CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τον εφαγες καλα? σε εχυσε στο στωμα?
Και οι μαλάκες οι αργόσχολοι συνεχίζουν να ρωτάνε.
Φιλικά πάντα έ...
τον εφαγες καλα? σε εχυσε στο στωμα?
Καλησπέρα, πρίν καιρό είχε αγγελία με το όνομα Τζίνα,είχαμε συναντηθεί σε χώρο της 2-3 φορές, πολύ καλή, πρίν 6 μήνες περίπου μου είχε μου αναφέρει τηλεφωνικά ότι λόγω σοβαρής ασθένειας αποχωρεί από το άθλημα, εάν ήταν αλήθεια τα περί ασθένειας είναι μάλλον επικίνδυνο να βρεθεί κάποιος ερωτικά μαζί της.
Καλησπέρα, πρίν καιρό είχε αγγελία με το όνομα Τζίνα,είχαμε συναντηθεί σε χώρο της 2-3 φορές, πολύ καλή, πρίν 6 μήνες περίπου μου είχε μου αναφέρει τηλεφωνικά ότι λόγω σοβαρής ασθένειας αποχωρεί από το άθλημα, εάν ήταν αλήθεια τα περί ασθένειας είναι μάλλον επικίνδυνο να βρεθεί κάποιος ερωτικά μαζί της.
παλαιοτερα...Κατσε να πεσει λιγο πεινα ακομα
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεουκαμμιά ιδεα ? ..ξερουμε κατι ?
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε ότι καταλαβαίνετε
δεν ξέρω τι είναι, αλλά το προφίλ στο fb με αυτή της αγγελίας στα adoos είναι η ίδιααυτη ειναι κροσακι δεν ειναι τρανς! καμια σχεση!
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε ότι καταλαβαίνετε
Αυτη είναι η σωστή και σοβαρή πληροφόρηση!!!
Και οχι πληροφορίες του τυπου πως ειναι το εργαλείο αν καλά αν ξεροχύνει κλπ κλπ
Μπράβο ρε φίλε!!!
Mια "κρος" μπορεί να ειναι μέχρι και "αξύριστη".αυτη ειναι κροσακι δεν ειναι τρανς! καμια σχεση!
εδω συμφωνω μαζι σου χοτυ... ετσι η σωστη πληροφορηση ειναι βασικη ειδικα οταν επροκειτο για θεματα υγειας...
Αυτη είναι η σωστή και σοβαρή πληροφόρηση!!!
Και οχι πληροφορίες του τυπου πως ειναι το εργαλείο αν καλά αν ξεροχύνει κλπ κλπ
Μπράβο ρε φίλε!!!
σε τι να ειναι καλη???στο ποδοσφαιρο???? η στο να κατεβαζει και να λυνει σασμαν???? οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ξεκολα ρε η ιδια ειναι. δεν πας να κανεις καμμια εξεταση να ξερεις τι σου γινεται?καλε τι επαθε η τζινα? αυτη αν ειναι με ειχε παρει πριν κανα εξαμηνο! δεν ειχε πολυ δυνατο εργαλειο και απο πισω δεν ενιωσα και τπτ το ιδιετερο! δωσαμε μερικες ακαποτες πιπουλες και τελειωσε στο στηθος μου! αποφευγω να τα περνω στομα και τωρα ακουω οτι ειναι αρρωστη!
Σταρχίδια μου!εδω συμφωνω μαζι σου χοτυ... ετσι η σωστη πληροφορηση ειναι βασικη ειδικα οταν επροκειτο για θεματα υγειας...
Σταρχίδια μου!
Εσένα σε κερνάω ότι γουσταρεις μόνο και μόνο γιατί είσαι πολύ καλό παιδί.θα αρχισει ματς η να παμε για υπνο? ρε καφροι το τραπεζι ισχυει λογω τιμης.
Εσένα σε κερνάω ότι γουσταρεις μόνο και μόνο γιατί είσαι πολύ καλό παιδί.