Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δηλαδή δεν με πιστεύεις οτι πηγα? εχω προηγούμενα με την εν λογω τρανς και θελω ν την εκδικηθω ?
Όχι συγκεκριμένα εσένα. Γενικά μιλάω.
Εδώ καταθέτουμε τις εμπειρίες μας. Δεν χρειάζεται να ειναι άκρως λεπτομερείς οι περιγραφές αλλά όχι να τις βγάζουμε με το τσιγκέλι.
Τέλος πάντων δεκτό να εκτίθεται ο καθένας στο βαθμό που επιθυμεί. Δεν επιμένω.
Αλλά στα παλαίσια της αλληλεγγύης και του διαμοιρασμού των πληροφοριών θα περίμενα περρισσότερο "φως". Μία αιτιλογηση. Πχ μπορεί καποιος να λέει "άκυρο η τάδε" μόνο και μόνο επειδή δεν έχει μεγάλο βυζί. Για εμένα δεν αποτελει μοναδικό κριτήριο. Επειδή λοιπόν δεν ξέρουμε ποια κριτήρια χρησιμοποιεί ο καθένας καλό ειναι να γράφονται δυο λόγια μια μίνι περιγραφή της συνάντησης για το οσο αντικειμενικό πορνορεπορτάζ μπορεί να είναι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
το οτι γραφω οτι ειναι σαν να πηδας κομοδινο δεν σου λεει κατι? αντε να σου πω επισης ότι δεν της κανει καν κουκου.. θες κι αλλα ?

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ειναι ξεπετα και κομοδινο πολυ ειναι,μην σε ξεγελανε οι φωτογραφιες,
σπιτι της δεν ηθελε να παμε.ηθελε και ξενοδοχειο.βεβαια αν δεν πιστευεις
εγω λεω να πας μαζι της και μετα να μας γραψεις την φολα που θα φας

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο. Δεν υποστηρίζω καμιά ούτε συμφέρον έχω.
Συμφέρον όλων μας ειναι η ενημέρωση. Μ'αρέσει να ενημερώνομαι!  :rolleyes:

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
:helpplea: Συναγωνιστές χρειάζομαι μια βοήθεια...!  :helpplea: Γνωρίζει κανείς τρανς με το όνομα Έλλη στην περιοχή της Δάφνης? Δεν υπάρχει στις γνωστές σελίδες (adoos, ts-dating, badoo κλπ). Η γνωριμία έγινε απο Adult στο οποίο δεν έχει φωτό της γιατί είναι λέει γνωστή, σε παραπέμπει όμως στο msn της που όντως έχει και μάλιστα φαίνεται και πολύ ελκυστική.
Με προβληματίζει όμως το γεγονός οτι το δωράκι που ζητάει είναι συμβολικό, δηλαδή κάτω των 50 ευρώ, πράγμα αφύσικο σε σχέση με αυτά που έχω δει ως τώρα και ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι δεν κάνει αυτή τη δουλειά, δεν έχει σχέση με πιάτσες και βίζιτες αλλά έχει 3-4 μεγαλοκαρχαρίες πελάτες που βλέπει τακτικά και της τα ακουμπάνε χοντρά. Εγώ της άρεσα λέει και γι' αυτό θέλει να βρεθούμε, άλλο ενα περίεργο γιατί εχει δει μια φωτό μου μόνο, και επειδή έχει ξεμείνει απο ρευστό θα μου πάρει ένα συμβολικό ποσό.
Για πείτε μου και εσείς μήπως γνωρίζετε κάτι..? Χτύπησα φλέβα ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο...?  :headbang: :headbang: :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:helpplea: Συναγωνιστές χρειάζομαι μια βοήθεια...!  :helpplea: Γνωρίζει κανείς τρανς με το όνομα Έλλη στην περιοχή της Δάφνης? Δεν υπάρχει στις γνωστές σελίδες (adoos, ts-dating, badoo κλπ). Η γνωριμία έγινε απο Adult στο οποίο δεν έχει φωτό της γιατί είναι λέει γνωστή, σε παραπέμπει όμως στο msn της που όντως έχει και μάλιστα φαίνεται και πολύ ελκυστική.
Με προβληματίζει όμως το γεγονός οτι το δωράκι που ζητάει είναι συμβολικό, δηλαδή κάτω των 50 ευρώ, πράγμα αφύσικο σε σχέση με αυτά που έχω δει ως τώρα και ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι δεν κάνει αυτή τη δουλειά, δεν έχει σχέση με πιάτσες και βίζιτες αλλά έχει 3-4 μεγαλοκαρχαρίες πελάτες που βλέπει τακτικά και της τα ακουμπάνε χοντρά. Εγώ της άρεσα λέει και γι' αυτό θέλει να βρεθούμε, άλλο ενα περίεργο γιατί εχει δει μια φωτό μου μόνο, και επειδή έχει ξεμείνει απο ρευστό θα μου πάρει ένα συμβολικό ποσό.
Για πείτε μου και εσείς μήπως γνωρίζετε κάτι..? Χτύπησα φλέβα ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο...?   :headbang: :headbang: :headbang:
τοιχο-τοιχο....

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
πρεπει να ειναι μια που το παιζει dj και καλα μουσικοπαπαρας
τραβα θυσιασου να μας πεις και μας

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
πρεπει να ειναι μια που το παιζει dj και καλα μουσικοπαπαρας
τραβα θυσιασου να μας πεις και μας

Ναι κάτι με μουσική θυμάμαι μου ανέφερε σαν κύρια εργασία... πάντως στις φωτό της φαίνεται καλό κομμάτι. Πολύ παπάτζα όμως στο τηλέφωνο ρε αδερφέ και δεν ξέρω...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Για πείτε μου και εσείς μήπως γνωρίζετε κάτι..? Χτύπησα φλέβα ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο...?  :headbang: :headbang: :headbang:

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Ευχαριστώ Glykomoutsounos, το έψαχνα κ εγώ αλλά με το όνομα Ράνια μου ξέφυγε το thread.  :thumbsup:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όντως θα έχει αφραγκιές, κάνε μια απόπειρα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ο Μπιλάρας είναι η αθόρυβη δύναμη των τραβελοκυνηγών...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
με κάνετε και κοκκινίζω  :rolleyes:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

Έκανα μια ερώτηση δεν απάντησε κανείς οπότε ας κάνω ένα μικρό σχόλιο εδω.

Συναντήθηκα με τη Ήβη στο πρόσφατο πέρασμα της από τη Σαλονίκη και μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Είναι μικροκαμωμένη και αδύνατη με νάζι,βλέμμα,συμπεριφορά και τσαχπινιά πραγματικής γυναίκας.
Για όποιον αναζητά τρανς θηλυκή σαν γατούλα είναι καλή πρόταση μιας και προσφέρει πολύ καλού επιπέδου gfe.
Σημειώνω ότι αξιολογώ ως άτομο που δεν ενδιαφέρεται για εναλλαγή ρόλων οπότε δεν έχω άποψη για αυτά.

Αν καταφέρω τις επόμενες μέρες που θα είναι η Έλενα Sunrise εδώ να την επισκεφθώ και αυτή θα επανέλθω. ;)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αν παρακολουθεις το φορουμ ή ts-dating καιρο σιγουρα θα την ειχες ξαναδει
επισης βγαινει και στην Συγγρου
κατα κυριο λογο ενεργητικη
μετρια προσοντα
καλο παιδι αλλα πλεον πολυ δυσκολα καυλωνει οποτε ανταποκρινεται με πολυ δυσκολια στον ενεργητικο ρολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom