Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6

Έκανα μια ερώτηση δεν απάντησε κανείς οπότε ας κάνω ένα μικρό σχόλιο εδω.

Συναντήθηκα με τη Ήβη στο πρόσφατο πέρασμα της από τη Σαλονίκη και μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Είναι μικροκαμωμένη και αδύνατη με νάζι,βλέμμα,συμπεριφορά και τσαχπινιά πραγματικής γυναίκας.
Για όποιον αναζητά τρανς θηλυκή σαν γατούλα είναι καλή πρόταση μιας και προσφέρει πολύ καλού επιπέδου gfe.
Σημειώνω ότι αξιολογώ ως άτομο που δεν ενδιαφέρεται για εναλλαγή ρόλων οπότε δεν έχω άποψη για αυτά.

Αν καταφέρω τις επόμενες μέρες που θα είναι η Έλενα Sunrise εδώ να την επισκεφθώ και αυτή θα επανέλθω. ;)

τι χρεώνει και για πόση ώρα?

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
βγαινει συγγρου μετα την εξπρες, πολυ φιλικη, καθαρη, χωρος πολυ κοντα. αν και δειχνει λιγο μεγαλη εχει καλο εργαλειο, γενικα τα τιμαει τα λεφτα της, (50). την εχω επισκευτει μια φορα και ξαναπαω ανετα.

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Mηπως εισαι μικρουλης?...Την angella παλια την ελεγαν ΝΑΤΑΣΑ εγω ετσι την γνωρισα...εχω ξαναγραψει για την συγκεκριμενη,εκτος οτι ειναι καλο παιδι και τετοια πολλα,εμπειρη, και αμα σε κανει και λιγο like,θα δεις τα ραδικια τουμπα,εχω καιρο να την δω...παντως  νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη!!! :fuck1: :fuck2:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
έτσι όπως έγιναν τα πράγματα βέβαια ούτε και με αυτές που βλέπεις πρόσωπο
δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τόσο φωτοσόπ που παίζει..

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
καλημερα απο βδομαδα για μερικες μερες Αθηνα επισκεψη καμμια καλη προταση?

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
καλημερα απο βδομαδα για μερικες μερες Αθηνα επισκεψη καμμια καλη προταση?
ένα βράδυ με τον hoty και ένα με τον parr για να μας ενημερώσεις ποιός είναι καλύτερος εραστής τελικά..

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αστο γιατι αυτοι θα πλακωθουν και το ¨"γκομενακι" θα περιμενει :think:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ένα βράδυ με τον hoty και ένα με τον parr για να μας ενημερώσεις ποιός είναι καλύτερος εραστής τελικά..
Φιλτατε Ιωαννη εγω ειμαι καθαρα ενεργητικος ....ο χοτυ ειναι πισωγλεντης...αρα η κοντρα σαν εραστες δεν μπορει να γινει...παιζουμε σε διαφορετικα ταστα...

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
συναγωνιστές ξέρει κανείς γιαύτην???  ?  Και κατι ακουσα για ενα σπιτι της Ηρως? στο νεο κοσμος?? δε θυμαμαι το ονομα.. αλλα τι ειναι, εχει αρκετες τρανς?? ξερει κανεις κατι ψαχνω απεγνωσμενα..

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε μάστορες αυτή εδώ τι λέει ? και από ομορφιά κ απο υπηρεσίες..??? φαίνεται καλή !!!

αυτή εδώ λες: έχει ΠΟΛΥ καλύτερες φωτο:  ξερει κανεις κάτι? ρε παιδια εχω φαει αιώνες στο ψάξιμο και φίκι φίκι μηδέν. λεει τιποτα αυτη??

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αυτή εδώ λες: έχει ΠΟΛΥ καλύτερες φωτο:  ξερει κανεις κάτι? ρε παιδια εχω φαει αιώνες στο ψάξιμο και φίκι φίκι μηδέν. λεει τιποτα αυτη??

Φιλε monaxoulis αν κοιταξεις καλα εχει πεσει πολυ μελανι για την εν λογο κορασιδα. απο τις πιο διασημες ξεπετες. εχει και δικο της θρεντ εδω. κανε μια ερευνα και θα δεις τι λεει και αν λεει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom