Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε φιλε αν σου πει καποιος ναι δοκιμασα και ειναι ενταξει θα πας;

ρε φιλε μας δουλευεις δες εδω τι έγραψες πιο πριν,www.bourdela.com/forum/index.php?topic=114576.msg4329181#msg4329181]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=114576.msg4329181#msg4329181[/url]
το site ειναι για διακινηση πληροφοριών που το παραξενο?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Εχεις δικιο, δεν εψαξα. Και τωρα που εψαξα ομως δε βρηκα τιποτα  :think:

τωρα βαριεμαι αλλα ειναι κολλητη αυτηνης www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24]http://www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24[/url]
που την εχει γαμησει νομιζω ο lycien οποτε ρωτας αυτον να σου πει. παντως βυζια νοου και οι δυο τους.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
τωρα βαριεμαι αλλα ειναι κολλητη αυτηνης www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24]http://www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24[/url]
που την εχει γαμησει νομιζω ο lycien οποτε ρωτας αυτον να σου πει. παντως βυζια νοου και οι δυο τους.
πιο παλια κανανε παρτουζίτσες τα δυο τους.. η Ελινα πιο ενεργητική η Ναταλί πιο παθητική..

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6

Οκ ευχαριστω πολυ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε μαστορακια απο αθηνα εβλεπα προχθες στο cam4 αυτο το κορμι
δεν εχει εμπειρια κανεις? μιλαμε ρε μαγκες για το μεγαλυτερο κορμι αυτη τι στιγμη ελληνιδας σιγουρα
βεβαια χωλαινει πολυ σε φατσα αλλα το κορμι ειναι μοναδικο και στα 50 ευρω ειναι πολυ λογικο κοριτσι και κατι μου λεει οτι θα κανει παπαδες στο κρεβατι
γλυκομουτσουδε,λισιαν,μαικ,μπιλι,τζονι, τπτ κανεις?? :think: :think:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε μαστορακια απο αθηνα εβλεπα προχθες στο cam4 αυτο το κορμι
δεν εχει εμπειρια κανεις? μιλαμε ρε μαγκες για το μεγαλυτερο κορμι αυτη τι στιγμη ελληνιδας σιγουρα
βεβαια χωλαινει πολυ σε φατσα αλλα το κορμι ειναι μοναδικο και στα 50 ευρω ειναι πολυ λογικο κοριτσι και κατι μου λεει οτι θα κανει παπαδες στο κρεβατι
γλυκομουτσουδε,λισιαν,μαικ,μπιλι,τζονι, τπτ κανεις?? :think: :think:

αλε ρησπεκτ. αμα την δεις σενιαρισμενη η φατσα δεν ειναι χαλια. καλο μωρο δυνατο κορμι προσοντουχο 50/50 ενεργοπαθ με  κωλαρα για γαμησια και σκαμπιλια.επιτελους με βυζια και το τιμαει το 50αρι εαν ειναι ακομη το ιδιο. η 60 δεν θυμαμαι... συνισταται και για ενεργητικους και για παθητικους.δυνατη ψηλη με τακουνια στο 1.90 κατι. βεβαια και ετσι της εριχνα 15 ποντους οποτε δεν ειχε μαγκιες. αν της παρεις τον αερα λιγο περνας καλα.  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αλε ρησπεκτ. αμα την δεις σενιαρισμενη η φατσα δεν ειναι χαλια. καλο μωρο δυνατο κορμι προσοντουχο 50/50 ενεργοπαθ με  κωλαρα για γαμησια και σκαμπιλια.επιτελους με βυζια και το τιμαει το 50αρι εαν ειναι ακομη το ιδιο. η 60 δεν θυμαμαι... συνισταται και για ενεργητικους και για παθητικους.δυνατη ψηλη με τακουνια στο 1.90 κατι. βεβαια και ετσι της εριχνα 15 ποντους οποτε δεν ειχε μαγκιες. αν της παρεις τον αερα λιγο περνας καλα.  ;)
ναι ρε συ ρωταω διοτι μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι βλεπω συζητουνται κατι πατσαβουρες του κερατα κατι κροςς και δεν μιλαει κανεις για αυτο το μοναδικο κορμι μιλαμε τωρα οτι το παιδι εχει τον καλυτερο κωλο απο ολες επαθα σοκ :new_shocked: :new_shocked:
και με πολυ καλο βυζι πλεον τρομερα προσοντα για παθητικους
μιλαμε τωρα τα συνδυαζει ολα ειναι πολυ καλη

ΥΓ: lycien δικε μου περιμενο απο σενα ειδικα να μου πεις για το μωρο διοτι γουσταρεις στη φαση κατι που με τρελενει και μενα  :-* :-* :-*  :grin: :grin:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
παιδιά είναι μουρλοκομείο η τύπισα

την μια φορά μπορεί να σου κάνει με την σούφρα της το γαμήσι της χρονιάς και να την θυμάσαι για μήνες

και την άλλη φορά να μην την αναγνωρίζεις. την τελευταία φορά, πριν κανένα μήνα, περάσαμε σούπερ

την προτελευταία φορά, λίγο πριν να ξεκινήσει το ματσάκι, την παίρνει τηλέφωνο ένας τυπάκος από απόκρυψη

η τύπισα το σηκώνει και αρχίζουν να ξεχέζονται γιατί της τηλεφωνεί από απόκρυψη κλπ κλπ

λέχτηκαν χοντρά πράγματα, και σε κάποια στιγμή ο τυπάκος της λέει ότι την καλεί από απόκρυψη γιατί το τηλέφωνό του είναι εταιρικό

ε, περιττό να σας πω ότι μετά την γαμούσα κι αυτή ακόμα έβριζε τον τυπάκο. Πανωλεθρίαμβος : βογγητά ανάμεικτα με γκρίνια !!!

ΠΑΝΤΩΣ, η συμβουλή προς τους συμπαίκτας είναι να σουτάρουν και να σκοράρουν !

Μικέ, εσύ που ζεις στην λεβεντογέννα, αυτό το έχεις δοκιμάσει ;;;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παιδιά είναι μουρλοκομείο η τύπισα

την μια φορά μπορεί να σου κάνει με την σούφρα της το γαμήσι της χρονιάς και να την θυμάσαι για μήνες

και την άλλη φορά να μην την αναγνωρίζεις. την τελευταία φορά, πριν κανένα μήνα, περάσαμε σούπερ

την προτελευταία φορά, λίγο πριν να ξεκινήσει το ματσάκι, την παίρνει τηλέφωνο ένας τυπάκος από απόκρυψη

η τύπισα το σηκώνει και αρχίζουν να ξεχέζονται γιατί της τηλεφωνεί από απόκρυψη κλπ κλπ

λέχτηκαν χοντρά πράγματα, και σε κάποια στιγμή ο τυπάκος της λέει ότι την καλεί από απόκρυψη γιατί το τηλέφωνό του είναι εταιρικό

ε, περιττό να σας πω ότι μετά την γαμούσα κι αυτή ακόμα έβριζε τον τυπάκο. Πανωλεθρίαμβος : βογγητά ανάμεικτα με γκρίνια !!!

ΠΑΝΤΩΣ, η συμβουλή προς τους συμπαίκτας είναι να σουτάρουν !
αντε ρε μαλακες πρεπει να σας τα πω εγω 500 χιλιομετρα μακρια :2funny: :2funny:
ξερεις την εχω δει πολλες φορες στο cam4 ειναι συνδεδεμενει με το μπουρι ολοι την ωρα ο λουλας παει συννεφο καμια 5-6 τσιγαρα τα μασαει για πλακα τη μερα εχει και μεγαλη τρελα με τις μηχανες απ οτι καταλαβα αλλα γενικα το στυλακι της μου κανει για τρελο κρεβατι
lycien στο δικο μας θεμα δικε μου βαθυ με γλωσσα??? :2funny:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
σου βγαίνει η γλώσα από το αυτί !

είναι πουτανάκι σου λέω καρντάση

άμα ανέβει ως την όμορφη Σαλόνικα, attack ! SHACKATTACK !!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σου βγαίνει η γλώσα από το αυτί !

είναι πουτανάκι σου λέω καρντάση

άμα ανέβει ως την όμορφη Σαλόνικα, attack ! SHACKATTACK !!!
ναι της τα εχω πει. την εχω κανει τρομερες κανταδες να ερθει πανω αλλα δεν για την ωρα...
την παρακολουθησα σου λεω τωρα τη να σου πω :2funny: :2funny:
αυτη αν ειχε λιγο μυαλο θα ηταν το νο1 στην αθηνα αλλα τα γουστα και κατι ερωτες απ οτι βλεπω την τραβαν πισω
ορματε τωρα που ειναι στο 50αρικο ειναι τιμη πολυ χαμηλοτερη του κορμιου
εδω ειναι τωρα κυριοι το μαστ ονομα εκει κατω οχι τωρα που καθεστε και ασχολειστε με κατι κατιες κατι περσες κατι προπερσες κατι ροζι(τρανς δεκαετιας 60 με ενα καρε μαλλι εκει)γελα ο κοσμος
εχετε το λουλουδι εκει κοιταξτε να το εκμεταλευτειται καταλληλα κυριοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom