Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
εγω θα σου πω οτι ουτε κριο ουτε ζεστη 50/50

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια,νεος στο φορυμ,δεν βρηκα κατι πισω που εψαξα,ξερουμε τιποτα για αυτην?

δηλωνει ενργοπαθητικη με 18 εκ αλλα εχει κανεις εμπειρια?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Γεια σας παιδια,νεος στο φορυμ,δεν βρηκα κατι πισω που εψαξα,ξερουμε τιποτα για αυτην?

δηλωνει ενργοπαθητικη με 18 εκ αλλα εχει κανεις εμπειρια?

μια χαρα ειναι και κωλο αγαλμα. 50 ηξερα αλλα για να το λεει ο ξα απο πανω ετσι θα ειναι τωρα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Και απο μπροστά λέγε!

εγω δεν ειμαι παθητικος οποτε δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αλλα δεν ειναι τοσο.αυτο που μπορω να πω ειναι ομως τα εξης. ευγενεστατη καθαρη δεκτικη σε οτι της ζητησα.μικρο βυζακι με προοπτικες γεροδεμενα ποδια και γαμπες οχι αντρουα ομως. κωλαρα για πολλα γαμησια σφιχτη πολυ γαμιεται καλα το κανει κεφι και τελειωνει και αυτη απο μονη της ετσι για να γουσταρει. θα την ξαναπαρω στανταρ  οποτε βολεψει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
πρυν κανα 2 3 μερες την ειχα παρει για να την συναντησω κ μου ειπαι 60 συγkεκρiμενα πιασαμε τη κουβεντα γιατι γνωριζω οτι ειναι φιλικη κ συζηταγαμε διαφορα εγω mike ξερεις οτι δεν παιζω με τετια συγγεκρημενα νουμερα κ αυτος ηταν ο λογος που δεν εγινε η συναντηση αλλα πιστευω οτι οποις τ εχει κ τα δωσει θα περασει καλα αυτη ειναι η αληθεια απο παλιοτερη συνευρεση μου με την angela

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
πρυν κανα 2 3 μερες την ειχα παρει για να την συναντησω κ μου ειπαι 60 συγkεκρiμενα πιασαμε τη κουβεντα γιατι γνωριζω οτι ειναι φιλικη κ συζηταγαμε διαφορα εγω mike ξερεις οτι δεν παιζω με τετια συγγεκρημενα νουμερα κ αυτος ηταν ο λογος που δεν εγινε η συναντηση αλλα πιστευω οτι οποις τ εχει κ τα δωσει θα περασει καλα αυτη ειναι η αληθεια απο παλιοτερη συνευρεση μου με την angela

ναι ετσι θα ειναι. το καλοκαιρι την πηρα τελευταια φορα με 50. γι'αυτο το ειπα ;)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
] [size=10pt][size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. Ρε ουστ απο την ελλαδα μας...  Μας βρηακνε μαλακες και ερχονατι σαν τους μεταναστες και αυτες οι καριολες.[/size][/size]

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
] [size=10pt][size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. Ρε ουστ απο την ελλαδα μας...  Μας βρηακνε μαλακες και ερχονατι σαν τους μεταναστες και αυτες οι καριολες.[/size][/size]

www.travestiguide.com/ladyjulia-barcelona-agnc-5]http://www.travestiguide.com/ladyjulia-barcelona-agnc-5[/url] πρεπει κρις να παραδεχτουμε οτι αυτα τα πορνιδια δυστυχως ειναι ενα και ενα διαλεγμενα γμτ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Οτι λεει ο μαικ αδερφε ! εμεις τις καναμε να ζητανε τοσα ....για αυτο  :s&m_1: και  :fuck2: τιποτα αλλο !

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Οτι λεει ο μαικ αδερφε ! εμεις τις καναμε να ζητανε τοσα ....για αυτο  :s&m_1: και  :fuck2: τιποτα αλλο !

αμ'ποιος τις εκανε ρε συ ακη να ζητανε τοσα? δικα μας τα γενεια δικα μας και τα χτενια λοιπον ετσι που τα καναμε.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
www.travestiguide.com/ladyjulia-barcelona-agnc-5]http://www.travestiguide.com/ladyjulia-barcelona-agnc-5[/url] πρεπει κρις να παραδεχτουμε οτι αυτα τα πορνιδια δυστυχως ειναι ενα και ενα διαλεγμενα γμτ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

[size=10pt]Ναι δυστυχως ετσι ειναι φιλε μιχαλη τα πραγματα και κοιτα εδω σε τι περιβάλλον τα κανουν ολα αυτα με 70 ευρω την μιση ωρα μπειτε σε ολα τα καρτελακια να παθετε την πλακα σας. απλα το εβαλα για να τονισω οτι εδω παιρνουν κεφαλια εν οψη της κακης γενικης εικονας των δικων μας κοριτσιων. εχεις μυαλο και μπορεις να καταλαβεις γιατι το εβαλα πιο πολυ καποιο σκοπο εχει το ολο θρεντ μου  ;)[/size]

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αμ'ποιος τις εκανε ρε συ ακη να ζητανε τοσα? δικα μας τα γενεια δικα μας και τα χτενια λοιπον ετσι που τα καναμε.
Δεν ειρωνευτηκα απλα συμφωνησα με τα οσα γραφεις φιλε !! Το ξαναλεω για να το εμπεδωσουμε οσοι ενδιαφερομαστε  :sunglasses:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
[size=10pt]Ναι δυστυχως ετσι ειναι φιλε μιχαλη τα πραγματα και κοιτα εδω σε τι περιβάλλον τα κανουν ολα αυτα με 70 ευρω την μιση ωρα μπειτε σε ολα τα καρτελακια να παθετε την πλακα σας. απλα το εβαλα για να τονισω οτι εδω παιρνουν κεφαλια εν οψη της κακης γενικης εικονας των δικων μας κοριτσιων. εχεις μυαλο και μπορεις να καταλαβεις γιατι το εβαλα πιο πολυ καποιο σκοπο εχει το ολο θρεντ μου  ;)[/size]

100 η ολοκληρη ωρα. να μεταναστεψομε παραυτα. :headbang: :headbang: :headbang:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Πολλές πλέον από τις αλλοδαπές "Θεές" δεν έρχονται Ελλάδα, επειδή το 100 μισάωρο και 150 για 1 ώρα θεωρείται χαμηλή ταρίφα.
Στην Ισπανία παίρνουν 70 και 120 αντίστοιχα (η πλειοψηφία) και κάθονται σπίτια τους.

Στο Βορρά οι τιμές ανεβαίνουν πολύ. Πχ. στη Νορβηγία (χώρα με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα) που είναι ο παράδεισος των έσκορτ τρανς πληρώνουν 350-400 ευρώ για πλάκα,

Συμφωνώ με όσους λένε να ρίξουν τις τιμές τους, αλλά δεν είναι εύκολο.. Όσο υπερβολικό-αστείο και να ακουστεί είναι ολόκληρο σύστημα και μηχανισμός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom