parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
εχεις..?????σεΣταρχίδια μου!![]()

εχεις..?????σεΣταρχίδια μου!![]()
Ασε τα καλοπιασματα...και το γλυψιμο...ειναι μια συνηθεια σου αυτη...Εσένα σε κερνάω ότι γουσταρεις μόνο και μόνο γιατί είσαι πολύ καλό παιδί.
τηνΑπο τη φωτογραφία σου ΄σε κόβω για μοναρχίδη.
Το πέτυχα;![]()
λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε ότι καταλαβαίνετε
ναι ρε χρηστο αλλα εχουνε ολοι φατσοβιβλιο? ειναι ολοι φιλοι της να το ξερουνε? και οποιος την ψωνισει απο αγγελια?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?Σωατος ο GIORGOSK το διαβασα και εγω στο φατσοβιβλιο της και μαλιστα ειπε οτι εχειτο σθενος να το παραδεχτει και οχι σαν κατι αλλες που το κρυβουν και σκορπανε αρρωστιες εδω και εκει .
ναι ρε χρηστο αλλα εχουνε ολοι φατσοβιβλιο? ειναι ολοι φιλοι της να το ξερουνε? και οποιος την ψωνισει απο αγγελια?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?![]()
![]()
![]()
Φιλε mike strats δεν εχουν ολοι φατσοβιβλιο. ουτε εγω εχω . απλα το διαβασα σε προφιλ ενος φιλου που ετυχε να την εχει και φιλη κιολας. και τον ρωτησα ρε συ τι λεει το ατομο εδω και μου απαντησε εχει τα αρχιδια και το λεει. αντε βγαλε ακρη μετα. αλλα οπως ξερουμε Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον
Οποιος προλαβει πρόλαβε!!!Αρχιζουν παλι τα εργα στους αυτοκινητοδρομους οποτε θα παει παλι μπετατζης το πιπινι!!!οπα ρε ενας ενας ορμησατε ολοι ληγουρια στο πιπινι![]()
πισω ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! δικια μου. την ειδα πρωτοςοπα ρε ενας ενας ορμησατε ολοι ληγουρια στο πιπινι![]()
τι δικια σου ρε? εγω την ποσταρα την μοντελα![]()
ΤΗ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΣ!!!![]()
Μόνο αν είσαι καλό παιδί θα στην δόσω.![]()
παρτε νοθμερο κ περιμενται στην ουρα ηκα καταντησαμαι..