kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
100 η ολοκληρη ωρα. να μεταναστεψομε παραυτα.
[size=10pt]το θεμα δεν ειναι να παμε εκει . αντε και παμε... τι στον πουτσο δουλεια θα κανουμε ? οεο . [/size]
100 η ολοκληρη ωρα. να μεταναστεψομε παραυτα.
Πολλές πλέον από τις αλλοδαπές "Θεές" δεν έρχονται Ελλάδα, επειδή το 100 μισάωρο και 150 για 1 ώρα θεωρείται χαμηλή ταρίφα.
Στην Ισπανία παίρνουν 70 και 120 αντίστοιχα (η πλειοψηφία) και κάθονται σπίτια τους.
Στο Βορρά οι τιμές ανεβαίνουν πολύ. Πχ. στη Νορβηγία (χώρα με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα) που είναι ο παράδεισος των έσκορτ τρανς πληρώνουν 350-400 ευρώ για πλάκα,
Συμφωνώ με όσους λένε να ρίξουν τις τιμές τους, αλλά δεν είναι εύκολο.. Όσο υπερβολικό-αστείο και να ακουστεί είναι ολόκληρο σύστημα και μηχανισμός...
[size=10pt]το θεμα δεν ειναι να παμε εκει . αντε και παμε... τι στον πουτσο δουλεια θα κανουμε ? οεο . [/size]
] [size=10pt][size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. Ρε ουστ απο την ελλαδα μας... Μας βρηακνε μαλακες και ερχονατι σαν τους μεταναστες και αυτες οι καριολες.[/size][/size]
ναι την θυμαμαι την μια ηταν ξανθια με ισιο μαλλι μεχρι τον κωλο....θυμαμαι ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο στο 1 οροφο πρεπει να ταν 2000 μπωρει κ ποιο παλια με δυο γερα τραβεστι ξανθα μικρα σε υλικια κ σχεδων τσαμπα ......σας θυμιζω τηποτα......της κοπελες δεν της εχει ξαναπαρει το ματι μου πουθενα αλλα εχω να το θυμαμαι ακομα γιατι ηταν δυνατα ......σασ λεει τηποτα αυτο ......και εληνικα μωρα..
σουβλατζιδικο με μετρ το σκυλο απο την λαρισσα(ξερεις ποιον λεω)
απορία: γιατί για όλες αυτές τις ελληνίδες τρανς πρέπεινα λέμε τις εμπειρίες μας στο φόρυμ και να μην χρησιμοποιούμε τον καταλογο "transexual" που τόσο είναι παραμελημένος και γεμάτος με ένα σωρό ξένες που δεν έχουν έρθει ξανά?? γιατί να μην έχει κάθε κοπέλα εκεί το δικό της πεδίο με τις κριτικές της μαζεμένες ώστε κανείς να μην χάνεται σε 100άδες σελίδες και οι γνώστες να αναγκάζονται να λένε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?? γιατί στο "callgirls" είναι τόσο updated η πληροφορία από τους συναγωνιστές και να μην μπορεί να γίνει και στο "transexual"?? λέω τώρα εγώ....
απορία: γιατί για όλες αυτές τις ελληνίδες τρανς πρέπεινα λέμε τις εμπειρίες μας στο φόρυμ και να μην χρησιμοποιούμε τον καταλογο "transexual" που τόσο είναι παραμελημένος και γεμάτος με ένα σωρό ξένες που δεν έχουν έρθει ξανά?? γιατί να μην έχει κάθε κοπέλα εκεί το δικό της πεδίο με τις κριτικές της μαζεμένες ώστε κανείς να μην χάνεται σε 100άδες σελίδες και οι γνώστες να αναγκάζονται να λένε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?? γιατί στο "callgirls" είναι τόσο updated η πληροφορία από τους συναγωνιστές και να μην μπορεί να γίνει και στο "transexual"?? λέω τώρα εγώ....
] [size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. [size=20pt]Ρε ουστ απο την ελλαδα μας... Μας βρίσκουνε μαλακες και ερχονται σαν τους μεταναστες και αυτες οι καριολες.[/size] [/size]
το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από τον mod και να δημιουργήσει πεδίο στο "transexual" για κάθε τρανς κοπέλα για την οποία έχει γίνει κουβέντα στο site, κατόπιν συνεισφέρουμε φωτογραφίες οι γνώστες για να ξερουμε για πια μιλάμε κάθε φορά, μιας και τα ονόματα αλλάζουν σαν στραγάλια...και πάει λέγοντας...
Τά "transexual" είναι παρα πολλά δες πόσες σελίδες ύπάρχουν μέ όνόματα.....το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από τον mod και να δημιουργήσει πεδίο στο "transexual" για κάθε τρανς κοπέλα για την οποία έχει γίνει κουβέντα στο site, κατόπιν συνεισφέρουμε φωτογραφίες οι γνώστες για να ξερουμε για πια μιλάμε κάθε φορά, μιας και τα ονόματα αλλάζουν σαν στραγάλια...και πάει λέγοντας...
Νομίζω ότι θα πρέπει να συναινέσει γραπτώς και η ίδια,
Σιγά ρε τζόνυ..... τραβάτε με καί ας κλαίω είναι τά κορίτσια !!
εννοει οτι πρεπει εκεινες να ποσταρουν το υλικο που θα θελουνε.
AAA Sorry :-* :-*
Να έλθεις να σε φιλέψω γλυκό μελιντζανάκι!!ετσι το'πα γιατι ειναι θεια μου να μην την κακοκαρδισω.. κουφαλα χοτυ ακους πως σε προσεχω?
Να έλθεις να σε φιλέψω γλυκό μελιντζανάκι!!