καρντασια δεχομαι οτι εχουν ειπωθει για την κορασιδα κ απο μας κ απο αλλες συναδελφισες της αλλα παραξενευομαι που δεν εχει πει ποτε τιποτα για καμια κ εχει φαει αρκετο κραξιμο...εδω βγηκε το πασχα κ ευχηθικε χρονια πολλα σε ολους ενω μια δυο μερες πριν επαιζε κραξιμο προς το προσωπο της...τελικα οσο μεγαλωνω το πιστευω ολο κ πιο πολυ η δυσφημιση ειναι η καλητερη διαφημιση οπως ειπε κ παοιος εδω μεσα πριν λιγο καιρο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.700
Επισης εντυπωση μου εκανε πως δεν σχολιαστηκε το γεγονος οτι εκανε προσθετικη..μαλλον δεν θα το προσεξαν οι Πατερες του σαιτ...καρντασια δεχομαι οτι εχουν ειπωθει για την κορασιδα κ απο μας κ απο αλλες συναδελφισες της αλλα παραξενευομαι που δεν εχει πει ποτε τιποτα για καμια κ εχει φαει αρκετο κραξιμο...εδω βγηκε το πασχα κ ευχηθικε χρονια πολλα σε ολους ενω μια δυο μερες πριν επαιζε κραξιμο προς το προσωπο της...τελικα οσο μεγαλωνω το πιστευω ολο κ πιο πολυ η δυσφημιση ειναι η καλητερη διαφημιση οπως ειπε κ παοιος εδω μεσα πριν λιγο καιρο
καρντασια δεχομαι οτι εχουν ειπωθει για την κορασιδα κ απο μας κ απο αλλες συναδελφισες της αλλα παραξενευομαι που δεν εχει πει ποτε τιποτα για καμια κ εχει φαει αρκετο κραξιμο...εδω βγηκε το πασχα κ ευχηθικε χρονια πολλα σε ολους ενω μια δυο μερες πριν επαιζε κραξιμο προς το προσωπο της...τελικα οσο μεγαλωνω το πιστευω ολο κ πιο πολυ η δυσφημιση ειναι η καλητερη διαφημιση οπως ειπε κ παοιος εδω μεσα πριν λιγο καιρο
εχει πει παλιοτερα
αλλα δεν εχεις αδικο
σε καποια στιγμη καταλαβε οτι δεν εχει να κερδισει τπτ και σταματησε ν απανταει
αυτο θα πει ανωτεροτητα
και εδω εχει δικιο η ΤζουλιΕπισης εντυπωση μου εκανε πως δεν σχολιαστηκε το γεγονος οτι εκανε προσθετικη..μαλλον δεν θα το προσεξαν οι Πατερες του σαιτ...
Επισης εντυπωση μου εκανε πως δεν σχολιαστηκε το γεγονος οτι εκανε προσθετικη..μαλλον δεν θα το προσεξαν οι Πατερες του σαιτ...
αι αγκριεχει πει παλιοτερα
αλλα δεν εχεις αδικο
σε καποια στιγμη καταλαβε οτι δεν εχει να κερδισει τπτ και σταματησε ν απανταει
αυτο θα πει ανωτεροτητα
και εδω εχει δικιο η Τζουλι
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
συμφωνω απολυτα σε ολα .απλα να τα λεμε καμια φορα ποιες διαφημιζονται και με τι τροπο απο εδω μεσα βαζοντας τα τηλεφωνα τους κατω απο τα νικνειμ τους και τις ιστιοσελιδες τους με τι υπηρεσιες που προσφερουνκαρντασια δεχομαι οτι εχουν ειπωθει για την κορασιδα κ απο μας κ απο αλλες συναδελφισες της αλλα παραξενευομαι που δεν εχει πει ποτε τιποτα για καμια κ εχει φαει αρκετο κραξιμο...εδω βγηκε το πασχα κ ευχηθικε χρονια πολλα σε ολους ενω μια δυο μερες πριν επαιζε κραξιμο προς το προσωπο της...τελικα οσο μεγαλωνω το πιστευω ολο κ πιο πολυ η δυσφημιση ειναι η καλητερη διαφημιση οπως ειπε κ παοιος εδω μεσα πριν λιγο καιρο
επαγγελματικη διαφημιση ειναι βρε λιασυμφωνω απολυτα σε ολα .απλα να τα λεμε καμια φορα ποιες διαφημιζονται και με τι τροπο απο εδω μεσα βαζοντας τα τηλεφωνα τους κατω απο τα νικνειμ τους και τις ιστιοσελιδες τους με τι υπηρεσιες που προσφερουν
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
καλα κανουν ετσι πρεπει, απλα αν διαβασεις τους κανονες λειτουργιας του forum ισως αλαξεις γνωμη φιλικα πανταεπαγγελματικη διαφημιση ειναι βρε λια
βρε λια ψιλοι στ'αχυρα ειναι αυτα ενταξη δικιο εχεις αλλα σιγα την παρατυπια μια αγγελια ποσταρε .. απλα δε καταλαβενω γτ πιανεστε ετσι μεταξυ σας αν κ δεν ειναι δικο μου θεμα εγω απλα τονισα οτι η συγκεκριμενη κ ειναι αποριας αξιο δεν εχει πει το παραμικρο...τεσ πα καλημερα να χουμεκαλα κανουν ετσι πρεπει, απλα αν διαβασεις τους κανονες λειτουργιας του forum ισως αλαξεις γνωμη φιλικα παντα
κοιτα να δεις
θα περιμενε κανεις απο καποιες, λογω της φυσης τους να ειναι πιο ελευθερες, πιο ανεκτικες και γενικα πιο free
αντιθετως, εμφανιζονται πιο συντηριτικες, με μηδενικη ανοχη στο οτιδηποτε καινουργιο και γενικα κολλημενες στα κεκτημενα
θα περιμενε κανεις απο καποιες, λογω της φυσης τους να ειναι πιο ελευθερες, πιο ανεκτικες και γενικα πιο free
αντιθετως, εμφανιζονται πιο συντηριτικες, με μηδενικη ανοχη στο οτιδηποτε καινουργιο και γενικα κολλημενες στα κεκτημενα
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
η συγκεκριμενη δεν εχει πει το παραμικρο ισως γιατι τα ελληνικα της ειναι λιγακι περιορισμενα, ασε που παρουσιαζεται και ως καβαλιωτισα, πραγμα αδιανοητο για εμας που ειμαστε απο την καβαλα ,εχει πολλα ψωμια ακομα για να φτασει τις καβαλιωτισες, το μονο που γραφει ειναι αγγελιες και παντα σε greeklish το ελληνικο δεν το δουλευει ακομη καλα .δεν το χει απλα και τελος τωρα κουραστηκα με το θεμαβρε λια ψιλοι στ'αχυρα ειναι αυτα ενταξη δικιο εχεις αλλα σιγα την παρατυπια μια αγγελια ποσταρε .. απλα δε καταλαβενω γτ πιανεστε ετσι μεταξυ σας αν κ δεν ειναι δικο μου θεμα εγω απλα τονισα οτι η συγκεκριμενη κ ειναι αποριας αξιο δεν εχει πει το παραμικρο...τεσ πα καλημερα να χουμε
γεια χαρα μια βοηθεια θα θελα ξερει κανεις αυτην...?
που μπορω να την βρω ?
που μπορω να την βρω ?
Συνημμένα
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
φιλε αυτη ειναι γνωστη μου ειναι απο πειραια και το ονομα της ειναι ΝΤΑΝΤΑγεια χαρα μια βοηθεια θα θελα ξερει κανεις αυτην...?
που μπορω να την βρω ?
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
γεια χαρα μια βοηθεια θα θελα ξερει κανεις αυτην...?
που μπορω να την βρω ?
βγαινει συγγρου, πισω απο το Ωνάσειο
εχει κανεις εμπειρια??
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πάντως Κυριακή βράδυ κατά τις 1 πμ που πέρασα ήταν στο στέκι της (δίπλα στο περίφτερο) με το γκάμπιο και είχε αρκετούς υποψήφιους πελάτες που την προσέγγιζαν. Ψάξε, έχουν γραφτεί πολλά στο παρελθόν ως Σοφία.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εκεί δεν βγαίνουν οι παλιές ?
βγαινει συγγρου, πισω απο το Ωνάσειο
εκεί δεν βγαίνουν οι παλιές ?
φιλε την ειχα παρει τηλ κ φαινοταν ξεπετα αλλα ρισκαρα, απο κοντα ειναι αρκετα πιο ομορφη με sexy σωμα και τρελλο εργαλειοεχει κανεις εμπειρια??
παθητικο κανει καλο και χωρις βιασυνες
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
ότι έχει τρελλό εργαλείο, έχει... τώρα για το όμορφη... άστο καλύτερα... γούστα είναι αυτά.. ξέρω..φιλε την ειχα παρει τηλ κ φαινοταν ξεπετα αλλα ρισκαρα, απο κοντα ειναι αρκετα πιο ομορφη με sexy σωμα και τρελλο εργαλειο
παθητικο κανει καλο και χωρις βιασυνες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226