You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
θα το βρουμε απο την καταλογαρα
to tilefono mou xaxaxaxa den to mirazo den to dino se kanenan
και γιατί είναι αστείο αυτό περικαλώ ???
Καλημέρα Τανυα,
Θα ήθελα αν μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για εσένα.
Δηλαδή αν κάνεις ραντεβού, τι προγράμματα πορσφέρεις και τι γίνεται από τιμές.
Ευχαριστώ.
Προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά η θυρίδα σου είναι γεμάτη. Διαγραψε κανένα παλίοτερο μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Προσπάθησα να σου στείλω pm αλλά η θυρίδα σου είναι γεμάτη. Διαγραψε κανένα παλίοτερο μήνυμα.
Θέλω να επαυξήσω τα λεγόμενα του γράφοντα παραπάνω. Αν θέλεις Τάνυα πες ένα "δεν θέλω να σας απαντήσω", αλλιώς δώσε μας ένα hint για να σε βρούμε. Με όλη την καλή μου διάθεση....Καλημέρα Τανυα,
Ευχαριστώ.
telika niotho poli omorfi
τη ψώνισε σε νιρβάνα ομορφιάς..
εισαι θεα
Καλησπερα!!!Πως μπορουμε να βρεθουμε σημερα το βραδυ...;;;
Ξερει κανεις που θα βρω το τηλ της Τανιας?? η που μπορω να την βρω??
author=alexander33 link=topic=29434.msg4125896#msg4125896 date=1349993649]
καύλα είσαι μωρό μου!!!!!!!!!!!
author=hot kellh tania to tilefono mou xaxaxaxa den to mirazo den to dino se kanenan
;)author=eibmart link=topic=29434.msg4136072#msg4136072 date=1350472296]
Θέλω να επαυξήσω τα λεγόμενα του γράφοντα παραπάνω. Αν θέλεις Τάνυα πες ένα "δεν θέλω να σας απαντήσω", αλλιώς δώσε μας ένα hint για να σε βρούμε. Με όλη την καλή μου διάθεση....
Καλημέρα Τανυα,
Ευχαριστώ.
[size=16pt] Μην τσιμπάτε ρε παιδιά διαβάστε http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=122659.msg4136330#msg4136330]εδώ:[/url] και πείτε τη γνώμη σας! [/size]
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
εχει καποιος καμια πληροφορια για τον <Μεγα Αλεξανδρο>!!!ΑΑΑςςςςς
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ειπα να μην μιλισω αλλα μια βδομαδα θα σκασω αν δεν το πω
καλα ρε μαλακες σας εχει πιασει κιριζια η τυπισσα σας δουλευει ψηλο γαζι και ασχολειστε και ποσταρετε και ξανα ποσταρετε μην ασχολειστε ρε ελεως
σας πεταξε 2-3 φωτο εκει και εχετε παθει ταρακουλο
καλα ρε ειναι δυνατον ολοκληρη τανια κελλυ ισως η ωραιοτερη τρανς στην ελλαδα και μεγαλη φιρμα να ψαχνει πελατες εδω ειστε σοβαροι τωρα??και να μυραζει δεξια και αριστερα το τηλ της?αυτη δεν εχει αγγελιες πουθενα εδω θα δωσει το τηλ της??
αν θελει διαφημηση θα παει εκει σε εκει την κατινα την φιλη της πως την λενε στο σταρ θα κανει μια εκπομπη θα χαλασει τον κοσμο οχι να ασχολειτε εδω
ξεκολατε ορισμενοι και αφηστε το κορμι ησυχο για να μην συνεχεισει να σας δουλευει
καλα ρε μαλακες σας εχει πιασει κιριζια η τυπισσα σας δουλευει ψηλο γαζι και ασχολειστε και ποσταρετε και ξανα ποσταρετε μην ασχολειστε ρε ελεως
σας πεταξε 2-3 φωτο εκει και εχετε παθει ταρακουλο
καλα ρε ειναι δυνατον ολοκληρη τανια κελλυ ισως η ωραιοτερη τρανς στην ελλαδα και μεγαλη φιρμα να ψαχνει πελατες εδω ειστε σοβαροι τωρα??και να μυραζει δεξια και αριστερα το τηλ της?αυτη δεν εχει αγγελιες πουθενα εδω θα δωσει το τηλ της??
αν θελει διαφημηση θα παει εκει σε εκει την κατινα την φιλη της πως την λενε στο σταρ θα κανει μια εκπομπη θα χαλασει τον κοσμο οχι να ασχολειτε εδω
ξεκολατε ορισμενοι και αφηστε το κορμι ησυχο για να μην συνεχεισει να σας δουλευει
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αυτο το ντελίριο ωραιοπάθειας μας φτιάχνει...
gr punk
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δε μου αρεσουν οι βραζιλιανες. θεορω οτι οι ελληνιδες τρανς ειναι ποιο ομορφες και αν θελουν ποιο καλες στο κρεβατι. γι αυτο παω μονο μαζι τους.εχει καποιος καμια πληροφορια για τον <Μεγα Αλεξανδρο>!!!ΑΑΑςςςςς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις