Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πολλές πλέον από τις αλλοδαπές "Θεές" δεν έρχονται Ελλάδα, επειδή το 100 μισάωρο και 150 για 1 ώρα θεωρείται χαμηλή ταρίφα.
Στην Ισπανία παίρνουν 70 και 120 αντίστοιχα (η πλειοψηφία) και κάθονται σπίτια τους.

Στο Βορρά οι τιμές ανεβαίνουν πολύ. Πχ. στη Νορβηγία (χώρα με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα) που είναι ο παράδεισος των έσκορτ τρανς πληρώνουν 350-400 ευρώ για πλάκα,

Συμφωνώ με όσους λένε να ρίξουν τις τιμές τους, αλλά δεν είναι εύκολο.. Όσο υπερβολικό-αστείο και να ακουστεί είναι ολόκληρο σύστημα και μηχανισμός...

[size=10pt]Φιλε μου David αν σταματησει να μπαινει λαδι στον μηχανισμο να δεις τι καλα που φρακαρει ολο το συστημα μετα. ουτε γραναζακι δεν θα γυρναει. γι'αυτο δεν ειναι καλα να μπαινει λαδακι? εστω και λιγουλακι ωστε να μην φρακαρει ο μηχανισμος και το συστημα του ? λεω εγω τωρα. και να ξερεις οτι οπου υπαρχουν πολλα ερχονται και τα λιγα. και εδω υπηρχαν πολλα κάποτε τωρα ομως? παπαλααααααα.... Κ οι βορειοι το ιδιο θα παθουν. με παπαλαααα θα μεινουν.[/size]

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
[size=10pt]το θεμα δεν ειναι να παμε εκει . αντε και παμε... τι στον πουτσο δουλεια θα κανουμε ? οεο .  :headbang: :headbang: :headbang:[/size]

σουβλατζιδικο με μετρ το σκυλο απο  την λαρισσα(ξερεις ποιον λεω)

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
] [size=10pt][size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. Ρε ουστ απο την ελλαδα μας...  Μας βρηακνε μαλακες και ερχονατι σαν τους μεταναστες και αυτες οι καριολες.[/size][/size]

Προσωπική μου γνώμη καλά κάνουν και μας γδέρνουν…
Δεν φταίει ένας επαγγελματίας που υπερτιμολογεί τις υπηρεσίες του ιδικά αν βρίσκει κόσμο να τις αγοράσει…
Επαγγελματίας είναι το μέγιστο κέρδος με την ελάχιστη απασχόληση είναι ο στόχος του, τόσο απλά!
Ούτε επιλήψιμο μπορεί να θεωρηθεί αν κάποιος, για του δικούς του προσωπικούς λόγους, να αποφασίσει εν γνώσει του να πληρώσει μια υπέρογκή ,κατά την κοινή άποψη, τιμή (δικά του είναι τα λεφτά ότι θέλει να κάνει).

Και κλείνοντας θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης που η αγορά ασφυκτιά δεν είναι ότι καλύτερο με βάση το κοινό καλό να στέλνονται χρήματα στο εξωτερικό, μιας και η ρευστότητα στην αγορά της χώρας υποφέρει…
Αν επιθυμούμε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό που οι οικονομολόγοι ονομάζουν επανεκκίνηση της αγοράς θα πρέπει να καταναλώνουμε υπηρεσίες και προϊόντα που παράγονται στη χώρα μας με αποτέλεσμα το χρήμα να κινείται εντός, έστω και αν αυτό είναι ελάχιστο από αυτό που χρειάζεται.
Το ελάχιστο είναι πάρα πολύ αν το συγκρίνουμε με το καθόλου!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
θυμαμαι ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο στο 1 οροφο πρεπει να ταν 2000 μπωρει κ ποιο παλια με δυο γερα τραβεστι ξανθα μικρα σε υλικια κ σχεδων τσαμπα ......σας θυμιζω τηποτα......της κοπελες δεν της εχει ξαναπαρει το ματι μου πουθενα αλλα εχω να το θυμαμαι ακομα γιατι ηταν δυνατα ......σασ λεει τηποτα αυτο ......και εληνικα μωρα..

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
θυμαμαι ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο στο 1 οροφο πρεπει να ταν 2000 μπωρει κ ποιο παλια με δυο γερα τραβεστι ξανθα μικρα σε υλικια κ σχεδων τσαμπα ......σας θυμιζω τηποτα......της κοπελες δεν της εχει ξαναπαρει το ματι μου πουθενα αλλα εχω να το θυμαμαι ακομα γιατι ηταν δυνατα ......σασ λεει τηποτα αυτο ......και εληνικα μωρα..
  ναι την θυμαμαι την μια  ηταν ξανθια με ισιο μαλλι μεχρι τον κωλο....

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
απορία: γιατί για όλες αυτές τις ελληνίδες τρανς πρέπεινα λέμε τις εμπειρίες μας στο φόρυμ και να μην χρησιμοποιούμε τον καταλογο "transexual" που τόσο είναι παραμελημένος και γεμάτος με ένα σωρό ξένες που δεν έχουν έρθει ξανά?? γιατί να μην έχει κάθε κοπέλα εκεί το δικό της πεδίο με τις κριτικές της μαζεμένες ώστε κανείς να μην χάνεται σε 100άδες σελίδες και οι γνώστες να αναγκάζονται να λένε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?? γιατί στο "callgirls" είναι τόσο updated η πληροφορία από τους συναγωνιστές και να μην μπορεί να γίνει και στο "transexual"?? λέω τώρα εγώ....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
απορία: γιατί για όλες αυτές τις ελληνίδες τρανς πρέπεινα λέμε τις εμπειρίες μας στο φόρυμ και να μην χρησιμοποιούμε τον καταλογο "transexual" που τόσο είναι παραμελημένος και γεμάτος με ένα σωρό ξένες που δεν έχουν έρθει ξανά?? γιατί να μην έχει κάθε κοπέλα εκεί το δικό της πεδίο με τις κριτικές της μαζεμένες ώστε κανείς να μην χάνεται σε 100άδες σελίδες και οι γνώστες να αναγκάζονται να λένε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?? γιατί στο "callgirls" είναι τόσο updated η πληροφορία από τους συναγωνιστές και να μην μπορεί να γίνει και στο "transexual"?? λέω τώρα εγώ....

γιατι και γω τοχω πει πολλες φορες. αλλα αφου δεν υπαρχουνε στον καταλογο τα λεμε εδω και καμμια μαλακια να περναει και η ωρα :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785

Μια καλη ευκαιρία νά ξεκινήσης φίλε μου......

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από τον mod και να δημιουργήσει πεδίο στο "transexual" για κάθε τρανς κοπέλα για την οποία έχει γίνει κουβέντα στο site, κατόπιν συνεισφέρουμε φωτογραφίες οι γνώστες για να ξερουμε για πια μιλάμε κάθε φορά, μιας και τα ονόματα αλλάζουν σαν στραγάλια...και πάει λέγοντας...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
] [size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. [size=20pt]Ρε ουστ απο την ελλαδα μας...  Μας βρίσκουνε μαλακες και ερχονται σαν τους μεταναστες και αυτες οι καριολες.[/size] [/size]

Μπράβο Χρήστο!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από τον mod και να δημιουργήσει πεδίο στο "transexual" για κάθε τρανς κοπέλα για την οποία έχει γίνει κουβέντα στο site, κατόπιν συνεισφέρουμε φωτογραφίες οι γνώστες για να ξερουμε για πια μιλάμε κάθε φορά, μιας και τα ονόματα αλλάζουν σαν στραγάλια...και πάει λέγοντας...

Νομίζω ότι θα πρέπει να συναινέσει γραπτώς και η ίδια,

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Τά "transexual" είναι παρα πολλά δες πόσες σελίδες ύπάρχουν μέ όνόματα.....
αλλά σε πληροφορώ όμως άν ύπαρχουν 300 τό 1/4 είναι τά ίδια ......
ίδια face με αλλο όνομα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom