το νου σας μόνο μη μπερδέψετε τις οπές και γαμηθείτε μεταξύ σας ;)
Σιγα βρε εξυπνε. Πρόκειται για πολύ εμπειρους παίκτες.
Προς αποφυγή ατυχήματος θα εχουν σφραγίσει τις οπές τους με σφήνες σαν τούτην εδώ.
Για χαζούς τους πέρασες;
το νου σας μόνο μη μπερδέψετε τις οπές και γαμηθείτε μεταξύ σας ;)
γεια σου χοτυ τα παιδια σε ευχαριστουν για την πληροφορια σου...δε το ειχαν σκεφτει...τους εσωσες...Σιγα βρε εξυπνε. Πρόκειται για πολύ εμπειρους παίκτες.
Προς αποφυγή ατυχήματος θα εχουν σφραγίσει τις οπές τους με σφήνες σαν τούτην εδώ.
Για χαζούς τους πέρασες;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στα τραβεστί
εδώ ο Hoty περιμένει τον τυχερό συνφορουμίτη
http://[URL unfurl="true"]www.4uthesite.com/resized/180/p-376062-180-both.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τοξερα οτι ηταν παιδαρος... χαχαχαχαχαχαχα
εχουν γραψει για αυτην οι συναδελφοι απο θεσσαλονικη. απλα επειδη ειναι πολλα τα θεματα και πολλες οι σελιδες για να ψαξουμε, πιστευω πως μπορουν να μας βγαλουν απο την δυσκολη θεση του ψαξιματος ευκολα. συναγωνιστες απο θεσσαλονικη
καλημερα σου . πολυ καλη και δεν λεει οχι σε τιποτα. δεκτικη και θετικη. πολυ φιλικη πιο πολυ παθητικη αλλα αμα ζητησεις και νεργετικο θα σε τιμησει για πολυ λιγο ομως. τα υδραυλικα της πεφτουν γρηγορα. γενικα καλο παιδι εγω την πηρα μια φορα στο σπιτι μου. ηρθε εκανε το ντουζ της και περασαμε ωραια. θα την συνηστουσα . αλλα οπως εχω πει και αλλη φορα οτι για μενα ειναι ωραιο και καλο για αλλους να μην ειναι . γενικα η κριση μας ειναι διαφορετικη απο ατομο σε ατομο. σαν κορμι βυζι κωλαρακι και παπαρι ειναι τρελα. αυτα τα ολιγα
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...
[size=10pt]Δεν κάνει τίποτα συναγωνιστή . καλό βόλι. μακάρι να σου φάνηκα χρήσιμος. κανε της εν ακλο να σε θυματε[/size]
Με ενα 50ρικο εισαι ετοιμος
Hταν καποτε... τωρα θελει 80...Με ενα 50ρικο εισαι ετοιμος
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...
Hταν καποτε... τωρα θελει 80...
αφου ειναι τοσο καλη οσο λες γιατι δεν βαζει και καμια φοτογραφια σωστη για να εχουμαι και μια ολοκληρομενη αποψη απο μονη μας μονο μου
ειναι λες ηρτηαν οι αποκρειες.