Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
μαγγες μια μικρη βοηθεια......η ''κοπελα'' που ειναι στη FORD τη παλια με το VW το ασημι μια ψηλη ξανθια τουμπανο βυζαρες τωρα βαζει και κατι κοκκαλινα γυαλακια  :grin: ειναι με εργαλειο η χωρις?γτ ειπε 50ε οπως και η Χαρα που δεν εχει.....και κινισε περιεργεια.....αν θελετε βοηθατε......ευχαριστω!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μαγγες μια μικρη βοηθεια......η ''κοπελα'' που ειναι στη FORD τη παλια με το VW το ασημι μια ψηλη ξανθια τουμπανο βυζαρες τωρα βαζει και κατι κοκκαλινα γυαλακια  :grin: ειναι με εργαλειο η χωρις?γτ ειπε 50ε οπως και η Χαρα που δεν εχει.....και κινισε περιεργεια.....αν θελετε βοηθατε......ευχαριστω!

τι χρωμα τα γυαλακια? :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε μαικ σε ποια εκανες χουνερι που ελεγες χθες?? μην ηταν η λαμποργκινα?? τελικα θα μας πει καποιος γιατι εξαφανιστηκε αυτη και ποια ηταν??μακκ ξερεις τπτ η να αρχισω να κανω υποθεσεις οπως για παραδειγμα το ονομα τις ξεκοινα απο ε...(ενας σπασαρχιδας που μας τα κανει καμπανες ωρες ωρες ας μας πει που ειναι η φιλη του και ποια ειναι και αν ειναι αυτη γιατι κατεβηκε το θρεντ της οεο??)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
μαθε λεπτομερειες και ενημερωσε. καλο απογευμα σε ολους.
  ξα σε αυτο το υψος ειναι ολες ενχειρισμενες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε μαικ σε ποια εκανες χουνερι που ελεγες χθες?? μην ηταν η λαμποργκινα?? τελικα θα μας πει καποιος γιατι εξαφανιστηκε αυτη και ποια ηταν??μακκ ξερεις τπτ η να αρχισω να κανω υποθεσεις οπως για παραδειγμα το ονομα τις ξεκοινα απο ε...(ενας σπασαρχιδας που μας τα κανει καμπανες ωρες ωρες ας μας πει που ειναι η φιλη του και ποια ειναι και αν ειναι αυτη γιατι κατεβηκε το θρεντ της οεο??)
:grin: :grin: :grin: :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

οχι ρε εμεις τα παμε καλα με αυτους αυτες κλπ. ητανε μια και κατι ειχε γινει εδω την κραξανε και απειλουσε και παπαριες που της θιξανε της υπηρεσιες και ηθελε να κανει μυνησεις κλπ.λεω κατσε να δω τι σκατα συμβαινει παιρνω μετα καμμια βδομαδα τηλεφωνο.χαιρετε εγω χαιρετε αυτη. ειστε η .....? ναι μωρο ειμαι.εχω πλουσιο μπουστο βελουδινο λειο δερμα εντελως αποτριχωμενη με πολυ μεγαλο λειτουργικο εργαλειο και υπεροχο κωλο  και τελεια ποδια.τα κανω ολα. λεω ποσο θελεις με ανεση χρονου μια γεματη ωρα ? 50 ευρω στο χωρο μου λεει εκεινη. ειμαι ενεργητικος καθαρα κοπελλια οποτε ξερεις τι θελω. κλεινεται το ραντεβου παω και ειναι αβυζη εντελως αξυριστη παντου αλλα παντου ομως.λεμε διαφορα απο που εισαι τι δουλεια κανεις κλπ λεω θα σου πω μετα.κανω μπανιο χωνω στο αι φον ac/dc high voltage και αρχιζουμε μη δεν θελω το ενα μη το αλλο θα μου φυγει το μεηκ απ να μην θελει να τα βγαλει ολα να γαργαλιεται και εγω να εχω λυθει στο γελιο μεσα μου.πιπα αισχρη κλπ. χαλια εντελως και μικροτσουτσουνη. της τον φορμαρω με τα πολλα και αρχιζει ποναω δεν μπορω κλπ και κακη συμπεριφορα, να σε παρω εγω θες? λεω μπα μωρε κοπελλια δεν πειραζει τελος παντων να ντυθω να παρεις και την αμοιβη σου και ας μην καναμε τιποτα.μεχρι να μαζεψω τα πραγματα και να ντυθω εχω κανει και μια αναπαντητη σε ενα κολλητο που ειναι απο κατω με το περιπολικο. την ωρα που της δινω το 50αρικο το βαζει στο συρταρι με ξαναρωταει τελικα δεν μου ειπες τι δουλεια κανεις? την κοιταω της χαμογελαω και λεω δεν θελεις να ξερεις τι δουλεια κανω και της κλεινω το ματι.εκεινη την ωρα ο αλλος απο κατω εχει βαλει τη σειρηνα και το διαμερισμα ειναι ημιοροφος φατσα στον δρομο. μολις το ακουει ασπριζει και παει να μου δωσει πισω το πενηνταρικο παρτο παρτο αφου δεν καναμε τιποτα λεει. οχι οχι το κερδισες με την αξια σου λεω εγω.οχι δεν το θελω οχι παρτο λεω εγω αφου το συμφωνησαμε.απο το ζορι της να μην ειναι προσημειωμενο το πεταει στην τουαλετα αλλα επειδη ειχε στο συρταρι αλλα τρια τεσσερα πενηνταρια και δεν ηξερε ποιο ητανε το δικο μου τα πεταξε ολα και τραβηξε το καζανακι. εχω ντυθει και φευγω και φευγοντας ακουω μας εχετε ρημαξει οι κωλομπατσοι(σιγουρη τωρα οτι ειμαι μπατσος και τη γλυτωσε που πεταξε τα 50αρια στην τουαλετα)λεω εγω ποιος ειναι μπατσος? τι δουλεια λεει κανεις καταλαβα και γιατι ηρθες αλλα ειμαι γατα.λεω εγω εισαι μαλακισμενη εγω ειμαι νεκροθαφτης γιαυτο σουπα δεν θες να ξερεις τι δουλεια κανω. μενει με ανοιχτο σαγονι και τραυλιζει και το περιπολικο απο κατω? λεω ξερω εγω? ετυχε και περναγε τι με νοιαζει εμενα? αλλα εσυ τα 50αρικα γιατι τα εριξες στη χεστρα? και φευγω στα 200 μετρα ακουγοντουσαν οι τσιριδες της και τα μπινελικια

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

δεν μπορω να πω γιαυτο.εχω δωσει το λογο μου. δεν ητανε αυτη παντως

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μαικ ειναι φιλη σου η λαμποργκινα-ε.....??
γιατι ρε κατεβηκε το θρεντ της?

οχι ρε συ δεν ειναι φιλη μου.με τιποτα οσο για το θρεντ θα το ερευνησω και θα σου πω γιατι πολλοι χαθηκανε ξαφνικα ;)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εισαι μεγαλη πουτανα ρε μαλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν γινονται ρε αυτα τα πραγματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μετα απο μια 10ρια μερες την ξαναπηρα τηλ για ραντεβου. μολις καταλαβε ποιος ημουνα  εγινε διαπλανητικο σοου.το περιεχομενο της τηλεφωνικης συζητησης ειναι να κανεις χαρακιρι αμα το ακουσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom