arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
exei dokimasei kaneis ?????
Δηλαδη ρε φιλε αν σου πει καποιος ναι δοκιμασα και ειναι ενταξει θα πας;exei dokimasei kaneis ?????
Δηλαδη ρε φιλε αν σου πει καποιος ναι δοκιμασα και ειναι ενταξει θα πας;
Εχουμε καμια εμπειρια;
Ειμαι ενεργητικος μονο.
exei dokimasei kaneis ?????
χαρη.... θα σε μαλωσω υπαρχει θρεντ σχετικο ψαξε και λιγο.θα στοψαχνα αλλα πειναω τωρα
Εχεις δικιο, δεν εψαξα. Και τωρα που εψαξα ομως δε βρηκα τιποτα
πιο παλια κανανε παρτουζίτσες τα δυο τους.. η Ελινα πιο ενεργητική η Ναταλί πιο παθητική..τωρα βαριεμαι αλλα ειναι κολλητη αυτηνης www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24]http://www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24[/url]
που την εχει γαμησει νομιζω ο lycien οποτε ρωτας αυτον να σου πει. παντως βυζια νοου και οι δυο τους.
πιο παλια κανανε παρτουζίτσες τα δυο τους.. η Ελινα πιο ενεργητική η Ναταλί πιο παθητική..
τωρα βαριεμαι αλλα ειναι κολλητη αυτηνης www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24]http://www.ts-dating.com/index.php?main=membercard&usrname=natali24[/url]
που την εχει γαμησει νομιζω ο lycien οποτε ρωτας αυτον να σου πει. παντως βυζια νοου και οι δυο τους.
Οκ ευχαριστω πολυ
ρε μαστορακια απο αθηνα εβλεπα προχθες στο cam4 αυτο το κορμι
δεν εχει εμπειρια κανεις? μιλαμε ρε μαγκες για το μεγαλυτερο κορμι αυτη τι στιγμη ελληνιδας σιγουρα
βεβαια χωλαινει πολυ σε φατσα αλλα το κορμι ειναι μοναδικο και στα 50 ευρω ειναι πολυ λογικο κοριτσι και κατι μου λεει οτι θα κανει παπαδες στο κρεβατι
γλυκομουτσουδε,λισιαν,μαικ,μπιλι,τζονι, τπτ κανεις??
ναι ρε συ ρωταω διοτι μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι βλεπω συζητουνται κατι πατσαβουρες του κερατα κατι κροςς και δεν μιλαει κανεις για αυτο το μοναδικο κορμι μιλαμε τωρα οτι το παιδι εχει τον καλυτερο κωλο απο ολες επαθα σοκαλε ρησπεκτ. αμα την δεις σενιαρισμενη η φατσα δεν ειναι χαλια. καλο μωρο δυνατο κορμι προσοντουχο 50/50 ενεργοπαθ με κωλαρα για γαμησια και σκαμπιλια.επιτελους με βυζια και το τιμαει το 50αρι εαν ειναι ακομη το ιδιο. η 60 δεν θυμαμαι... συνισταται και για ενεργητικους και για παθητικους.δυνατη ψηλη με τακουνια στο 1.90 κατι. βεβαια και ετσι της εριχνα 15 ποντους οποτε δεν ειχε μαγκιες. αν της παρεις τον αερα λιγο περνας καλα. ;)
αντε ρε μαλακες πρεπει να σας τα πω εγω 500 χιλιομετρα μακριαπαιδιά είναι μουρλοκομείο η τύπισα
την μια φορά μπορεί να σου κάνει με την σούφρα της το γαμήσι της χρονιάς και να την θυμάσαι για μήνες
και την άλλη φορά να μην την αναγνωρίζεις. την τελευταία φορά, πριν κανένα μήνα, περάσαμε σούπερ
την προτελευταία φορά, λίγο πριν να ξεκινήσει το ματσάκι, την παίρνει τηλέφωνο ένας τυπάκος από απόκρυψη
η τύπισα το σηκώνει και αρχίζουν να ξεχέζονται γιατί της τηλεφωνεί από απόκρυψη κλπ κλπ
λέχτηκαν χοντρά πράγματα, και σε κάποια στιγμή ο τυπάκος της λέει ότι την καλεί από απόκρυψη γιατί το τηλέφωνό του είναι εταιρικό
ε, περιττό να σας πω ότι μετά την γαμούσα κι αυτή ακόμα έβριζε τον τυπάκο. Πανωλεθρίαμβος : βογγητά ανάμεικτα με γκρίνια !!!
ΠΑΝΤΩΣ, η συμβουλή προς τους συμπαίκτας είναι να σουτάρουν !
ναι της τα εχω πει. την εχω κανει τρομερες κανταδες να ερθει πανω αλλα δεν για την ωρα...σου βγαίνει η γλώσα από το αυτί !
είναι πουτανάκι σου λέω καρντάση
άμα ανέβει ως την όμορφη Σαλόνικα, attack ! SHACKATTACK !!!