Ronin731
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ξεφευγει τιποτα χρηστε ταχω παρει ολα στην περιφερεια κρητης..........
Περιφερειαρχα μου !!
δεν ξεφευγει τιποτα χρηστε ταχω παρει ολα στην περιφερεια κρητης..........
Περιφερειαρχα μου !!![]()
εχεις αρχισει και κανιβαλλιζεις....λυπηρο!εχεις τιποτα να σου σοβαντισει????
εχεις αρχισει και κανιβαλλιζεις....λυπηρο!
Ατυχές, παραδέξου τοποτε!!!!!ενα σχολιο εκανα μονο.
Ατυχές, παραδέξου το![]()
Μπαγασάκοοοο, δεν μας τα'πες αυτά. Για δώσε λεπτομέρειες (επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, θεία ποια ειναι;)!
ε ο,τι θα μαγαριζες κ τη θεια αυτο δεν το περιμενα!! αναμενουμε κριτικη σου κ μην παρασυρεσαι απο τους αλλους,ενταξει χρυσο μου; να ξερεις ο,τι εισαι υπο επιτηρησηωραια το παραδεχομαι!!!! επισης παραδεχομαι οτι πηγα και με τη θεια!!! ικανοποιημενοι ολοι? α ρε και βγει κανενας να κανει κανα σχολιο για μπετατζη θα σας ξηγησω.....
ελα κ συ,στη θεια Χοτυ αναφερεταιΜπαγασάκοοοο, δεν μας τα'πες αυτά. Για δώσε λεπτομέρειες (επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, θεία ποια ειναι;)!
ε ο,τι θα μαγαριζες κ τη θεια αυτο δεν το περιμενα!! αναμενουμε κριτικη σου κ μην παρασυρεσαι απο τους αλλους,ενταξει χρυσο μου; να ξερεις ο,τι εισαι υπο επιτηρηση
οπως πατε θα μου τον χαλασετε >Ελα και συ τωρα επιτηρηση....μια θεια ητανε σιγα το πραμα!Αφου τον ξερεις τον Μιχαλακη ειναι αχαλινωτος ;) ακου κει επιτηρηση το καλυτερο παιδι !!
οπως πατε θα μου τον χαλασετε >![]()
Μπααα για να μας χαλασει το κοβω ναιεμεις οχι !
Μπααα για να μας χαλασει το κοβω ναι Grin εμεις οχι !
Τι δε καταλαβες ? Επαναλειβω ! Μπααα για να μας χαλασει το κοβω...ναι !εμεις να τον χαλασουμε δεν το βλεπω !
Ειδες εβαλα και διευκρινησεις !