Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Το ειδαν κι αυτο τα ματια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Πέρασα απόψε από την πιάτσα.
Πρώτη ήταν μια ξανθιά σε ένα μαύρο slk, ωραίο παιδί.
παρακάτω μια πάλι ξανθιά σε ένα λευκό smart, καύλα!!!!
πιο κάτω άλλη μια ξανθιά (είναι της μόδας φαίνεται) σε ένα c2 μαύρο, καλό κομμάτι και αυτό.
Και άλλη μια σε ένα ασημί polo.
Αυτά ήταν τα πιο καλά που είδα.
δεν ξέρω ονόματα και λοιπά στοιχεία, όποιος συναγωνιστής γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει.

Επισκέπτης
την ευα ενα παιδαρο 1,95+ ξανθια με πολυ αντρικα χαρακτηριστικα ποιος την εχει παρει? εσκαγε με ενα eos vw ειχε σχετικα καλο εργαλειο και ηξερε να σε γαμαει καλα δεν ξερω αν τον επερνε καλα γιατι και τις 2 φορες που ειχα παει εγω ειμαι ο παθητικος  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  που εχει χαθει ξερει κανει τπτ? ουτε τηλεφωνο σηκωνει ουτε τιποτα..

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Αυτή με τον Σκορπιό πρέπει πριν 4 χρόνια να άραζε στην Λ. Αθηνών με ένα τζιπ σαντα - φε. Όμως με μπερδεύει το γεγονός ότι ήταν παχουλή ενώ στις σημερινές φωτογραφίες είναι αδύνατη. Τεσπα, στο τζιπ δεν βιαζόταν και ήταν καθαρή με εργαλείο ντούρο. Δεν διέθετε χώρο στην Αθήνα, τότε την είχα ρωτήσει.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χρήστο αυτα τα ουριά εμένα αγνωστα  μου φαίνονται εν Αθηναις .
Σαν πολυφωτοσοπισμένα και περίεργο που λένε αποκλειστικά τρίο  (memonomena oxi.).
Ψάξτο μην την πάθεις.
:think:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρήστο αυτα τα ουριά εμένα αγνωστα  μου φαίνονται εν Αθηναις .
Σαν πολυφωτοσοπισμένα και περίεργο που λένε αποκλειστικά τρίο  (memonomena oxi.).
Ψάξτο μην την πάθεις.

Χοτυ μου και μενα παραξενα μου ακουγονται αυτα. αλλα πηρα ενα τηλ και μου φανηκε η φωνη απο την μια σαν ενα cross που γαμιοτανε παλια στην θεσσαλονικη . δεν ξερω τι να πω ο ερμος. ευχαριστω  για την εγκυρη πληροφορηση και την γρηγορη ανταποκριση σου .το κακο ειναι οτι δεν μιλαει κανεις αλλος απο αθηνα μερια. τι διαολο φαντασματα ητανε τοσα χρονια αυτες? οεο. ή μηπως τις λεγανε Μποντ Τζε'ι'μς Μποντ? ασουμε. Οτι και να ναι θα λαμψει η αληθεια. Το πολυ πολυ να θυσιασω τα 100 γιουρια που θελουν και οι 2 μαζι και θα σας πω λεπτομερειες. Απλα βαριεμαι να τραβηχτω θεσσαλονικη και να φαω πατατα. ειναι βαρυς ο δρομος της επιστροφης μετα απο πατατα. ειδωμεν...

gymalanaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι 24 απο Θεσσαλονικη δεν εχω παει με trans και θα ηθελα να εχω μια εμπειρια υπαρχει κανεις που ψηνεται να παρουμε καμια μαζι ή να εχει παροιμια εμπειρια ας μου στειλει pm.

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
να πάρετε καμία μαζί ψάχνεις ή να πάρει και την τρανς κι εσένα; ;) :cheesy:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Καλησπερα ειμαι 24 απο Θεσσαλονικη δεν εχω παει με trans και θα ηθελα να εχω μια εμπειρια υπαρχει κανεις που ψηνεται να παρουμε καμια μαζι ή να εχει παροιμια εμπειρια ας μου στειλει pm.

τον αλεφαντο ρωτα!  :think: :think: :think: :think: :think:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Αναφερομαι σε ολα τα νημτα των τραβελιων
βλεπω οτι λογω κλεισιματος της χρονιας εχει αυξηθει ο συναγωνισμος για το ποιος θα παρει το βραβειο του μεγαλυτερου τρολλ '12
ενημερωση μηδεν μαλακια και χαρα στο φουλ

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κάποιο νεότερο Χρήστο μου;

Φιλε μου χοτυ. μολις τωρα γυρισα απο θεσσαλονικη. τελικα ειναι υπαρκτά ατομα και πολυ καλα μαλιστα. η παμελα ειναι σουπερ. αυτη με τον σκορπιο. πολυ καλη. φιλικη ανετη ζεστη παρουσια. χαλαρη και πολυ ομορφη. πολυ καλη σε ολα της. με καλο εργαλειο  και σκληρο αν και εχυσε με προηγουμενο πελατη της παλι ητανε ντουρα. καλη και στο παθητικο.το μονο μειον (-) ειναι οτι η αντζυ οπως λενε την αλλη ειναι χοντρουλα και εχει μικρο και ανυπαρκτο παπαρακι. εχει αναλαβει τον καθαρισμο κεφαλης οπως τα ρεκτιφιε ασουμε (πιπα δηλαδη ). γενικα δεν ειναι πεταμενα λεφτα και για ενεργετικους και για παθητικους. τα αξιζουν και με το παραπανω τους. εγω παντως ειχα χρονια να κανω τετοιο κρεβατι. περασα πολυ ωραια. το χαρηκα παρα πολυ. τις συνειστω ανετα χωρις φοβο. απο βδομαδα θα ειναι και ξεχωριστα . απλα τωρα τους παιρνουν μαζι γιατι το σπιτι ειναι της παμελας και περιμενουν να νοικιασουν ενα ακομα διαμερισμα για την χοντρουλα(αντζυ) στο ιδιο οροφο ωστε να παιρνουν ξεχωριστα πλεον τους πελατες και οποιος γουσταρει παρτουζα τον παιρνουν και μαζι. ητανε αθηνα χρονια και τωρα πλεον μονιμα στην ομορφη θεσσαλονικη. αυτα μου ειπε η καυλιαρα η παμελα. χωρος πολυ καθαρος συμαζεμενος ζεστος και ερωτικος. μετα απο 15λεπτη κουβεντουλα με περασανε στα ενδότερα οπου και εγινε του κουτρούλη το παναγυρι οεο.  ορματε συναγωνιστες της θεσσαλονικης αξιζει αξιζει. καλα να περνατε περναμε ολοι μας

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Φιλε μου χοτυ. μολις τωρα γυρισα απο θεσσαλονικη. τελικα ειναι υπαρκτά ατομα και πολυ καλα μαλιστα. η παμελα ειναι σουπερ. αυτη με τον σκορπιο. πολυ καλη. φιλικη ανετη ζεστη παρουσια. χαλαρη και πολυ ομορφη. πολυ καλη σε ολα της. με καλο εργαλειο  και σκληρο αν και εχυσε με προηγουμενο πελατη της παλι ητανε ντουρα. καλη και στο παθητικο.το μονο μειον (-) ειναι οτι η αντζυ οπως λενε την αλλη ειναι χοντρουλα και εχει μικρο και ανυπαρκτο παπαρακι. εχει αναλαβει τον καθαρισμο κεφαλης οπως τα ρεκτιφιε ασουμε (πιπα δηλαδη ). γενικα δεν ειναι πεταμενα λεφτα και για ενεργετικους και για παθητικους. τα αξιζουν και με το παραπανω τους. εγω παντως ειχα χρονια να κανω τετοιο κρεβατι. περασα πολυ ωραια. το χαρηκα παρα πολυ. τις συνειστω ανετα χωρις φοβο. απο βδομαδα θα ειναι και ξεχωριστα . απλα τωρα τους παιρνουν μαζι γιατι το σπιτι ειναι της παμελας και περιμενουν να νοικιασουν ενα ακομα διαμερισμα για την χοντρουλα(αντζυ) στο ιδιο οροφο ωστε να παιρνουν ξεχωριστα πλεον τους πελατες και οποιος γουσταρει παρτουζα τον παιρνουν και μαζι. ητανε αθηνα χρονια και τωρα πλεον μονιμα στην ομορφη θεσσαλονικη. αυτα μου ειπε η καυλιαρα η παμελα. χωρος πολυ καθαρος συμαζεμενος ζεστος και ερωτικος. μετα απο 15λεπτη κουβεντουλα με περασανε στα ενδότερα οπου και εγινε του κουτρούλη το παναγυρι οεο.  ορματε συναγωνιστες της θεσσαλονικης αξιζει αξιζει. καλα να περνατε περναμε ολοι μας

αξιος χρηστο!! :thumbsup: :thumbsup: και η τιμη στα 100?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:thumbsup:

Ο Χρήστος σαφής έγκυρος και περιγραφικότατος όπως πάντα!!!

Respect + 10000000000000!!  :rockon: :rockon: :rockon:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom