Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας ,σημερα Αθηνα για συναντηση μονο με τηλεφωνο

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Καλησπέρα, πρίν καιρό είχε αγγελία με το όνομα Τζίνα,είχαμε συναντηθεί σε χώρο της 2-3 φορές, πολύ καλή, πρίν 6 μήνες περίπου μου είχε μου αναφέρει τηλεφωνικά ότι λόγω σοβαρής ασθένειας αποχωρεί από το άθλημα, εάν ήταν αλήθεια τα περί ασθένειας είναι μάλλον επικίνδυνο να βρεθεί κάποιος ερωτικά μαζί της.

υπαρχει προφιλ στο fb ονομα τζινα κατι αλλα δεν παιζει μπαλλα απο εκει νομιζω και εχει και την μυτη ψηλα. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
Καλησπέρα, πρίν καιρό είχε αγγελία με το όνομα Τζίνα,είχαμε συναντηθεί σε χώρο της 2-3 φορές, πολύ καλή, πρίν 6 μήνες περίπου μου είχε μου αναφέρει τηλεφωνικά ότι λόγω σοβαρής ασθένειας αποχωρεί από το άθλημα, εάν ήταν αλήθεια τα περί ασθένειας είναι μάλλον επικίνδυνο να βρεθεί κάποιος ερωτικά μαζί της.

καλε τι επαθε η τζινα? αυτη αν ειναι με ειχε παρει πριν κανα εξαμηνο! δεν ειχε πολυ δυνατο εργαλειο και απο πισω δεν ενιωσα και τπτ το ιδιετερο! δωσαμε μερικες ακαποτες πιπουλες και τελειωσε στο στηθος μου! αποφευγω να τα περνω στομα και τωρα ακουω οτι ειναι αρρωστη!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε  ότι καταλαβαίνετε

Επισκέπτης
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε  ότι καταλαβαίνετε

αυτη ειναι κροσακι δεν ειναι τρανς! καμια σχεση!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αυτη είναι η σωστή και σοβαρή πληροφόρηση!!!

Και οχι πληροφορίες του τυπου πως ειναι το εργαλείο αν καλά αν ξεροχύνει κλπ κλπ

Μπράβο ρε φίλε!!!     :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε  ότι καταλαβαίνετε

Και οχι πληροφορίες του τυπου πως ειναι το εργαλείο αν και καλά ξεροχύνει κλπ κλπ

Μπράβο σου ρε φίλε!!!     :rockon: :rockon: :rockon:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236

Και οχι πληροφορίες του τυπου πως ειναι το εργαλείο αν καλά αν ξεροχύνει κλπ κλπ

Μπράβο ρε φίλε!!!     :rockon: :rockon: :rockon:
εδω συμφωνω μαζι σου χοτυ... ετσι η σωστη πληροφορηση ειναι βασικη ειδικα οταν επροκειτο για θεματα υγειας...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
καλε τι επαθε η τζινα? αυτη αν ειναι με ειχε παρει πριν κανα εξαμηνο! δεν ειχε πολυ δυνατο εργαλειο και απο πισω δεν ενιωσα και τπτ το ιδιετερο! δωσαμε μερικες ακαποτες πιπουλες και τελειωσε στο στηθος μου! αποφευγω να τα περνω στομα και τωρα ακουω οτι ειναι αρρωστη!
ξεκολα ρε η ιδια ειναι. δεν πας να κανεις καμμια εξεταση να ξερεις τι σου γινεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom