Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
εχει δικιο ο Lycienr, ειναι με τις μερες της... εγω την ειχα πετυχει μολις ειχε κανει μπαφο και περασα υπεροχα.. μεσ' τη καλη χαρα ητανε... γαμιομαστε σ'ολο το σπιτι... γελιο, πουτσα και χαρα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Ξερουμε τιποτα για αυτην εδω? Πολυ καλη φαινεται στις φωτο... :rolleyes:

ξερουμε αλλα διαβαζε γιοκα μου και καθολου.....
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=166800.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=166800.0[/url]

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=162692.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=162692.0[/url]

είναι οι φωτογραφίες της Πενέλοπε Κρουζ για το ημερολόγιο της Pirelli 2007

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εχει δικιο ο Lycienr, ειναι με τις μερες της... εγω την ειχα πετυχει μολις ειχε κανει μπαφο και περασα υπεροχα.. μεσ' τη καλη χαρα ητανε... γαμιομαστε σ'ολο το σπιτι... γελιο, πουτσα και χαρα

αρα πρεπει να κρατας και μπαφο μαζι.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
το τηλ δεν παιζει την ψαχνω να τη γαμησω αυτην και μια χανιωτοπουλα απο περυσι και τα τηλ δεν παιζουνε.σιγα που θα τα αφηνα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τρελο κομματι κ γω ο μαλακας τοτε δεν την εκανα κεφι

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
γεια σας παιδια.ξερουμε τιποτα αξιζει ι οχι.......
καποια στιγμη ειχε ξαναγινει κουβεντα για αυτην. πριν 2-3 χρονια την ειχα επισκευτει σπιτι της καπου κοντα στην αχαρνων. ο χωρος πολυ καθαρος, αυτη πολυ θηλυκο προσωπο και αρκετα καλο κορμι. πιο πολυ της αρεσει να ειναι παθητικη, κανει και ενεργητικο, νορμαλ προσοντα. αργοτερα που ειχα ξαναμιλησει με τον συναγωνιστη που μου την ειχε συστησει μου ειχε πει πως εφτιαξε το στηθος της τουμπανο, οπως και δειχνει στις φωτο. καποιος αλλος ειχε αναφερει πως πηρε και μερικα κιλα. το δωρο της τοτε ηταν 100-120 το οποιο το θεωρησα υπερβολικο και για αυτο δεν εκανα 2η επισκεψη. κατα τα αλλα ειχα περασει πολυ καλα, ανεση χρονου και καλη διαθεση απο μερους της, αλλα οπως ειπα 2-3 χρονια πριν. αν εχει καποιος νεοτερα ας ενημερωσει και αν εχει ριξει την τιμη στα 50-60 ισως την ξαναεπισκευτω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
καποια στιγμη ειχε ξαναγινει κουβεντα για αυτην. πριν 2-3 χρονια την ειχα επισκευτει σπιτι της καπου κοντα στην αχαρνων. ο χωρος πολυ καθαρος, αυτη πολυ θηλυκο προσωπο και αρκετα καλο κορμι. πιο πολυ της αρεσει να ειναι παθητικη, κανει και ενεργητικο, νορμαλ προσοντα. αργοτερα που ειχα ξαναμιλησει με τον συναγωνιστη που μου την ειχε συστησει μου ειχε πει πως εφτιαξε το στηθος της τουμπανο, οπως και δειχνει στις φωτο. καποιος αλλος ειχε αναφερει πως πηρε και μερικα κιλα. το δωρο της τοτε ηταν 100-120 το οποιο το θεωρησα υπερβολικο και για αυτο δεν εκανα 2η επισκεψη. κατα τα αλλα ειχα περασει πολυ καλα, ανεση χρονου και καλη διαθεση απο μερους της, αλλα οπως ειπα 2-3 χρονια πριν. αν εχει καποιος νεοτερα ας ενημερωσει και αν εχει ριξει την τιμη στα 50-60 ισως την ξαναεπισκευτω.

δεν χριαζεται ενημερωση φιλε και 40 μπορει ......

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ρε μαστορακια απο αθηνα εβλεπα προχθες στο cam4 αυτο το κορμι
δεν εχει εμπειρια κανεις? μιλαμε ρε μαγκες για το μεγαλυτερο κορμι αυτη τι στιγμη ελληνιδας σιγουρα
βεβαια χωλαινει πολυ σε φατσα αλλα το κορμι ειναι μοναδικο και στα 50 ευρω ειναι πολυ λογικο κοριτσι και κατι μου λεει οτι θα κανει παπαδες στο κρεβατι
γλυκομουτσουδε,λισιαν,μαικ,μπιλι,τζονι, τπτ κανεις?? :think: :think:
γεια σου ρε κοουτς...για την εν λογο κορασιδα την ειχα παρει τηλ πριν κατι μηνες, βραδυ ηταν κατα της 8...οποτε σηκωνει το τηλ και μου βαζει ενα κωλοχερο αδερφε...τη να σου λεω...γιατι την πηρα στης 8 το βραδυ οπου εκεινη την ωρα ετρωγε και οτι ολη μερα δεν ειχε χτυπηση το τηλ και ολοι την επερναν στης 8 το βραδυ...τελος παντων της ειπα ...αντε για!!!...μετα απο αυτο την πηρα παλη ενα απογευμα ,ειχε περασει κανα δυο μηνες...μου κλεινει ραντεβου αλλα στο τελος μου λεει θα ειναι ενεργητικη περισσοτερο,της λεω ματακια μου,της εχω φτιαξει της αιμοραιδες δεν θα παρω,θελω να ειμαι εγω ενεργητικος....τιποτα αυτη!!!...δεν πηγα και δεν εχω εμπειρια...αλλα να σου πω κατι...πρεπει να ανηκει στην κατηγορια των τρανς που δεν γουσταρει αυτο που κανει,και πρεπει να βγαζει γουστα μονο σε αυτους που κανει κεφι!δηλαδη δεν ειναι επαγγελματιας,μπορει και να κανω λαθος,αλλα απο την συνομιλια αυτο καταλαβα,...αλλα ρε κοουτς να σε ρωτηξω κατι και εγω πες κατι για αυτη την estellax...θα σφαξω κοκορα για παρτη της αν ερθη Αθηνα... :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
γεια σου ρε κοουτς...για την εν λογο κορασιδα την ειχα παρει τηλ πριν κατι μηνες, βραδυ ηταν κατα της 8...οποτε σηκωνει το τηλ και μου βαζει ενα κωλοχερο αδερφε...τη να σου λεω...γιατι την πηρα στης 8 το βραδυ οπου εκεινη την ωρα ετρωγε και οτι ολη μερα δεν ειχε χτυπηση το τηλ και ολοι την επερναν στης 8 το βραδυ...τελος παντων της ειπα ...αντε για!!!...μετα απο αυτο την πηρα παλη ενα απογευμα ,ειχε περασει κανα δυο μηνες...μου κλεινει ραντεβου αλλα στο τελος μου λεει θα ειναι ενεργητικη περισσοτερο,της λεω ματακια μου,της εχω φτιαξει της αιμοραιδες δεν θα παρω,θελω να ειμαι εγω ενεργητικος....τιποτα αυτη!!!...δεν πηγα και δεν εχω εμπειρια...αλλα να σου πω κατι...πρεπει να ανηκει στην κατηγορια των τρανς που δεν γουσταρει αυτο που κανει,και πρεπει να βγαζει γουστα μονο σε αυτους που κανει κεφι!δηλαδη δεν ειναι επαγγελματιας,μπορει και να κανω λαθος,αλλα απο την συνομιλια αυτο καταλαβα,...αλλα ρε κοουτς να σε ρωτηξω κατι και εγω πες κατι για αυτη την estellax...θα σφαξω κοκορα για παρτη της αν ερθη Αθηνα... :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα η αντριανα φενεται τρελοκομιο εντελως αλλα νομιζω οτι κανει τρελο κρεββατι δικε μου.μου το βγαζει το στυλακι της.το δε κορμι της ειναι μοναδικο και μου κανει εντυπωση που λες οτι γουσταρει ποιο πολυ ενεργητικο οταν εμενα μου ελεγε καποτε οτι προ κρισης δεν εκανε καθολου ενεργητικο :think: :think:
απλως την χαλανε τα τσιγαρα απο τι καταλαβα γιατι ειναι σε μονιμη συνδεση με το χορτο
οσον αφορα την δικια μας τη στελλα για το κρεββατι αν ψαξεις στο δικο μας θρεντ θα βρεις κριτικες απλως σου λεω οτι οι φωτο δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ειναι λιγο πιο λαρτζ η τυπισσα :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
κοιτα η αντριανα φενεται τρελοκομιο εντελως αλλα νομιζω οτι κανει τρελο κρεββατι δικε μου.μου το βγαζει το στυλακι της.το δε κορμι της ειναι μοναδικο και μου κανει εντυπωση που λες οτι γουσταρει ποιο πολυ ενεργητικο οταν εμενα μου ελεγε καποτε οτι προ κρισης δεν εκανε καθολου ενεργητικο :think: :think:
απλως την χαλανε τα τσιγαρα απο τι καταλαβα γιατι ειναι σε μονιμη συνδεση με το χορτο
οσον αφορα την δικια μας τη στελλα για το κρεββατι αν ψαξεις στο δικο μας θρεντ θα βρεις κριτικες απλως σου λεω οτι οι φωτο δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ειναι λιγο πιο λαρτζ η τυπισσα :2funny:

καλο κρεββατι η αντριαννα αλλα πρεπει να της δειξεις ποιο ειναι το αφεντικο  :s&m_2: αμα τον φαει μετα ολα καλα και μια κωλαρα ποιημα

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
και απο κορμι κορμαρα!!!καμια αντιρηση niko...και ναι ειναι περισσοτερο παθητικια το ξερω...απλα στην επικοινωνια που ειχα εγω τοτε μου ελεγε αλλα...     
τωρα οσον αφορα για την στελλα σας....ειναι πολυ givenchy, εστω και large οπως λες... :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606

daskaloss

Ενεργό Μέλος