Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εχεις..?????σε  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε βαλ'τα στην κωλαρα σου ρε ΨΩΛΟΚΟΜΠΡΕΣΑ που ειναι το θρεντ της elena sunrise ρε??????ζητησες να το σβησουν επειδη εγραφαν ολοι αρνητικα για εσενα που εισαι η ελενα?????εεεε????? ο PARR σε λεει paPARR......!!!!!ετσι να γουσταρεις...ολοι σε κραζουν παρ'το χαμπαρι....γραψε μας μια κριτικη σου ρε αχρηστο ον του σαιτ...αγαμητη εισαι κι αυτο φαινεται απο το ποσο ακοινωνητο ατομο εισαι,υποστηριζεις οτι σε συμφερει...πες μας μια εμπειρια σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε  ότι καταλαβαίνετε

Σωατος ο GIORGOSK το διαβασα και εγω στο φατσοβιβλιο της και μαλιστα ειπε οτι εχειτο σθενος να το παραδεχτει και οχι σαν κατι αλλες που το κρυβουν και σκορπανε αρρωστιες εδω και εκει .

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Σωατος ο GIORGOSK το διαβασα και εγω στο φατσοβιβλιο της και μαλιστα ειπε οτι εχειτο σθενος να το παραδεχτει και οχι σαν κατι αλλες που το κρυβουν και σκορπανε αρρωστιες εδω και εκει .
ναι ρε χρηστο αλλα εχουνε ολοι φατσοβιβλιο? ειναι ολοι φιλοι της να το ξερουνε? και οποιος την ψωνισει απο αγγελια?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ναι ρε χρηστο αλλα εχουνε ολοι φατσοβιβλιο? ειναι ολοι φιλοι της να το ξερουνε? και οποιος την ψωνισει απο αγγελια?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Φιλε mike strats δεν εχουν ολοι φατσοβιβλιο. ουτε εγω εχω . απλα το διαβασα σε προφιλ ενος φιλου που ετυχε να την εχει και φιλη κιολας. και τον ρωτησα ρε συ τι λεει το ατομο εδω και μου απαντησε εχει τα αρχιδια και το λεει. αντε βγαλε ακρη μετα. αλλα οπως ξερουμε Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Φιλε mike strats δεν εχουν ολοι φατσοβιβλιο. ουτε εγω εχω . απλα το διαβασα σε προφιλ ενος φιλου που ετυχε να την εχει και φιλη κιολας. και τον ρωτησα ρε συ τι λεει το ατομο εδω και μου απαντησε εχει τα αρχιδια και το λεει. αντε βγαλε ακρη μετα. αλλα οπως ξερουμε Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΕ

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
οπα ρε ενας ενας ορμησατε ολοι ληγουρια στο πιπινι :tickedoff:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
τι δικια σου ρε? εγω την ποσταρα την μοντελα :tickedoff:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.352
Πόντοι
606
παρτε νοθμερο κ περιμενται στην ουρα ηκα καταντησαμαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom