thanos1825
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ποια απο τις 2 θα προτεινατε οτι ειναι καλυτερη?
παιδες ενα καλο μπουρδελακι με τραβελια?εκτος απο φυλης99 πιπινου 54?
ρε μάστορες αυτή εδώ τι λέει ? και από ομορφιά κ απο υπηρεσίες..??? φαίνεται καλή !!!
ωωωω....μα εσυ εκανες ολοκληρη αφισοκολληση..σ ευχαριστω ;) :-*που βρισκουμε reviews το κερατο μου
Γεια χαρά σε όλους.καθ'ότι καινούργιος στον χώρο θα μπορούσατε οι πιο έμπειροι να μου πείτε πως μπορώ να βρω τηλέφωνα επικοινωνίας από διάφορες τρανς ενδεικτίκα αναφέρω την Νταίζη την οποία εξυμνούν τοσο σε αυτό το σάιτ ή την Φένια που ειδα και μου άρεσε και βέβαια άλλες,σε ποια σαιτ έχουν αγγελίες η προφίλ που περιέχουν τηλέφωνο.Οσκοπός μου βέβαια ειναι να κανονίσω συνάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ωωωω....μα εσυ εκανες ολοκληρη αφισοκολληση..σ ευχαριστω ;) :-*
σχολια; θα σου πω στα ισα:πολυ πιο ομορφες σιγουρα θα βρεις,για ενα ομως ειμαι σιγουρη:την ιδρωνω τη φανελα :-* :-*
poo re ti les pali..to akousa kai ayto...gynaikara me ta ola tis einaii..!min gamas travelia polla gt tis vlepiw oles travelia..ρε μάγκες..μία μ αυτό το όνομα Popi Kotzabasaki B στο FB τι λέει ? είναι τράβελος ?
τι ειναι ετουτο?
μια ερώτηση έκανα ρε μεγάλε κακό είναι ? την ξέρεις ? αν την ξέρει κανα κάνει ?poo re ti les pali..to akousa kai ayto...gynaikara me ta ola tis einaii..!min gamas travelia polla gt tis vlepiw oles travelia..