Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
θα σου πω σε λιγο εγω που θα  τα κοψω και θα τα δωσω στους 300 της βουλης που δεν εχω μια..μετα
θ αναρτησω εμπειρια

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες..απο οτι εχω ακουσει δεν πολυεχουν οργασμο..ερχεται πολυ σπανια μαλλον..ειναι πιο πολυ εγκεφαλικο το θεμα σε συνδοιασμο και με την αισθηση..μια φορα ειχα ρωτησει τη χαρα απο adoos.gr γιατι θελει να κανει ενχειριση?αφου δεν θα εχεισ τησ λεω τον οργασμο..και μου απαντησε μεγαλυτεροσ οργασμοσ του να πηδιεται σαν γυναικα δεν υπαρχει...τωρα για τα βυζακια..νομιζω δεν μπορεισ κατευθειαν να πασ σε μεγαλο νουμερο..πρεπει να αποκτησει πρωτα την αναλογη ελαστικοτητα το δερμα..

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες..απο οτι εχω ακουσει δεν πολυεχουν οργασμο..ερχεται πολυ σπανια μαλλον..ειναι πιο πολυ εγκεφαλικο το θεμα σε συνδοιασμο και με την αισθηση..μια φορα ειχα ρωτησει τη χαρα απο adoos.gr γιατι θελει να κανει ενχειριση?αφου δεν θα εχεισ τησ λεω τον οργασμο..και μου απαντησε μεγαλυτεροσ οργασμοσ του να πηδιεται σαν γυναικα δεν υπαρχει...τωρα για τα βυζακια..νομιζω δεν μπορεισ κατευθειαν να πασ σε μεγαλο νουμερο..πρεπει να αποκτησει πρωτα την αναλογη ελαστικοτητα το δερμα..

σιγουρα για το στηθος αυτο που λες..ετσι κι αλλιως τα επιθεματα μπαινουν μετα τις ορμονες οποτε το δερμα εχει αλλαξει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οργασμο εχουν αλλα ερχεται εγκεφαλικα και της περισσοτερες φορες με δαχτυλακι

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οργασμο εχουν αλλα ερχεται εγκεφαλικα και της περισσοτερες φορες με δαχτυλακι

ειδες ρε μπαγασα που δεν θελεις να σου βαζουνε δαχτυλακι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1

φίλοι μου δεν τελειώνουνε γιατί έχουνε αφαιρεθεί τα αντρικά αναπαραγωγικά όργανα! σίγουρα θα έχει αίσθηση αλλα οργασμό πως θα έχει??? και εγκεφαλικός οργασμός τι είναι? από τι στιγμή που δεν έρχεται σε οργασμό να τελειώσει πως μπορεί τελειώσει? ίσως να ικανοποιείται εκγεφαλικα αλλα δεν νομίζω να ολοκληρώνει! θα ήθελα κάποια κοπέλα χειρουργημένη να απντήσει, καθώς δεν exe επαφές με χειρουργημένη αλλιώς θα ρώταγα από κοντά!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
φίλοι μου δεν τελειώνουνε γιατί έχουνε αφαιρεθεί τα αντρικά αναπαραγωγικά όργανα! σίγουρα θα έχει αίσθηση αλλα οργασμό πως θα έχει??? και εγκεφαλικός οργασμός τι είναι? από τι στιγμή που δεν έρχεται σε οργασμό να τελειώσει πως μπορεί τελειώσει? ίσως να ικανοποιείται εκγεφαλικα αλλα δεν νομίζω να ολοκληρώνει! θα ήθελα κάποια κοπέλα χειρουργημένη να απντήσει, καθώς δεν exe επαφές με χειρουργημένη αλλιώς θα ρώταγα από κοντά!

Κάτι μου λέει πως θές να τα κλαδέψεις. :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ξερουμε κατι γι'αυτες; και

Ειμαι ενεργητικος μονο. Ευχαριστω
η πρωτη η ελπιδα πιο πολυ ενεργητικη λιγο πιο μπρουταλ.. κανει παρεα με σοφη. η δευτερη η ευα ενεργοπαθητικη και καλο γκομενακι. και οι δυο καλα παιδια δεν κοροιδευουν.την αλλη δεν την εχω συναντησει

Πάλι ρε συ πλάκες κάνεις?
Αν και δεν καταλαβαίνω το "μπρουτάλ" Την πρώτη την Ελπίδα την βλέπω στην σύνταξη και ήδη εγγεγραμμένη στα ΚΑΠΙ.
Ότι πρεπει για τον Τακμαν.
Οχι δα και ενεργητική.

Την δευτερη Ευα μεντους την κόβω σαν πρωτοπαλαιστη που του κόβουν στο αεροπλάνο διπλό εισητήριο. Οχι ρε συ και καλό γκομενάκι τετοιος τόφαλος που χρειάζεται ενάμισυ και βάλε καναπέ για να ξαπλώσει την αρίδα του..
/photos/Shemale-evamentous-7340378#pos

Τωρα για το καλά παιδιά αντε ρε Μάϊκ να πώ ότι σε πίστεψα.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παιδια συγχωρεστε με αλλα δεν θυμαμαι σε πιο νημα ειχαν αναφερθει τα κοριτσια

φαινεται μετα την ντελλα και αλλες αρχισαν να κανουν τουρ

:2funny: :2funny:

Που;
στη Βαρκελωνη οπου υπαρχουν δεκαδες αν οχι εκατονταδες τρανς αγαλματα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παιδια συγχωρεστε με αλλα δεν θυμαμαι σε πιο νημα ειχαν αναφερθει τα κοριτσια

φαινεται μετα την ντελλα και αλλες αρχισαν να κανουν τουρ

:2funny: :2funny:

Που;
στη Βαρκελωνη οπου υπαρχουν δεκαδες αν οχι εκατονταδες τρανς αγαλματα

Ααααχαχαχαχα!!!
Και αυτες στα μήλα πλαίουν.
Είτε πήγαν για να τις  :fuck2: οι εκεί εγχώριες!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
η λερναια υδρα με τα τρολλς