kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω....αλλα μαλλον απο αυτα που διαβασα δεν θα παρω
ευχαριστω....αλλα μαλλον απο αυτα που διαβασα δεν θα παρω
κανει πιατσα στην αρχη της συγγρου μετα απο BABY O μεχρι MilleniumΞερουμε τιποτα γι'αυτην;
κανει πιατσα στην αρχη της συγγρου μετα απο BABY O μεχρι Millenium
ειχαμε βρεθει πρωτη φορα πριν 5 χρονια, ωραια σαν ενεργητικη με πηρε στον παραδρομο στα ορθια. σκληρο μεγαλο καβλι που σε βαζει στην θεση του.
πριν 2 χρονια σε χωρο δικο της εκει κοντα.ζητησε εχτρα για να χυσει και αρχισε τις μαιμουδιες εχτρα το ενα εχτρα το αλλο. τουλαχιστον ευχαριστηθηκα γαμησι.
δυστηχως -και μακαρι να κανω λαθως- τα τελευταια χρονια που την βλεπω δεν μπορει να μιλησει μαλλον απο τον μπαφο η την πρεζα η ακτι σχετικο, οποτε εντελως ντεκαβλε για εμενα πλεον.
δεν σημαινει οτι ειναι κι ετσι...κ να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε..Αν και ειμαι μονο ενεργητικος και μονο για τη μαστουρα της που ειπες ξενερωσα... Ευχαριστω για την ενημερωση.
δεν σημαινει οτι ειναι κι ετσι...κ να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε..
τιποτα δεν ξερω φιλε μου αλλα μου ακουγονται βαρια αυτα τα πραγματα κ δεν τα πεταμε ετσι..η τριχα γινεται τριχια κ παει λεγοντας!!!Εχεις δικιο σε αυτο... Αν εσυ ξερεις κατι αλλο πες το για να ξερουμε παντως.
την πετυχα πριν κανα διμηνο στις αρχες του παραδρομου, μου ειπε 50 τα κανει ολα. πηγαμε σπιτι της, σχετικα μακρυα απο εκει, επανω στην θησεως σε πολυ κεντρικο σημειο, μιλαμε για πολυ καρφωμα... το σπιτι υπογειο και απο τα χειροτερα που εχω δει. καθησαμε στο σαλονι γιατι καποια αλλη κοιμοτανε στο δωματιο... απο εργαλειο ηταν οντως καλο αλλα μολις καβλωσε αρχισε να ζηταει παραπανω λεφτα, οπως ανεφερε και καποιος αλλος φιλος. συνδιασμος χωρου και συμπεριφορας ισως και ο χειροτερος που εχω δει. με απλα λογια ΑΚΥΡΟ!Ξερουμε τιποτα γι'αυτην;
Καμια εμπειρια γι'αυτην εχουμε;
τελικά εσύ όντως παλαιστή ψάχνεις..![]()