daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
σε ραλι κατεβαινεις;
εντελως. απο ποιντ συστεμ μου το ειχανε παρει για οριο ταχυτητας.
σε ραλι κατεβαινεις;
εντελως. απο ποιντ συστεμ μου το ειχανε παρει για οριο ταχυτητας.
ακομα να μπει οριο στη μλκ ε;
μα ειδες οι καριοληδες?
εμ δεν βλεπω
μαγγες μια μικρη βοηθεια......η ''κοπελα'' που ειναι στη FORD τη παλια με το VW το ασημι μια ψηλη ξανθια τουμπανο βυζαρες τωρα βαζει και κατι κοκκαλινα γυαλακια ειναι με εργαλειο η χωρις?γτ ειπε 50ε οπως και η Χαρα που δεν εχει.....και κινισε περιεργεια.....αν θελετε βοηθατε......ευχαριστω!
βρουτε!!!! αντε καλο απογευμα
τι χρωμα τα γυαλακια?
μαυρα ειχε....κλασικη...μουναρα
Κάνει ο Ιούλιος Καίσαρας Rave Party στη Ρώμη... χαμός γινότανε οπότε πλησιάζει τον Βρούτο που χόρευε και του λέει:
Κι εσύ techno Βρούτε;
μαθε λεπτομερειες και ενημερωσε. καλο απογευμα σε ολους.
ξα σε αυτο το υψος ειναι ολες ενχειρισμενεςμαθε λεπτομερειες και ενημερωσε. καλο απογευμα σε ολους.
ρε μαικ σε ποια εκανες χουνερι που ελεγες χθες?? μην ηταν η λαμποργκινα?? τελικα θα μας πει καποιος γιατι εξαφανιστηκε αυτη και ποια ηταν??μακκ ξερεις τπτ η να αρχισω να κανω υποθεσεις οπως για παραδειγμα το ονομα τις ξεκοινα απο ε...(ενας σπασαρχιδας που μας τα κανει καμπανες ωρες ωρες ας μας πει που ειναι η φιλη του και ποια ειναι και αν ειναι αυτη γιατι κατεβηκε το θρεντ της οεο??)
ρε μαικ σε ποια εκανες χουνερι που ελεγες χθες?? μην ηταν η λαμποργκινα?? τελικα θα μας πει καποιος γιατι εξαφανιστηκε αυτη και ποια ηταν??μακκ ξερεις τπτ η να αρχισω να κανω υποθεσεις οπως για παραδειγμα το ονομα τις ξεκοινα απο ε...(ενας σπασαρχιδας που μας τα κανει καμπανες ωρες ωρες ας μας πει που ειναι η φιλη του και ποια ειναι και αν ειναι αυτη γιατι κατεβηκε το θρεντ της οεο??)
εισαι μεγαλη πουτανα ρε μαλακαδεν μπορω να πω γιαυτο.εχω δωσει το λογο μου. δεν ητανε αυτη παντως
μαικ ειναι φιλη σου η λαμποργκινα-ε.....??δεν μπορω να πω γιαυτο.εχω δωσει το λογο μου. δεν ητανε αυτη παντως
μαικ ειναι φιλη σου η λαμποργκινα-ε.....??
γιατι ρε κατεβηκε το θρεντ της?
εισαι μεγαλη πουτανα ρε μαλακα
δεν γινονται ρε αυτα τα πραγματα