batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
ωραια ολα αυτα αλλα γιατι τα εχεις παρει το πολυ το χαβαλε μας κανοθμαι εδω μεσα αντε φιλια κ να προχεχεις. τα λευτα δεν ειναι εφτιχεια...
Παράθεση από: abakasi στις χθες στις 22:57και για τον λογο οτι εγω δεν κρυβομαι πισω απο ενα ανωνυμο προφιλ σας το λεω καθαρα οτι ειμαι η εβιτα γιατι δεν σας εχω αναγκη και εχω προβλεψει πριν απο καιρο να μην εχω αναγκη κανενα θα επιλεγω τι θα παιρνω και θα αποριπτω αυτο που δεν μου αρεσει ...οπως και εσεις αλλωστε ...ο λογος που απαγορευσα την αναδημοσιευση των αγγελιων μου δεν ειναι γιατι φοβαμαι τα αρνητικα σας σχολια... μου ειναι αδιαφορα πια .. λογω του οτι ειμουνα πολυ τσιγγουνα στην ζωη μου και αποταμιευα τα παντα και μπορω να μην σας εχω καθολου αναγκη και να μου ειστε ταυτοχρονα και τοσο αδιαφοροι .ο λογος ειναι ο εξης
ειναι γνωστο οτι στα περισσοτερα προφιλ εδω κρυβονται διαφορες τρανσ που βγαζουν κακια για τις αλλες υποδυονται τους πελατες και βγαζουν χολη η οποια
Πραγματικα προερχεται απο το γεγονος οτι αντιμετωπιζουν σοβαρα οικονομικα προβληματα κριση ταυτοτητας δυσφορια φυλου χωρις καμια οικογενειακη υποστηριξη ( θλιβομαι εδω) δεν ξερουν τι ειναι κατω απο τις περουκες που φορουν αβεβαιο μελλον δυσκολα γηρατια ανασφαλιστες μετεωρες στροβιλιζονται στο τιποτα σε μια χωρα που δεν σεβεται την διαφορετικοτητα του αλλου χωρις καμια προσβαση στην παιδεια ασφαλιση στην εργασια.. αυτο τους κανει να βλεπουν απειλητικα εντυπωσιακες τρανσ οτι δηθεν θα τους παρουν την δουλεια και αρχιζουν και κραζουν. κουκλιτσες μου το προβλημα σας δεν ειναι η εβιτα η ελενα και η καθε κοπελλα. το προβλημα ειναι οτι δεν γνωρισατε ποτε ποτε τι θα πει οικονομια αποταμιευση για δυσκολους καιρους και οχι σπαταλες ..δουλεια εχει για ολες τις κατηγοριες ακομη και για τα τερατα υπαρχουν τερατοφιλοι...δεν σας φταιω αν δεν αποταμιευαται ποτε και ερχεται ερθει σε τελμα..οπως στρωνεις κοιμασαι... συνεχιστε να αναλωνεσται σε κουτσομπολια την ωρα που καποιες αλλες πιο εξυπνες η πιο χαζες για εσας θα κανουν χριστουγεννα στην νεα Υορκη γιατι μπορουν...μην υποτιμαται την νοημοσυνη των πραγματικων πελατων δεν ειναι τυφλοι! εχουν ματια και ξεχωριζουν .. οσα σκατα και να πεταξεις το διαμαντι λαμπει εκει μεσα και ξεχωριζει...για αυτους που τα ματια τους ειναι ο πισινος τους αδιαφορω... παντα μου αρεσαν οι ανδρες με εναλακτικη σεξουαλικη επιλογη..οι ανδρες ομως...οχι η πορωμενη αδερφουλα του 1980 που την νοιαζει το περιεχομενο του εσωρουχου και τους ποντους του απλυτου μοριου του περουκο-φορου αξυριστου τρανς με τραχυ δερμα αρεννωπα αστειου που το πρωι στις συνναλαγες του με την διοικηση η στον εξωτερικο χωρο ειναι περιγελος και δακτυλοδεικτουμενος παραδειγμα προς αποφυγην, αντικειμενο αρνητικου σχολιασμου και προκαλει ενιοτε τον γελωτα η τον εμετο καλα χριστουγεννα ΥΓ.ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΑΚΟΥΩ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
πω πω αυτην εδω την παω με χιλια εχει βαρεσει καμπανα να πουμε το ατομο σηκωσε την αγκυρα και σαλπαρε
ακουτεται ελεεινοι απλυτοι βρωμιαρηδες κακομουτσουνοι κοιλιοδουλοι αγυμναστοι με σαπια δοντια ρακενδυτοι και λοιποι τρανσολατρες
παρτε τα απο μια σουπερ γκομενα πρωην τσιγγουνα νυν απλα τρανς που θα κανει χριστουγεννα στην στην νεα Υορκη
ναι ναι καλα σας τα λεει κοιλιοδουλα τεραταε οχι και κοιλιοδουλοι κοουτς
ναι ναι καλα σας τα λεει κοιλιοδουλα τερατα
θα πατε ρε πρωτα σε γυμαστηριο μετα θα πατε με τρανς οκ?
οχι γιατι τα βαζεται τζατζικη και μετα βρωματα και οταν σας τα λεει η κυρια στραβωνεται με την παρτη τηςουτε πιτογυρα επιτρεπονται?
οχι γιατι τα βαζεται τζατζικη και μετα βρωματα και οταν σας τα λεει η κυρια στραβωνεται με την παρτη της
επιτρεπονται τα σαντουιτς οπως τα λεμε εδω με ψωμακι σουβλακι και χτυπητη που ειναι αοσμα
οχι γιατι τα βαζεται τζατζικη και μετα βρωματα και οταν σας τα λεει η κυρια στραβωνεται με την παρτη της
επιτρεπονται τα σαντουιτς οπως τα λεμε εδω με ψωμακι σουβλακι και χτυπητη που ειναι αοσμα
αν ειχε λεφτα δεν θα δουλευε ουτε θα παραποιουσε τις φωτογραφιες.η ανωθεν απροσδιοριστου φυλου αμφιταλαντευομενη γρια πασχιζει με την μεθοδο του αντικατοπτρισμου να πεισει τον εαυτο της πως αυτο που βλεπει στον καθρευτη της καθημερινα αφορα τους αλλους ......δεκτον ο καθενας μπορει να ζει σε μια ψευδαισθηση μεγαλειου να ζει με το παρελθον αρνουμενος να δεχτει την φθορα που καμια φορα ειναι αμειλικτη ομως περα του εαυτου του ειναι φανερα ανικανος να κοροιδεψει χιλιαδες ματια ποσο μαλλον να κατηγορει για τα δεινα της εμφανισης και του χαρακτηρα του τους αλλους.
1 θελεις πολυ να πιστευεις οτι οι φωτο μου ειναι πειραγμενες γιατι σε βολευει ετσι να ξεγελας τον ευαυτο σου οτι κανεις δεν ειναι τελειος και να συμβιβαζεσαι με την εικονα σου
2 δεν ειμαι απροσδιοριστου φυλου ειμαι τραβεστι
3 ειμαι μια γρια 31 ετων
4 ο χρονος ειναι πολυ large μαζι μου προς το παρον μου δινει ομορφια και γλυκα που εσυ δεν εχεις αρνουμενη την ορμονοθεραπεια σου στην προσπαθεια σου να εισαι πιο ενεργητικη ευχαριστωντας τους λιγους πελατες σου με την θυσια να γινεσαι ολοενα και περισσοτερο ανδροπρεπεις αστειος παλιατσος εν εδυμασι γυναικως και καρναβαλος απο το πατρινο οχι απο του ριο ντε τζανειρο γιατι θα σε ειχα δει
αλλα δεν στεναχωριεμαι στο μελλον αν ειναι αμειλικτος ο χρονος με ολους ειναι εγω θα ξεφυγω???
5 δεν κοροιδευω κανεναν γιατι η ιδια δηλωσα οτι αδιαφορω για τους πελατες μη σωσει και ερθουν αλλωστε δεν εχω αναγκη
6 ναι ζω με περασμενα μεγαλεια ....αλλα οχι δικα μου του αντρουλη μου που του τα εφαγα σχεδον ολα τα μεγαλεια..παμε για αλλον τωρα
λοιπον ξεβαψου ξεπερουκιασου βαλε τις φτηνες γαριασμενες πυζαμες σου κατσε στη τηλεοραση παρρεγγειλε απο το γνωστο σου σουβλατζιδικο μια διπλη με τσατσικι και μην στεναχωριεσαι που σημερα ανημερα χριστουγεννων δεν συμπληρωσες το ενοικιο σου ακομη το καθυστερημενο...υπομονη και αυριο μερα ειναι...ναι δουλεψε και προπαραμονη..ετσι που τα εκανες λουσου τα καημενη
κοτουλο γυρο πληροφοριες λενε οτι εκτος απο το στηθος μεγαλωνει και κατι αλλομπαρμπα επιτρεπεται στο ψωμακι αντι για σουβλακι να βαλω γυρο?
κοτουλο γυρο πληροφοριες λενε οτι εκτος απο το στηθος μεγαλωνει και κατι αλλο
προ αμνημονευτων ετων οταν ηρθα στην αθηνα και συγκεκριμενα στον πειραια βρεθηκα η στην λεωφορο λαμπρακη οπου εκει την περιοδο ηταν στη σειρα γκουτις-μακντοναλντ-πιτα παν
μπουκα στο πιτα παν για γυρο εχει μια τυπισσα εκει επρεπε να ανεβει σε σκαλα για να την δεις τοσο ψηλη ηταν
παραγγελια κυρ νικου:ενα σαντουιτς με ψωμακι διπλο σουβλακι πατατες και χτυπητη...παρ την κατω την κοντη μιλαμε βαρεσε καμπανα η τυπισσα
μαλλον σαν τον πανταζη σε εχει πιασει ταραχη.....οκ αφου με λες ολα αυτα ας υποθεσουμε οτι ειμαι αντε στην ηληκια σου να μην σου χαλασω χατιρι....ρωτα ομως τοσους εδω μεσα που πηγαν μαζι σου ποια ειναι η βρωμιαρα ξεπετοκωλογρια με το σκυλι ....αλλα ειπαμε σαν αλλος πανταζης σε εχει πιασει ταραχη χαχαχαχα....ΟΧΙ ΤΣΑΤΖΙΚΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραια μουναρα ενχηρησμενη με μεγαλο βαθος λογο παλαιον προσοντον κολαρα σιλικονι και 4αρι στηθος αλλα στι πραξη τιποτα ξενερωτη μονο για χρημαπαίδες την νικολ που βγαίνει συγγρού απέναντι απ το caramela περίπου... έχει κανείς άποψη?? λέει???
μαλλον σαν τον πανταζη σε εχει πιασει ταραχη.....οκ αφου με λες ολα αυτα ας υποθεσουμε οτι ειμαι αντε στην ηληκια σου να μην σου χαλασω χατιρι....ρωτα ομως τοσους εδω μεσα που πηγαν μαζι σου ποια ειναι η βρωμιαρα ξεπετοκωλογρια με το σκυλι ....αλλα ειπαμε σαν αλλος πανταζης σε εχει πιασει ταραχη χαχαχαχα....1 θελεις πολυ να πιστευεις οτι οι φωτο μου ειναι πειραγμενες γιατι σε βολευει ετσι να ξεγελας τον ευαυτο σου οτι κανεις δεν ειναι τελειος και να συμβιβαζεσαι με την εικονα σου
3 ειμαι μια γρια 31 ετων
4 ο χρονος ειναι πολυ large μαζι μου προς το παρον μου δινει ομορφια και γλυκα που εσυ δεν εχεις αρνουμενη την ορμονοθεραπεια σου στην προσπαθεια σου να εισαι πιο ενεργητικη ευχαριστωντας τους λιγους πελατες σου με την θυσια να γινεσαι ολοενα και περισσοτερο ανδροπρεπεις αστειος παλιατσος εν εδυμασι γυναικως και καρναβαλος απο το πατρινο οχι απο του ριο ντε τζανειρο γιατι θα σε ειχα δει
αλλα δεν στεναχωριεμαι στο μελλον αν ειναι αμειλικτος ο χρονος με ολους ειναι εγω θα ξεφυγω???
5 δεν κοροιδευω κανεναν γιατι η ιδια δηλωσα οτι αδιαφορω για τους πελατες μη σωσει και ερθουν αλλωστε δεν εχω αναγκη
6 ναι ζω με περασμενα μεγαλεια ....αλλα οχι δικα μου του αντρουλη μου που του τα εφαγα σχεδον ολα τα μεγαλεια..παμε για αλλον τωρα
λοιπον ξεβαψου ξεπερουκιασου βαλε τις φτηνες γαριασμενες πυζαμες σου κατσε στη τηλεοραση παρρεγγειλε απο το γνωστο σου σουβλατζιδικο μια διπλη με τσατσικι και μην στεναχωριεσαι που σημερα ανημερα χριστουγεννων δεν συμπληρωσες το ενοικιο σου ακομη το καθυστερημενο...υπομονη και αυριο μερα ειναι...ναι δουλεψε και προπαραμονη..ετσι που τα εκανες λουσου τα καημενη
1 θελεις πολυ να πιστευεις οτι οι φωτο μου ειναι πειραγμενες γιατι σε βολευει ετσι να ξεγελας τον ευαυτο σου οτι κανεις δεν ειναι τελειος και να συμβιβαζεσαι με την εικονα σου
3 ειμαι μια γρια 31 ετων
μαλλον σαν τον πανταζη σε εχει πιασει ταραχη.....οκ αφου με λες ολα αυτα ας υποθεσουμε οτι ειμαι αντε στην ηληκια σου να μην σου χαλασω χατιρι....ρωτα ομως τοσους εδω μεσα που πηγαν μαζι σου ποια ειναι η βρωμιαρα ξεπετοκωλογρια με το σκυλι ....αλλα ειπαμε σαν αλλος πανταζης σε εχει πιασει ταραχη χαχαχαχα....
υγ.οχι new york ουτε ανω ραχουλα δεν πας εσυ τοσα χρονια στο ταμειο ανεργειας.........