Ronin731
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ξεφευγει τιποτα χρηστε ταχω παρει ολα στην περιφερεια κρητης..........
Περιφερειαρχα μου !!
δεν ξεφευγει τιποτα χρηστε ταχω παρει ολα στην περιφερεια κρητης..........
Περιφερειαρχα μου !!
εχεις αρχισει και κανιβαλλιζεις....λυπηρο!εχεις τιποτα να σου σοβαντισει????
εχεις αρχισει και κανιβαλλιζεις....λυπηρο!
Ατυχές, παραδέξου τοποτε!!!!!ενα σχολιο εκανα μονο.
Ατυχές, παραδέξου το
Μπαγασάκοοοο, δεν μας τα'πες αυτά. Για δώσε λεπτομέρειες (επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, θεία ποια ειναι;)!
ε ο,τι θα μαγαριζες κ τη θεια αυτο δεν το περιμενα!! αναμενουμε κριτικη σου κ μην παρασυρεσαι απο τους αλλους,ενταξει χρυσο μου; να ξερεις ο,τι εισαι υπο επιτηρησηωραια το παραδεχομαι!!!! επισης παραδεχομαι οτι πηγα και με τη θεια!!! ικανοποιημενοι ολοι? α ρε και βγει κανενας να κανει κανα σχολιο για μπετατζη θα σας ξηγησω.....
ελα κ συ,στη θεια Χοτυ αναφερεταιΜπαγασάκοοοο, δεν μας τα'πες αυτά. Για δώσε λεπτομέρειες (επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, θεία ποια ειναι;)!
ε ο,τι θα μαγαριζες κ τη θεια αυτο δεν το περιμενα!! αναμενουμε κριτικη σου κ μην παρασυρεσαι απο τους αλλους,ενταξει χρυσο μου; να ξερεις ο,τι εισαι υπο επιτηρηση
οπως πατε θα μου τον χαλασετε >Ελα και συ τωρα επιτηρηση....μια θεια ητανε σιγα το πραμα! Αφου τον ξερεις τον Μιχαλακη ειναι αχαλινωτος ;) ακου κει επιτηρηση το καλυτερο παιδι !!
οπως πατε θα μου τον χαλασετε >
Μπααα για να μας χαλασει το κοβω ναι εμεις οχι !
Μπααα για να μας χαλασει το κοβω ναι Grin εμεις οχι !
Τι δε καταλαβες ? Επαναλειβω ! Μπααα για να μας χαλασει το κοβω...ναι ! εμεις να τον χαλασουμε δεν το βλεπω !
Ειδες εβαλα και διευκρινησεις !