιρετισμους.........Alexia  Rossi

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ απο ένα "κορίτσι" που τα λέει όλα με όνομα τους όπως πρέπει να ειπωθούν. Απλα να συμπληρώσω ότι ο ρατσισμός απο τα ίδια τα διεφυλικά άτομα -είτε είναι κρος, τραβεστί, τρανσέξουαλ, ανδρόγυνα ή οτιδήποτε-είναι μεγαλύτερος και ο λόγος είναι ο φθόνος που πηγάζει απο τον φόβο να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον εαυτόν μας και ψάχνουμε να βρούμε φταίχτες και εχθρούς.
Α. Μονο  που  η  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ  εχει  ονοματεπωνυμο, ΜΟΝΟ, οταν  θιγονται  ατομα  προσκειμενα  σε  μας......
Β.Μια  αλλη  εκδοχη....του  φθονου........και  δεν   αναφερομαι,επι  προσωπικου...δεν  σε  γνωριζω  αλλωστε....
Φθονεις , αυτον, που  εγινε  οτι   εσυ   ονειρευοσουν ......και  η  ηττα  του  απραγματοποιητου   ειναι  .....συντριβη.

Με  φιλικους  χαιρετισμους.....Alexia Rossi

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
υποκλινομαι κυρια αλεξια ροσσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Παρακαλούνται οι κυρίες που έχουν παρκάρει τα καλάμια τους μπροστά στην είσοδο να τα μετακινήσουν γιατι εμποδίζουν...:P

Επισκέπτης
αυτο που οδηγεί στον φθόνο ειναι η ανυπαρξία "χαρακτήρα" και οχι η πραγματοποίηση ή μη του ονείρου. Ενας συνειδητοποιημένος σταθερός και αξιοπρεπής χαρακτήρας και άνθρωπος δεν φθονεί. Είναι υπεράνω αξιολογει σταθμίζει ανταγωνίζεται υγιώς, βελτιώνεται και δεν μένει κολημένος στα "μικρα" και στις ανθρώπινες αδυναμίες. Αυτές είναι χαρακτηριστικά μικρών ανθρώπων που αρέσκονται να αυτικανοποιούνται με μικρές "νικες" και να χειροκροτούν εξυπνάδες και τερτίπια γλωσσικά χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.
Καλημέρα σας!
Α. Μονο  που  η  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ  εχει  ονοματεπωνυμο, ΜΟΝΟ, οταν  θιγονται  ατομα  προσκειμενα  σε  μας......
Β.Μια  αλλη  εκδοχη....του  φθονου........και  δεν  αναφερομαι,επι  προσωπικου...δεν  σε  γνωριζω  αλλωστε....
Φθονεις , αυτον, που  εγινε  οτι  εσυ  ονειρευοσουν ......και  η  ηττα  του  απραγματοποιητου  ειναι  .....συντριβη.

Με  φιλικους  χαιρετισμους.....Alexia Rossi

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
αυτο που οδηγεί στον φθόνο ειναι η ανυπαρξία "χαρακτήρα" και οχι η πραγματοποίηση ή μη του ονείρου. Ενας συνειδητοποιημένος σταθερός και αξιοπρεπής χαρακτήρας και άνθρωπος δεν φθονεί. Είναι υπεράνω αξιολογει σταθμίζει ανταγωνίζεται υγιώς, βελτιώνεται και δεν μένει κολημένος στα "μικρα" και στις ανθρώπινες αδυναμίες. Αυτές είναι χαρακτηριστικά μικρών ανθρώπων που αρέσκονται να αυτικανοποιούνται με μικρές "νικες" και να χειροκροτούν εξυπνάδες και τερτίπια γλωσσικά χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.
Καλημέρα σας!
Φθονος  και  ζηλεια,συναισθηματα  παντελως  αγνωστα  στον  συναισθηματικο  μου  κοσμο,συναισθηματα  βασανιστικα,ποταπα....λιγα..
Απουσιαζουν  απο  τη  ζωη  μου,δεν  τα  εχω  νιωσει  ποτε.....και  ουτε  προκειται......
Αλλωστε  μια  εκδοχη  εδωσα......του  φθονου.......συμπερασματικα   απο  τα  γυρω  μου  δρωμενα......
Εσυ  γλυκια  μου,  εδωσες  τον  ορισμο......δειχνοντας   και  το δρομο  που  οδηγει  σ  αυτον.....
Σαφως  και  γνωριζεις  καλυτερα......
Και  ΤΕΛΟΣ....

Σε   χαιρετω  φιλικα
                                               Alexia Rossi

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εχει πεσει πολυ κακια τις τελευταιες μερες στο θρεντ αυτο....

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο  βλεπεις  εσυ?.........Συζητηση,ανταλλαγη  αποψεων,επιχειρηματων......αυτο  βλεπω  εγω

εγω το βλεπω ετσι...συζητηση για μενα ειναι κατι αμεσο....οταν ερχεται με εμμεσα υπονοουμενα η καπου μεσα στο κειμενο εν προκειμενη εγω το βλεπω κακιουλα.....αυτο νομιζω προσωπικα

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
εγω το βλεπω ετσι...συζητηση για μενα ειναι κατι αμεσο....οταν ερχεται με εμμεσα υπονοουμενα η καπου μεσα στο κειμενο εν προκειμενη εγω το βλεπω κακιουλα.....αυτο νομιζω προσωπικα
Να  ρωτησω  κατι,διευκρινιστικο....Αναφορικα  για  την  κακια,εννοεις  γενικα  η  το  απευθυνεις  σε  μενα  προσωπικα?

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Να  ρωτησω  κατι,διευκρινιστικο....Αναφορικα  για  την  κακια,εννοεις  γενικα  η  το  απευθυνεις  σε  μενα  προσωπικα?

γενικα....δεν μιλαω ειδικα ποτε αν κατι δεν με αφορα προσωπικα...

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερες!!!!!διακρινω στον οριζοντα καποιες κοντρουλες και αποθημενα....και οτι γηνεται σφαξιμο με το βαμβακι.........''κοριτσια''δεν πειραζει μη μασατε ολα ανθρωπινα ειναι....καποιες φορες χρειαζεται να ''ξεσπαμε''να τα βγαζουμε απο μεσα μας αλλες φορες και η σιωπη καλη ειναι...αναλογα τον ανθρωπο και τις αντοχες του...αλλα πολυ φιλοσοφια ρε παιδι μου εχει πεσει..πολυ βαθυστοχαστες σκεψεις.....ειπαμε δεν κρινουμε για να μην κριθουμε....απλα κουτσομπολιο και ανταλλαγη αποψεων κανουμε..καθως και χαβαλε...και πολλα αλλα....κατι τσαμπουκαδες που εχουν πεσει τωρα τελευταια πιστευω αχρειαστοι ειναι....

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερες!!!!!διακρινω στον οριζοντα καποιες κοντρουλες και αποθημενα....και οτι γηνεται σφαξιμο με το βαμβακι.........''κοριτσια''δεν πειραζει μη μασατε ολα ανθρωπινα ειναι....καποιες φορες χρειαζεται να ''ξεσπαμε''να τα βγαζουμε απο μεσα μας αλλες φορες και η σιωπη καλη ειναι...αναλογα τον ανθρωπο και τις αντοχες του...αλλα πολυ φιλοσοφια ρε παιδι μου εχει πεσει..πολυ βαθυστοχαστες σκεψεις.....ειπαμε δεν κρινουμε για να μην κριθουμε....απλα κουτσομπολιο και ανταλλαγη αποψεων κανουμε..καθως και χαβαλε...και πολλα αλλα....κατι τσαμπουκαδες που εχουν πεσει τωρα τελευταια πιστευω αχρειαστοι ειναι....

εχεις δικιο αγορινα μου...απλα δεν δημιουργουνται απο μονα τους τα θεματα...καποιοι ΄και καποιες συνηθως τα ξεκινανε...

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ρε ψηλε με εχεις αφησει μαλακα!εσυ έχεις παρει master και διδακτορικο στα τραβελια!άντε και εις ανωτερα
 belly belly...το παιδι εκανε μια απλη αλλα σωστη τοποθετηση και οφειλουμε να την αναγνωρισουμε...αλλα οχι και master δεν τον κοβω για master,...με τιποτα!!! εμπειριες εχει και πολλες μαλλον...αλλα δεν φτανει μονο αυτο...για να γνωριζει καποιος τον βιο και την πολιτεια των trans...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom