Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ατυχές, παραδέξου το    :s&m_3:

ωραια το παραδεχομαι!!!! επισης παραδεχομαι οτι πηγα και με τη θεια!!! ικανοποιημενοι ολοι? α ρε και βγει κανενας να κανει κανα σχολιο για μπετατζη θα σας ξηγησω.....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μπαγασάκοοοο, δεν μας τα'πες αυτά. Για δώσε λεπτομέρειες (επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, θεία ποια ειναι;)!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μπαγασάκοοοο, δεν μας τα'πες αυτά. Για δώσε λεπτομέρειες (επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, θεία ποια ειναι;)!

να ρωτησεις τους αλλους να σου πουνε  :s&m_2: εγω ειμαι κανιβαλλος  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ωραια το παραδεχομαι!!!! επισης παραδεχομαι οτι πηγα και με τη θεια!!! ικανοποιημενοι ολοι? α ρε και βγει κανενας να κανει κανα σχολιο για μπετατζη θα σας ξηγησω.....
ε ο,τι θα μαγαριζες κ τη θεια αυτο δεν το περιμενα!! αναμενουμε κριτικη σου κ μην παρασυρεσαι απο τους αλλους,ενταξει χρυσο μου; να ξερεις ο,τι εισαι υπο επιτηρηση

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ε ο,τι θα μαγαριζες κ τη θεια αυτο δεν το περιμενα!! αναμενουμε κριτικη σου κ μην παρασυρεσαι απο τους αλλους,ενταξει χρυσο μου; να ξερεις ο,τι εισαι υπο επιτηρηση

Ελα και συ τωρα επιτηρηση....μια θεια ητανε σιγα το πραμα! :grin: Αφου τον ξερεις τον Μιχαλακη ειναι αχαλινωτος ;) ακου κει επιτηρηση το καλυτερο παιδι !!

Ronin731

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Μπααα για να μας χαλασει το κοβω ναι  Grin εμεις οχι !

Τι δε καταλαβες ? Επαναλειβω ! Μπααα για να μας χαλασει το κοβω...ναι !  :grin: εμεις να τον χαλασουμε δεν το βλεπω ! :2funny:

Ειδες εβαλα και διευκρινησεις !

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μπααα για να μας χαλασει το κοβω ναι  Grin εμεις οχι !
Τι δε καταλαβες ? Επαναλειβω ! Μπααα για να μας χαλασει το κοβω...ναι !   :grin: εμεις να τον χαλασουμε δεν το βλεπω ! :2funny:

Ειδες εβαλα και διευκρινησεις !

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom